23081

A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #10820 Nem is ez a gond elsősorban. A rombolóknak szerintem a co-op a nehezebb. Megindoklom: randomban érvényesek a láthatósági távolságok. Azon kívül nem látod, de itt co-op-ban a gép azt lát, amit akar. A hordozójuk 30 km.-ről rám indítja a torpedóvetőket/bombázókat folyamatosan és csak velem foglalkozik. A cirkálók nem látnak, de felém jönnek és a csalás leplezendő, addig nem is lőnek, amíg ez a távolság meg van. De masszívan abba az irányba küldi a gép minden hajóját, amerre a romboló van és ha meglátnak, addig üldöznek, amíg el nem süllyedek. Ez randomban nincs így. Párat odalőnek és ha visszafordult, már nem foglalkoznak vele. Nincs végtelenségig üldözés. -
carp3tm0nster #10819 persze, hogy a dd-ket támadja mindenki. sunyi egy harcmodort használnak és ezért ők a primary célpont. -
asolyom #10818 Attól is függ, mekkora célpontra lősz. :-) -
Gabhess #10817 a csatahajók nálatok is szörnyen céloznak? teljes fejlettségen elképesztő mennyi megy mellé egy sortűzből -
Gabhess #10816 Igen nekem is volt hasonló, jöttek utánam mint gyerekek a fagyiskocsi után, de nekem szerencsém volt mert csapattagok nem messze 1 helyen voltak így bementem közéjük azok ment ledarálták a gépeket.
-
Gabhess #10815 Köszi a he és ap és válaszokat. -
1kezdő #10814 Ebbe a co-op-os romboló játékban van egy kis érdekesség. A programozó látásmódját tükrözi, hogy úgy gondolta, hogy a rombolóknál nincs veszélyesebb. Ezt szó szerint kell érteni. Haladok "A" bázis elfoglalására -lévén én volnék a leggyorsabb- mert mások ódzkodnak elsőnek odaérni, csúnya meglepetés fogadhatja az érkezőt. Látom, hogy felém halad egy Omaha és mögötte más cirkálók, de még 10 km.-re vannak. Már odaérek a kör széléhez, amikor 7 km.alá esik (észlelés) a távolságom Omahától. Azonnal lőni kezd. De ez semmi. A mögötte jövő három cirkáló is azonnal felém fordul, lőni kezd. Én menekülőre fogom. Füstölök, de ez sem hatja meg őket. Tovább jönnek én távolodom, de mikor kiérek a füstből össztűz rám. Ami roppant érdekes, hogy semmi mással nem hajlandók foglalkozni. A társaim ott állnak mellettük, lövik őket, de semmi. Komolyan mondom, akár le is festhetnék a hajóikat, vagy a kapitányt elrabolnák a fedélzetről, az sem érdekelné őket. Addig üldöztek, amíg el nem pusztítottak, így kijött velem a széléig mind a négy hajó. -
Lokker #10813 weboldalon belül kell -
asolyom #10812 Jaja, pont erről írtam. A mai meccsen a Kumával vagy 25K hp-t égettem le különböző hajókról.
-
asolyom #10811 Hogy kell bontani?
Egyébként egyre jobban tetszik a Kuma! Jól lehet csípkedni vele a Wyomingokat is. Más kérdés, hogy most is ratyi volt a csapat, vesztettünk. Csak én meg egy Tenryu maradtunk meg. A vége az hiszem 45K sebzés volt. A kis gyorstüzelő.
Amit furcsállok, hogy amikor a Königgel mentem hirtelen megjelent 3 romboló, rámlőttek és a hp-m gyakorlatilag teljesen elfgyott, de hogy mitől azt nem tudom, mert torpedót biztosan nem kaptam. -
Elvileg elértük a következő közösségi mérföldkövet az R-projektben, úgyhogy bontható a 24 órás prémium.
