World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A probléma már jelentkezett a múltheti szervernél is. A hivatalos fórum hivatalos panaszjelentő topikjában is jelezték páran. Eltelt egy hét és a wg szart az egészre, kiadta ugyanúgy a szervert...
Mindenesetre pár felhasználó rájött a megoldásra: a grafikai beállításoknál a quality of foliage beállítást ki kell kapcsolni, azaz off-ra állítani. Ettől meggyógyul a zoom és nem fagy ki!
Mindenesetre pár felhasználó rájött a megoldásra: a grafikai beállításoknál a quality of foliage beállítást ki kell kapcsolni, azaz off-ra állítani. Ettől meggyógyul a zoom és nem fagy ki!
Nálam is ugyanez a hiba,zoomolásnál néha csata kezdete után 1 perccel.
Így marha nehéz bármit is csinálni.F@szom kivan ,játszanék de nem lehet .
Így marha nehéz bármit is csinálni.F@szom kivan ,játszanék de nem lehet .
Jó a tesztszerver. 7,5x szorzó, prémium. Csak éppen nincs ember, még a saját csapatomat is botokkal tölti fel, illetve kifagy minden csata...
Közben bejutottam. Úgy látom a múltkorit folytatja, tehát amit első körben összeszedtél, az megvan ismét.
A tesztszerver meg nem enged be. Gondolom sokan próbálják...
csak nekem csinálja hogy kidobál szerverről? 😮
Egy "lájtos" Iowa kör, 4 citadel, 2 kill, de sajnos közben befoglalt a csapat, pedig már kezdtek bemelegedni az ágyúcsövek...😊
Küldjetek replayt a jobbnál jobb csatákról, ha gondoljátok:
Toweliee, azt a Minekaze kört megnéztem volna!!!
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.19. 19:43:21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Küldjetek replayt a jobbnál jobb csatákról, ha gondoljátok:
Toweliee, azt a Minekaze kört megnéztem volna!!!
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.19. 19:43:21
Ja, azt nem tudom, hogy hogy lesz ez a része a tesztnek... Nem nagyon szokott így darabolva kijönni, ez újdonság.
Tudom, hogy független egymástól az éles, és a teszt szerver, és azt is, hogy az éles szerveren már nem lesz wipe. Én arra gondoltam, hogy amit a teszt első részében elértem az megmarad-e a második fázisra, vagy megint nulláról kell kezdeni hajókat húzni a kipróbáláshoz, mint az első fázisban.
Ja, az lemaradt, hogy köszi a választ. Így le sem szedem, ha megint elölről kell kezdeni.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.08.19. 19:37:22
Ja, az lemaradt, hogy köszi a választ. Így le sem szedem, ha megint elölről kell kezdeni.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.08.19. 19:37:22
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Rendben.
Jaja, remélem játszani még szabad, az nem zavarja egyesek lelkivilágát.
Nem sunnyogok, mert nem csak te mutagatod magad, hanem nagyon sok más user is rajtad kívül. Így nincs mit címezni neked, felesleges.
Tudod: se sírni nem lehet, se jó csatákat mutogatni, mert az meg hencegés...
Igazad van, sírhatnék is. (Legközelebb legyél annyira ember, hogy nekem címzed, ne sunnyogj)
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.08.19. 18:34:54
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.08.19. 18:34:54
De 2 prémium hajó, ebből egy nyolcas persze megvan. Erre se ártana megoldás, pl nem lehetne a saját aktuális fejlesztésénél magasabb prémiumot venni, azaz ha csak tier2, ne vegyen tier8 hajót. Ja, de ez nem gazdaságos a wg-nek...
Oúcs...! Na ja, most néztem rá a srácra, összesen nincs hetven ütközet a háta mögött.
Kellemetlen. 😊
Kellemetlen. 😊
Milyen wipe? A tesztszerver a rendes játéktól függetlenül működik, amit ott elérsz, az csak ott van. Alap hajóval, alap profillal kezded és van rá pár napod, hogy eljuss valahova. Ha 24 órában a gép előtt tudsz ülni ebben a pár napban, akkor eljuthatsz magas szintekre megnézni milyen lehet. Ha csak pár órát tudsz ráfordítani, föl se rakd a tesztszervert...
Jobb lenne, ha úgy csinálnák meg, mint a wotos tesztszervert, bár akkor nyilván kevesen tolnák alacsony tierben...
Jobb lenne, ha úgy csinálnák meg, mint a wotos tesztszervert, bár akkor nyilván kevesen tolnák alacsony tierben...
Nem lesz.
