22420
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #9918 Ban-t neki, kapásból. -
#9917 Haha, a kis baratai meg hogy vedik ... Nem csal, csak xy modot hasznal, aztan 5 oldallal kesobb mar hogy ez csak a teszt szerveren van.. Szanalmas -
silverchain #9916 Megoldható, ha tele vagy free xp-vel. -
asolyom #9915 A japán romboló vonalon a T V hajót átugarnám, mármint kifejlesztem, hogy a T VI-ra jussak, de nem venném meg a hajót. Gondolom, hogy ez megoldoható, ugye? -
1kezdő #9914 Szóval a co-op könnyű? Egy nagy fenét könnyű. Most egymásután két vereség. Nem tudom mi történt, de valamit csináltak, mert teljesen megváltozott a nehézségi fok. Berakott a gép három North carolinát, három New Yorkot egy Atagot és egy Atlantát. Two Brothers a pálya. Természetesen ketté vált a csapat, ahogy azt megszokták az összes pályán. Én megyek még egy North C.-vel, egy atago-val és egy Atlantával. Igen ám, de szembe jött két NC, két NY, egy Atgo és az Atlanta. Azonnal kivégezték a két cirkálót Én folyamatos tápolással bírtam visszafordulni a NY és visszafordult, de ő is megsemmisült nem soká. Engem folyamatosan lőtt az Atlanta és szénné égetett. Nem tudtam rendesen ráfordulni, vagy esetleg elfordulni. mert egyenesen kellett haladnom a mögöttem levő csatahajóraj miatt. Amint kicsit elfordultam, azonnal kettő-négy találatot kaptam. Pofátlanul pontosan lőnek a gép hajói. Szinte minden lövésük talál és mindegy hogy kanyarodok, egyenesen haladok, vagy mekkora a távolság. Precíz, pontos lövéseket adnak le. Esély nincs, hogy megfordulj -mondjuk 12 km.-nél- anélkül. hogy telibe ne kapna. Ha ez így marad, akkor nehezebb lesz a co-op, mint a random. -
1kezdő #9913 Elérkeztem az 1000. co-op-hoz és a randommal együtt jóval több mint 2182 meccsen vagyok túl. Tehát egy kis zárszámadást tartanék, ha nem sértem az itt néha megforduló magasröptűek lelkivilágát vele.
A hajóim teljesen kifejlesztve:
Cirkálók: Erie-Chester - St. Louis - Phoenix - Omaha - Cleveland - Pensacola - Atago
Csatahajók: South Carolina - Wyoming - New York - New Mexico - Colorado
Kapitányok: St.Louise 8-as, Phoenix 8-as, Omaha 10-es, Cleveland 13-as, Pensacola 5-ös, Atago 9-es.
North Carolina 4-es, Wyoming 5-ös, New York 5-ös, New Mexico 5-ös, Colorado 11-es.
Hát ennyi sikerül 80 nap alatt, mióta játszom ezzel a játékkal. -
silverchain #9912 Ez azért is csalás, mert én pl javarészt BB-zek, és egy NC-vel általában csak az első két lövegtornyot használod (ha nem akarsz oldaltalálatot kapni). Nekem kell lőnöm egy "bemérő lövést", ha a célpont ügyes, és nem teljes sebességgel halad. Ekkor marad egy lövegtornyom pontosan célozni. Míg aki csítet használ, neki kirajzolja a kis kör, hogy hová lőjön, és még fordulásjelző is segíti (piros vonal) ha éppen fordulásban van a célpont. Az ilyen embert bannolnám egy életre. Most néztem, hogy a profilja szerint a csávó 56 éves. Nem szégyelli magát? -
1kezdő #9911 Erről két dolog jut eszembe: A játékban nem ismerünk tréfát, valamint, mindenki rendelkezik jellemhibával, csak az egyik bevallja, a másik tagadja (még az élete árán is).
Jó az most is, csak az igényeket/elvárásokat kell időnként frissíteni.
