World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 44% win ratel jó vagyok? 😊 1000 csata után?
Tesztszerómn nincs free xp? Ki kell szemnvedni mindent? SHIT! 😞
Üdv. Hol találhatok magyar nyelvű leírást a USS Erie (PG 50) amerikai ágyúnaszádról? Előre is köszi.
És ehhez mit szólsz 😊 majd 1 milla XP .....

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.08.21. 09:15:07
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.08.21. 09:15:07
hát beszarás............akkor még lehet finomítani kell bizonyos típusokon
basszus ezzel gyönyörűen bemennek a találatok!
mondom nekem fejlesztett kapitány meg a hajó is és IOWA-val néztem
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.21. 08:07:08
basszus ezzel gyönyörűen bemennek a találatok!
mondom nekem fejlesztett kapitány meg a hajó is és IOWA-val néztem
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.21. 08:07:08
Itt az egyik új pályát adta be: Solomon Islands. Valószínűleg alacsony tieres pálya, mert Kawachival voltam.
StrikeFor: a secondary buffal kapcsolatban, itt pl 56 lövésből 26 találat, 14ezer sebzés jött össze másodlagosból...😊
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.20. 23:28:36
StrikeFor: a secondary buffal kapcsolatban, itt pl 56 lövésből 26 találat, 14ezer sebzés jött össze másodlagosból...😊
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.20. 23:28:36
A botok itt általában sokkal bénábbak mint az emberek, ez tény. De magas szinten a tesztszerveren úgy vettem észre, hogy a bot CV közelről durvább, mint egy emberi CV! Emberi játékosnál fölszáll a gép, kóvályog, meg kell fogni, rá kell repülni, irányba kell állni. Ezek meg ahogy fölszállnak már ott vannak és dobják, szállnak le, majd jönnek újra, mint a futószalagon... Persze nyilván, hiszen gép, így nem szarozik kattintgatással meg nézelődéssel, hanem csak teszi a dolgát, pillanatnyi késlekedés nélkül. 4 km-ről majdnem kinyírta a North Carolinát, folyamatosan bombázott és torpedózott. Korábban a Coloradomat is egy ilyen nyírta ki, ugyanúgy folyamatosan dobálta a torpedókat. Azért sikerült kicsapni nagynehezen...😊
jó a Montana én is lőttem 3 hajót meg 5 citet.......találat 100 kürül......azt vettem észre mintha gyorsabbak lennének a lövedékek....aztán fene tudja
Hihetetlen, hogy még botok ellen is mekkora nulla idióták jönnek be, tier9-10 hajókkal!!!! És a többsége orosz ráadásul, ciril betűvel szövegelnek a csetben... Végre tudtam menni egy jó kört a Montanával, 191ezer sebzés, 6 citadel, 119 találat. Közben 2x fölakadtam a már említett tetves szigetekre, és hiába kértem segítséget a túloldalon ücsörgő balfaszoktól, egy nem jött oda, nekem kellett kilőni a seggemben levő Iowát és a kissé távolabbról aprító Yamatot... De kilőttem őket! Persze csak botok, de azért célozni akkor is kell...😊
Hát lehet, azért a tier5 még mozgékonyabb... De elsőre nem tetszett...
