22420
A Wargaming új MMO játéka
-
#9678 legjobb mikor abban a nézetben vagy, és tök jól becéloztál, ellövöd, és vársz, és semmi, sehol a lövedékek...vissza normál nézetbe...jaaa, hogy itt volt egy hegy...mkay :D -
1kezdő #9677 Meg van a New Mexico teljes kiszerelésben, nemsokára 10-es kapitánnyal. Ami nagyon tetszett, hogy a Nürnberg két-három sorozatot belelőtt az oldalába, de még a friss festése sem sérült a hajónak. Ami még nagyon furcsa és nem igen tudom használni, az a radaros repülő biztosította célzás. Egész más a nézete és nem érzékelem, hogy hova és mennyivel elé kell lőni. Inkább fel sem küldöm. -
#9676 Ugye, a romboló eredetileg, még annó dakumál "torpedóromboló" volt olyan értelemben, hogy a torpedóvető csónakokat, mint a későbbi MAS-naszádok, hajkurássza. Most elképzeltem, ahogy a csillagászati összegekből összerakott Zumwaltok szomáliai kalózokat hajkurásznak, akiknek a legnagyobb problémájuk nagyjából és kezdésképpen a vízenmaradás... :)) -
Sendrov #9675 Csillagromboló? :) -
carp3tm0nster #9674 Remélem leszoktatnak erről a fejlesztők ;-) -
seepheeerd #9673 A szép az, hogy független a kaliber a gyújtásnál, a DD is tud kárt okozni így :) -
aru #9672 Szinte csak cirkálóval játszom, mert a csatahajó ág halott és rájuk vadászik mindenki akinek egy csöpp esze is van. Imádom a HE spammelést, mert én adom!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.08. 12:20:13 -
1kezdő #9671 Csak tippelek, mert nem ismerem ezt a hajótípust, hogy a páncélzata nagyobb és erősebb, valamint rakétarendszerrel is el van látva. Ez megmagyarázná a nagyobb vízkiszorítást és a méreteit. -
DantesHUN #9670 Az új teir X romboló
Azért érdekes lenne ha bekerülne. Meg az is érdekes, ez romboló? Nagyobb mint egy pre-deradnouht. Romboló?100 éve még kicsit kisebbek voltak, nagyon érdekes, hogy 100 év alatt milyen változás volt a haditengerészetben.
És mi lesz 20-30 év múlva? 30 ezer tonnás rombolók?
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.12.08. 11:30:53 -
#9669 most néztem meg sztem halál idegesítő az ahogy ugrál össze-vissza. töröltem is... -.- -
atee73 #9668 Hi
probaljatok ki sztem ( en kiprobaltam, mivel meg nem tiltott ) csak egyenesen allando sebesseggel iranyvaltoztatas nelkul halado hajot tudsz vele eltalalni,de azt is csk kb 25% hatekonysaggal(kb minden 4. lovesed talal). Ha peddig vki igy kozlekedik az meg is erdemli ha kilovik ,de ha csak szemre hagyatkozol szvsz pontosabban tudsz loni ,egyfolytaban ugral az iranyzek ahogy ujraszamol, es raadasul kiuti a damage countert,le is toroltem a banatba egy par csata utan ,sztem egy rakas szar es nem kell misztifikalni vagy aggodni miatta , aki e nelkul bena volt az ezzel is az lessz , akinek pedig ment a jatek e nelkul is az nem fogja hasznalni mert manualisan sokkal hatekonyabb.
Egyszeruen csak annyit tesz hogy az adott pillanatban sebbesseg es irany alapjan mutatja kb(de csak KB!!!) hova kell celoznod hogy eltald a celt de ha a loves utan a celpont sebessege vagy iranya valtozik akkor szopi.
