22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Prof William
    Atago-val van valakinek tapasztalata?
  • Lokker
    WG és a pálya"tervezés"... destroval zsinórban harmadjára strait
  • seepheeerd
    Kedvenc hajóm volt a North Carolináig. De ahogy hallom, tápolták a Coloradot, amikor én játszottam, az amerikai ág legócskább vacka volt :)
  • seepheeerd
    Használod fightereknél az Alt-ot? Ugyanolyan mint a kézi torpedó dobás, csak ugye vadászoknál, egy sávot jelöl ki és abban bizony 1-2mp egy teljes torpedós század kivégzése...
  • seepheeerd
    Kb felét fizeti mindennek, hajónak, moduloknak.
  • gergod
    Nincs benne ordongosseg, csak az alt attackot hasznalja.
  • Plata
    Nem kell hozzá csata csak sok arany,gondolom.
  • tbundy
    vki tudja, h egy 1-300 összcsatás játékosnak hogy lehet olyan langleyje, ami az én langleymet ledarálja, commanderem 3as szintig kifeljesztett, meg hajón van air group mod upgrade. most már több ilyen játékossal találkoztam, h alig volt csatája cv-vel mégis simán leszedte az összes fighterem.
  • asolyom
    Jó kis hajó az, élvezetes. Kicsit lomha az oldalkormánya, bár nem tudom, hogy a többi japán BB-nek milyen. Az AA lehetne jobb. Az viszont biztos, hogy az amcsi BB-ket sebességben bőven lepipálja.
  • Lokker
    Megvettem az ishizuchi-t és mentem vele pár karikát. azt kell mondjam nagyon élveztem, klasszisokkal pontosabb mint a myogi, meg ugye sokat dob az eggyel több main battery
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.12.29. 09:16:24
  • Toweliee
    Egyértelműen a japán. T3-ban a St. Louis elnyom mindent.
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.12.28. 23:36:05
  • Tono34
    Sajna nem ismerem egyiket sem, én az utóbbin gondolkodom.
  • Lokker
    Aurora vagy Ishizuchi? Funfaktor/élvezet a lényeg, nem a credit hozam meg a többi.
  • Tono34
    Azért az az ágyú is tud majd kárpótolni :) Tegnap volt egy 143k sebzéses bukó köröm ... hiába no, csapat is kell mellé.
  • pxxl
    nekem az egész amcsi bb ág bejött idáig. :) remélem ez sem okoz csalódást. mentem már vele párat, de még nagyon sovány szegény. viszont tényleg hiányzik róla a 3as ágyú, ahogy a new mexico-n volt :(
  • Tono34
    NewMex-ről is szép emlékeim vannak :)
  • asolyom
    Eh...én meg még csak a New Mexicora hajtok. Igaz, hogy a New York is csak ma lett meg, de már összeszedtem vele ~15k xp-t.
  • Tono34
    Nagyon jó hajó a Colorado :) Egyedül a 3as ágyú hiányzik róla + lassú. Brutális mit lehet vele művelni.
  • pxxl
    3X szorzó + prémium + zászló :D

lehetett volna jobb is, de ezzel legalább meglett a Colorado :)

• pxxl
    sifu névvel mit vársz? gyanítom hogy tizenéves kung-fu panda fan, és ez minden amit tud jelenleg :D
  • asolyom
    Roppant bosszantó az ilyen. Nem is értem az ilyen elmeroggyant egyéneket, miért akar mmo-t játszani, ha egyéni vagánykodásra vágyik. Nekem is volt hasnló ma, de ott valami csoda folytán a két megmaradt hordozónk megmentette nekünk a csatát, mert hogy az ellefél sem volt iq-val telítve. Legtöbb esetben azt tapasztalom, hogy a rombolók, cirkálók előre rohannak, és kilövetik magukat, és mire a csatahajók odaérnek, addigra már nyilván túlerővel állnak szembe. Vagy a másik, amikor a csatahajós egyén a térkép szélén próbál lavírozni, vígan nézve, hogy a rombolókat, és cirkálókat kinyírják. Csapat munka? Még hírből sem...
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.28. 22:10:08
  • Prof William
    Mekkora egy farok volt ma az egyik játékos. (5 perce)

A végére a csapatunkból egy cirkáló és egy romboló maradt 2 rombolóval és egy cirkálóval szemben.

Úgy tűnik ellenfelei sem voltak a helyzet magaslatán, mert valahova teljesen elkeveredtek. Romboló már túl messze volt ezért az őrizte a bázist a cirkáló meg már egy köpésre volt a bázistól. De mire eljutott oda megőszültünk.

Folyton kitért, óriási vargabetűket tett stb... Végre odaért. elkezdte foglalni, míg a romboló zavarta a saját bázist foglalni akaró ellent.

