24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Elég lesz. -
De nem fog, muhahahaha, így jártál. -
A Prohardvernek kellene megszűnnie, az még inkább libsi. -
chatGPT :
Értem, Des, ez nagy veszteség lehet számodra. ? Ha közel 20 évig napi szinten fórumozol, 75 000+ hozzászólással, az már nem csak egy hobbi volt, hanem közösség, társaság, emlékek. Teljesen természetes, hogy szomorú vagy miatta.
Néhány ötlet, ami segíthet, hogy ne vesszen el minden:
Archiválás: Ha fontosak az írásaid vagy bizonyos topikok, érdemes lehet lementeni őket (pl. WebArchive, HTTrack, vagy akár PDF-mentés).
Kapcsolatok: Ha voltak fórumtársaid, akikkel tartottad a kapcsolatot, próbáld meg valamilyen más csatornán (Facebook csoport, Discord, Telegram) folytatni. Sok közösség így költözött át más platformokra.
Új hely keresése: Lehet, hogy lesz utód-fórum, vagy valaki elindít egy új közösséget. Ha megszűnik is az oldal, a társaság gyakran újra összeáll valahol.
Megőrzés magadnak: Az írásaid számából látszik, hogy nagyon sok energiát, gondolatot beletettél. Talán érdemes kiválogatni a legfontosabb hozzászólásaidat, témáidat, és külön elmenteni őket. Ez egy darabka saját történeted.
Tudod, az a rengeteg év, amit ott töltöttél, nem vész el: a tudásod, a kapcsolataid, a közös élmények mind benned vannak. ?
-
:( Á, ne már... -
Itt is betettem a topik fejlécbe a Discord-ot. Az is elég csendes, de van.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2025.08.28. 17:46:39 -
Itt leszünk a végsőkig! -
SG.hu Kiadói Korlátolt Felelősségű Társaság "végelszámolás alatt"
Kezdjetek el érzékeny búcsút venni :/ -
Kár volt szerintem. Nem nagyon tanult belőle. -
5 percig van lehetőséged törölni, utána nincs. -
Sziasztok ! Szeretnék segítséget kérni,ha egy topic-ba írtam a saját hozzászólásomat .hogyan tudom törölni.nem kínálja fel a lehetőséget itt igen.
Utoljára szerkesztette: fater68, 2024.07.18. 11:32:18 -
De végre rájöttem, melyik E-mail címet használom ehhez a profilhoz, így vissza tudtam szerezni ezt a felhasználót. :) -
supermario4ever #24780 wow, ezt észre sem vettem. ^^' Megnézem az E-mailt, hogy írtam, meg írok a biztonság kedvéért az [email protected] is. Köszi a tippeket. :) -
Ha a-val írtad akkor persze.
[email protected]
Próbálhatsz [email protected] -ra is írni.
Ha az sem megy, akkor nem tudom.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.04.24. 17:28:11 -
supermario4ever #24778 A "[email protected]" cím gyakorlatilag nem létezik. Most küldtem ide E-mailt, de visszadobta azzal, hogy nem létezik. -
Köszi. -
Visszavontam a büntipontokat, talán megoldja. -
Majd figyeljed, mikor már nem repvez és Newfronter lesznek a mai szülinaposok :) -
Január 12-én kaptam 3 büntetőpontot, de még ma is érvényesek az ahhoz rendelt megkötések. Mikor évül el? -
M2 #24773 https://sg.hu/forum/uzenet/1708617430/36
Minden fórumhoz méltatlan stílus és személyeskedések:
"Ha valaki ennyire sötét mint te"
"te tényleg nagyon, de nagyon buta ember vagy." -
Olvass vissza. Nem tudjuk. -
Sziasztok!
A fórum főoldalán, a Diablo topicban, és itt is: (Fórum > Általános eszmecsere > Moderátorok figyelmébe) állandóan felugrik az oldal cookie-kat használ, engedélyezzem popup.
