World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellette ott volt egy dd, csak nem volt látható :D
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
más: ma megint tudok játszani...gondolom pár kör múlva meghülyülök és nem találok el majd senkit és még sebzés sem lesz...ofc az is majd az én hibám lesz :)
és TERMÉSZETESEN kibeqrt CV ölt meg izé torpedó....4db raj jött rám 2 CV ből...vicces volt

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.18. 18:22:54
Iowa lőgyakorlat szórásképe (Pentagon alapterületén szemléltetve, a cél a piros négyzet volt.):
- fekete körök 25ezer yard távolságból leadott 16 lövés
- szürke körök 35ezer yard távolságról leadott 16 lövés
- vízszintes skála jobbra/balra 400 yard
- függőleges skála közelebb/távolabb 500 yard

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
(Ezért jó a co-op: ott pontosan azonos típusú hajót állít veled szembe. És az mindig stock lesz :) (Arról nem beszélve, hogy co-op-ban a bot MINDIG a hozzá közelebb eső hajót lövi :)))
Jó, mondjuk nem lenne túlzás, de a WG-től elvárni ilyesmit? Ej-ej.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyik oldalon tegyük fel, tier V-ös japán csatahajók, másikon tier V-ös amerikai, és a japánok lőtávolsága, még akkor is ha a amerikai max-ra fejlesztette, és tett fel lőtáv növelőt, nagyobb. Pedig egy szint. Vagy kétszer rám lő, mire én lőtávolba érek.
Amikor pl. egy t9-es anyahajóhoz berak egy t5 és egy t6-ot. Vagy hogy a X-es romboló kiegyenlít egy Montanát a North Carolina mellett.... and so on, mondaná a művelt orosz, ha tudna angolul :)
Természetesen mire a Yamatokat lebontották, addig a többi hajójuk rommá lőtte a támadóinkat. A végén egyedül maradtam a 4 romboló ellen (a BB-k nem is számítottak). Volt esély.
https://wotinfo.hu
És nagyon nem mindegy, hogy egy Kongoban ülve 2 Kongoval birkózol, vagy 2 Nagatoval, nem is szólva a +2 tieres cirkálókról, amik garantáltan kinyírják a csatahajódat, hiszen már a saját tieres cirkáló is életveszély egy BB-re... Én támogatom a saját tieres MM-et, de soha nem lesz ilyen, ahogy a Wotba se hozták be soha...
Az a szomorú, hogy az ilyen online játékokban valahogy nem tudják rendesen balanszolni a nagyvasakat. A tankosokban a nehéztankok szívnak (lassúság, vakság, td-k és artyk röhögve keresztüllövik akárhogy, nevetséges tűzgyorsaság, stb), itt meg a csatahajók: lassú mozgás, lassú töltés, lassú toronyforgás, a cirkálók tűzgyorsasága és a HE lőszerfosás ellen semmit nem lehet tenni, a CV repcsik is undorítóak, a rombolók is igen kellemetlenek, nagyon szarok a pályák is a sok kis szigettel és szűk hellyel (nyílt óceánt alig adja...), ha egyik oldalra elmész, már soha nem érsz vissza... És a tetejébe az egyetlen esélyüket, a brutális ágyúkat se tudják használni, mert a szórás és a sebzés valami vicc, a páncéljukat meg nem igazán veszem észre, hogy van, bár néha mintha lenne lepattanó azért...
Persze valahol ez érthető, hiszen ha rendesen ütnének, akkor MINDENKI kizárólag csatahajóval menne. Jó példa erre a wotos tesztszerver, ahol minden gyökér a tier10 waffentrógerrel meg az angol fv183akármi szarral nyomja gold lőszerrel, mert ezekkel lehet 1lövésezni mindent, 2000+ sebzéssel. Mindegy, hogy nem is játszik egyébként azon a vonalon, mindegy, hogy vannak új járművek berakva, ezek akkor is csak ezt nyomják. Nem tesztelnek, hanem állatkodnak. Én meg ha szeretnék megnézni egy tier5-6-7 tankot, képtelenség, mert a vérpistikék a tízesekkel ökörködnek. Az ostoba wg legalább az aranylőszert venné ki a tesztről, vagy tenne be botos üzemmódot, mint itt a hajósban van a co-op, de ennyi eszük sincs... Eh. Szóval nehéz sokmillió különböző agyi kapacitású (ejj, de finoman fogalmaztam...) játékoshoz igazítani egy játékot, el kell ismerni...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.18. 00:21:36
PrasCo: a kapitányi skill már meg volt előbb is és gondolkoztam is a fél millás cuccokon, de ez a hajó nem ér meg ennyit. Pláne ha utána is gagyi.

