22418
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Toweliee
    Én mennék, de akkora pingem meg lagjaim vannak, hogy értelmetlen elindítani a játékot.
  • StrikeFor
    no problem mindjárt R15.....megint kibaszott menekülő Istenbarom csapattagok

DD vel befoglalunk 2 bázist és magunkra húzzuk a szigetek között a komplett ellenfél csapatot.....kigyújtjuk megtorpedózzuk majdnem az összest....közben 4-en tőlünk elszedik a 3. bázist... megyünk +400-al! DD meghal én meghalok.....4 en tőlünk még mindig A-nál.....és még mindig és mindig elszedi ellenfél B-t, C-t.........elindulnak A-hoz...azok meg a pálya széléhez.........elszedik A-t és hátba qrják a menekülőket..............gyünyörű b+

ui: ezt a kört jól elrontottam
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.23. 19:27:51
  • StrikeFor
    nem jön valaki rankedezni? R13 körül
  • Avenger93
    Tier 5-öl lesznek jók, előtte elég szenvedős, mert csak 105 mm-s ágyúk vannak és a lőtávjuk is kisebb mint a tier társaknál. Annyi előnyük van hogy jó a tűzgyorsaságuk meg sok ágyúval rendelkeznek.
  • pajer_csaba
    Megoszlanak a vélemények, szerintem az első 4-5 tier gyenge, leszámítva a Dresdent. Általános "típushiba" a tornyok lassú fordulása, és a pontatlan tüzelés. A magam részéről maradok a japán vonalnál, minden kategóriában, csak a Dresdent tartom meg.
  • kabel15
    Sziasztok!

Mi a véleményetek az új német hajókról? 1 hónapja nem játszottam, most belépve vettem észre, hogy bekerültek. Érdemes őket húzni? Vagy jobb az amerikai?
  • 1kezdő
    Nézd. Ott van a kis térkép. Azonkívül megvan a te helyed is, ami már alapjaiban meghatározza, hogy melyik irányba orientálódj. Ha a szélen vagy, akkor arra kell, hogy menj, mert ha elindulsz a másik oldalra, akkora időveszteség , amíg nem tudsz bekapcsolódni a harcba, hogy azt már nehéz behoznia a csapatnak. Hajózgatsz és nem csinálsz semmit. Sok elképzelés itt nincs. Van a két oldal, ahova helyezkedve csak egy irányból fognak lőni téged. Tehát, ez adott és jó, ha azon az oldalon maradsz, ahol vagy. Ha középre tesz a gép, akkor kiválasztod, hogy melyik oldalhoz vagy közelebb és oda mész. Ha azt látod, hogy szinte mindenki egy irányba halad /mindegy merre/, akkor ajánlatos velük menni, hogy ne maradj egyedül, vagy max ketten, mert az bukta. Középre rendszerint a rombolók mennek, mert kicsik, gyorsak és ködösíteni tudnak. De még nekik is veszélyes. Ha elől vagyok a szélen, akkor bevárom a többieket és együtt megyünk. Lehet ezeket egyrészt látni, másrészt kitaktikázni. Nem őrdöngős, csak használni kell azt, ami kitölti a koponyánkat. A másik: ha elindultam egyik oldalon valakivel, de akár hárman és azt látni, hogy arra az oldalra indult el az ellenfél szinte minden hajója, ergo, nyomasztó a fölény, akkor éles kanyar és csatlakozni a többiekhez, mert ha bután tovább erőltetjük, azzal máris csökken annyi hajóval a csapatunk, ahányan elkezdenek vitézkedni egy hat-hét fős ellenféllel szemben.