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.12.19. 11:19:08 -
silverchain #9910 Amikor már a supertester is aim assistot használ, kirakja képpel együtt(!), majd azt hazudja, hogy nem is aim assist, és törli a képet is, de mások visszateszik a topikba:)
http://forum.worldofwarships.eu/index.php?/topic/39469-the-end/#topmost
Azt hiszem, hogy egy időre jegelem a warships-t, kár érte, jónak indult.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2015.12.19. 11:17:07 -
1kezdő #9909 Az én véleményem az, hogy bár lehet némi rutint szerezni az alsó kategóriákban, de 8 tier-től szerintem, de megkockáztatom, már hét-től is más -igaz ott csak részben- a taktika. Lent lehet lövöldözni, nagy baj csak citadellánál van, de feljebb -ahol komolyabb lövések vannak- már másképp kell gondolkodni. Én minden nap végig haladok lentről III (St.Louis) VIII-ig (Atago) cirkálóval és III (North C.) VII (Colorado)-ig. A cirkáló, valamint csatahajó más-más gondolkodást, mozgást igényel és még alig tudok valamit a rombolókról, lévén azzal még nem mentem.
Ami azt illeti, valóban sok olyan is játszik, akinek mind a gondolkodása, mind a finom motoros mozgása hagy maga után némi kívánni valót. De ha már kiidegeskedtem magam alaposan, akkor be kell látnom, hogy nekik is kell helyet adni a nap alatt. Meg hát jobb ha ők hullanak el, mert valakinek azt is illik.:) -
csonttika72 #9908 Illetve, hogy valamilyen módon valamilyen szín meg lesz benne említve -
#9907 Azt szeretem ebben a fórumban, hogy amint meglátom az utolsó hozzászóló nevét, már jó közelítéssel be tudom lőni a hozzászólás hangnemét. -
aru #9906 Én nem értem miért van tele a játék idióta lemming paradicsomokkal akik a prémiumos hajójukkal azt sem tudják mit kellene csinálni... Az ilyen idióták legalább ne költenének erre az egész rakat szarra, mert attól biztosan nem lesznek jók... Az meg a másik, hogy ezek mi a faszt csináltak eddig t8 alatt ha ennyire nem tudják mi hogyan van...
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.19. 09:34:34 -
#9905 paszmek kész. első mai csata.
az állás (kb) 200/920. mondom fasza, grat...de nem adom fel. írtom aki itt van, és esetleg befoglalok...kilőttem egyedül 4 hajót, sehol senki, valahol keringenek, és végül megnyertem nekik a csatát. szívesen :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
asolyom #9904 Sajna, és is lemaradtam róla. -
#9903 Már el is fogytak a kódok :( -
asolyom #9902
Pedig én mindent megtettem, de ez is kevés volt. -
Toweliee #9901 3 nap prémium + 35 damage control bizbasz.
Finn oldal, a második tasta-ra kell kattintani. -
1kezdő #9900 Nézd. Amikor kezdted a St. Louis-sal, akkor is ez volt a gondod. Majd egy kis idő múlva stabilizálódtál és már azt mondtad, hogy minden Ok. Most ugyan ez a helyzet csak eggyel feljebb. Sokan és régen játszanak azok, akikkel most Te is összekerültél. Ők rutinosabbak és ez a probléma. Ha sokat gyakorolsz, Neked is menni fog. Nálam fordítva volt. Mikor kezdtem, nagyon sokat süllyesztettem, mert vakmerő voltam és bejött. Ma már óvatosabb vagyok és körültekintőbb, ezért nem süllyesztek annyit, de nem is halok gyakran. Vagy-vagy. -
asolyom #9899 Nálam valami nagyon nem stimmel. T IV-V hajókkal egyszerűen nem bírok életben maradni. A statisztikát már nem is nézem, mert előbb meg kellene tanulni kezelni a játékot. -
1kezdő #9898 Ha nem látom, azaz, nem velem történik, el sem hiszem. Írtam, hogy co-op-ban rendesen fel van turbózva a gépek által irányított hajók célzási képessége. Colorádo-val megyek, szembe haladok a NY-al. Pontosan szembe. 5-6 km-ről lő az első ágyúival. A négy lövedék pontosan a hajóm orrát találja el. De pont az élét és mind a négy. Ha én lövök ugyanígy, akkor kettő balra, kettő jobbra. Jobb estben egy talál. -
#9897 Sziasztok!