Ezek után
Sima győzelemnek tűnt, persze a sok prémium adott okot némi aggódásra.
Nem is telt el sok idő és nézzük a Nagato-t 😊
Az eredmény:
Sima győzelemnek tűnt, persze a sok prémium adott okot némi aggódásra.
Nem is telt el sok idő és nézzük a Nagato-t 😊

Az eredmény:
draw
Wipe lesz? Remélem nem, mert tuti nem kezdem újra nulláról húzni a hajókat csak teszteléshez... 😄
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Az így van 😊
Magamban viccelődve én azon szoktam mosolyogni, hogy oké, ha a játék "random", én azt elfogadom, de akkor a durva győzelmek is a szerencsén, az RNG-n, a WG-n stb. múltak, nem? 😊))
Szerintem itt majd csak lesz.
Itt a doublon fizetés részletek, lehetőségek már így marad? mert a Wotban van olyan hogy SMS meg Call fizetés. itt már nincs...
Wot-ban mintha másként működött volna, de arra nem is emlékszem már 😊 Akkor veszek olyan vackot, köszi!
Ez a free xp lényege, hogy bármire költheted csak elég sok doublon(gold) kell hozzá, tök lényegtelen mivel szeded össze.
Szóval, ha a Langley-vel üsszeklikkelgetett 100ezer xp-et beváltom, akkor rápakolhatom a North Carolinára? Merakkó megvan az Iowa, ha ez műxik 😊
Amúgy bírom ezeket a képeket, megy gőzerővel a cerkaméregetés egymás között. Én is mentem már 5 killstreaket is, meg csomo kreditet is kaptam, még sem villogok itt, mint egyesek 😄 Főleg az olyat bírom, aki premium és first victoryval tesz be képet. Na jóhogy jó eredményei lesznek, 4-5 kill után plusz megannyi sebzések után 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.08.19. 17:41:23
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.08.19. 17:41:23
Mi bajod van már megint? Már az is baj ,hogy van tesztszerver.
Ha meg bugosan jön ki a patch akkor meg azért hisztiznél, hogy miért nem tesztelik mielőtt kiadják. Első hsz-eid után látszott, hogy ez nem a te játékod.
bonbont nem akarsz küldeni a fejlesztő csapatnak ? 😄
Szép!!
Akkor ne menj a tesztszerverre. Nem kötelező
jaj de utálom ezt,hogy bétáznom kell a bétában...............
Ezért jók a japó rombolók, 6,5 km-nél közelebb nem megyek (így nem látnak) és a 10km-es távba már sokan beleférnek. Általában nyugodtan tudok torpedózni, mert az első vonalban szoktam menni, spot stb. Ágyút nem használom, lassan, körülményesen fordul, alig sebez.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Csak sajnos olyan is van, hogy 4 km-re vagyok a célpont csatahajótól rombolóval és a saját idióta cirkálónk beúszik az útba. Nyilvánvalóan semmit nem tud csinálni a csatahajóval, amit én szét tudnék torpedózni, mert az az 1-2 sorozat amit leoszt, nem elég semmire, de arra pont jó, hogy én emiatt ne tudjak lőni, nehogy eltaláljam. Ezalatt persze engem lő mindenki, hiszen low hp, oldalt fordulva, felspotolva elég könnyű célpont vagyok... Nem egy, nem két ilyen helyzetem volt... És minden esetben az útban levő cirkálót is lezúzták utána, tehát duplán megérte, hogy akadályozott...
De többnyire valóban, a rombolónak (illetve a torpedósnak) kell figyelnie, hiszen ahhoz, hogy kilőjje a torpedókat, figyelembe kell vennie a torpedó útvonalát, tehát látnia kell, hogy lesz olyan retardált, aki bele fog menni (ahogy az előbbi példámban én is láttam és nem is lőttem). A cirkáló meg a harc hevében nyilvánvalóan nem fog még hátrafelé is nézni, én se szoktam... Közelharcot vívó hajók közé meg pláne nem illik odadurrantani 6-8 torpedót, de persze erre is van példa, mert a kill-lopás lehetősége fontosabb ugye, mint a csapatsebzés...
