banner
A Wargaming új MMO játéka
  • PrasCo
    Nagyon ritkán kerülök szembe ilyesmivel, de személy szerint soha, semmilyen körülmények között nem lövök csapattársra (többnyire még csak vissza sem szólok - ha nagyon ideges vagyok, megeresztek valami szarkasztikus beszólást ["Ha szeretsz torpedózni, az jobb hatásfokkal fog menni, ha nem hátulról csinálod"] és jelentem). Ha véletlen volt, akkor egy számítógépes játékon nem fogom legalább kettőnk idegeit szétcseszni, ha pedig nem, akkor egy tetűládáért nem kívánok egy vagon kreditet kifizetni a javítására. Ha elnézést kér, még el is fogadom azzal, hogy emberként olykor elcseszünk dolgokat, ez előfordul.
    Ahhoz mondjuk - ha valóban véletlen volt - ritka kreténnek kell lenni, hogy több baráti egységet lőjön ki valaki egyetlen meccs alatt. Én legfeljebb egy átlagos játékosnak, ha elmondható vagyok; de több, mint háromszáz rombolózás során mindössze egyetlen egyszer sikerült kiszednem egy saját klívlendet - pedig három kilométerre eresztettem, nem tízre. Szívtam is a fogam rendesen; de a srác se szólt semmit, meg én sem vittem az idegességem át támadásba, hogy "Mi a f*szt kerestél te az ellenféltől kétszáz méterre egy olyan hajóval, amin nincs torpedó sem?", úgyhogy ennyivel el volt rendezve a dolog.
    Mindenesetre az új patch tudtommal felezni fogja a csapattárstól beszedett torpedók sebzését. Nem mondanám, hogy egyetértek a módszerrel, még akár kontraproduktív is lehet, ha felelőtlenebbé teszi az embereket. Az is igaz, hogy nem egyszerű kérdés ez, mivel azt sem gondolnám, hogy a véletlen hibákat drákói szigorral kellene megtorolni - pláne egy játékban. Az algoritmus viszont úgy tudja eldönteni a szándékosságot, hogy sehogy.

Sztori jutott eszembe. Tegnap este két barátommal úsztattunk egyet Division-ben, és a különben egészen jó képességű, jó helyzetérzékkel bíró srácnak sikerült a másik haverom Furutakájába három torpedót belepakolni (se előtte, se aztán nem láttam tőle ilyen mutatványt), de úgy, hogy ha akarja, se tudta volna jobban; kiforogni sem lehetett. Miután kiröhögtem magam, tisztáztuk, mi történt: AP-ra akart váltani, de kettes helyett véletlenül hármast nyomott, aztán már tolta is kifelé a cuccot a duplakattal.
    Pech. :)
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.20. 15:58:37