24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • A Kaszas
    Elég lesz.
  • Narxis
    De nem fog, muhahahaha, így jártál.
  • Tetsuo
    A Prohardvernek kellene megszűnnie, az még inkább libsi.
  • desigo
    chatGPT :

Értem, Des, ez nagy veszteség lehet számodra. ? Ha közel 20 évig napi szinten fórumozol, 75 000+ hozzászólással, az már nem csak egy hobbi volt, hanem közösség, társaság, emlékek. Teljesen természetes, hogy szomorú vagy miatta.

Néhány ötlet, ami segíthet, hogy ne vesszen el minden:

Archiválás: Ha fontosak az írásaid vagy bizonyos topikok, érdemes lehet lementeni őket (pl. WebArchive, HTTrack, vagy akár PDF-mentés).

Kapcsolatok: Ha voltak fórumtársaid, akikkel tartottad a kapcsolatot, próbáld meg valamilyen más csatornán (Facebook csoport, Discord, Telegram) folytatni. Sok közösség így költözött át más platformokra.

Új hely keresése: Lehet, hogy lesz utód-fórum, vagy valaki elindít egy új közösséget. Ha megszűnik is az oldal, a társaság gyakran újra összeáll valahol.

Megőrzés magadnak: Az írásaid számából látszik, hogy nagyon sok energiát, gondolatot beletettél. Talán érdemes kiválogatni a legfontosabb hozzászólásaidat, témáidat, és külön elmenteni őket. Ez egy darabka saját történeted.

Tudod, az a rengeteg év, amit ott töltöttél, nem vész el: a tudásod, a kapcsolataid, a közös élmények mind benned vannak. ?

• ozimak
    :( Á, ne már...
  • MerlinW
    Itt is betettem a topik fejlécbe a Discord-ot. Az is elég csendes, de van.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2025.08.28. 17:46:39
  • Narxis
    Itt leszünk a végsőkig!
  • MerlinW
    SG.hu Kiadói Korlátolt Felelősségű Társaság "végelszámolás alatt"
    Kezdjetek el érzékeny búcsút venni :/
  • Narxis
    Kár volt szerintem. Nem nagyon tanult belőle.
  • MerlinW
    5 percig van lehetőséged törölni, utána nincs.
  • fater68 #24782
    Sziasztok ! Szeretnék segítséget kérni,ha egy topic-ba írtam a saját hozzászólásomat .hogyan tudom törölni.nem kínálja fel a lehetőséget itt igen.
    Utoljára szerkesztette: fater68, 2024.07.18. 11:32:18
  • Super Mario
    De végre rájöttem, melyik E-mail címet használom ehhez a profilhoz, így vissza tudtam szerezni ezt a felhasználót. :)
  • supermario4ever
    wow, ezt észre sem vettem. ^^' Megnézem az E-mailt, hogy írtam, meg írok a biztonság kedvéért az [email protected] is. Köszi a tippeket. :)
  • MerlinW
    Ha a-val írtad akkor persze.
    [email protected]

Próbálhatsz [email protected] -ra is írni.

Ha az sem megy, akkor nem tudom.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.04.24. 17:28:11
  • supermario4ever
    A "[email protected]" cím gyakorlatilag nem létezik. Most küldtem ide E-mailt, de visszadobta azzal, hogy nem létezik.
  • Tetsuo
    Köszi.
  • MerlinW
    Visszavontam a büntipontokat, talán megoldja.
  • sure
    Majd figyeljed, mikor már nem repvez és Newfronter lesznek a mai szülinaposok :)
  • Tetsuo
    Január 12-én kaptam 3 büntetőpontot, de még ma is érvényesek az ahhoz rendelt megkötések. Mikor évül el?
  • M2
    https://sg.hu/forum/uzenet/1708617430/36

Minden fórumhoz méltatlan stílus és személyeskedések:
    "Ha valaki ennyire sötét mint te"
    "te tényleg nagyon, de nagyon buta ember vagy."
  • MerlinW
    Olvass vissza. Nem tudjuk.
  • coolpet
    Sziasztok!