-
carp3tm0nster #9667 erre már én is rászoktam... égek, és bekapok még egy két sortüzet és utána oltás. vannak meccsek ahol simán 4-5ször kigyulladok. -
#9666 Jaja. :) Mondjuk körültekintéstől függetlenül van úgy, hogy egyszerűen csak nincs szerencséje az embernek. Amikor a Königsberg meghajtása az első sortűzzel köszöni szépen, nem folytatja a társadalmi munkát, engem meg elkap az ideg és (egyrészt számítva arra, hogy beszívhatok még mást is, másrészt tele-van-a-tökömből) majdnem egy percet álló csavarokkal töltök és hátulról, de állva viszonzom a tüzet, bár azonnal javíthattam volna - aztán megunva a mókát javítok, és a leketyegést követő öt másodpercen belül megint tönkrelövik az engine-t... :D -
Malachit #9665 Ezért szoktam hagyni égni BB-vel egy ideig, ha romboló jön és lő, mert biztos jönnek a halacskák is nemsoká és ha talál valamelyikkel, akkor dupla szíváson vagyok, torpedó után meg vesztettem x HP-t, de se nem égek, se nem süllyedek, vagy max csak égek már megint :P
Bombázó támadásnál is ugyan ezt csinálom, mivel ott lófrálnak már a torpedósok is a közelben és várják, hogy oltsak, csak azt várhatják holnap estig is :D
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.12.07. 14:56:32 -
#9664 Persze, ez a "taktikázás a kárelhárítással" a WG szerint. CV-vel igazán úgy lehetett valójában kaszálni, ha kiröpteted a zuhanóbombázókat, leszórják a bombákat, szinte biztos gyújtás (különben másfél-két perc repkedés és helyezkedés annyi alapsebzésért, amit egy rosszabbul sikerült BB-szalvó lead, elég sovány lenne), azt eloltja a mókus, aztán ráröppenni torpedókkal...
Fogadó-, vagy küldő féltől függően szerencsére vagy sajnos a légi indítású torpedók árasztási képességét durván visszavágták (mondjuk volt honnan).
HA már felfedeztek, (pláne, ha ezt követően közelebb is értem és üresre lőttem a vetőcsöveket, de addigra már sűrűn késő) én is lövök a DD-m fedélzeti ágyúival, mint az eszeveszett, egy százaléknyi esélyem hátha van rá, hogy gyújtok és elpörgeti az R-t, mielőtt lékelném.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.07. 14:42:05 -
carp3tm0nster #9663 sokkal idegesítőbb az állandó HE spammalés. Találat, kigyulladok, eloltom, köv sortűz megint kigyulladok és szépen végignézem,hogy leég rólam 10k hp(BB esetén mondjuk) Vagy mint tegnap, ellenséges romboló én meg Kongo-ban, első sortűz kigyulladok, eloltom, második sortűz megint kigyulladok, majd egy torpedót sikerült bekapnom az orrnál, javítás nincs, égek és süllyedek, 30k hp-ról megdöglöttem... nagyon klassz
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2015.12.07. 14:10:05 -
1kezdő #9662 A témához kapcsolódva: mostanság -ami kb. 300 meccset jelent- co-op-zok. Egyrészt kímélem az idegeim és egyáltalán nem sietek sehova és mégis haladok. Persze ez sok meccset jelent, de hát ez végül is egy játék. Ennyit a pillanatnyi helyzetemről. Ami a témát illeti, azaz, a megmagyarázhatatlanul becsapódó találati pontosság, az nem csak a random meccsekre igaz. Mint tudjuk co-op-ban a gép irányította hajók ellen kell eredményes lenni, ami egyáltalán nem nehéz. Ami jó benne, az az, hogy szinte mindig győz a csapatod /nálam ez kb. 120 meccsből egy vereséget jelent/. DE! itt is felfedezhető, hogy 15-16 km.-ről eldördül a lövés /látom a füstöt/, Én azonnal irányt változtatok és mégis becsapódik a találat. De érdekes mód, amikor én célba veszem -a még egyenes vonalon mozgó hajót-, akkor az elsütés pillanatában az ellenfél azonnal irányt változtat és természetesen pont mellé lövök. A kérdés: honnan tudja, mikor sütöm el a lövést és hogy hova céloztam? Volt, hogy direkt sokáig céloztam és addig a gép által irányított hajó semmit nem csinált, csak haladt. De mikor klikk az egérre, akkor rögtön fordult valamerre. Sőt! Az is gyakran van, hogy elég ha célba veszem, még ezt is érzékeli és addigi egyenes mozgása megtörik, pusztán a célba vevéstől. Hát nem érdekes dolgok?:)
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.12.07. 13:56:43 -
#9661 Sőt, a legegyszerűbben úgy lehetne talán eljárni, hogy minden mod átmenne egy engedéyezési eljáráson valahogy a WG oldaláról, és ami nem jelentkezik ezzel az azonosítóval, az mindegy, mit művel a játékkal, lepattanik a szerverről.