miért és meddig kell bothok ellen játszani? -
Lokker #9896 Miért nem vártál karácsonyig? Lehet kap majd akciót és olcsóbban tudtad volna megvenni. -
asolyom #9895 Lassan lassan belejövök. Milyen upgradeket érdemes a Murmanskra feltenni a 3 helyre? -
#9894 Bár vannak torpedók a gépen, ne úgy használd direktben, mint egy rombolót. Aknázd ki a relatíve jó lőtávolságodat és azt, hogy bár sérülékeny vagy, a hasonszőrű cirkálókat AP-val úgy téped szét, mint a taknyot. Hasznos lehet az is, hogy a legtöbb hajóval szemben frontálisan komoly tűzerőt tudsz koncentrálni a hat ágyúval, miközben így a páncélzatod szögben áll, a célfelületed pedig kisebb.
A Murmanszk valószínűleg a legjobb prémium hajó, amit egységnyi pénzért kapsz. -
#9893 Ne feltétlenül az első vonalban menj és ne egyedül. -
asolyom #9892 Valamit nagyon nem jól csinálok, mert T IV-V-ben képtelen vagyok egy csatát túlélni. :-(
De nem adom fel! Legfeljebb irtó szar lesz a statisztikám.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.18. 13:17:27 -
#9891 Abban a tierben az omaha és a murmansk számomra is elsődleges célpont :) -
asolyom #9890 Na ja, csak éppen itt a tier v környékén már úgy tűnik, hogy mindenki engem lő. -
#9889 Ki kell tapasztalni. Nagyon frankó kis hajó a Murmansk. -
asolyom #9888 Hát ez nem az én napom. Eddig csak barmok gyülekezetével volt dolgom. :-( Nem is részletezem....
Más. Megvettem a Murmanskot, de valamit nagyon nem értek ezen a hajón. Hogy kell vele célozni? Egyik korábbi hajómmal sem voltam ilyen béna. "Húsz méterrel" az ellenséges hajó elé célzok, és a lövedékek "húsz méterrel" mögötte csapódnak be. Hogy van ez akkor? -
asolyom #9887 Köszi. Gondolom, hogy ha megnyitottam a második szintet, akkor utána még mindig lehet pontot tenni vissza az elsőre. -
#9886 Nem a fustolo miatt kell, hanem a heal miatt... -
1kezdő #9885 Ha felküldöm a repülőt, akkor elég tisztességesen kiterjed a belőhető terület. A probléma az, hogy hiába akarom nem állnak meg, sőt nem átallanak kanyarogni összevissza ezek a fránya hajók. Tehát: mikor feltűnnek lőtávolon kívül, repülő fel, két-három sorozat -gyorsaságtól függően-, majd időközben beérkeznek normál lőtávba, ami még mindig elég messze hord és itt folytatom a vegzálásukat. -
#9884 Persze, én azért használom, de a kérdés nem ez volt. -
#9883 A légvédelem is életmentő lehet .. -
#9882 Mindig benne van a buliban, hogy tévedek, de egyelőre meggyőződésem, hogy ez a képesség a négyszázasokat nem befolyásolja, csak légvédelemre és 155mm-ig bezárólag ágyúra (csatahajóknál így a másodlagos tüzérségre(??)) vonatkozik.
Szóval a légvédelemnek modullal és kijelöléssel igen jót tesz, könnyűcirkálókra visszapakolt ilyen kapitányokkal igen egészségesen lehet trollkodni, de a csatahajón épp a főtüzérség lőtávjához semmi köze, nem? :) -
#9881 Superin... perk se rossz, jól jöhet még egy kis HP visszatöltés a csatában. -
#9880 Hogy őszinte legyek, sosem próbáltam még explicite ki ezt. Azt azonban megfontolásra javaslom, hogy HA szeretnél belátható időn belül magasabbszintű képességet is használni, akkor ne költsd el az egy pontodat se most, se IV-ben, hanem várd meg a második pontot és ezekkel nyisd meg a második szintet, azt követően a harmadikat stb., mivel nemlineárisan emelkedik az XP-szükséglet minden új ponthoz. Így, ha két-három-négy pontot rendre felpakolsz az első-második szintre, nagyjából a Kossuth-téren fogunk tüntetni a nyugdíjunkért, mire IV-V-re eljutsz. :) -
#9879 Ezzel a képességgel + modullal kb 19,7 km a lőtáv. Ha a Colorado betalál azt nem köszöni meg senki sem :)