22420
A Wargaming új MMO játéka
-
ToMy_ #10118 15 rpm, 8.9km, de a lövedék iszonyat sokáig utazik. Mindehhez van 17100 HP, zéró torpedó, és relatíve lomhaság.
Szóval részemről a kalapszar katégóriába került. -
tutyimutyi2 #10117 4km lőtáv és 5-ös tűzgyorsaság? -
ToMy_ #10116 Nem. Szarabb. -
tutyimutyi2 #10115 ez az emden is olyan szar lesz mint a legutóbbi ajándék hajójuk hogy asszem 7-es tűzgyorsaság meg 6,1km-es lőtáv? -
asolyom #10114 Az Emdenért kapsz annyit! -
seepheeerd #10113 Nem is az a gond, hanem a 20 gyújtás. Iowa-val :)
De eladva 1.25 milliót kapsz (ás asszem a slot is megmarad) :) -
Plata #10112 Egy csíkon mutatja mennyit sebeztél és mennyit öltél. -
asolyom #10111 300k, de azt még nem néztem, hogy hol tartok, vagy hogy hol jegyzi ezt a progi. Majd holnap ránézek. Elvileg ehhez jól fog jönni, ha a New Yorkot holnap kiveszem, mert az azért többet sebez, mint a Wyoming. :-) -
Plata #10110 300k?
Jé aszittem csak 200k. -
asolyom #10109 10 hajó, 300k sebzés, és 20 tűz gyújtás. Persze egymás után.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.27. 21:31:25 -
Toweliee #10108 Igen, közben a játékban megtaláltam normálisan (úgy, hogy én is megértem). Köszi! -
Plata #10107 Nem tudok róla,de úgy tudom először ki kell lőni 10 hajót,utána 200k sebzés,utána,na utána már nem emlékszem.
Tíz hajó és 200k sebzés már megvan,de ott abbahagytam a játékot mára.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.27. 21:19:58 -
Toweliee #10106 Megvan valahol magyarul, hogy mit kell csinálni az Emden-ért? -
Plata #10105 Jobban bejönnek mint a japánok,a japánnak nagy a lőtávja,de pontatlan és lassú a lövedéke.Az amcsi viszont rohadt fordulékony,pontos az ágyúja és gyorsabb a lövedéke.Nem tom mi a francért szeretem jobban az amerikai hajókat,de azokért oda vagyok,a WoT-ban is megvan szinte az összes amerikai tank ág maxosan.Igaz csak t8 tankokat használok,T10-eket eladtam,kivéve egyet.Meg van amelyik ágon csak t8-ig mentem,vagyis kifejlesztve ki van t9 is,de nem mentebb tovább mert a T8 jön be nekem. -
Plata #10104 Szerintem tegnap megszereztem csak nem vettem észre.Maxos szintű az accountom,már béta óta az. -
asolyom #10103 Így voltam edfig az összes amcsi csatahajóval, de lassan lassan megszoktam őket. -
carp3tm0nster #10102 Engem kiráz a hideg a new yorktól... -
asolyom #10101 No, én is nekiálltam az Emden challenge-nek, és a második fázisban vagyok. A legutóbbi csatában három retardált is volt, aki bejött és állt, amíg szét nem lőtték őket. Persze így eleve halálra volt ítélve a csapat, de ennek ellenére volt két süllyesztésem, pár citadella, meg lagázoltam egy rombolót a Wyominggal. Most lassan ott leszek, hogy meg tudnám venni a full upgrades New Yorkot, de még kicsit bizonytalan vagyok. Ha jól emlékszem azt írtad, hogy az már elég jó kis hajó. -
tutyimutyi2 #10100 nem lehet hogy már tegnap megszerezted?
http://worldofwarships.eu/en/news/special/weekly-missions-holidays2015/
nem lehet hogy még nincsen meg a 10-es szintű accod?(hír alján pirossal van kiemelve)
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.12.27. 17:55:34 -
Plata #10099 Mi a frász,nekem nincs 1 nap prém,pedig nyertem jó pár csatát délelőtt. -
tutyimutyi2 #10098 igen az 1 nap prémet azt tudom nyerni kellet hozzá 1 menetet deaz 5 nap prém az nekem nemvolt illetve az az érdekes hogy wotba visszalépve csak a küldiből kapott 1 nap prémem van mig a wowsban meg azt mutatja hogy 6 nap prémium. -
kHares #10097 De könyörgöm, konkréten ezt írják félre nem érthetően 24.-én: "ARPEGGIO OF BLUE STEEL -ARS NOVA- is now live" Mégis melyik része live? "will become available only after selecting the exclusive Yokosuka dock" Megtörtént, semmi nem available.
"ARPEGGIO-themed missions inbound on 1 January 2016!" Ezek a missziók, nem külön dolog? Akkor mi live most? Én nem beszélem a nyelvet vagy nekik nem sikerült fordítaniuk?
1 nap prém elvileg van valami mission-re, a többit nem lehet másik wargaming játékok adják? -
Plata #10096 Szerintem szimplán örülj neki és kész.
Hatos hajó kell a küldikhez?