  • pajer_csaba
    A baj az, hogy valaki gondol vmire, valaki más meg másra, és van aki meg csak úgy van. És ezekből van 12... Jó lenne, ha a játékosok ÖNKÉNT összehangolnák a tevékenységüket, de szerintem ez soha nem fog megtörténni. Mindig lesznek olyanok, akik előre rohannak, olyanok akik majd jól megmondják mit kéne tenni, és olyanok is, akik pont leszarják a többieket. :(
  • 1kezdő
    Nos! Pár száz meccs után és főleg a mai nap, tele van a ....m. Ennyi rossz és elképzelés nélküli balf...t ritkán látni. Nem vagyok nagy tűz, de szinte minden lövésem talál. Természetesen az össztüzet értem. De hogy ne nyerjek órákon át kishajóval legalább egy meccset, a napi duplást megszerezni, az nonszensz. Szinte minden meccsen hozom az egy, de inkább több süllyesztést. Miért nem tudja ezt más is meg tenni? A tizedik neki futás után úgy sikerült az elsőt nyernem, hogy négyet kellett süllyesztenem, mert még így is épphogy. A következő balf...ságok vannak. Előre rohan, természetesen hárman azonnal lövik, mire rájön, hogy visszább kellene lennie mellettünk, hogy segíteni tudjunk. Direkt megfigyeltem egy meccsen -állva maradtam egy kicsit-, hogy vagy négyen nem hajlandók elindulni. Ez azonnal négy hajó hátrány. Kettő berohan és azonnal kettő hátrány. Így még el se kezdődött igazán és hat hajó hátrány. Indulunk 12-en épp belemelegednék, amikor látom, hogy már csak az a három hajó van összesen baloldalon, ahol én vagyok. Szemben 9 hajó tart felénk. Feltudok robbanni, pedig nem érdekel ha süllyedek, vagy vesztek, de legalább ésszerűen veszítsünk a jobb ellenféltől. Nem tudják megérteni, hogy nem megyünk középre, mert ott két irányból vesznek tűz alá. Nem rohanunk el, nem maradunk el a többiektől. A két széle felől együtt tartva a hajóhadat támadunk és egymást segítjük. Itt nincs helye az egyénieskedésnek, csak ha egyedül maradt. Ez csapatjáték basszus! Na bocs a kifakadásért, de ma megszenvedem ezeket a "csak én vagyok és senki más csapattagokat. :)
  • seepheeerd
    Baromi jó, hogy az Iowa-n a director (tűzvezető rendszer?) részei, a radarok, távmérők együtt fordulnak a tornyokkal. Mivel ez a kedvenc osztályom, jó látni, hogy figyeltek a részletekre (az egyik 127mm-es torony mögött a falon az az összehajtogatott tüzoltó tömlő... beszarás :))
  • seepheeerd
    Ez most megy, nem tudom hogyan játszanak:
    steam
  • DantesHUN
    Nos egyrészt, a srác, eléggé híres videós, még a Wot-ból. Másrészt, csatahajókkal tényleg nem megy neki túl jól.