:)

Pl.: Zuiho, nulla vadász, 3 torpedó, 2 bombázóról-1 vadász -1 torpedó-2 bomba.Ez mire jó? A modosítás előtti, és a modosítás utáni összeállítás is szar, ki használná így?
Az alap összeállítás az a legjobb. 1 vadász, 2 torpedó, 1 bomba
De van ahol meg jobb lesz, pl: Tahio, 1/3/2-ről 2-3-2-re,

Eredmény:

Igaz, hogy nem fullos még, de már néztem, hogy a fejlesztett hajótest gyakorlatilag nem ad semmit és a nagyobb ágyú is gyenge töltési idővel rendelkezik. Ez a hajó vagy nagyon szar, vagy csak nekem nem megy vele.
a fő ? nálam is az ezek minek játszanak??? mert baszki olyan ez mintha egy kosár csapatban te mindig elfutnál a labda elől ha feléd pattanna
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.17. 17:02:32
Azt mondjuk nem értem, hogy az ilyenek minek játszanak? Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, de tényleg. Mi az élmény a térkép távoli sarkában üldögélésben/a teljes harcmentességben/a menekülésben? Minek jönnek be csatahajókkal játszani, mikor ezerféle FPS létezik, ahol be tudnak kuporodni egy fa mögé a meccs végéig, ha erre áll nekik... Az ilyeneknek simán instant kitiltást adnék, javítva a többiek játékélményét...
Ugyanakkor szegény Hashidate, jóárasították a HP-ját. :\ :)
Szerk.: Wyo turret traverse faragást is megértem, fordulóval (pláne, ha a kormánylapátok felgyorsulnak) kompenzálható, és még így is egy piszkosul jó cucc marad az IV-en.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.17. 16:51:13
aki figyelmes több érdekességet is észrevesz ám....

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.17. 16:27:28
Ráadásul kb. 60%-ban még találnak is.

Összefoglalva:
- Az összes hajó lapátfordulási sebessége buffolva. Csatahajóknál ez durván buff lesz a nagyobb idők miatt (pl. Nagato: 15,8 -> 12,1; New York: 25,3 -> 19,3). Ez értelemszerűen egy kövér nerf is egyben a támadó CV-knek.
- CV-k észlelhetősége megnövelve (álca nerf), a vadászok szerviz ideje durván megnövelve (majdnem duplájára). Vadászok dps-e módosítva (legtöbbször buffolva) + a full támadó setup-ok (0-3-2, 0-3-3) lecserélve a japán CV-ken.
- Japán ágyúk gyújtási esélye nerfelve
- FURUTAKA BUFF!
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.17. 16:18:08
Ugyanakkor a mai szorzóson sikerült a Kongoval egy ilyent összelapátolnom co-opban:
Nagyon rámizgult a hordozó, én viszont lassan átúsztam North-on a két nagyobb szárazulat közötti meredélybe, így a torpedóvetőit túlnyomórészt semlegesítettem - de azért nem adta fel. Egész ütközetben azt hallgattam, hogy "takka-takka-takka-takka..."
(Hopp, meg is van, ezen belül a "citadel hits" fejezet.)

Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.08.17. 14:04:04