World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Más: a Tirpitz lőtávja 21,4 km, az észlelhetősége viszont 16,4 km. Mit érdemes rárakni: Concealment System Modification-t vagy Target Acquisition System Modification-t?
A hajó maga kva jó. Ha valaki gondolkodik rajta ne habozzon. Gyors, agilis, gyorsan lő, szép. Másik kedvencem a Warspite mellett.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.08.29. 20:49:08

World of Torpitz
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
20rugó...anyád WG 😄 ez sem kelet európai ár
Kódot reggel aktiváltam és elfogadta.1 slot meg 10 zászló.
Master91-nek jár a pacsi.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Nem?
Most említem.
Mondjuk hullarészeg vagyok, úgyhogy ne vedd túl komolyan, de félig-meddig azért mégis. .😄
T2-es Chimu.-val átlag 40-50 ezres köröket megyek, egy t4-t5 csatahajóval meg örülök ha 20k megvan... Olyan érzés, mint amikor sörétessel lősz légyre. A légy röhög, mert az összes golyó elmegy mellette.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.08.28. 23:27:47
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Amilyen panaszhullámokat el szoktál itt engedni, csak csóválom a fejemet, de most már nem tudtam elmenni a mostani mellett.
Nem rosszindulatból mondom, de szerintem kicsit szüneteltesd a játékot, és majd talán akkor más színben fogod látni
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Újabban Strikefor helyett te kezded el a rinya hullámot. Szerintem rohadtul nem kíváncsi erre senki. Az meg, hogy neked nem tetszik egy-egy hajó attól még nem jelenti azt, hogy szar is. Játssz azzal amivel megy neked.
A japán cirkálók nagyon is jók tier 6-7-8 ban.
Túl sokat tesztelsz, játssz inkább. 😊
Nem teszteltem soha sem, az a igazi ha saját magam tapasztalom ki egy-egy hajó adottságait éles helyzetben.
Bár ez nem azt jelenti hogy nem érdemes tesztelni vagy épp utánaolvasni de ez csak előzetes felmérés. 😉
Utoljára szerkesztette: PzPuma, 2015.08.28. 19:12:26
Utoljára szerkesztette: sith7, 2015.08.28. 18:07:44
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Szóval nekem nagyon nem tetszik, ami a tier7 után van mindkét cirkálóágon. De erre jó a tesztszerver, meg lehet nézni van e értelme játszani. Amivel a botok is 3 sorozatból szétcsapnak, azzal nyilvánvalóan nincs értelme... A tesztelés eddigi eredményei alapján nekem a japán csatahajó vonal jön be leginkább, aztán az amcsi csatahajók a futottak még kategória. Amcsi cirkálók tier6-ig, japán tier3-4.
A rombolókat nem tudom tesztelni, mert a gépi ellenfelek továbbra is úgy cikáznak, hogy képtelenség eltalálni őket (mivel már akkor tudja, hogy hova lövök, mikor megnyomom az egérgombot, így nem nehéz: tier5 hordozót nem bírtam eltalálni 4 db hatos sorozat torpedóval 5 km-ről egyszer se!! egy hordozót!!!), ember ellen meg nem rak be a gép, nem játszik senki úgy látom...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.28. 17:06:35
Viszont elmennek a picsába, folyamatosan a jeges fos pályát adja. Már be se megyek, kilépek rögtön az elején, de legközelebb is kizárólag a jeges pályát adja tier9-10-re. Ez nem random, ez direkt beállítás, mert randomban már legalább 1x adott volna mást is, de nem... A beteg orosz pályatervező ül a gép előtt: na, milyen pályát csináljak egy olyan játékba, ahol a hajók ívben lőnek 20 km-re és döglassan manővereznek? Megvan! Legyen tele szigettel és heggyel!! Ott biztos fasza lesz az íves távolsági lődözés és nem akadnak fönt 10 méterenként...
A nyílt óceánt már nem is emlékszem mikor láttam utoljára akár a simában is, mert teszten még soha...
Az én statom éles szerveren a Myokoval.

Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.08.28. 16:09:41
https://wotinfo.hu
A fenti link szerint holnaptól megvásárolható lesz a Tirpitz. (nem tudom mennyire megerősített hír)