Az idióta meg közben térült-fordult és kétszer is kiment a bázisról, egyszer amikor már kb 70%-nál tartott, a foglalás, egyszer meg amikor már legalább 90%-nál. Tette ezt úgy hogy ellen még csak a közelben sem volt. A még bent lévők könyörögtek neki, hogy foglaljon már az ÉG SZERELMÉRE de nem..

Aztán harmadik foglalások feltűnt az ellenfél. és persze ÚJRA kiment a harcolni velük és akkor kilőtték.

Még egy ilyen idiótát. ÉS persze a Wakatke-vel pont ebben a csatámban volt egy alom torpedózásom és három sűlyesztésem...
  • tutyimutyi2
    nekem ez úgy jön elő hogy pl alapból bevan tölthe a he ez feltűnik megnyomom az ap-t hogy majd váltson és ha nem vagyok elég gyors a duplakattnál akkor 1 torony tüzel és már tölti is újra mindegyikbe az ap-t

aki korábban azt mondta hogy miért írja a honlapon a hír az arpeggiora hogy now live miközben csak a hangárt látja annak valószínűleg nem volt még kifejlesztve tier6os hajója
    https://www.youtube.com/watch?v=GqnDdYtqCBw
  • carp3tm0nster
    Kérdés a nagyérdeműhöz: mostanában észrevettem,hogy ha pl Kongoval megyek, lövök egy teljes sortűzet, mind a 8 ágyúból, akkor azt veszem észre,hogy csak két lövedék megy, viszont minden ágyú újratölt. hova lett a másik 6? ja, és nyílt terep, szóval nem lőttem bele sziklába vagy ilyesmi. gyakorlatilag minden meccsen előfordul egy vagy több ilyen. másnak is? köszi!
  • asolyom
    Eljutottam a tűzgyújtási szakaszba az Emden projektben. Sajnos az egyetlen erre alkalmas hajóm a Murmansk, az sokat tud lőni, így nagyobb eséllyel gyújt tüzet. A Langleyn nincs zuhanóbombázó, a New York meg inkább AP-vel jó. A St. Louis jó kis hajó lenne erre, de sajnos csak tier 3-as. Szerencsére január 11-ig még van idő.
  • atee73
    Erdekes hajo ez az Emden.... jo legenyseggel hatalmas fun
    ha ap-vel lottok egesz hasznalhato
    az elso csatam vele

• atee73
    ja kilottem , de vegul o is engem :-)
    ugyhogy nem is ertem mi baja volt , fajt neki az elet asszem
  • carp3tm0nster
    kilőtte... :-)
  • 1kezdő
    Nos, igen. Arra is kíváncsi lennék, hogy mivel váltottad ki belőle?:)
  • atee73
    Az ilyenek miatt van rossz hire a magyaroknak az online jatekokban

Azt jatszani meg szart se tud ...de pofazni azt igen

gratulalok
  • tutyimutyi2
    megnézed mennyibe került a hajó a rávett fejlesztések illetve felszerelések és osztod 2-vel
    wotban is és wowpben is ez van hogy az eredeti ár feléért tudod eladni ha éppen nincsen leárazva
  • 1kezdő
    Nem, én olyat nem tennék. Csak véletlenül zene volt alatta, mert időnként zenét hallgatok közben és hogy venné ki magát. Egyébként is itt minden xarért megszólnak.:D
  • asolyom
    Az eredeti ár hány százalékáért lehet egy fullos hajót eladni?
  • seepheeerd
    "Video has been removed by the user" Szívatod a népet? :D
  • seepheeerd
    Igen, az Emdenről beszélünk.
    Két csata után eladtam. Iszonyat gyorsan lő, de egy álló(!) rombolót nem tudtam elsüllyeszteni vele 1km-ről...
    Bár utána mondták, hogy ha fullra van moddolva akkor már jó. Mindegy, én BB párti vagyok.
  • seepheeerd
    Bouge bombázóinak az a specialitásuk, nem mázli :) Nekem csak Langley van (igaz a Bouge is full kifejlesztve, de eladtam) és 330ezer xp :)
  • Plata
    Nekem abban is szerencsém volt egy kicsit.Bogue az egyik csatában rengeteget sebzett.Volt hogy 1 bombázó raj 49k sebzést csinált egy bombázással.
  • asolyom
    Én még csak a 300k sebzésnél tartok. Először jött három győztes meccs, és 35K credit. Utána 4 vesztes, de a New Yorkomat berakta folyamatosan T VI-VII hajók közé. A végén meg ez. A két süllyesztés mellé volt 5 citadella, 2 incapacitation, és közel 80K sebzés.
  • Plata
    Hát nagyon gyorsan sikerült megcsinálni a 20 gyújtást.Bogue-val csináltam és bombázókkal.Gyorsan meg lett.Azt hiszem mázlim is volt vele.
  • 1kezdő
    Nem kép, videó formátum a spoiler: