Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #6023 Jó reggelt!
A Warehouse-om úgy megy mint a karikacsapás!Mármint az új...az első is megy, csak abba más és kevesebb cuccot raktam.Ez a fegyvertár óránként hoz nekem vagy 50-200 millát...a fegyvereimet viszik, mint a cukrot, de az összes high-tech terméket is (Reinforced, Podkletnov,Plasmaflow,Microchips,stb) Olyan forgalom alakult ki körülötte, hogy nem győzöm tölteni.Így sikerült megszabadulnom eddig kb: 3000 HIT/MA, 400 PlasmaJet, kb 600 Plasma/MA és több ezer rakétától, Reinf.Metal és high tech cucctól.A fegyvergyáraimnak végre van értelme is, nem csak erődítmények.
Egy zseni vagyok!
Közben nem győzöm gyártani a többi cuccot sem, minden elfogy!Azt is lesz*om, ha nem annyit keresek rajta, mert már minek ennyi pénz (32 milliárd)?De mivel mindent én gyártok, ezért a profitom sem annyi, amennyit a gép kalkulál, hanem szerintem úgy az ötszöröse.
Most egy darabig nem töltöm a fegyvergyárakat, fogyjanak ki előbb teljesen üresre.
Hm, írják, hogy nehezebb fokozaton több ellenfél van, én nem tapasztalom.Hard-on nyomom, max jobban kell vigyáznom magamra, de nem látom, hogy többen lennének.Lehet hogy feltolom Very Hard-ra, aztán meglátom.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.03.17. 09:01:47