Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Ezzel csak az a baj, hogy hamis dilemmat allitasz fel, itt nem csak ket ut volt elottuk, hogy vagy csinalnak egy ujabb X3 klont es ennyi vagy teljesen ujat, lett volna koztes ut is, lehetett volna az elodok alapjaira epitkezve, fokozatosan ujitani. Barmelyikunk akik eddig parezer orat beleoltek az X2-X3 vagy barmelyik egyeb X jatekba tudott volna par ertelmes oteletet csuklobol mondani mivel lehetett volna az X univerzumot szelesebb korben terjeszteni. Allitasuk szerint eddig mindegyik X profitabilis volt, azaz nem kellett a napi betevon aggodni.
Most konkretan viszont szembekoptek a rajongokat, es kiadtak egy felkesz valamit, ami se nem jo, se nem olcso, es meg csak szepnek se neveznem a 128x128-as texturaival, amivel ugy szaggat, hogy rossz nezni. Szerintem maximalisan megerdemelnek minden sarat, amit kapnak, es sajnalni nem kell oket, mert egyedul magukat okolhatjak. En penzt nem buktam a dolgon, pedig majdnem gyujtoi kiadas jott, de maximalisan megertem azokat, akik atverve erzik magukat.
(ja es a parezer nyafogo X rajongot nem tudom honnan veszed, tipikusan nem egy nyafogo community volt, hanem ha barmi hibat talaltak, igyekeztek meg is oldani)