Azt hiszem, érdemes kivárni vele, amíg a leginkább ki tudjátok használni a prémet. -
1kezdő #10809 Nem tudom. Értem én, hogy vannak ágyúi a rombolónak és azt is, hogy még csak a negyedik szintű rombolóval nyomultam. Azt is, hogy co-op-ban (ezt nagyon fontos hangsúlyozni!) más. De. A rombolónak van láthatósági távolsága, amit gép persze carrier-nél figyelmen kívül hagy, mert 30 km.-ről is meglát, pedig semmi nincs a közelemben. De ha lövöldözöm, akkor még messzebbről is észrevesznek. A rombolónak, amíg csak lehetséges, rejtve kell maradnia. És ha mégis lebukik, akkor télak onnan és megint el kell tűnnie lehetőleg. Persze, gyújtogatás is nagyon népszerű dolog, de az igazi, ha torpedóval -lévén torpedóromboló- süllyesztünk. Az én véleményem szerint neki lopakodnia kell, rejtve lenni és a megfelelő pillanatban villámgyorsan lecsapnia. -
Prof William #10808 A japán cirkáló/romboló harci doktrína (I VH alőtt de még a II -ben is) része volt az hogy 5km felett csakis HE-t(gyújtó) használtak, az alatt pedig AP-t(páncéltörő).
Cirkálóval nehéz páncélt törni távolról, szóval távolra én is inkább csak gyújtok és olyan 10-8 km alatt pedig páncélt török.
Rombolóval(japán) szerintem még közelről is minimális a páncéltörés esélye. Azzal inkább csak gyújtok
-
carp3tm0nster #10807 ez igaz, mondjuk keveset ülök rombolóban:-) -
asolyom #10806 Mondjuk ez attól is függ, hogy milyen hajóban ülsz, mert egy romboló ap-je soha nem üti át egy csatahajó páncélját. -
carp3tm0nster #10805 Én legalábbis HE-t a rombolók és távolról a cirkálók ellen. Ha messze van csatahajó akkor az ellen is. Közelről AP-t csatahajó és cirkáló ellen. -
Gabhess #10804 bocs he t
-
Gabhess #10803 mire használjátok a hp vagy az ap ét?
-
carp3tm0nster #10802 ez mindig így van...
előbb volt egy kitűtő csatám fuso-val. kiszemelt a tier VIII-as cv, előbb egy bomba, majd egy rakat torpedo. maradt 20k hp. majd kaptam egy citadelt egy colorado-tól, maradt 5k és mivel egy cleveland felgyújtott és a nem tudtam javítani, szépen leégtem. csodás meccs volt... -
Prof William #10801 Ma nálam is ez van. 5 csata, 5 különböző hajóval és 5 vereség...
Van hogy nem megy a dolog... -
asolyom #10800 Ez annyira tipikus! Mentem még egy menetet az Auroraval, hogy meglegyen a 1,5x szorzó, mert vele még ma nem nyertem. Természetesen csupa tier IV közé rakott be, ahol kb. annyi esélyem volt bármit is csinálni, mint Szálasinak a népbíróságon. Ja, és persze a térkép széléről indított, tehát a 19 csomóval megint sok esély volt a flottát utolérni. A csapat persze nyert, így megkaptam a nagy semmi másfélszeresét. Hogy ott rohadjon meg az egész!
-
asolyom #10799 Sajnos ez is kevés volt. Mára abbahagyom, mert ez most zsinórban az 5. vereség volt különböző hajókkal. Úgy látszik, nem enged nyerni. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
1kezdő #10798 Na, megvan a Nicholas. Gondolom innentől magasabb osztályba mozog. -
asolyom #10797 Kifejezettem tetszik, hogy gyorsan tölti a torpedókat, még ha a sebzésük ratai is. -
asolyom #10796 Nem mondtam, hogy nem tetszik, csak nehezen rázódok bele. Azért lassan kezdem a helyes taktikát megtalálni. Most legutóbb besunnyogtam az ellen bázisára, és elüllyesztettem egy cirkálóját, az egyik hordozóját, és beletoltam vagy 6 torpedót egy Kawachiba, amit végül más lőtt ki. Igaz, hogy meghaltam, de a 75K sebzéssel sokat tettem a csapat győzelméért. A gondom inkább akkor van még, amikor ellenséges rombolóval kell harcolni, de majd ebbe is beletanulok. -
1kezdő #10795 Előre bocsájtom, mielőtt össznépi sikítozás kezdődne, hogy co-op-ban játszom és itt tudod, szinte maguktól neki mennek a hajók a torpedóimnak.
