22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • PzPuma
    Tier 9-től a cirkálók is tudnak javítani, alapból 2x és jóval kevesebb hp-t kapnak vissza.
  • 1kezdő
    Ahogy én tudom, csak a csatahajók tudják javítani magukat bizonyos időközönként 3-4X. A többiek -ahogy írtad- ha elfogy a hit pont, akkor "kampó".
  • asolyom
    Hali!

Most ismerkedem a játékkal. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a hajó ütközet közben nem javítható? Azt látom, hogy pl. az egyik lövegem üzemképtelen, és azt javítják, de ha az összes hit pointom elfogy, akkor gyanítom, hogy kampó, és a hajó csak kikötőben javítható.
  • Prof William
    Kíváncsi leszek, hogy a Halloweeni event mintájára vajon lesz e Karácsonyi/Újévi event a hozzá tartozó karácsonyi bázisképpel...
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.12.13. 15:40:29
  • 1kezdő
    Köszi, de még most sem értem, hogy honnan a hajó? A Tech tree-n nincs és a boltban sem látom. Szóval: tudja valaki honnan van ez a hajó?
  • Lebowski
    Tirpitz
  • 1kezdő
    Most nem tudom, hogy volt-e valami frissítés a játékban, de elég érdekes néha a beosztásom. Eddig többnyire IV-VI-ig és esetleg beosztott egy-két VII, vagy egy nyolcas tiert a játékba. Eddig. Mostanában elég sokszor én vagyok egyedül VI-os Colorádó, Atagó, North Carolina, Tirpitz, Nagató között. Most vagy szigorítottak, vagy a játékom alapján feljebb értékelt a program. Mondjuk hiába tett feljebb, mert így is legalább egy ellenfelet süllyesztek, de inkább kettőt. Tirpiz olyan erős, hogy még szemből is átlövi az orrát a hajómnak+ torpedózik is. Apropó Tirpitz! Ez milyen nemzetségű hajó. mert a tech tree-n nem látom?
  • gergod
    Haha ilyet en is csinaltam, csak a kis buzi T7 kent hozott egy T1est.
  • 1kezdő
    Nem esküszöm, de kb. annyi.
  • seepheeerd
    Nyilván elszállt az agya, de remélhetően elgondolkodtak a pöcsök is azon, hogy legközelebb bemenjenek így.

Szóval kb. 10 meccs a bünti?
  • 1kezdő
    Ilyenekért nem megyek randomba. Itt co-op-ban nem érdekes, mert szinte mindig győz a csapat, ha egy, vagy ketten kiesnek. De randomban szinte minden számít. A Te példádban szereplő killes, véleményem szerint nem csinálta okosan, mert így, hogy kilőtte őket, tutira lehúzta a csapatot. A probléma az idegességgel van, mert ha az eluralkodik, akkor csak marhaságot csinálunk.

Mikor pink voltam /kellemetlen/, állandóan kérdezték: miért vagyok pink? Ha meg TK-ztak, akkor meg beírtam, hogy. escape és lementem a pályaszélére és inaktívvá váltam. Akkor meg azért sírtak, mert egy New Mexico-t nehéz helyettesíteni. Hál'Istennek csak kb. 10 meccs volt a bünti. Most már nincs gond.:)
  • seepheeerd
    Jogos volt pedig az, amit tettél :)

Valamelyik nap bejjött egy pink Iowa, kérdeztük mi volt? Azt mondja: kinyírt egy szakaszt. Azt miért? Mert a srác behozott két V-öst a csatába :D
    Az is jogos volt.
  • 1kezdő
    Mesélek én is egy storyt: New Mexico-val megyek és mellém simul -de szó szerint- egy Fuso. Persze a lövedékek én felőlem repülnek és a beérkező torpedó sorozat is engem ér és el sem tudok fordulni tőle. Kissé bepippantam -nem kellett volna tudom- és miután szétváltunk két sorozatot beleengedtem a Fusoba. Lement harmad életre. Befordult és ő is lőni kezdett engem. Hagytam. Két sorozat, mert én is annyit adtam. Nálam is harmad élet maradt. Már mennék el, de látom továbbra is céloz engem és csak az újra töltésre vár. Egyszerre lőttünk és mindketten süllyedtünk. Mivel én kezdtem, ezért jutalomból színt váltottam pinkre. Talán tíz meccs alatt lement. Tanultam belőle és higgadtabb leszek.:)
  • seepheeerd
    Hát ja, a hangulat: ranked, elérem a kört, másik oldal DD'je épp elszalad, fordulok utána, torpedók jönnek, hajó megáll, 400+ ms, a képernyőn elhúznak előttem, következő pillanatban halott vagyok, a ping pedig vígan áll 35ms-en.