Aki meg már a legelején, rögtön induláskor elküldi a torpedóit a semmibe, vagy szemmel láthatóan esélytelen távolságból küldi a torpedóit (kedvencem, mikor a 7 km hatótávos kis tier3-4 rombolók szórják a tőlük is vagy 10-re levő célra...), instant kitiltás, hiszen még annyival sincs tisztában, hogy lőtáv, akkor mit várjunk egyéb téren tőle...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.19. 14:56:22
De többnyire valóban, a rombolónak (illetve a torpedósnak) kell figyelnie, hiszen ahhoz, hogy kilőjje a torpedókat, figyelembe kell vennie a torpedó útvonalát, tehát látnia kell, hogy lesz olyan retardált, aki bele fog menni (ahogy az előbbi példámban én is láttam és nem is lőttem). A cirkáló meg a harc hevében nyilvánvalóan nem fog még hátrafelé is nézni, én se szoktam... Közelharcot vívó hajók közé meg pláne nem illik odadurrantani 6-8 torpedót, de persze erre is van példa, mert a kill-lopás lehetősége fontosabb ugye, mint a csapatsebzés...
Aki meg már a legelején, rögtön induláskor elküldi a torpedóit a semmibe, vagy szemmel láthatóan esélytelen távolságból küldi a torpedóit (kedvencem, mikor a 7 km hatótávos kis tier3-4 rombolók szórják a tőlük is vagy 10-re levő célra...), instant kitiltás, hiszen még annyival sincs tisztában, hogy lőtáv, akkor mit várjunk egyéb téren tőle...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.19. 14:56:22
Személy szerint vallom, hogy az esetek 90%-ában (diplomatikusan írtam "csak" tízből kilencet) a torpedóvető a felelős a baráti tűzért, mondom ezt úgy, hogy az összes süllyesztésem 17%-a torpedókkal történt, tehát vastagon használok rombolókat és torp-képes könnyűcirkálókat. (A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy az amerikai rombolóágat húzom, azzal az effektív lőtávolsággal meg nagyobb művészet saját hajót eltaláni...)
Mindannyian tudjuk, hogy rengeteg dologra kell odafigyelni. Célozni, lekezelni a sérüléseket, manőverezni (BB-nél egy percre előre eltervezni és kivitelezni a manővereket a siralmas rudder shift és a tömeg tehetetlensége miatt), figyelni és kihasználni a terepviszonyokat, az ellenség mozgását, kerülgetni a saját hajókat, szemmel tartani a légi tevékenységet - az már tényleg ne az én felelősségem legyen, hogy a seggem felől hogyan jönnek torpedók. 😊 Jópár nappal ezelőtt volt olyan eset, hogy az Albany-t vittem ki, és egy Wakatake háromszor lőtt bele a közelharcunkba torpedókat, mire szóltam neki, hogy faszikám, én értem, hogy te messzebbről tudsz indítani, mint ameddig én ellövök, meg megdögleni sem akarsz, mindez szép, de erősen tele van a tököm, hogy az időm jórészében baráti torpedókat kerülgetek. Nem szólt semmit, de onnantól kezdve nem történt több indítás.
Általában abból szoktam kiindulni (különösen és elsősorban, ha torpedókat akarok használni), hogy torpedót akarsz indítani --> haladj elöl. Az úgy nem oké, hogy megy a gyerek a Phoenix-szel vagy a Kumával és hátul marad, mert - joggal - félti a seggét, de azért tömné át a torpedókat a saját menetoszlopon aztán meglepődik, hogy az ellenséges tűzre akarnék válaszul manőverezni, nem a sajátra. (Ezzel kapcsolatban azon szoktam elképedni, amikor pl. egy Tenryu annyira rá van gyógyulva a vetőcsöveire, hogy konkrétan elfelejti használni a lövegeit, és töredék HP-s hajó szambázgat előtte félperceket emiatt...) Aki a ravaszt meghúzza, az figyeljen oda. Ha a helyzet necces, ne legyen kapzsi. Ha mégis, viselje a felelősséget - emberként mindannyian hibázunk, ha legalább egy "sorry"-t tolnak, nyugodt szívvel és őszintén írom vissza, hogy "no problem, shit happens".
Ezzel együtt is persze, előfordul olyan helyzet, amikor teljesen elfogadható körültekintéssel leadott vetés irányába fordulok bele vadul, jól manőverező hajóval, de ilyesmiért nem is szoktam pattogni, de őszintén, ez masszívan a ritkább eset.
Mindannyian tudjuk, hogy rengeteg dologra kell odafigyelni. Célozni, lekezelni a sérüléseket, manőverezni (BB-nél egy percre előre eltervezni és kivitelezni a manővereket a siralmas rudder shift és a tömeg tehetetlensége miatt), figyelni és kihasználni a terepviszonyokat, az ellenség mozgását, kerülgetni a saját hajókat, szemmel tartani a légi tevékenységet - az már tényleg ne az én felelősségem legyen, hogy a seggem felől hogyan jönnek torpedók. 😊 Jópár nappal ezelőtt volt olyan eset, hogy az Albany-t vittem ki, és egy Wakatake háromszor lőtt bele a közelharcunkba torpedókat, mire szóltam neki, hogy faszikám, én értem, hogy te messzebbről tudsz indítani, mint ameddig én ellövök, meg megdögleni sem akarsz, mindez szép, de erősen tele van a tököm, hogy az időm jórészében baráti torpedókat kerülgetek. Nem szólt semmit, de onnantól kezdve nem történt több indítás.