Miután tisztáztuk, csak azt akarom mondani, hogy én meg egyáltalán nem használom az ágyúkat, csak torpedó. A cirkálók háta mögé kerülök, aztán már csak a csatahajók jönnek sorban, mint az alábbi eredményben is látszik. Az arányt a többiekhez képest érdemes nézni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.23. 14:41:39 -
A jatekon kivul mukodik a gomb? -
Amikor elkezdtem a játékot, a rombolókkal japán ágon indultam el és a negyedik tierig jutottam vele, aztán eladtam a francba, hasonló okok miatt.
Aztán bejött az orosz ág, és mivel más nem volt benne, elkezdtem a rombolókat nyomatni. Most a Gnevny-nél tartok, és azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik, mint ahogy az Izyaslav is jó volt. Nem a torpedókra hegyezem ki a játékot, hanem 10 kilométerről zaklatom a cirkálókat, csatahajókat. Azzal a kis vacakkal olyan sorozatokat lehet lőni, hogy az ellen egyfolytában lángol, és képtelenek eltalálni olyan távolságból. Nagyon jókat lehet vele rohadékoskodni. A torpedót akkor használom, ha véletlenül valaki közelebb kerül hozzám a kelleténél. Próbáld ki így, te sem fogsz csalódni. -
Íííí, a ruszkik... Ha az Izyaslav nem tetszik, amivel még azért bőven lehet alkotni, T5-től ki fogsz vonulni az utcára véletlenszerűen kasztrálni valakit. :) -
asolyom #10791 Tökre szeretem, mikor úgy dönt ez a genny, hogy nem nyerhetek, tehát a Kumámat beteszi 5-ös 6-os hajók közé, ahol másra nem lehet képes, mint meghalni. -
Sajnos nem ez volt a gond. -
asolyom #10789 Nem, ez most éppen az Izyaslav. De a japánnal sem könnyű. Hiába tudod 7 km-ről álcából lőni a torpedót, nehéz vele eltalálni bárkit is. Gyakran kitérnek előle. Ráadásul a japán DD-k ágyúja gagyi. -
Felteszem, nem japán géppel vagy? -
carp3tm0nster #10787 csak egy tipp, de a settings-Controls-"Alternative Battle Interface" mode?
hátha az a ludas.
tényleg csak tipp
-
Mi a francért nem működik a ctrl gomb a játékban?! Melyik beállítás felelős ezért?! -
1kezdő #10785 Három nappal ezelőtt előbb kétszer kidobott, de újraindítás után visszatudtam lépni. És ez volt a becsapás, mert arra gondoltam, hogy a WG szervere, vagy az én Net szolgáltatóm xaraxik. Harmadjára már nem tudtam visszalépni, mert nem volt Net kapcsolatom, de érdekes mód a telefon -ami kötelezően a Net csomag része- működött. Felhívom a szolgáltatót, de ő szerinte van Netem. Javasolja, húzzam ki a rúter hálózati csatlakozóját kb. 2 percre és aztán dugjam vissza. Ez bejött. Azóta semmi gond. Időnként frissíteni kell ezek szerint. -
Rendkívül jó kis kör lehetett :) Szép munka ;)
-
Az előbb engem is kidobott. -
Lokker #10782 a hiba az Ön gépében van -
tutyimutyi2 #10781 mi a faszért csinálja azt a játék hogy bent vagyok csatában kb 4-5 percet aztán befagy és kidob a szerverről(egyám után 3-szor csinálta eddig)és utána ha visszalépek akkor meg az van hogy elvileg tölti be a csatát de csata végéig nem képes betöltődni?