Viszont...nos csatahajóval valamennyire ki is kell vonnia magát, és ez alatt nem azt értem, hogy ne menjen a többiekkel. Persze, együtt kell mozogni. De cirkálóval be lehet menni jobban a sűrejébe, vagy szigetek közé , csatahajóval tartani kell a távolságot, és jól kell irányt megválasztani. Mert mondjuk kapásból megtorpedóznak. Nyílván a távolságot úgy kell tartani, hogy azért lőni lehessen az másik csapatot.

Csatahajóval nem egyszerű játszani. Az se jó, amikor valaki előre robog, aztán hopp három romboló meg két cirkáló 10 másodperc alatt süllyeszti el. De az se jó, aki megáll a pálya szélén, és onnan akar valamit csinálni.

Aztán csatahajóval pontosan lőni, nos lutri. Rohadt pontatlanok, és van hogy a random annyira megerőszakolja az embert, hogy egy lövés se akar találni. Fél órája épp ezért baszott le egy magyar hogy miért nem találok többet. Hiába céloztam normálisan. Van ilyen.

Mindenesetre tényleg nem a legjobb csatahajóval a srác, de vannak sokkal rosszabbak, és akárhogy is:
    Az átlaga a bemutott hajóval 35 ezer, a max sebzése 71 ezer, ami nem kimagasló, de egyáltalán nem rossz, egy tier IV-es prém csatahajótól.
  • 1kezdő
    Nem rendelkezem statisztikával arra vonatkozóan, hogy ki hogy játszik, de ez a user, aki feltette ezt a Nikolai-t, az valami tragédia. Csak beszél, beszél és közben kivonja magát a harcból. A szerencséje az volt, hogy a többiek nem ezt csinálták. Ez a, csak én éljem túl szemlélet nagyon idegesítő. Olyan, mintha a csapatom rögtön egy hajó hátránnyal indulna. Nem arról beszélek, hogy rohanjuk le az ellenfelet, mert az is butaság, de azért menjünk már a többiekkel, hogy meglegyen a tűzerő. A végén meg azon imátkozik, hogy álljon meg már az a cstahajó, hogy ő rálőhessen. Mikor meg eléri, akkor folyamatosan mellé lövöldözik. Jaj!:)
  • DantesHUN
    Elég szerencsétlen a Imperator Nikolai torony elrendezése, nem tudnak egymás felett ellőni, viszont tier IV-es. Érdekes. Akkor a Imperatritsa Mariya lesz a normál tier IV-es hajójuk? A Gangut tier III.
  • DantesHUN
    Mi a gond velük? Állítólag tier v-ől nagyon jól a német cirkálók. Én mondjuk nem kezdtem bele, nem érdekel, de a videók nagyon meggyőzők.
  • DantesHUN
    Rebel_Age nevű honfitársunknak üzenem, ha olvassa, hogy mindig öröm magyarokkal találkozni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem...nem öröm, mert általában mint ő is buta bunkók és a nem sokat használ ha magyarul szidalmazol...

Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.10.23. 12:16:04
  • Lokker
    wargaming és a német hadieszközök...
  • seepheeerd
  • Desmodromic
    Kicseréltem a zsigerből felrakott célzásjavítót toronyforgás javító izére, meg a kapitányt is ráizzítottam a témára, így már azért elviselhető. A citadella helyzettel sajna nincs mit tenni, egy csatahajó kb 10 kilcsiről nagy eséllyel egy sorozattal kivégez, egy cirkáló meg 200-as ágyúkkal 6-8-ról.
  • kHares
    Én is ott szenvedek, sikítva röhögős. Viszont a hónap vicce: Pensacolával close quarters expert plecsnit kapni. Olyan lassan lő meg forog a torony stock állapotban hogy "lerohantam" egy carriert majd nem bírtam kilőni 3km-ről.
  • 1kezdő
    Nagyon élvezem, hogyha a kishajókkal közelbe érkezek az ellenfélhez, akkor el kell dönteni, hogy forgok, vagy lövök. Mert a kettőt nem tudja a hajó. Eléggé furcsa, hogy egy kis hajó, hamarabb fordul, mint azt a lövege képes lenne követni. Szerintem ez nem valós. A toronynak helyben kell fordulnia, míg a hajó egy köríven képes erre csak.
  • Desmodromic
    A stock Pepsicola után igazi felüdülés a német ággal játszani! :)
  • StrikeFor
    Karshlue-val pedig T6 ellen menni felemelő érzés
  • StrikeFor
    én is kikészültem eddig a 4 német hajótól.....botrányfos.....lövök 150-200-at vagy olykor 300-at is karcolom és lófax sebzés,olyanok mint a piaci légy....nem csíp meg,nem mar meg, ,de nagyon idegesítő
  • PrasCo
    Imádom a Kolberget. Nincs telezsúfolva olyan fölösleges baromságokkal, mind például légvédelem, másodlagos tüzérség, páncélzat, kaliber, vagy remény egy jobb életre.
  • PrasCo
    Milyen kellemes, nyugodt csütörtök este.

