A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #9662 A témához kapcsolódva: mostanság -ami kb. 300 meccset jelent- co-op-zok. Egyrészt kímélem az idegeim és egyáltalán nem sietek sehova és mégis haladok. Persze ez sok meccset jelent, de hát ez végül is egy játék. Ennyit a pillanatnyi helyzetemről. Ami a témát illeti, azaz, a megmagyarázhatatlanul becsapódó találati pontosság, az nem csak a random meccsekre igaz. Mint tudjuk co-op-ban a gép irányította hajók ellen kell eredményes lenni, ami egyáltalán nem nehéz. Ami jó benne, az az, hogy szinte mindig győz a csapatod /nálam ez kb. 120 meccsből egy vereséget jelent/. DE! itt is felfedezhető, hogy 15-16 km.-ről eldördül a lövés /látom a füstöt/, Én azonnal irányt változtatok és mégis becsapódik a találat. De érdekes mód, amikor én célba veszem -a még egyenes vonalon mozgó hajót-, akkor az elsütés pillanatában az ellenfél azonnal irányt változtat és természetesen pont mellé lövök. A kérdés: honnan tudja, mikor sütöm el a lövést és hogy hova céloztam? Volt, hogy direkt sokáig céloztam és addig a gép által irányított hajó semmit nem csinált, csak haladt. De mikor klikk az egérre, akkor rögtön fordult valamerre. Sőt! Az is gyakran van, hogy elég ha célba veszem, még ezt is érzékeli és addigi egyenes mozgása megtörik, pusztán a célba vevéstől. Hát nem érdekes dolgok?:)
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.12.07. 13:56:43