5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Este majd kipróbálom én is :)
  • ikarus44
    Ma dobott valami javítást a játékra a Steam. Hát Grabo nem azért, de megint sikerült a reto-nak valamit csinlni, mert vagy 4x-er sicide-oltam, mikor át akartam menni járművel a sínen a mountain town mapon, És minen szaron fennakadtam...

Most hétvégén biztos nem leszek, mert meghalt a gépem.
  • Roger6
    Tankosom nem régi, de azt is, meg a Recon-t is vissza tudom képezni sima Infantry-vá. Onnan meg ismét nyitva az út. Fix karrier van már? Szóval ha veszek egy Infy-t nem tudok belő mást csinálni ezentúl? Na mondjuk ha ez tényleg így van, akkor ez most oltári nagy faszság. Épp nem oly rég írtam, hogy jó irányba halad a fejlesztés - na ez erre a változtatásra nem vonatkozik.
  • Golyofogo_
    ha mostanság vett bakát, már nem nagyon fogja átképezni, sajna már "fix"a karrier.
  • Roger6
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEM kell elérni egyáltalán!

Minden kasztnak van egy szintje, amit el kell érned.

Ezek pedig a következők:
    - Tank Crewman: 5-ös szint
    - Fighter: 6-os szint
    - Paratrooper 7-es szint
    - Recon: 9-es szint
    - Generals: 17-es szint kimaxolva, tehát gyakorlatilag 18

Amint eléred az előírt szintet, jobb felül megjelenik ez a választási lehetőség. Hányas szintű vagy úgy mégis, hogy neked nincs ilyened?
  • Max_Andaxin
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....ha annyit írsz, hogy előbb GENERAL szintet el kell érni a karakterrel azt is megértettem volna....de azért kösz....
  • Alien69
    Ne akard! A sima gyalogos a legjobb, amíg nem szerzed meg a ribbonokat, meg ilyeneket! Példul, a tankos fegyverét magával a tankossal qrva nehéz fejleszteni, mert normál esetben tankos NEM száll ki járműből, és nem lövöldözi halálra az enemyt géppisztollyal.
  • Roger6
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Hát... azért ezt nem látni tehetség

• Max_Andaxin
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...hogy lehet a meglévő katonát átképezni másikká..pl ejtőssé vagy reconná??? Nem értem????::::
  • ikarus44
    Én is csak most húzom a ruszkit De ha tényleg összejönne 3-4 ember a "régi" csapatból az jó lenne.
  • Roger6
    Valamikor nyomhatjuk együtt, ha összejövünk 3-4-en. Bár nekem csak amcsi meg orosz katonám van, mert németekkel nem mentem egy percet sem még.
  • ikarus44
    Van természetes morzsolódás, de azok inkább azok, akik nem régóta játszanak vele, vagy nincs sikerélményük, mert bénák, vagy csak egyszerűen nincs szerencséjük (mint én pl.) De nem az olyanok mint Endress aki, azért elég jól játszott, és volt is sikerélménye, (Csak elege lett a sok idiótaságból, neki is) ezért is mondtam direkt őt.

Hogy hajlandók dolgozni a hibáikon azt én is elismerem, mert tény hogy a Squad 2.0 óta tényleg pozitív irányba változott a rendszer, de és itt a DE hogy mennyi idő alatt? Mert azért kellett nekik néhány hét (vagy hónap, már nem emlékszem) mire egyáltalán elkezdtek foglalkozni a problémával, és addig meg még több nem jó dolog került be, azért is mondom hogy nem jó irányba megy így a játék, hogy mire egy hibát javítanak, addig másik 4-5 kerül be...
    Meg nem is beszélve arról, hogy képesek egy tök jó dolgot is szinte teljesen hazavágni, valamivel, és erre a legjobb példa a mostani patch, hiszen át dolgozták a pályákat, nem is rosszul, de annyira elrontották ezzel az új spawn rendszerrel. Pedig még én is vártam nagyon ezt a patch-et, és ilyen, pedig nem most volt utoljára.
    És hogy ezt kijavítanák, (a spawn rendszerek visszahelyezése a pontokra, heal újbóli visszarakása, stb.) pedig egyáltalán, nem vagyok biztos benne.
    És vannak olyan problémák is amik már nagyon régen mondogatják a játékosok, hogy vissza kéne csinálni, de még ma sem történt meg, ilyen pl. hogy ne lehessen scope-ot rakni minden puskára, mert ez okozza a korlátlan campelést. (persze tudom, hogy erre is azt mondod majd, hogy téged nem zavar, meg hogy ki lehet kerülni stb, de engem meg nagyon zavar, és ezzel nagyon nem vagyok egyedül, mert jó részben ezért sem lehet (mostani patch óta, pedig már majdhogynem lehetetlen) normálisan támadni)