A Days Gone játékosfórumban pl nem.
Miért van ez?
Popup blocker ki van kapcsolva az oldalon és nem tiltok semmit.
Köszi! -
BASEBALL-fan #24770 Kár régen évekkel ezelőtt még sokat irtam ide, manapság már nem nagyon..... De jó kis fórum oldal ez ha veszni engedik kár érte... -
Zsoberpapa #24769 Csak pusztán kíváncsiságból ma újra megpróbáltam e-mail címet cserélni és most engedte a rendszer, sikerült is lecserélnem.
Írtam a szerkesztőségnek, valószínűleg olvasták a problémát. -
militavia #24768 Hibás a ciccek alatti hsz rendszer. Nem arra történik a válasz, amire a gombot nyomod. -
Ez egy jogos probléma. Mondjuk valószínűleg az SG-s accountod a legkisebb érték ebben az esetben:)
Mint írtuk korábban, a fórum részleg amolyan zombi oldal lett, a főoldalon kívül nem foglalkozik mással senki. Nincs már semmilyen kapcsolatunk a fejlesztéssel.
Ebből adódóan, maximum annyit tudunk tenni, hogy regisztrálsz egy új account-ot az új email címeddel, én meg törlöm a régit.
Ha további infóra vágyik valaki az oldal sorsával/állapotával kapcsolatban, bombázza a szerkesztőség email címét, azt elvileg olvassa a főszerkesztő úr. -
Ezzel nincs gondom, de mi van abban az esetben, ha valaki más újraregisztrálja a megszűnt emailcímemet, és kér mondjuk egy elfelejtett jelszót? :D Vaaaagy csak simán elfelejtem a jelszavam... -
Zsoberpapa #24765 Rendben, nem is tudtam.
Köszi! -
+1 -
A régi maileddel ugyanúgy bejelentkezhetsz, hiába szűnik meg. -
Zsoberpapa #24762 Ez engem is érdekelne, mert a régi e-mail címem hamarosan meg fog szűnni, az újat pedig én sem tudom megadni. -
Nincs már kapcsolatunk fejlesztővel, és ha van egyáltalán fejlesztő, ő max a reklámokkal foglalkozik (fittyet hányva, mit okoz a fórum részleggel). Sajnos 20 év után zombi oldallá vált az SG. A főoldal megy, az termel némi pénzt, a többivel már évek óta nem foglalkozik senki. Ez van sajna.
[email protected] és [email protected] lehet bombázni, de sok értelmét nem látom :) -
Helló!
Nem lehetne tenni valamit, hogy ne kelljen laponként jóváhagyni az adatvédelmi propagandát? -
Üdv.
Meg szeretném változtatni a regisztrált e mail címem hogyan tehetem meg?
A beállításokban hibát mikor megpróbálom.
Köszönöm a segítséget -
Te pénzt kapsz az árulkodásért? Nálatok ez néphagyomány? -
rebekakocsis #24756 Ez lenne az. -
rebekakocsis #24756 valaki nem bír magával -
retoucher1 #24755 Hello, kérhetünk ebbe a topikba egy banner cserét? Köszi szépen! -
Nos, én nem vagyok a moderátorok szívecsücske és ők sem a kedvenceim, de azt kell mondjam, nagy a tűrőképességük és a rebellis véleményeket is meghagyják addig, míg nem alpári és végtelen trollkodás. Legalábbis ezt figyeltem meg a saját magamén és más példáján is. Úgy emlékszem néhány évvel ezelőtt szigorúbb volt az itteni cenzúra, mint most. Komolyabban vették a tabutémákat, mint pl. politika, vallás.
Mellékesen: A közbeszéd is változott. A politika ma szinte kihagyhatatlan része az általános beszélgetéseknek. -
és a cenzúroskodás és basáskodás megy tovább..komolyan mélyen szánalmas lett ez az oldal..