A hangulat? Megvan... :D
  • Tono34
    Egy jó ideje nem játszottam, kezdés:

Ha az orosz DD nem lett volna afk ....
  • 1kezdő
    A hangulat a lényeg. Jó két hónappal ezelőtt kezdtem és közeledem a kétezredik meccshez. Általában három hetenként lépek egy hajó szintet. Jövő hét a Coloradoé lesz, aztán három négy hét North Carolina. Itt ácsi és indul a romboló ág, amit őszintén bevallók utálok, de nem illik kikerülni, mert erről is szól a játék. El nyolc tier-ig, aztán a nagy talány következik, a carrier ág. Tudom, hogy abban is jó leszek, mert addig gyakorlom. De itt már szerintem 4-5 ezer meccsnél fogok tartani. HA!, meg nem unom. Mert azért ez is a kalapban van.:)
  • DantesHUN
    Én is így vagyok vele, ha eszembe jut, és van kedvem megyek pár kört. De nem grindelek már ész nélkül ,hogy jujujj legyen már meg a következő hajó. Még mindig csak New Mexico-m van.
    Majd ha lesz más nemzet csatahajó ága, abba belekóstolok.
  • Prof William
    Ez a napi pár játék pont jó a hangulat miatt. 2-3 meccs tökéletesen elég nekem. Igaz hogy nem lesz egy hónap alatt Tier 10-es hajóm de a hangulat a lényeg.
  • herminamezo54
    koszi. akor az 1.0.3.-as jo? na enyit ertek hozza . sajna
  • 1kezdő
    Ugyan már! Ott vagy akkor is, ha csak egyet játszol. Nem ez a lényeg. Úgy játszol, ahogy neked tetszik és ahogy a lehetőségeid engedik. Igaz, hogy a legtöbb ember szelektál, lenézi a másikat és teljesen mindegy hogy miért. Lényeg a lenézés. Mindig megtalálják, hogy miben jobbak ők. Nem kell ezekkel foglalkozni. Kitűzöl egy célt, ami neked reális és haladsz szépen.:)
  • pxxl
    Hali. Van mar. wows.hu-n megtalalod.
  • Prof William
    Nem vagyok én itt sehol. Általában 3-4 meccset játszok egy nap. Ha ezalatt elfogyik a szorzó az jó de ha nem akkor nem erőltetem. De szépen haladgatok így is.
  • whiskeyman
    Szép! Akkor elbújhatok a reggeli csipás teljesítménnyel :D
    Btw, egyre jobban tetszik ez a Nürnberg

• herminamezo54
    hello mindenkinek. magyaritas irant erdeklodok tisztelettel, hogy lesz-e. valaszokat koszi
  • 1kezdő
    Igazad van, annyiért én sem kapcsolnám be. De ha bekapcsolom, akkor -mint ma- játszom 45 meccset. Na ezért már bekapcsolom. Apropó! 362 free? Az igen! Nézzük csak: 15 forint 370 free. Mit lehet venni 15 forintért? Lényegében semmit. Akkor ezért kapcsoltad be ma a gépet. 2.5-szeres szorzó...:)
  • gergod
    (2.5-szeres szorzoval)
  • gergod
    en az ilyen pontokat szeretem nem a 20-30 free xp-ket... annyiert be sem kapcsolom a gepet.

• PrasCo
    Elolvasni az apróbetűs részt.
  • 1kezdő
    Feltettem ma a videót, amin pont, a Te általad megadott összeg harmadát kalapáltam össze, csak le kellett törölnöm, mert volt akinek a videó megnézése feltörte a kezét. Ami fenn volt -persze nekem el van téve a videó- az a következő volt: 87.526 / 708 / 36 . Ez Kb a harmada...szerintem.:)
  • aru
    Én nem tudom hogyan jön ki a 3 Co-Op csata egyenlő 1 randommal.... T5 Omahával 2000 xp környékén szoktam kapni randomba (és 250 ezer ezüst körül) míg a Co-Op max 500 xp-t ha ad, de átlag 400. A Phoenix is hasonló szinten hoz mindent.
  • 1kezdő
    Srácok megértem, hogy ez roppant strapás, ezért és a kényelmetekért meghozom ezt az áldozatot. De most már hagyjuk..ok?:)
  • gergod
    Lehet video az egesz csatarol, de tenyleg jobbak a kepek az eredmenyrol.
  • pxxl
    "Folyton szüneteltetni kell, át kell dobni nagyfelbontásra, ki kell rakni teljes képernyőre"
    minek?
  • 1kezdő
    Rendben. Nem lesz több videó.
  • PrasCo
    Folyton szüneteltetni kell, át kell dobni nagyfelbontásra, ki kell rakni teljes képernyőre; és egészen őszintén, míg az emberek egy képet még csak-csak megnéznek, amíg csak egy spoiler-taget kell lenyitniuk érte, annyira azért nem hiszem, hogy érdekli őket a dolog, hogy egy huszonöt másodperces videót nézzenek végig pár számért. :)
  • 1kezdő
    Mi a baj a videóval? Nekem ez is egyszerű. 1 perc alatt kész.
  • Lokker
    Nem értem, miért videókat raksz fel? 2-3 db kép nem lenne egyszerűbb?
  • 1kezdő
    Ez már szép pont co-op-ban.

• 1kezdő
    Ahogy mondod! Lazítok. De azért jelezném, ha te vagy elől és a gép több hajóval kipécéz magának, akkor ugyanolyan bajban vagy, mint randomban. A gép nem rafináltkodik, de még azt is tudja, hogy merre kanyarodsz, vagy lassítasz-gyorsítasz és még akkor is eltalál. Jobban céloz az embernél. Észnél kell lenni, de ha óvatos vagy, akkor ritkán van baj.
  • Prof William
    Co-op akkor jó ha ki akarod próbálni mit tud az új hajó, vagy ha lazítani akarsz. :)

A 100%XP -s festés. az úgy működik, hogy + 100% XP-t ad? Tehát ha mondjuk 2X a szorzó akkor azt is megduplázza?