banner
A Wargaming új MMO játéka
  • PrasCo
    Sőt, a legegyszerűbben úgy lehetne talán eljárni, hogy minden mod átmenne egy engedéyezési eljáráson valahogy a WG oldaláról, és ami nem jelentkezik ezzel az azonosítóval, az mindegy, mit művel a játékkal, lepattanik a szerverről.
    Csak sajnos, felteszem, aki aim assist modokat gyárt, az ezt is meg tudná oldani, gondolom.

Számomra a folyamatos fordulóban levés egy bizonyos íve a problémás mindig találat szempontjából egy távolság felett (sebességet, irányt még csak-csak megsaccolom úgy, hogy legalább megkarcoljam a bohócot, de a fordulósugarat van úgy, hogy rohadt nehezen találom el, főleg azért, mert látszólagos sebességváltozásként jelentkezik a célzónézetem vetületében, még csak nem is lineárisan), a másik, amit pedig fogadó-oldalról szoktam megtapasztalni, hogy nehezen kezelik le az emberek, az főleg rombolóval a sebességváltoztatás. Jól tudnak célozni az emberek, jól saccolnak előretartást, irányt, amivel ritkán tudnak kezdeni valamit észrevételem szerint, az az, ha kicsit berántom a kéziféket, különösen nyílt vízen, ahol - főleg alacsony grafikai részletességen - nincs viszonyítási pontjuk, csak a kéményfüst.
    Megjegyzem, a laptopomon alacsony grafikai beállításokon játszom, és ott bizony nyílt vízen, három vagon csatával a hátam mögött is előfordul, hogy küzdök, mint majom a jégen, mert jóformán semmi nem segít eldönteni, hogy az ellenfél fél-, vagy teljes gőzzel halad-e mondjuk, hacsak ki nem lépek a célmegjelölésből és a stabilizált szálkereszttel nem próbálom megbecsülni. De ez meg, ugye, idő, meg nem is vagyok benne gyakorlott.
    Előfordul az is, hogy a térképet matatom, hogy egyáltalán azt eldöntsem, ez most felém halad-e, vagy távolodik? :D
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.07. 13:32:39