Csak sajnos, felteszem, aki aim assist modokat gyárt, az ezt is meg tudná oldani, gondolom.
Számomra a folyamatos fordulóban levés egy bizonyos íve a problémás mindig találat szempontjából egy távolság felett (sebességet, irányt még csak-csak megsaccolom úgy, hogy legalább megkarcoljam a bohócot, de a fordulósugarat van úgy, hogy rohadt nehezen találom el, főleg azért, mert látszólagos sebességváltozásként jelentkezik a célzónézetem vetületében, még csak nem is lineárisan), a másik, amit pedig fogadó-oldalról szoktam megtapasztalni, hogy nehezen kezelik le az emberek, az főleg rombolóval a sebességváltoztatás. Jól tudnak célozni az emberek, jól saccolnak előretartást, irányt, amivel ritkán tudnak kezdeni valamit észrevételem szerint, az az, ha kicsit berántom a kéziféket, különösen nyílt vízen, ahol - főleg alacsony grafikai részletességen - nincs viszonyítási pontjuk, csak a kéményfüst.
Megjegyzem, a laptopomon alacsony grafikai beállításokon játszom, és ott bizony nyílt vízen, három vagon csatával a hátam mögött is előfordul, hogy küzdök, mint majom a jégen, mert jóformán semmi nem segít eldönteni, hogy az ellenfél fél-, vagy teljes gőzzel halad-e mondjuk, hacsak ki nem lépek a célmegjelölésből és a stabilizált szálkereszttel nem próbálom megbecsülni. De ez meg, ugye, idő, meg nem is vagyok benne gyakorlott.
Előfordul az is, hogy a térképet matatom, hogy egyáltalán azt eldöntsem, ez most felém halad-e, vagy távolodik? :D
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.07. 13:32:39 -
seepheeerd #9660 Így van, csak az a baromira bosszantó, hogy amikor menekülnék, tökmindegy mit csinálok, lassítok, gyorsítok, fordulok, mindig telibe találnak. Ez oldalról még nem is olyan feltűnő, de amikor távolodok, akkor hogyan? Hát így...
Mostanában rombolózom ranked-ben és azt látom, hogy tizenplusz kilóméterekről már az első szalvó telibe talál nagyon sokszor, és bármit csinálok, rajtam marad...
Ismerve a másik oldalt, tudom milyen nehéz eltalálni egy rombolót, amikor távolodva cikk-cakkol...
Repcsinézet pedig nagyon jó, szépen látszik az ellenséges hajó haladásának iránya. Csak ugye olyankor többnyire a francba messze van minden :)
Szerintem kellene egy olyan rutin, amelyik elküldené a szerver felé a beállított modokat és ha olyan van közöttük, amelyik nem etikus, annak az ügyeskedőnek bannolnák az accountját.
