22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • asolyom
    Akkor ha jól érzékelem a Bogue-on a wombo combot használod.
  • Plata
    Na de minek co op meccsre mész?Félsz nem botok ellen játszani?
    Ennyi xp-t T5 hajóval kapok egy vesztes csatáért.És a pénz is lótúró.
    Ezeket a videókat meg inkább töröld,mert ezt nem nevezném jó csatának.
  • asolyom
    Én sem veszek másik prémium hajót, de a Murmanskról jókat olvastam, és nem volt drága, de egy Tirpitzért 18k ft-ot kiadni eszembe sem jutna. Ma reggel azért elgondolkodtam az Aurorán. :-)
  • 1kezdő
    GergoD: "Hagyd a palit, remenytelen.".....és ezt tessék komolyan venni!:)

Reménytelenségemben vettem fel hosszabb videókat. Egész pontosan különböző hajóosztály meccseit. Előre bocsájtok néhány dolgot: co-op meccsek, /"nem húha, de k.va jók"/, de meglehet nézni annak, akit érdekel. A többiek evezzenek másfelé.
    Aránylag rövidek kb. 10 perc körülik, lévén kisszámú csapatok vannak. Ezen videókat két nap után törlöm.

• Plata
    Prémium hajót nem veszek.Annyit nem játszok.
    De kellene valami jó kis cirkáló.Még zárt bétában ha jól emlékszem T7-ig jutottam el amerikai cirkálóval.
  • Plata
    T5 Bogue van nekem is,most voltam egy csatában ahol 1 bombatalálattal megöltem full HP-ról Ishizuchi-t.
    A torpedóim kikerülte a bomba meg betalált és eldurrant.Wyoming-ot ugyanígy egy bombatalálattal öltem meg.
    Állati nagy mákom volt.
  • asolyom
    Plata! Sajnos ebben nem tudok érdemben hozzászólni, mert a japánoknál eddig a romboló ágat húztam, az amcsiknál meg a csatahajókat, és hordozókat. Az egyedüli magasabb osztályú cirkáló, amit használok az a premium Murmansk, és az tényleg jó, de mivel tech treen kívüli, így nem lehet fejleszteni. Credit és xp gyűjtésre viszont igen jó.
  • gergod
    Az uj fighter barrage az valami brutalis eros lett. T5 Bogue es T6 japan a mi csapatunkban, ugyenez a felallas az ellennel. Bekuldom az egyik fighteremet csalinak, 3 ellenseges vadasz rarepul, viszont a masik fighterem pont pozicioban van es 5 mp alatt 19 repulot szedett le. Viszont pontot nem nagyon adnak a repulok leloveseert :(
  • gergod
    Hagyd a palit, remenytelen.

mai elso gyozelem NC-vel ... szepen hozott. Lett volna tobb is ha 1 percel hosszabb a jatekido, mert mar 3/4-t a bazisnak befoglaltam...

Utoljára szerkesztette: gergod, 2015.12.27. 00:51:44
  • PrasCo
    1-1-1-es felállást használok, mindenből TVI-os repgépeket (Grumman F3F, Douglas TBD és Curtiss SBC4 rajok), upgrade-nek 'Air Groups mod. 1.' és '~ 2' van felrakva, a parancsnokom viszonylag friss (nem volt kedvem fizetni a pont-újraelosztásért), Expert Rear Gunner, Torpedo Armament Expertise és Dogfighting Expert lett rádobva egyelőre. :)

Máskülönben az estém a NewMex-szel:
    > Négy vesztes ütközet zsinórban, abból kétszer első helyen végzek a csapatból (...tehát érthető, hogy mitől vesztes :D )
    > Ötödikre szó szerint lemészárolják elöl a fél brigádot anélkül, hogy bármi érdemit elértünk volna. A spawn-om szopó, a sebességem miatt zárkózni nem tudok a zömhöz, úgyhogy az ellencsapat lerohan valami hat hajóval. Erre beYOLO-zom az egész hátralévő, életben töltött időmet, mondván, úgyis vesztettünk.
    > Két romboló valahogy mégis behúzza az ütközetet és megnyeri nekünk foglalással. Én a névsor közepén kullogva ökölbeszorult arccal zsebrerakom a kevesebb, mint háromezer XP-t.