Azt néztem, hogy 5 km-n belülről tényleg érdemes a csatahajókkal zoom nélkül lőni. Úgy minden talál, nem nagyon van szórás, és fílinges is ahogy eldurran a sorozat, forr a víz alatta és látni, hogy szinte egy pontba megy minden lövedék.😊
Azt néztem, hogy 5 km-n belülről tényleg érdemes a csatahajókkal zoom nélkül lőni. Úgy minden talál, nem nagyon van szórás, és fílinges is ahogy eldurran a sorozat, forr a víz alatta és látni, hogy szinte egy pontba megy minden lövedék.😊
zsír a 2ndry "BUFF" 120 lüvésből 10 találat 3200dmg..........anyádat WG /fejlesztett másodlagos ágyuk+kapitányi skillel/
csak szokatlan neked.........IOWA-val meg NORCA val is el lehet kavarni a szigetek között
Nos, úgy látom csatahajóval leginkább a tier7-ig játszható a gém. Tier9-10 már undorító. Ott, ekkora iszonyat lassú dögökkel ilyen trágya szar pályákon, ahol méterenként van egy sziget és 2 méterenként Mount Everest nő rajtuk, nem lehet kihasználni az ágyúk erejét... A Colorado még egész jól játszható, a North Carolina már kezd szenvedni a terep miatt, a Two Bothers pályán alig tudtam lőni a kurva szigetektől. A Montanával a jeges pályát kaptam, mást nem láttam, csak a hegyeket, aztán nyakamba szakadt egy Yamato és egy Montana. A Yamatot leaprítottam, de nekem jött és ezzel sokkal több hp-ról is robbantott, ami szintén vicces... Az Iowa elmegy, de az is inkább csak a fíling miatt, hogy "hú, ez egy Iowa". Olyan mint a wotban a Tigris 2, mindenki azt akarta, bár valójában elég gyenge, főleg tier10 ellen, de vannak jó pillanatai is... Mondjuk az nem rossz, hogy 20 km-ről eltaláltam a menekülő Nagatot, pedig hosszában látszott...😊 Ráadásul az árak betegek magas szinten, nem kicsit... Az amcsi csatahajó ágat toltam végig. Majd a cirkálókat is meg kéne nézni, azokkal valószínűleg több az esély...
Természetesen a nyílt óceán pályát a több mint 6 óra tesztelés alatt 1x se adta be... Egy új pálya volt, a Solomon Islands, ezen csak 4 sziget van, jó közel egymáshoz, 2 hatalmas, egy közepes, egy kicsi, de mindegyiken ott a Mount Everest, szóval igazi hajós pálya...
Természetesen a nyílt óceán pályát a több mint 6 óra tesztelés alatt 1x se adta be... Egy új pálya volt, a Solomon Islands, ezen csak 4 sziget van, jó közel egymáshoz, 2 hatalmas, egy közepes, egy kicsi, de mindegyiken ott a Mount Everest, szóval igazi hajós pálya...
1 meccs 400k XP? így a korrekt.....tesztelni keljen ne framolni b+ 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.20. 19:53:52
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.20. 19:53:52
Azért így el lehetne viselni a játékot, bár ez már tényleg túlzás...😊
a 4-es az elég jó volt a japóknál, viszont ez az ötös tényleg visszalépés.
Báááz... Egész fasza a Colorado! A tier10 Montanába beletoltam a stock verzióval egy 48ezer sebzéses citadelt...😊 Első stock körre 100ezer sebzés lett a vége, persze kinyírtak, mert a sok retardált bejön botok ellen tier10 hordozóval meg csatahajóval, pedig azokkal már illene randomot nyomni... De tetszik. Megnézem majd fullosan is.
A Furutaka nem igazán győzött meg. Valahogy nem érzem a fílinget, hogy nekem Furutaka kell. Eddig gyengusz a japán cirkáló vonal...
A Furutaka nem igazán győzött meg. Valahogy nem érzem a fílinget, hogy nekem Furutaka kell. Eddig gyengusz a japán cirkáló vonal...
Köszi, akkor letöltöm.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Valóban gyorsan halad a tesztszerver. Már hetes szinten vagyok, mindjárt megyek egyet a Coloradoval és a Nagatoval. A Fuso egy isten, de ezt már a CBT-ben is tudtuk...😊 4 killes kör, csúnyán rendet vágott, miközben a saját North Carolinánk elsunnyogott a szélén és bement foglalni. Idióták a tesztre is bejönnek sajnos... A Kongo is jó volt. Tenryu-val összejött 5 kill, az egy kis gyilkológép saját tierben...😊
A New Yorkhoz valóban hozzányúltak, nem volt ez ekkora mellélövőművész a CBT-ben. Itt gyakorlatilag egy tier5 Myogi, talán 5 km-ről már hajlandó odaverni rendesen... Ez elég gáz... A New Mexico megint jófajta.