És éppen ezért vagyok meglehetősen negatív, véleményen, a játékfejlesztőkről. (és az utóbbi időben, pedig kimondottan a reto irányában, pedig előítéletes) Bár ehhez hozzá jön az is hogy az utóbbi 3-4-5 évben sajnos nem voltam szerencsés a játékos fejlesztőkkel, mert szinte csak a Reto, a WG (és a nickedből olvasva, gondolom te is tudod melyik játékukra gondolok ), és a Gaijin termékeivel játszottam, így az utóbbi időben nem vagyok épp olyan jó véleménnyel a játékfejlesztő cégekről.

Az új gépet én is szavazom És ha megint össze tudnának jönni, jó kis szakaszok akkor az itteni emberekkel is tök elvagyok, csak mint mondtam, sajnos ritka már ez.
  • Roger6
    A magyar közösség egyszerűen kicsi, pont ezért veszed észre, ha eltűnik egy-egy ember. Amúgy is van természetes morzsolódás minden játéknál, ez törvényszerű, itt sem nagyobb, mint bármelyik másiknál.

Lehet szidni a rendszert, de a mostani Squad már rég utolérte a régi verziót, továbbnőtt rajta, és sokkal szervezettebb, átgondoltabb is lett. Már nem lődöznek az APC fegyverével a retardáltak menet közben ha nem akarod (mert ugye csendben akarod eljuttatni valahova a csomagot), a Recon autódba illetéktelen nem ülnek be, elég egy embernek csatlakozni egy csatához, és magával vihet akár 5 másik ember is. Beállíthatsz olyan kasztot, amilyet szeretnél, így nem kell mindenkinek gyalogosként küzdenie, ha váltani van kedve, behuppan egy tankba, repcsibe, vagy felveszi a sniper gúnyát.

Nem beszélve arról, hogy össze lehet szedni Squad-ozásból +2-300 XP-t meccsenként, ha jól mozogtok együtt, és követitek az utasításokat.

Nézd meg, mennyire a Squad ellen voltam, amikor bejött ez a rendszer. És most? Látom a fejlődést. Látom, hogy hallgatnak ránk, elolvassák az üzeneteinket hivatalos fórumon, és igyekeznek fejleszteni abba az irányba, ahova mi szeretnénk.

Sajnálom, hogy ennyire negatív vagy a játékkal kapcsolatban. Neked kéne egy új gép, meg egy klán, máris változna a véleményed, hidd el.
  • ikarus44
    Mi ezen a TS szerón szoktunk játszani: 46.105.185.8:8553
    Persze nem klán szinten, de azért néha napján egész jó kis csapatok tudnak összejönni.
    Még a fos 2.0 bevezetése előtt volt, hogy akár 8-10 is összejöttünk, de azóta sajnos a RETO baromkodásainak köszönhetően sokan abbahagyták a játékot, vagy csak nagy ritkán játszanak vele. (Pl. Endress-t nem is láttam, már néhány hónapja...)
  • Roger6
    Összejöttünk a Red Alert-el. Skirmish, 6 perc, egy pontot sem tudtak behúzni szegények.

• Roger6
    Amikor a klánnal bemegyünk bulizni egy pontra, alig férünk el egymástól.
  • Amper92
    sziasztok, szeretnék közösséghez csatlakozni. Official ts- en találok klánokat? Egyedül kicsit unalmas már. Magyar klánok esetleg? Veterán vagyok 2 éve játszok Német oldalon: lvl 11 pilóta 13 tank ász lvl15 gyalogos USA: lvl 11 gyalogos
  • ikarus44
    Köszi!