...viszont a Nagával sikerült a győztes összezörrenéssel hatvan híján 8500XP-t megetetni, úgyhogy örömködésül itt van két hangulatkép, csak úgy.

Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.26. 23:36:30
  • 1kezdő
    Akkor segítek: ez a meccs, amit illusztrációként betettem co-op meccs. Annyit kell róla tudni, hogy userek játszanak a gép ellen és nagyon kevés pontot ad, mert ugye roppant könnyű. Na ja! Ki kell próbálni VII tier-től. A szabály, hogy csak a társaid segítségével győzhetsz, itt is érvényes. Ami annyit tesz -és ezért írtam, amit írtam-, hogy itt sem tudsz győzni még akkor sem, ha Colorado létedre Tirpitzet, North Carolinát, vagy még ezeknél nagyobb hajóosztályú csatahajót győzöl le szinte egyedül. Annyit még érdemes tudni, hogy bár a gép nem képes komoly taktikai harcra, de ezt ellensúlyozandó, sokkal pontosabban lőhet mint te. Pl.: 16 km.-ről mind a négy lövedéke pontosan eltalált, miközben csak a hajó fara volt feléje. Vagy: a cirkálóra rálövök egy sorozatot 12 km.-ről, amiből négy-négy kétfelé száll és a megcélzott hajó egy finom fordulóval a kétfelé haladó lövedékek közé bement.
    Szóval: Az a pontszám, amit videóban mutattam, co-op-ban elég jónak számít, mert csak nyolc hajó van és nem tizenkettő és ráadásul a csatahajó nagyon lassan halad. Mire odaérek, már nincs mit lelőni. Illetve! Ha sok és nagy csatahajók vannak -és mostanában van bőven-, akkor a cirkálók elhullanak és a gyengébb tudásúak és marad rám a maradék eltakarítása. Ilyen NC-k, meg Tirpitzek. Nem mindig sikerül.
    Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.12.26. 22:47:16
  • Toweliee
    Én 4 napja nem tudok nyerni, igaz emiatt csak naponta 2-3 kört gurulok.
  • Plata
    Őszintén szólva nem olvastam el amit írtál mert hosszú és unalmas,csak megnéztem a videót,mert az érdekelt,de többet vártam,bocs.
    Azt hittem ha már videót csináltál róla akkor valami nagy érdekes xp meg sebzés.De az előbb new york-al vesztes csatáért kaptam majdnem ennyit.jah Xp-t mert kredit kb duplája.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.26. 22:01:29
  • Prof William
    Ma Karácsonyi ajándékként meglett a Fuso

A fejlesztett lőtávval már igazi gyilkos. Általában az első lövéssel bemérem az ellent, majd mehet a maradék 10. Igazi acéleső zuhog az ellenségre. Ma sikerült 4 citadellát lőnöm egy Kongo-n egy sortűzzel. Egy közel merészkedő cirkálót pedig egy sortűzzel küldtem a tenger fenekére.

