22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Nos, azért kérdeztem a véleményeteket, mert ez a torpedó, meg kikerülés járt a fejembe. Ha ez nem lenne, akkor egyértelműen a 10% jobb és azt hiszem az is lesz a választás. Ha valami változna, akkor még mindig újra oszthatom.
  • asolyom
    Jut eszembe, eddig 1 skill pontot költöttem el, és van még 1 fel nem használt. Ha jól sejtem a fel nem használtat érdemes akkor elkölteni, ha már T IV-re léptem, ami 1 bevetés múlva bekövetkezik, és akkor csak az 1 elköltöttet kell retrainelni?
  • asolyom
    Majd megnézem, hogy mennyi a retrain, de kell még egy kevés xp a T IV-hez.
  • PrasCo
    Úgy rémlik. Viszont ilyen alacsony szinten nem nagyon éri meg ilyenre burítani ki a kesst, mert nem skálázódik, később is ennyi lesz, és III-IV körül még nem egy nagy görcsölés a retrain. Magasabb szinten is csupán a kétszázezer kredites 50%-olót használom.
  • asolyom
    Persze ahogy látom 500 doubloonnal ez kiváltható, ami kb. 660 forint, és kevesebb szívás.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.17. 21:31:39
  • PrasCo
    A vigilance-re sokan esküsznek, de az esetek egy hányadában "manuálisan", odafigyeléssel és előzetes manőverezéssel kiváltható.* A High Alert sehogy; a 10% meg nem tűnik soknak, de amikor minden irányból dőlnek a torpedók és ömlik a tűz, akkor az a tizenkét másodperc sokat jelenthet a két perces újratöltésnél.
    Persze, ez csupán az én logikám.
    IV-en pedig szintén egyetértek a lentebbi hozzászólással: Advanced firing training.

Szerk.: Ha viszont a következő patch-ben valóban letolják az észlelési távot és a fordulékonyságot, onnantól kezdve vagy létfontosságú lesz a Vigilance, vagy kidobott pont, mert így is, úgy is az imádságon fog múlni.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.17. 21:29:16
  • PrasCo
    Tech tree-n belül igen.
  • asolyom
    Ha egy parancsnokot rombolóról rombolóra teszek át, tehát mondjuk T III-ről T IV-re, akkor kell neki retrain?
  • 1kezdő
    A probléma -amit Te is tudsz-, hogy előbb egy hármas kell, csak utána lehet négyes. Ez az egyik. A másik, hogy ez a skill 155mm-ig jó és a légvédelemnek. Szóval: miért kellene ez a Colorado-nak?
  • 1kezdő
    Na most a Colorado miért fejlessze a füstölőjét? :)
  • Tono34
    Gyűjts az advenced firing training-re.
  • gergod
    Superintendent
  • pxxl

• asolyom
    Köszi.

Sikerült megfordítani, egy vesztésre álló csatát. Pontosabban jól sült el a stratégia, amire volt értelmes társ is. Sikerült egy szárny támadást végrehajtani negyedmagammal, amíg a többiek a középső részt tartották, illetve próbáltak áttörni. A négy hajóból az egyik romboló útközben elment maga kalózkodni, hiába mondtam neki, hogy maradjon velünk A másik két cirkálóval megkerültük a középen tomboló csatát, és közben kilőttem egy cirkálót. A sebtében visszaforduló, és a bekerítést kivédeni akaró, ellenséges hajókat (egy csatahajó+egy romboló) sikerült kilőni. A végére mindkét oldalon maradt két-két csatahajó, és én a T III-as Wakatake rombolómmal. Mire az ellenség két csatahajója megkezdte volna a területünk elfoglalását, addigra mi már megszereztük az ő területüket, és így győztünk.
  • 1kezdő
    Kérdezném a véleményeteket. Colorado a hajó. Nem sokára lesz három kapitány pontom. Szerintetek melyik az érdemesebb rá? A Hight Alert, vagy a Vigilance?
  • 1kezdő
    Itt is van: http://www.wows.hu/index.php/faq
  • asolyom
    Van valami site a kapitány skillekről?

Én ezt találtam:

