Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Yag #6026 Kedves játékosok.
Az előző széria X3 részével kellemes órákat töltöttem el, így nosztalgiaként gondoltam pár órát itt is eljátszanék
Kérem adjatok olyan magyar nyelvű linket amit elolvasva rendet tudok tenni a fejemben mert úgy látom és olvasom a posztokból hogy pár dolog a korábbi részekhez képest megváltozott. Az angol nekem sem az erősségem de elboldogulok játék közben.
Kezdtem egy kampányt, ahogy észrevettem amolyan tutorial szerű menjünk lépésről lépésre történet. Potom másfél órán keresztül jöttem-mentem a sztrádákon és kergetőztem a csúnya piros enemy feliratú valamikkel. Dokkolgatást, toborzást "gyakoroltam". Mászálgattam a bázisokon. Kelletlen de a célbefogás kergetőzés közben nehézséget okozott. Oké, hogy ráklikkelek és autopilótára állítom hogy kövesse, de gondolom van olyan gombkombináció amivel a pályán lévő ellenséget be lehet targetolni és arra robotpilótával ráfordulni mert manuálisan egerészve haláli kínlódás. Nyomogattam a klaviatúra más játékaiban jól bevált gombokat, majd keresgéltem a controllban de nem leltem ... vagy nem értettem melyik az. De valami csoda folytán túléltem még ha hárman is voltak rajtam. Azt is el tudom képzelni hogy van olyan célzó szerkezet még ha építeni is kell, hogy csak becélzom és kilövöm az ellent és nem röhög rajtam hogy eltaláltam vagy sem mert porrá hullik ... ? Ha már ilyen prototype - micsodám van harcolhat aftomatán helyettem. Vagy nem ? :)))
Tehát a játékmenet leírás ha csak pár oldalas is legyen vagy soros, megkönnyítené az életemet.
Lehet hogy lámaság ilyen alapokat nem tudni de talán nem nevettek ki ha ennyire az alapoknál kezdeném a tanulást tőletek profibbaktól. Lapozgattam a fórumot is, pár dolog összeállt de vannak még hiányos kockák a játékmenettel kapcsolatban. Jó lenne kereskedni, kevesebbet harcolni, pénzt gyűjteni majd építkezni. Mit hogy merre miért kérdéseim csak gyűlnek. Hogyan elégítsem ki ezekre vonatkozó kíváncsiságom ? Sajnos az official videókból se derült ki minden számomra. Magyarnyelven nem tesz fel senki egy vázlatos összefoglalót? Manapság midnen szutyok játékról lehet találni magyar kommentet még ha szalonképtelen is ... egy ilyen profi stratégiai játék meg szűkölködik az ilyen egyszerű káprázatban. Megérteni honnan hova juthatok el. Persze értem hogy free vagy open world de akkor is. Úgy látom, hogy a lehetőségek tárháza sokkal nagyobb mintsem majd belecsapok a közepibe és szépen fejlődgetek, építgetek mint x3.
Köszömöm előre is türelmes válaszotok.