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.12.07. 12:55:00 -
Prof William #9659 Nekem enélkül is sikerül a legtöbb alkalommal úgy kiszámolni, hogy hova kell lőni, hogy 1-2 szer már megkaptam hogy cheater vagyok. :)
De amikor repcsivel növelem meg lőtávot szinte sosem találok. Akkor nem segít a célzónézet... -
carp3tm0nster #9658 úgy nem, de amilyen mákostészta vagyok, biztos kapnék valami ban-t mert teszemazt a wg épp csinált valamit:-) -
Toweliee #9657 Ha 1-2 meccsre kipróbálod botok ellen akkor az nem csalás. -
carp3tm0nster #9656 nem, mi nem csalunk. -
Toweliee #9655 Kipróbáltátok? Rég léptem be a játékba, nem nagyon vagyok most képbe, hogy mi történik. -
carp3tm0nster #9654 gyanús is volt, hogy úgy találnak el, hogy 15kmről, és mikor látom,hogy közeledik a lövedék, csinálok egy 180fokos fordulót, mégis telibetalál... -
seepheeerd #9653 Annak, aki nem hitte:
Ha fehér a kör, egyenesen halad a hajó, lőhetsz. Ha pirosan villog, a hajó fordulni kezdett/fordul.
Sejtettem, hogy nem véletlenül potyog rám minden, tökmindegy milyen irányba és sebességgel haladok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
silverchain #9652 Innen tudom:
http://aimassist.blogspot.hu/ -
carp3tm0nster #9651 felettébb fura, hogy egy cruiser nagyobbat sebez bármilyen lövedékkel, mint egy bb. 100% realizmus, mi WG?
-
1kezdő #9650 Én meg azt hittem a Télapó, a fura gyerekek meg a manók.:) -
DantesHUN #9649 Na azért , sejtetem, 30 méterről, hajókkal nem stimmel valami. -
Rhonin7 #9648 bocsánat,rossz topik ez Battlefront :)
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2015.12.06. 19:46:04 -
Rhonin7 #9647 szerintem a fura gyerekek az érdekesek -
DantesHUN #9646 20-30 méterről ? Az igen érdekes lehet. -
Rhonin7 #9645 nekem az a kedvencem,hogy 3 an lövik a gyereket elkezdem én is 20-30 méterről háta mögül majd 180 fokot fordul és azonnal kiszed....majd miután mind a négyen halottak vagyunk fut tovább -
carp3tm0nster #9644 ezt miből gondolod/tudod, hogy visszatér? -
silverchain #9643 Ez az aim assist mod állandóan visszatér. Nem tudnak mást csinálni, mint csak hetente kiadni egy új verziószámot, ami fél napra letiltja a modot, amíg azt nem frissítik? -
carp3tm0nster #9642 ez mindennnapos...
hiába írod be, hogy védd meg a saját pontot, ne adj úristen a saját cv-det, senki se foglalkozik vele.
egy meccs volt olyan, hogy hárman indultunk vissza védeni a cv-t, sikerült is, és a cv-k meg is köszönték a segítséget. talán az volt az egyetlen olyan meccsem a 400-ból, ahol működött a csapat...
-
1kezdő #9641 Ami még mindig alapvető hiba nagyon sokaknál, hogy csak a támadásra figyelnek, az ellenfél bázisának elfoglalására, de egy-két normális user kivételével senkit nem érdekel a saját bázis védelme, még akkor sem, ha erre kérés érkezik, vagy figyelmeztetés. Valahogy csőlátás alakul ki a legtöbbnél és a cső végén csak az ellenfél bázisa látható. Még akkor is kergetik az ellenfelet egész a térkép felső széléig, amikor már világos, hogy az ellenfél befogja foglalni a saját bázist és győz. Hihetetlen 1 bit gondolkodásra vall ez. Támadunk? Igen! Védelem? Nem! Majd a carrier megvédi a bázist...ja, az eszed tokját. Azt.:) -
Avenger93 #9640 Én egész jó körket tudtam vele menni, bár akkor még az Omahának se volt 15 km-es lőtávja meg a német cirkálók se voltak még, szóval akkor talán könnyben lehetett vele boldogulni. -
GeoTrasher #9639 Valaki ment már jó kört a Furutakával?
Én esküszöm nagyon próbálkozom már vagy 15-20 kör óta fullos bárkával, de vagy a lőtáv kicsi, vagy a torony nem forog. Ilyen 50%-al kevesebb lövést tudok elereszteni, mint az Omahával...
Siralom...