Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Én Skyrimmal több, mint 300 órát játszottam eddig és nem vittem végig. Na akkor mi is ez az 5-10 óra, meg negyedannyi játékidő a nagyoktól? A D3-mal sokan 500-600 órákat játszottak már, de rengetegen 1000 óra felett vannak. Az hogy neked X játék nem jön be, mert nem a stílusod nem azt jelenti, hogy a játék rossz.
És igen a nagy stúdiók ha tetszik, ha nem teszik le a legjobb játékokat az asztalra. Mielőtt értelmezési problémáid támadnak kifejtem: nem minden játékuk jajj de jó. Sőt kevés, viszont ami jó azok a legjobbak közt vannak. Én is imádom az indie játékokat (steamen a fele az), összességében viszont ha egy nagy kiadó megenged egy stúdiónak hogy hasonló alapokon nyugvó játékot készítsenek és újíthassnak akkor biza - tudom nem tetszik - az a legjobbak közt landol, mert: esetleg jó író dolgozza ki a világot és a történetet, megfelelő eszközök állnak rendelkezésre a grafikai és audió anyag létrehozására, kidolgozására, van idejük és emberük agyba-főbe tesztelgetni az (új) rendszert amin adott játék alapszik és sorolhatnám. (Mass Effect, Dragon Age, Dead Space, TES-ek, Crysis - pár példa. Igen a Crysis is az.)
Csak amíg egy nagy kiadó sorozatban készíttetheti a játékokat, addig egy kis indie stúdió vagy kis kiadó nem teheti ezt meg anyagi korlátok miatt.
(D3-mat szerintem is elcseszték, de 1x végigjátszottam és jót szórakoztam. Az endgame content az amit elszartak.)