Cirkálónál most jön a Pensacola, de azt még ismerem CBT-ről. Japánnál a Furutaka érkezik.
A New Yorkhoz valóban hozzányúltak, nem volt ez ekkora mellélövőművész a CBT-ben. Itt gyakorlatilag egy tier5 Myogi, talán 5 km-ről már hajlandó odaverni rendesen... Ez elég gáz... A New Mexico megint jófajta.
Cirkálónál most jön a Pensacola, de azt még ismerem CBT-ről. Japánnál a Furutaka érkezik.
varázslatos 😊 nélunk 0 CV eneminél meg 2 9-es volt...........esélyes volt...7 hajót szedtek ki ketten...........
A Myogi is megkapta, én és szemben egy másik Myogi, a többi MIND tier5-6-7...
Ennek ellenére nyertünk, 3 citadelt lőttem és egy Pensacolát süllyesztettem. De csak foglalással sikerült, a végén már jobban álltak emberben a Colorado is ott figyelt még...
Ennek ellenére nyertünk, 3 citadelt lőttem és egy Pensacolát süllyesztettem. De csak foglalással sikerült, a végén már jobban álltak emberben a Colorado is ott figyelt még...
jól indul az IOWA....14 HIT 15255 DMG............köszi és bekaptam egy 6-os Torpedó rajt 2 CV ről...........
Köszi az infót,kipróbálom.
(Én nem ástam bele magam ennyire a dologba 😊 )
(Én nem ástam bele magam ennyire a dologba 😊 )
A probléma már jelentkezett a múltheti szervernél is. A hivatalos fórum hivatalos panaszjelentő topikjában is jelezték páran. Eltelt egy hét és a wg szart az egészre, kiadta ugyanúgy a szervert...
Mindenesetre pár felhasználó rájött a megoldásra: a grafikai beállításoknál a quality of foliage beállítást ki kell kapcsolni, azaz off-ra állítani. Ettől meggyógyul a zoom és nem fagy ki!
Mindenesetre pár felhasználó rájött a megoldásra: a grafikai beállításoknál a quality of foliage beállítást ki kell kapcsolni, azaz off-ra állítani. Ettől meggyógyul a zoom és nem fagy ki!
Nálam is ugyanez a hiba,zoomolásnál néha csata kezdete után 1 perccel.
Így marha nehéz bármit is csinálni.F@szom kivan ,játszanék de nem lehet .
Így marha nehéz bármit is csinálni.F@szom kivan ,játszanék de nem lehet .
Jó a tesztszerver. 7,5x szorzó, prémium. Csak éppen nincs ember, még a saját csapatomat is botokkal tölti fel, illetve kifagy minden csata...
Közben bejutottam. Úgy látom a múltkorit folytatja, tehát amit első körben összeszedtél, az megvan ismét.
A tesztszerver meg nem enged be. Gondolom sokan próbálják...
csak nekem csinálja hogy kidobál szerverről? 😮
Egy "lájtos" Iowa kör, 4 citadel, 2 kill, de sajnos közben befoglalt a csapat, pedig már kezdtek bemelegedni az ágyúcsövek...😊
Küldjetek replayt a jobbnál jobb csatákról, ha gondoljátok:
Toweliee, azt a Minekaze kört megnéztem volna!!!
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.19. 19:43:21
Küldjetek replayt a jobbnál jobb csatákról, ha gondoljátok:
Toweliee, azt a Minekaze kört megnéztem volna!!!
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.19. 19:43:21
Ja, azt nem tudom, hogy hogy lesz ez a része a tesztnek... Nem nagyon szokott így darabolva kijönni, ez újdonság.
