World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.28. 15:24:15
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A Scharnorst osztály 280 mm-es ágyúkkal volt felszerelve, és nincs benne a játékban egyelőre.
A Bismarck osztály 380 mm-esekkel. Ez két különböző hajóosztály, ez már elérhető bizonyos tesztelőknek.
A Scharnhorst besorolása meg kicsit problémás, van hogy csatahajónak, vagy csatacirkálónak sorolják be, de hát van ez így, a hajóknál nem mindig egyértelmű, hogy hivatalosan minek kéne besorolni. és akkor nem is szólva a ,,zseb-csatahajókól" ami elvileg cirkáló, mégis így emlegetik őket.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ezt írtad. A Gneisenau és a Scharnhorst nem csatahajó. A Bismarck és a Tirpitz csatahajó, de nem kaptak plusz 100mm-t a játékban mert eleve akkora lövegük volt. Szóval ökörséget beszélsz és még neked áll feljebb. Ha én lennék a moderátor már repülnél innét jó messzire.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Scharnhorst_(csatacirk%C3%A1l%C3%B3)
https://hu.wikipedia.org/wiki/Gneisenau_(csatacirk%C3%A1l%C3%B3)
38cm/52 SK/C34
A csatahajókat sokáig 35 cm-es lövegekkel akarták felfegyverezni, s csak a tervezés utolsó fázisában döntöttek a 380 mm-es lövegek alkalmazása mellett. Ez nagyrészt Hitlernek volt köszönhető, aki ragaszkodott ahhoz, hogy csatahajói nem lehetnek gyengébben felfegyverezve, mint a velük egy időben épülő új olasz és francia csatahajók. Egy ideig gondolkoztak a 406 mm-es lövegek alkalmazásán is, ezek azonban további, az elviselhetőnél nagyobb súlytöbbletet jelentettek volna, ami a csatahajók újabb áttervezését tette volna szükségessé. Ez nagyon komoly késést jelentett volna a hajók építésében, amit nem akartak vállalni. Ráadásul az ágyúk kifejlesztése is több időt vett volna igénybe, mint a 38 cm-eseké, melynek tervezésénél a németek támaszkodhattak az első világháborús 38 cm-es löveggel szerzett tapasztalatokra is, bár az új hajóágyúk persze ezektől független, új konstrukciók voltak.
Az 1934-ben megindult tervezőmunkák végeredménye, a 38cm/52 SK/C34 jelű löveg 1939-ben állt hivatalosan is szolgálatba. Ezek voltak a német hadihajók fedélzetén valaha is elhelyezett legütőképesebb fegyverek. A 19,63 méter hosszú, 110,7 tonnás lövegek huzagolása 90, jobb felé csavarodó barázdával (huzaggal) történt, a barázdák szélessége 7,76 mm, mélysége 4,5 mm volt. Tüzelésnél a cső visszarúgása 3,75 méter, a csövek számított élettartama 242 lövés volt.
https://wotinfo.hu
A Langley manőverező képessége B hajótesttel 12, míg a Hoso 38-at tud. Szóval igen ha ügyes meg tudja oldani.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.28. 14:12:40
Elárulja nekem valaki, hogy anyahajóval hogy lehet úgy forgolódni mint vmi rombolóval? Erős túlzás de pl tegnap is egy hosho vagy micsoda a rombolóm torpedóit kifordulta vagy 3szor. Én ugyan erre nem vagyok képes a Langley-val. Úgy fordul mint egy kő.
A másik hogy tud a Hosho 2 torpedó rajt indítani? Tech tree szerint 1 van azon is?
Link
Nem sok és nem is valami fényes felhozatal. Éppen meg lehet csinálni belőle a CV ágat de hacsak valami csodatervet nem talál a WG, akkor nem tudom mi lesz mert a németek nem nagyon érdeklődtek a háború során az anyahajók iránt.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.28. 14:02:33
a 39-es tervben ugyanez csak más arányban 12 vadász 30 bombázó szerepelt. Lesznek itt gondok bőven.
https://wotinfo.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dresden
Hermelin
Bismarck
Tirpitz
De hagyjuk is a témát, meddő vita. Meg úgyis majd meglátjuk egyszer 😊
Szóval az Atlanta légvédelmi cirkáló volt, míg a Cleveland hagyományos szerepkörű könnyűcirkáló.
Az Atlanta jobb légvédelme szerintelem történelem hűnek tekinthető. A kettős célú kis kaliberű főtüzérség (a játékkal ellentétben) a valóságban vízfelszíni célok ellen nem igazán vált be. Guadalcanal-nél a japcsi hajók el is süllyesztették az Atlantát.
Van valakinek konkrét infója, vagy képe a Hermelin-ről?
85k 😛 here
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.28. 10:00:04
nem tudom kinek van erre ideje hosszútávon én már most meguntam
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.27. 23:16:32