http://menzgaming.com/worldofwarships/world-of-warships-articles-guides/world-of-warships-captain-skills-guide/
  • 1kezdő
    Ez a kezdettől így van. Ha sok pont kell, akkor ez nem kérdés.
  • asolyom
    Akkor ezek szerint magasabb szinten érdemesebb ebmberek ellen játszani, és még több pontot is hoz.
  • 1kezdő
    Én csak a 945. co-op-nál tartok, de a tapasztalatom az bosszantó. Meg vagyon írva a program, ami irányítja a gép hajóit és az benne a bosszantó, hogy szívat engem. 1-6-ig kb. nem nehéz játszani ellene. 7-től már oda kell figyelni és ha gyengébb, vagy meggondolatlanabb társakat fogok ki, akkor lehet akár vereség is. Mondjuk ez ritkán fordul elő. De ami kiborít, az az, hogy halad a gép hajója velem párhuzamosan és addig halad, amíg rá nem célzok, amint rácéloztam, azonnal rám fordul. Mondok két példát: Halad egy Omaha és Nürnberg egymásután. Én merőlegesen vagyok rájuk 8 km.-re. Rácélzok az Omahára, az abban a pillanatban rám fordul. Jó -mondom-, akkor a mögötte levő hajóra átviszem a célzást. Abban a pillanatban az is rám fordul. Dühös vagyok ellövöm magam. Persze mind mellé, mert rohadt vékony szemből a cirkáló. Amint ellőttem magam, mindkettő, azonnal visszafordul. A másik: Jön egy New York. Én oldalról 9 km.ről érkezem. Balról egy Fuso, jobbról egy Imperátor. Amint becéloznám az NY, az azonnal rám fordul és nem érdekli, hogy az Imperátor teli lövi oldalról, valamint a Fuso négy torpedója kapja el, tartja velem szemben az orrát. És ez minden meccsen így van. Amint belenézek a távcsőbe célzás miatt, a kinézett hajó abban a pillanatban vagy felém, vagy valamerre elfordul. Kivétel nélkül így történik. Már kitaláltam azt, hogyha két hajó megy egymásután, akkor becélzom a távolabbit és a lövés előtti pár mp. előtt villámgyorsan ráviszem a célzást a másikra és tűz. Na most kanyarodj bammeg.:)
  • asolyom
    "Tehát az Unikaze-t ÉS a Tenryu-t is) kifejlesztetted?"

Nem. Akkor ez az oka. Egyébként vettem némi dubloont az átváltáshoz, meg az upgradek átszereléséhez.
  • PrasCo
    "A japánoknál a romboló ágat húzom, és a T2-es Chikumánál hiába van fent minden fejlesztés, akkor sem kapott elit státuszt" - az összes belőle következő hajót (Tehát az Unikaze-t ÉS a Tenryu-t is) kifejlesztetted?
    De mégegyszer, ha a játékba nem invesztálsz pénzt, akkor az Elite státusz semmit sem jelent.
  • asolyom
    Értem. Ez a Murmansk elég durvának tűnik. Még a magasabb osztályú hajók mellett is.
  • pxxl
    Nem kel kihúzni T5-ig. használhatod egyből. az egy külön hajó lesz nem része a tech ágnak.
    Utoljára szerkesztette: pixxel, 2015.12.17. 13:44:43
  • asolyom
    No, kisebb jubileumot tartottam, megvolt a 100-ik co-op csatám. A győzelmi arány 93%, de ez mondjuk co-op-ban nem egy mutatvány. A eddigi 4 random csata 50%-ban hozott győzelmet. Viszont, az nagyon furcsa, hogy a random csaták is nagyon hamar eldőlnek. Lehet, hogy a helyezkedés miatt, mert azért ekkora különbség nem lehet két csapat között.

Más. A japánoknál a romboló ágat húzom, és a T2-es Chikumánál hiába van fent minden fejlesztés, akkor sem kapott elit státuszt, peddig kellene tőle az xp.

Megint más. Ha mondjuk megveszem a T5-ös Murmansk prémium hajót, akkor is végig kell húzzam az orosz ágat T5-ig, hogy tudjam használni?
  • pxxl
    szerintem ott közel egyforma jön. annyival lehet több esetleg, hogy randomban több ellenfelen többet tudnál sebezni talán.
    nekem a ranked jobban tetszik mint a random. kevesebben is vagyunk, és értelmesebbnek tűnik a banda is.
  • Prof William
    A Rankedben több XP-jön mint Randomban, vagy ott már egyforma?
  • Lokker
    Legközelebb töb szmájlit rakok a mondat után, hogy nem komolyan gondoltam. :)
  • pxxl
    van. randomban többet kap(hat)sz.
  • asolyom
    Amúgy van különbség xp és credit tekintetében a co-op és a random battle között?
  • asolyom
    Pedig nekem egy ilyen score a T3-as hajómban álom lenne. Ekkora a difi egy T3 és T6 csata között. Jó tudom, több HP-t lehet az ellenről leszedni, de én a T3-as destroyeremmel örülök, ha 40k ezüst és 3-400 körüli xp jön.
  • Lokker
    Elég gyenge teljesítmény, nem villognék vele.
  • seepheeerd
    Tudja fene, sosem voltam fönt.
    Orosz oldalra fölmész, csinálsz accountot letöltöd a játékot és hajrá....
  • seepheeerd
    ???? Él azóta is.
  • pxxl
    Ahhh jó kis ranked volt :)

• PrasCo
    Szép munka; egy ilyen után szívnám a fogam én is.
  • Tono34
    Nagyon jó kis kör volt Königgel.... csak a csapatnak lehetett volna egy picit több esze ...

Az utolsó ellen befoglalt.. 2 hajónk meg az ellenfél bázisa mellett hajókázott, úgy hogy a környéken sem volt senki már..

• Avenger93
    Ez a tesztszerver dolog pontosan hogy működik? Mert én letöltöttem és belépetem de ugye tier-1 től indulok, viszont nem is keresek annyi xp-t mint amilyen képeket láttam, hogy tudjak haladni. Aranyból sincs annyi hogy prémium hajót vehessek, de az új orosz prém cirkálót se látom sehol.
  • silverchain
    Én arra leszek kiváncsi, hogy mennyi idő lesz, míg az aim assist mod visszatalál. Most talán több, mint fél nap.
  • carp3tm0nster
    ki bizony. megnyomod az "alt" gombot:-)