Tudom, hogy független egymástól az éles, és a teszt szerver, és azt is, hogy az éles szerveren már nem lesz wipe. Én arra gondoltam, hogy amit a teszt első részében elértem az megmarad-e a második fázisra, vagy megint nulláról kell kezdeni hajókat húzni a kipróbáláshoz, mint az első fázisban.
Ja, az lemaradt, hogy köszi a választ. Így le sem szedem, ha megint elölről kell kezdeni.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.08.19. 19:37:22
Ja, az lemaradt, hogy köszi a választ. Így le sem szedem, ha megint elölről kell kezdeni.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.08.19. 19:37:22
Rendben.
Jaja, remélem játszani még szabad, az nem zavarja egyesek lelkivilágát.
Nem sunnyogok, mert nem csak te mutagatod magad, hanem nagyon sok más user is rajtad kívül. Így nincs mit címezni neked, felesleges.
Tudod: se sírni nem lehet, se jó csatákat mutogatni, mert az meg hencegés...
Igazad van, sírhatnék is. (Legközelebb legyél annyira ember, hogy nekem címzed, ne sunnyogj)
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.08.19. 18:34:54
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.08.19. 18:34:54
De 2 prémium hajó, ebből egy nyolcas persze megvan. Erre se ártana megoldás, pl nem lehetne a saját aktuális fejlesztésénél magasabb prémiumot venni, azaz ha csak tier2, ne vegyen tier8 hajót. Ja, de ez nem gazdaságos a wg-nek...
Oúcs...! Na ja, most néztem rá a srácra, összesen nincs hetven ütközet a háta mögött.
Kellemetlen. 😊
Kellemetlen. 😊
Milyen wipe? A tesztszerver a rendes játéktól függetlenül működik, amit ott elérsz, az csak ott van. Alap hajóval, alap profillal kezded és van rá pár napod, hogy eljuss valahova. Ha 24 órában a gép előtt tudsz ülni ebben a pár napban, akkor eljuthatsz magas szintekre megnézni milyen lehet. Ha csak pár órát tudsz ráfordítani, föl se rakd a tesztszervert...
Jobb lenne, ha úgy csinálnák meg, mint a wotos tesztszervert, bár akkor nyilván kevesen tolnák alacsony tierben...
Jobb lenne, ha úgy csinálnák meg, mint a wotos tesztszervert, bár akkor nyilván kevesen tolnák alacsony tierben...
Nem lesz.
Ezek után
Sima győzelemnek tűnt, persze a sok prémium adott okot némi aggódásra.
Nem is telt el sok idő és nézzük a Nagato-t 😊
Az eredmény:
Sima győzelemnek tűnt, persze a sok prémium adott okot némi aggódásra.
Nem is telt el sok idő és nézzük a Nagato-t 😊

Az eredmény:
draw
Wipe lesz? Remélem nem, mert tuti nem kezdem újra nulláról húzni a hajókat csak teszteléshez... 😄
Az így van 😊
Magamban viccelődve én azon szoktam mosolyogni, hogy oké, ha a játék "random", én azt elfogadom, de akkor a durva győzelmek is a szerencsén, az RNG-n, a WG-n stb. múltak, nem? 😊))
Szerintem itt majd csak lesz.
Itt a doublon fizetés részletek, lehetőségek már így marad? mert a Wotban van olyan hogy SMS meg Call fizetés. itt már nincs...
Wot-ban mintha másként működött volna, de arra nem is emlékszem már 😊 Akkor veszek olyan vackot, köszi!
Ez a free xp lényege, hogy bármire költheted csak elég sok doublon(gold) kell hozzá, tök lényegtelen mivel szeded össze.
Szóval, ha a Langley-vel üsszeklikkelgetett 100ezer xp-et beváltom, akkor rápakolhatom a North Carolinára? Merakkó megvan az Iowa, ha ez műxik 😊