• Toweliee
    Köszi, a tripla lövegest. Akkor fogom megkapni, amikor megjelenik a játékban, most még csak a tech tree-ben van bent.
  • Tono34
    Miután becéloztam az első hajót onnantól nyomtam a gombot, rengeteg találat, páciens pedig nem bír kitérni :D
  • Garakx
    Azt csinálom kb. Lövök mint a hülye. :D Végig szenvedem magam rajta oszt jó napot. Majd a köv. Remélem. De mivel megszabadul a 105ös ágyúktól így... remélem jobb lesz.
  • Tono34
    Próbálj meg úgy játszani vele, hogy folyamatosan nyomva tartod a bal egérgombot. Így összejött 25-32k sebzés vele + egy csomó felmenő emlegetés a HE spam miatt. :D
  • seepheeerd
    Azt már én is tapasztaltam...
  • Garakx
    Ez a Kolberg egy űber fos...
  • 1kezdő
    Erre most mondanám -ha nem sértlek vele-, hogy ajándék lónak ne nézd a páncélját és a lövegeit. :D
  • aru
    Pláne akkor mosolygok amikor előbb írja ki a játék a sebzések számát, citadellát, égést mielőtt odaérne a lövedékem. Sokszor láttam ilyet!
  • Sendrov
    Na, tegnap megint volt egy kis időm és végre el tudtam kezdeni az új ágakat.
    Hermelin első csata: Lőtávolba érek 1 ellenfélt látok. Eleresztek egy sorozatot. 1-2 találat. Ösztönösen fordulok lövés után, ahogy szoktam, ezért ellenfél (szintén Hermelin) sorozatából csak 1 lövedék talál el a taton. Lőszerrekesz robbanás, azonnal süllyedek. Ejha! Második meccsen tovább bírta. A harmadik találattól robbantam fel. Hermelin ment is a kukába, mert inkább freeből megvettem az Dresdent.
    Ez utóbbi jópofa hajó. Afféle T2-es Cleveland. Papír, de nagyon gyorsan és nagyon sokat lő, igaz azt nagyon magas röppályán.
    Ruszkiknál az alap hajót próbáltam csak, de az egész jó a Hermelinhez képest.
    Amíg az új hajóim a tenger mélyén csücsültek átültem az Albanyba. Na, T2-ben a 6km-es lőtáv ellenére rendesen lehetett vele mészárolni az új hajókat :) Csak úgy ontottam vele a citadellákat :)
  • seepheeerd
    Ámen :)
  • 1kezdő
    Ahogy egyre több és több hajó jelenik meg, úgy fog egyre többször a probléma megjelenni. Természetesen ez a vízió, ami megjelenik előtted a monitoron, semmi más, mint matematikai számítások tömkelege. Te vizet látsz és felhőket. A hajók lőnek ezzel azzal. Na meg azok a bizonyos találatok, amik ilyen-olyan sérüléseket okoznak. Mosolyra fakaszt, ahogy le van írva hivatalosan és sokan szentírásként idézik, hogy hát a páncél, meg a páncéllal burkolt citadella. :) Kérem szépen! Ezek csak matematikai egyenletek itt. Amikor eldördül a lövés, akkor már a számítógép már ki is számolta a találatnak nevezett egyenlet eredményét. Rengeteg matematikai egyenlet fut folyamatosan a megadott paraméterek mentén. Na most, amikor jönnek az új számítások, azaz, az új hajók matematikai egyenletei, akkor csak legyen benne egy-két rosszul megadott és már kész is a probléma. Egy ilyen adat tengerben ez törvényszerűen adja magát. Majd mikor szembesülnek vele, akkor egyenként szép lassan kijavítják. És akkor örül a nép. Hogy egy extrém példát mondjak: A valóságban olyan a hajó, amilyenre tervezték és arra is képes. De itt -ha akarja a tervező- beállíthatnak egy t1-es hajó paramétereit úgy, hogy nincs az a flotta felvonulás 450-es lövegekkel és nagy robbanó erejű torpedókkal egyetemben, ami képes lenne elsüllyeszteni.

Szóval: folyik az új matematikai egyenletek beillesztése, optimalizálása és ez nem mindig sikeres, mert ott is csak esendő emberek ülnek, akik szintén szentségelnek, mint ti.:)
    Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.10.22. 10:13:26
  • RODLEE
    Értem nincs ezzel semmi gond csak update előtt nem volt ilyen!
    Természetesen kivárom,mondjuk a Wot-ban is tapasztatltam ezt,az viszont nem most kezdte,de tudjuk ez 1 cég!
    A többi onlinos játékaimnál nincs semmi gond!
  • seepheeerd
    Elvileg ez lesz bent a játékban:
    Imperator Nikolai
  • Sendrov
    Gratulálok! Melyik Imperator Nikolait nyerted? A régi másodosztályú páncélost, amelynek csak elől volt egy dupla löveges lövegtornya, vagy a sokkal modernebb 1916-ban elkezdett 3db tripla löveges Drednought típusút? Légyszi dobj róla képet, ha már a kikötődben van.