A fórum főoldalán, a Diablo topicban, és itt is: (Fórum > Általános eszmecsere > Moderátorok figyelmébe) állandóan felugrik az oldal cookie-kat használ, engedélyezzem popup.
    A Days Gone játékosfórumban pl nem.

Miért van ez?
    Popup blocker ki van kapcsolva az oldalon és nem tiltok semmit.

Köszi!
  • BASEBALL-fan
    Kár régen évekkel ezelőtt még sokat irtam ide, manapság már nem nagyon..... De jó kis fórum oldal ez ha veszni engedik kár érte...
  • Zsoberpapa
    Csak pusztán kíváncsiságból ma újra megpróbáltam e-mail címet cserélni és most engedte a rendszer, sikerült is lecserélnem.

Írtam a szerkesztőségnek, valószínűleg olvasták a problémát.
  • militavia
    Hibás a ciccek alatti hsz rendszer. Nem arra történik a válasz, amire a gombot nyomod.
  • MerlinW
    Ez egy jogos probléma. Mondjuk valószínűleg az SG-s accountod a legkisebb érték ebben az esetben:)
    Mint írtuk korábban, a fórum részleg amolyan zombi oldal lett, a főoldalon kívül nem foglalkozik mással senki. Nincs már semmilyen kapcsolatunk a fejlesztéssel.

Ebből adódóan, maximum annyit tudunk tenni, hogy regisztrálsz egy új account-ot az új email címeddel, én meg törlöm a régit.

Ha további infóra vágyik valaki az oldal sorsával/állapotával kapcsolatban, bombázza a szerkesztőség email címét, azt elvileg olvassa a főszerkesztő úr.
  • TuxSkajvok
    Ezzel nincs gondom, de mi van abban az esetben, ha valaki más újraregisztrálja a megszűnt emailcímemet, és kér mondjuk egy elfelejtett jelszót? :D Vaaaagy csak simán elfelejtem a jelszavam...
  • Zsoberpapa
    Rendben, nem is tudtam.
    Köszi!
  • MerlinW
    +1
  • Tetsuo
    A régi maileddel ugyanúgy bejelentkezhetsz, hiába szűnik meg.
  • Zsoberpapa
    Ez engem is érdekelne, mert a régi e-mail címem hamarosan meg fog szűnni, az újat pedig én sem tudom megadni.
  • MerlinW
    Nincs már kapcsolatunk fejlesztővel, és ha van egyáltalán fejlesztő, ő max a reklámokkal foglalkozik (fittyet hányva, mit okoz a fórum részleggel). Sajnos 20 év után zombi oldallá vált az SG. A főoldal megy, az termel némi pénzt, a többivel már évek óta nem foglalkozik senki. Ez van sajna.

[email protected] és [email protected] lehet bombázni, de sok értelmét nem látom :)
  • sertrex
    Helló!
    Nem lehetne tenni valamit, hogy ne kelljen laponként jóváhagyni az adatvédelmi propagandát?
  • Kicsizoli
    Üdv.

Meg szeretném változtatni a regisztrált e mail címem hogyan tehetem meg?

A beállításokban hibát mikor megpróbálom.

Köszönöm a segítséget
  • Tetsuo
    Te pénzt kapsz az árulkodásért? Nálatok ez néphagyomány?
  • rebekakocsis
    Ez lenne az.
  • rebekakocsis
    valaki nem bír magával
  • retoucher1
    Hello, kérhetünk ebbe a topikba egy banner cserét? Köszi szépen!
  • Tetsuo
    Nos, én nem vagyok a moderátorok szívecsücske és ők sem a kedvenceim, de azt kell mondjam, nagy a tűrőképességük és a rebellis véleményeket is meghagyják addig, míg nem alpári és végtelen trollkodás. Legalábbis ezt figyeltem meg a saját magamén és más példáján is. Úgy emlékszem néhány évvel ezelőtt szigorúbb volt az itteni cenzúra, mint most. Komolyabban vették a tabutémákat, mint pl. politika, vallás.
    Mellékesen: A közbeszéd is változott. A politika ma szinte kihagyhatatlan része az általános beszélgetéseknek.
  • Kelta
    és a cenzúroskodás és basáskodás megy tovább..komolyan mélyen szánalmas lett ez az oldal..