Általában abból szoktam kiindulni (különösen és elsősorban, ha torpedókat akarok használni), hogy torpedót akarsz indítani --> haladj elöl. Az úgy nem oké, hogy megy a gyerek a Phoenix-szel vagy a Kumával és hátul marad, mert - joggal - félti a seggét, de azért tömné át a torpedókat a saját menetoszlopon aztán meglepődik, hogy az ellenséges tűzre akarnék válaszul manőverezni, nem a sajátra. (Ezzel kapcsolatban azon szoktam elképedni, amikor pl. egy Tenryu annyira rá van gyógyulva a vetőcsöveire, hogy konkrétan elfelejti használni a lövegeit, és töredék HP-s hajó szambázgat előtte félperceket emiatt...) Aki a ravaszt meghúzza, az figyeljen oda. Ha a helyzet necces, ne legyen kapzsi. Ha mégis, viselje a felelősséget - emberként mindannyian hibázunk, ha legalább egy "sorry"-t tolnak, nyugodt szívvel és őszintén írom vissza, hogy "no problem, shit happens".
Ezzel együtt is persze, előfordul olyan helyzet, amikor teljesen elfogadható körültekintéssel leadott vetés irányába fordulok bele vadul, jól manőverező hajóval, de ilyesmiért nem is szoktam pattogni, de őszintén, ez masszívan a ritkább eset.
már csak 2 km-re voltak a céltól , erre beleszalad, nem is értettem mit keres olyan közel az ellenhez a másodlagos fegyverekkel akarta elintézni?
Azért aki a torpedót indítja annak is illik körülnézni, hogy ki és merre található...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
egy sirámom nekem is lenne. az alábbi vidit azért tettem be, mert épp az előbb szaladt a torpedóimba egy szövi gyerek (chris99, valszeg matuzsálem korú) és fel volt háborodva. a játék nézhetné ilyenkor, hogy indításkor ki-mi volt a cél és ha beleszalad valaki aki szemellenzővel harcol nem von le semmit. így jártál, figyelj.
és nem muszáj ruszki tankkal vagy csatahajóval menni sem <#crazya>#crazya>. a wt ben csak ruszki tankkal megyek, na meg néha a kicsikémmel.
amúgy utánanéztem, hogy a wt ben a páncélvadászok miért töltenek olyan sokáig. 1 lövedék 50 kiló volt, ahhoz izmos pali kellet a kis helyen valszeg ezért töltenek lassan a bb-k is.
amúgy utánanéztem, hogy a wt ben a páncélvadászok miért töltenek olyan sokáig. 1 lövedék 50 kiló volt, ahhoz izmos pali kellet a kis helyen valszeg ezért töltenek lassan a bb-k is.
A Myogit magam is úgy becslés szerint 25%-ban free XP-vel léptem túl. Végeredményben ízlés kérdése, persze, hogy ki hogyan érzi a keze alatt megfelelőnek a technikát, de azt hiszem, a Kongo azért lesz mocskosul komoly megkönnyebbülés, mert ugyanazt csinálja, mint a Myogi, csak éppen jól. Szubjektíve az legalábbis sokat elárulhat róla, hogy eddig ez az egyetlen hajó, amiről eldöntöttem, hogy megtartom, így - egyedüliként - upgrade-ekre sem sajnáltam a creditet. 😊
Hát ja, kissé el van hanyagolva ez a játék akciók terén a wothoz képest. Ott minden hétvégén van valami okosság, itt meg csak az igazán nagy alkalmakkor egy kis szorzóemelés és annyi...
Nem lesz itt olyan akció, hogy a dokk kedvezményes vásárlás?
A HE lőszert nem értem. Ilyen szinten gyújtanak a repeszek? Mert a Naval Action régimódi fa hajóit a vitorlákkal még oké, hogy fel lehet gyújtani, de ezek acélmonstrumok, hogy a bánatba lehet, hogy szinte minden második sorozattal szarrá gyújtják őket?? Nem Molotov koktélt hajigálnak, pedig olyan...
Ez meg a másik...😊