Az még messze van,amennyit én játszom,az kb két hónap. -
tutyimutyi2 #10095 igen a kikötőt már kiválaszthatod de ha megnézed a hírt azt írja hogy január1-től jönnek majd a kikötőhöz a küldetések illetve 1 hírrel korábban pedig azt is említi hogy legyen legalább egy hatos hajó kifejlesztve
mitől lehet az hogy beléptem a wows-ba és hozzám vágott 5 nap prémet?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.12.27. 16:41:43 -
Plata #10094 Keveset játszom még csak bogue-nál tartok,őszintén szólva szar újra kezdeni sokadszor.Játszottam alfába bétába,zárt bétában elég sokat,amerikai ágakat felhúztam t7-8 szintre,japán csatahajót is asszem T7-ig,destrot azt valahol t5-ön hagytam abba,mert amerikai jobban bejött.Miután nyilvános lett a játék és betódult sok agyhalott és nulláról kezdett megint kezdeni attól elment egy csöppet a kedvem.
Most amerikai csatahajót carriert csinálom mindkettő t5 és japán destrot,az is t5,bár az amerikai hajók tetszenek,de sajnos már bétában rájöttem hogy az amcsi destro sokkal gyöngébb.
-
kHares #10093 Van secret port? Én váltottam a yokosuka-ra mert írták hogy valami arpeggio dolog már él de mégse megy. Sok volt a vodka gondolom karácsonykor. -
1kezdő #10092 Secret portot próbáltátok? New York egész hangulatos. -
#10091 Hja, hogy Bogue-ról beszélünk... megkövetem magam. -
asolyom #10090 Sajnos a Bogue ilyen szempontból gyenge. :-( Air superiority loadoutnak szinte nincs csapásmérő ereje, vagyis kevés az xp. -
#10089 Jenki CV-t vadászok nélkül vinni? Ej-ej... még ha torpedót kapna érte az ember, megérteném. -
atee73 #10088 igazad van , botok ellen jatszani egy multiplayer jatekban csak bohockodas, jatszani sem tanul meg ugy az ember, megcsak nem is szorakoztato mert nincs kihivas ...ennyi -
asolyom #10087 Szerintem co-op csatát szinte fölösleges játszani. Rosszul "fizet", és unalmas. Én addig játszottam, amíg nem tudtam mást játszani, meg amikor a torpedózást gyakoroltam CV-vel. -
Lokker #10086 Mert már reggel óta tolod. -
Plata #10085 Francba,nekem is jó pechem van,csata közben kivágott a játék. -
Plata #10084 Én reggel óta tolom a küldit,egész jól haladok. -
Plata #10083 Azt mondod jó játékos vagy,még is csak botok ellen játszol,és amiket linkelgetsz azokon elég kevés xp-t meg pénzt kapsz.
Nem tudom mennyit adnak a botok,mert utoljára talán bétában játszottam bot ellen.Mivel unalmas és semmi kihívás nincs benne.
Nem tudom mennyi a jó xp egy bot elleni nyertes csatánál,de én most kaptam Tier 4 csatahajóval 3884 xp-t egy random csatában,ahhoz képest a t7 hajó 1500 xp-je túró,a 400-500 xp meg röhej.
Ui:Jah és nincs prémium fiókom.
Ui2:T5 csatahajóval 3649 xp jött most.
Ui3:A profilom szerint 0 Co-op csatám van.Abból 0-t nyertem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.27. 11:14:05 -
1kezdő #10082 Én ebben a játékban csak az emberi hülyeségtől félek, mert az van dögivel. Persze semmi gond vele, mert ahol emberek vannak ez elkerülhetetlen. DE! Lehet némileg csökkenteni, elkerülni. Hogy félek randomot játszani? Nos hát, azzal kezdtem és játszottam 1183 randomot /ellenőrizhető!/. Nézetem szerint 10%-ban vannak nagyon okos, jó játékosok. 20%-ban vannak jó teljesítményt nyújtók és megbízhatóak. Ezek közé sorolom magam. És vannak a többiek. Tét meccsen nem bírom elviselni őket és miattuk veszteni. Olyan nincs, hogy nekem 6 hajót kell ahhoz süllyesztenem, hogy utolsóként megnyerhessek egy csatát. Elbújnak, hátul maradnak, helyezkedni nem tudnak, de megmondják mit kellene csinálni. Célozni 3 km.-ről sem tudnak és ordítoznak, hogy a pálya másik végéről menjek segíteni. Ilyenkor írom vissza, hogy: fly.
És ez csak az egyik oldala. A másik, hogy nincs teljesítmény/pont/ kényszerem, csak simán és nyugodtan akarok játszani. Félreértés ne essék! Bármelyik pályán, bárki ellen megállom a helyem. Randomban is. Most 1163 co-op meccsnél tartok, azaz 2345 meccsnél és semmi mást nem akarok, minthogy nyerjen a csapat és én jól játsszak benne. Legyenek meg azok a hajók, amiket szeretnék /és meglesz!/. A többi hidegen hagy. Főleg azok a beszólások, amik megakarják mondani, hogy mit és hogyan csináljak. Ugyan már! Öreg vagyok én ahhoz.:)
Két újabb co-op meccs Pensacola-val, Colorado-val kb. 10-11 percesek. /nem kötelező megnézni!/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #10081 Az Emdent? Jó lenne. Remélem sikerül. -
Plata #10080 1 torpedó 2 bombázó felállást. -
Plata #10079 A mostani eventes prém hajót megszerzed?