Tetszik ez az új hajó.
  • 1kezdő
    Az első kérdésedre: lehetne egy nagy képet betenni, vagy hármat, de így kevesebb helyet foglal és kis idő múlva törlöm.
    A második megállapításod nagyon helyes, valóban nem nagy szám, de ezt nem is írtam. Volt egy történetem és egy illusztrációm. Tudod erre való ez az oldal. Akit nem érdekel átsiklik, vagy ír roppant érdekeset. De csak azért beírni, hogy ekézz valakit...hát az sem nagy szám. Mondanám, hogy minden h... tud, de Karácsony van, inkább kihagynám.:)
  • Plata
    Minek ehhez videó?Kép egyszerűbb,és nem is nagy szám csata ha jól látom.
  • 1kezdő
    Nyolc hajóval simán elsőre végigjátszottam a 3X szorzót. Volt ahol első, volt ahol második voltam, ami nem érdekes. Ami roppant bosszantó volt, hogy a Colorado-val csak harmadikra jött össze, mert sikerült érdekes emberekkel összejönnöm. Az első nekifutás ígéretes volt számomra, mert kilőttem egy Aobát, egy Cleveland-et és egy Colorado-t. Ígéretes volt, mert a három kilövés után is szinte teljes élettel álltam. Hátra volt még egy Tirpitz és egy New Mexico. Mi is ketten voltunk, én a Coloradoval és egy szintén alig sérült NM. Orral a Tirpitz felé indultam és lőttem a NM-t. A NM-os társam mit csinált elegánsan? Beállt közvetlen egy sziget takarásába és végig nézte, hogy egyedül harcolok. Egy szót nem szóltam, csak lőttem ide, lőttem oda, de nyilván esélytelen voltam. Félig mindkettőt leszedtem, aztán süllyedtem. Amikor elsüllyedtem, a társam szépen kitolatott a sziget mögül és elkezdte lőni az ellenfelet, de olyan bambán, hogy minden második sorozata talált csak, pedig csak 3 km.-re voltak egymástól. Egyet kiszedett és volt esélye a másikra is, de képtelen volt időnként eltalálni, így vesztett és mi is vele. Annyit írtam csak neki, hogy ...shame.

A második nekifutás is jól alakult. Kilőttem kettőt és aránylag jó állapotban voltam és a megmaradt két Cleveland-es társammal be is foglaltunk két bázist. Az egy társamnak alig volt már élete, a másik jó háromnegyedes volt. Elindultunk a harmadik bázis felé. Ott várt egy Aoba és egy Tirpitz. Az aoba fél élet, a Tirptz teljes. Ráírtam az alig életesre, hogy bújjon el egy sziget mögé és ne bocsátkozzon harcba, hisz harcértéke már nem volt, de ha kilövik, pontot vesztünk. Nem hallgatott rám és azonnal kiszedte őt az Aoba. A másik kissé meggyengítette az Aobát, de elhullott, mert a Tirpitz is bele lőtt. Egyedül voltam kettejük ellen. Azt a taktikát követtem, hogy orral a Tirpitz felé kilövöm az Aobát és neki megyek a Tirpitznek. Na ebből az lett, hogy már csak lejjebb vettem az Aobát, de kilőni nem sikerült és némileg túl mentem a Tirpitzen és nem bírtam rákanyarodni. Bár akkor már hiába mentem volna neki, akkor is bukta, mert az Aoba élt. A lényeg, hogy szétlőttek, így az is bukta.

Ez volt reggel és most neki szaladtam este és ez lett: FIGYELEM! A spoiler videó formátum!!!

