World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokat szidtam az Izumot, de sikerült menni vele egy egész jó kört, vak tyúk is talál szemet alapon. Igaz elég kedvező MM-et kapott, tier6 is jött szembe, ami szintén ritka. +3 tier szembe sokkal gyakoribb, mint a -3...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Becsúszott egy 4 killes Iowa kör is. Ezzel a hajóval egész jó volt az életben maradási arányom...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.23. 22:39:09
Nekem az jött le, hogy mégiscsak a csatahajók az igazán kemények magas szinteken. A hatalmas hp végre működni kezd és a cirkálók hamar elfogynak. Az USA vonalon a Colorado még jó, aztán a tier8 annyira nem tetszett, az Iowa megint jó, a Montana ismét nem volt olyan hatalmas, nem rossz, de még az Iowa is élvezetesebb volt számomra.
Japán vonalon a Kongotól végig jók, az egész ágon a Myogi és az Izumo a nagyon beteg módon szar hajó, pontosság/sebzés teljesen elcseszve. Itt a teszten fokozottan látszik, hogy bele van nyúlva az egyes hajókba, mert ha minden más hajóval szétvágok mindenkit, de ezzel a kettővel alig szedem össze még teszten is az xp-t, akkor szerintem nem a játékossal van a probléma... A Yamatoval egyetlen kört mentem, az bővel elég volt, az végre egy olyan hajó, amilyennek egy csatahajónak lennie kell: iszonyat lassan forgó tornyok, de ha odalő, akkor oda van lőve! És jól is bírja, pl Des Moinessel átváltottam naivan AP lőszerre ellene, hogy majd 5 másodpercenként adagolva jól megaprítom vele. Egyetlen sorozat sem sebezte pár km-ről...
Amcsi cirkálók nagyon nem tetszettek, már a Pensacolától kezdve, nagyon gyengék, vagy tényleg teljes játékstílusváltást igényelnek, de pár sorozatból szétcsapják őket és lassan töltenek végig. A Des Moines az egyetlen, ami ér valamit... A japán cirkálókat már az Aobánál abbahagytam, nulla élmény-giga szenvedés arányuk miatt...
Rombolókat nem tudtam tesztelni a korábban már említett kevés ember-bot saját csapat-félisten botok szemben eset miatt... CV-ket nem teszteltem, nem volt kedvem kattintgatni, rendesen akartam játszani...
Arról nem is beszélek, hogy ma 10-ből 8x a jeges pályát adja, mert azon van 1000 sziget és 2000 hegy, mert ilyen pálya való egy hajós, távolsági lövésekkel operáló játékba...
Hihetetlen ez a sok orosz gyökér itt a szerveren. Botok ellen úgy veszítünk, hogy befoglalnak, holott van nálunk cirkáló és romboló is! Ez a legalja... Vagy: megyek az Iowával egy Montana mellett, irtjuk aki szembejön. Egy hülyegyerek meg rombolóval jön kicsit lemaradva és átlósan ráindít minden ellenfelünkre 500 torpedót, akit meglát, nem nézi, hogy mi is belekerülünk a szórásba. A Montanával leirtottunk egy Montanát és egy Iowát, ez a kis pénisz meg simán kitorpedózta a Montanát. Van CV, romboló vagyok, látom hogy a 2 csatahajó szétvágja az ellenfelét, akkor elmegyek más célpontra, nem az ő célpontjukat torpedózom agyon nem? Idióták. És hiába írok rá az ilyenre, mert 3 évesen nem tud olvasni...
Ugyan ez a szitu a Colorado esetén is.,és hál istennek az élesen is nemsokára letudom mindkettő szemetet.
E két BB ágon álom ami ezután lesz,bár az Izumo elég érdekes az ágyú elrendezése miatt.
Furutaka kimaxolva sem volt annyira gáz,bár nem tudom h most milyen mert ezt csak a pacht után szeretném elindítani.
Az előbb random csatában jól sikerült aprítani a népet Amagival,amire 1800000xp-t adott. 😊
Akkor irány a Yamato
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Replay
Szerk.: Amit ugyanis a főlapon kiír, arról még lejön a szervizdíj meg a lőszer.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.23. 19:45:20
Tudok ezzel kezdeni valamit?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ráadásul magas szinten nem lehet normálisan játszani a hordozóktól. Tier8 fölött a gépi hordozók embertelen profik, úgy dobják ki a cirkálót is, hogy előbb tudja hova fogok fordulni, esély nincs manőverezni. Mindez azért, mert a sok gyökér coop-ban szórakozik magas hordozókkal és emiatt bejön szembe is. De persze a hülyegyerek leszarja az ellenséges CV-t, mert ő csak torpedózgat, nem érdekli, hogy esetleg le kéne szedni vadásszal a gépeket...
le kell szoknom.Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.23. 18:54:10
Az Omahánál megszokott "berontok a kocsmába és szétcsapok a parastok között" stílust itt már teljesen el kell felejteni.