• Plata
    Régóta nem játszottam már cruiser hajóval,most gondolkodom rajta hogy azt is csinálnám,de nem tudom melyik ág most a legjobb,utoljára zárt bétában volt cruiserem,de akkor amerikai.
  • asolyom
    Jut eszembe, az Independence-en milyen flight controlt használsz?
  • PrasCo
    Csak nehogy kiderüljön, hogy "hasonló a hasonlónak örül"-alapon üldöznek. :D
  • asolyom
    Úgy látszik, hogy üldöznek a f@**kalapok. :-)
  • PrasCo
    Komolyan, mi van most az ünnepekben?! Engem nem szokott érdekelni, ha valaki nem játszik jól. Ha valaki bénázik, rosszul céloz, hülyeséget csinál - nagy kaland, egyrészt játszunk, másrészt én is képes vagyok elcseszni dolgokat. Ha kidolgozom a belem, első leszek, mégis vesztünk (bizonyára van úgy, hogy én ülök ugyanezen jelenség másik oldalán és miattam [is] úszik el valaki jó köre). Ha valaki áll a csatahajójával beleágyazódva a térkép szélébe, és békésen üldögélve fogad magába négy légi indítású torpedót. Urambocsá amikor a csapattársam megtorpedóz, de legalább nem neki áll feljebb.Mindez nem érdekel - ez egy játék. De amikor a hülyegyerek Kongo németül elkezd anyázni, hogy az Independence-szel megtorpedóztam egy csatahajót, ami szerinte, idézem, "az ő célja volt", én "segg" (arse), majd erre elkezd folytatólagosan RÁMLŐNI! (Nem mintha el bírt volna rendesen találni, de ez más kérdés.) Pályafutásom során először fordult meg a fejemben, hogy kitorpedózom belőle a jövő heti sz*rt is, de aztán csak blazírtan beírtam neki, hogy "Go ahead, become pink.", de erre is csak azt mantrázta, hogy az "ő célpontját lőttem ki".
    Agyf*sz.
    Pláne, ugye, hogy pontosan tudom, hogy sebzésre kapom az XP-t, tehát nem vesztegetek egy hatos rajt egy olyan célra, amire elég volna egy torpedó, így még csak nem is arról volt szó, hogy kill-t loptam volna.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.26. 15:52:36
  • Lebowski
    Ezt teljesen félre értetted. Nem az a gond, hogy hányat kell kattintani a videóért, hanem vannak olyanok, akik telefonról nézik a fórumot, és megzabálja a netet, ha videót raksz fel.
  • Cobra.
    Már gyűjthetők rá a killek, megy a misszió.
  • asolyom
    Ez az Emden akció nem csak 29-től lesz?
  • seepheeerd

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.12.25. 23:59:45
  • PrasCo
    Jogos, csak az úrvezetés meg a road rage problémásan fér össze... :) Nna mindegy, elhoztam, amiért mentem.
  • gergod
    Persze, sokan vannak akik setahajokaznak, nincs vele gond.
  • asolyom
    Nem mondod? :-)
  • seepheeerd
    A Tirpitz-hez nem feltétlenül kell ész, elég a pénz is :)
  • asolyom
    Köszi. Jó tudni. Ahogy látom most is van vannak spéci küldik, még ha hajó nem is nyerhető.
  • PrasCo
    Most, év végén/jan. elején egy egészen teljesíthető küldetéssorozattal nyerhető ez a T2-es német cirkáló port slot-tal.
  • asolyom
    Emden?
  • PrasCo
    Ilyen ez a popszakma. :) De még direkt rá is kérdeztem teljesen kulturáltan ("And why is that?"), hogy miért, mert félig-meddig még megérteném, ha m'ttomén, csalásra gyanakodna, anyáztam volna (vagy egyáltalán csak előtte megszólaltam volna) a chatben vagy bármi hasonló - de nem!
    Minden jel arra mutat, hogy egyszerűen csak nem tetszett neki, hogy szétszedtem.
    Úgyhogy faszán ki van találva ez a rendszer is. :) Sebaj, plusz egy vonásként szerepel a neve az Emden felé tartó utamon.
  • asolyom
    Király! Mekkora ökrök vannak.

Ez a játék pedig az ellenség kilövéséről szól.
  • PrasCo
    Meg is tette (nullázódott a karmám egyről), így van. Tippem nincs, miért jelentett fel, csak közölte a chatben, hogy megteszi, miután kilőttem.
    Az okot firtató kérdésemre nem kaptam választ.
  • asolyom
    Mi? Az ellenség akart feljelenteni, hogy kilőtted?
  • PrasCo
    Kinek a papné. Hogy nyerjek DD-n egy másodpercet, és erre ellőjek nyolcezret - nekem nem. :)
    Mondjuk az sem, hogy úszik az Aoba gyönyörűen az oldalát mutatva, kilövöm a francba, erre a csávó közli, hogy feljelent. Karma: nulla. Mert kilőttem. Azért.
  • asolyom
    Egy 15 km-re látszódó BB-nél is jól jöhet a 450-500 m-rel későbbi észlelődés.
  • gergod
    Az egyeduli ami megeri az eszlest csokkento DD-re es nehany CA-ra... En meg a CV-re is felrakom.