Az USA cirkálók Tier 6 felett bizony unalmas kísérőhajók (Már a Cleveland is inkább konvojkísérő).
Mindig maradj egy lehetőleg Tier 6-os vagy afeletti csatahajó mellett. Fejezd be amit elkezdett, segíts neki rombolóvadászattal (négy tornyod van és az ágyúk pontosak) gyújtással, az oldalukat mutató cirkálókat meg szegecseld AP-vel.
Aztán az első fejlesztés a lőtáv legyen.
Aztán a B fedélzettel kapsz plusz két ágyút, majd az ágyúfejlesztés leviszi a toronyfordulást 30 másodpercre.
Ezekkel már használható lesz. A páncélzatod papír marad, ezért soha ne mutasd az oldaladat.
A teljesen kifejlesztett Pensacolával érdekes módon számottevően jobbak lettek a statjaim mint a Clevelanddal.
Persze mire nekem az éles szerveren lesz az kb. 1 év 😞
11 citadel, 215k damage 😛

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Nézd meg ergo a hajókra lebontva, és menj azokkal, melyekkel a legjobb a statod. <#vigyor>#vigyor>
- Gyakorlatilag én rombolóval nem tudok játszani ezt éreztem a letolt 6 csata után és hanyagoltam is.
- Hordozóval általában vesztes csatáim voltak így ott mindíg kevés XP-t kaptam még 60 ezer fölötti sebzésnél is, ezt is hanyagolom egy ideje
- Mivel én a cirkálónál soha nem torpedozóm ezért nagyon meglepődtem, hogy ennyivel jobb az eredményem, mint a csatahajó. Gyakorlatilag a csatahajó direkt szivatva van a kis sebzésekkel és lassú töltési idővel, míg a cirkálók szinte kétszer annyit sebeznek.
Valakinek valami amit lát még ebben amiből tanulhatok? Egy dolgot viszont nem értek! Miért piros az XP a cirkálónál, amikor ennyit dobál a játék?
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.08.23. 03:57:52
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Azért lásd be, hogy ma már kevés gyerek van el a papírrepülővel hiszen már a kisiskolás gyereknek mobilja, tabletje és hasonló kütyüje van.
Én is tudom magamról, hogy álmodoztam RC repülőről vagy tankról, de rájöttem, hogy társaság és pénz híján csak egy múló ábránd volna számomra ami addig vonz amíg meg nem szerzem és kis idő után rá nem unok. 😊 Viszont más dolognál tudtam, hogy az meg fogja érni a belefektetett időt és pénzt is. 😊
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Nekem a "kalimpáló" ágyúcsövek hiányoznak a játékból amikor lövés utáni visszatér töltőhelyzetbe, ezt még megoldhatták volna jól nézne ki.
A gyereket a felnőttől a játékaik ára különbözteti meg. Egy gyerek elvan egy papírrepülővel, nekem már 2m-es RC vitorlázó gépeim vannak😊
ui: Rc= Radio Control
Utoljára szerkesztette: Endre, 2015.08.22. 21:43:56
Nagyvonalakban én ezzel tudnám összekapcsolni ezeket. A felnőtteknél meg hát ki tudja mi lehet ez. 😊
Ugyanakkor, ha már a Yamato-t említettem, videózzunk.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.22. 21:01:39
Illetőleg a múltkorit folytatva ismét egy érdekesség. Újabban szokásommá vált, hogy a prémium hajók tulajaira rá szoktam nézni, hogy mégis, mire költik az emberek a pénzüket. (Személy szerint van egy olyan beütésem, hogy noha arányaiban sokat játszom a WoWs-szel, mégsem tudom megindokolni az agyamnak, hogy miért szórnék ki tízezret tkp. egy 3D modellre
Pláne azután lett érdekes a gyerek, miután a Murmansk-kal nyílegyenesen az oldalamba csattant, azt meg el lehet felejteni, hogy én New York-kal elkezdek forgolászni, beállított tornyokkal. Az eredmény ugyanaz, mint amit - megdöbbenésemre - egyáltalán nem ritkán tapsztalok: Szinte nulla alaphajó-használat (14(!!!) ütközet összesen), viszont ellőtt legalább huszonhat és félezer forintnak megfelelő összeget prémium hajókra.
WG, ti istenverte zsenik...!
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.22. 20:13:18
Rombolóval eddig például sokkal jobbak az eredményeim mint cirkálóval.
Omaha: 35k Dmg, kill/death ~1.8 (225 csata)
Minekaze: 42k Dmg kill/death ~6 (32 csata)
Ha sakkról lenne szó, más az állás 😊
Lassan kezdem azt gondolni hogy izut úgy tették be a játékba hogy senki foglakozott vele.