"Sticky-t amúgy szerintem nem tudsz szovjet katonának adni most már, bár az is lehet, hogy én vagyok vak, és az előbb nem láttam a listában. Ha jól tudom, az kimondottan amcsis fegyver lett, csak azoknál maradt Sticky, akiknek a peccs előtt is volt. "

Bocsi igen, igazad van, én néztem el. Sticky-t már tényleg nem tudok neki venni, de még a H3-at engedi, hál' istennek, ezt még nem szarták el.
  • Roger6
    Ja igen! És még valami: én úgy húztam anno, hogy a verdára anti tankos pakkot raktam. Beszállás előtt már egyet a kezembe vettem a ládából (Panzerschreck vagy mia tököm a neve), így biztosítva van az, hogy amikor kiszállok a kocsiból, még egyet azonnal fel tudok használni. Ez light tankok ellen baromira bejött, mert két lövéstől már robbantak - na nem azonnal, szóval a pilótának volt ideje kiszállni, de megjavítani már nem tudta a tankot. Főleg mert lekéseltem legtöbbször.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.04. 18:23:39
  • Roger6
    Anti tank mine-re Ataway féle módszer javasolt, azaz a verdád elejére pakolsz 2-3 darabot, és nekihajtasz egy tanknak. A heavy-ket is szét fogja szedni 3 darab. Mondjuk téged is, de egy tankért 1 halál nem vészes.

Sticky-t amúgy szerintem nem tudsz szovjet katonának adni most már, bár az is lehet, hogy én vagyok vak, és az előbb nem láttam a listában. Ha jól tudom, az kimondottan amcsis fegyver lett, csak azoknál maradt Sticky, akiknek a peccs előtt is volt.
  • ikarus44
    Nem tudom figyelte-e valaki mostanában azt hogy milyen fegyverhez milyen ribbon milyen szintje kell, de eddig is ennyire macerás volt megszerezni a Sticky-t?, hogy ha nem akarsz Bazookát venni, akkor csak az Anti-Tank mine marad, azzal meg imádkozhatsz hogy sikerüljön felrobbannia...

Most próbálnék sticky-t szerezni a szovjet karakterenek, de egyszerűen nem halad a ribbonja, mert csak aknát tudok használni a tankok ellen, és hát nem igen akar vele sikerülni... kb. 5-6 órát játszottam ma, és csak 3 tank ment a levegőbe... (A Bazooka, meg drága/és nem is férne el...)
  • ChipKng
    Erdeklodni szeretnek haboruzoktol, hogy a legutobbi haboruban elfoglaltak/bekeritettek-e a Nemetek Parizst mert korulotte voltak az egysegeim es az uj haboru kezdetevel nem kaptam vissza az ertekuket igy ~30k warfund minuszban kezdtem ezt a haborut. :( Pedig hogy orultem, hogy az elozo haboru vegevel milyen gyorsan sikerult lerakni oket....
  • Roger6
    Ez hiányzik azért, mert én szerettem komolyan nyomni, és átgázolni mindenkin. Most is vannak 8-10 perces csaták 1.800 XP-vel, de azért jóval kevesebb, mint amikor csend volt, és mindenki tette a feladatát. Most már van olyan, hogy jönnek felünk az oroszok, de nem tudnak angolul, viszont a klánvezető francia, amit meg beszélnek az orosz kollegák. Szóval elhangzik az utasítás angolul, aztán franciául, majd az oroszok mondják, hogy hát ők nem így gondolják - ezt persze oroszul beszélik meg, aztán franciául adják tovább a Clan Leader-nek, aki utána fordítja nekünk angolra. :D Kurva vicces tud lenni a francia szöveg orosz akcentussal
  • ChipKng
    Ha jol haladnak a dolgok akkor itt is megy a viccelodes menet kozben. Csak akkor van csend ha egy masik klan ellen megy a csata ahol kell a koncentracio vagy ha szarul mennek a dolgok.
  • Roger6
    Nálam TS-en van 4-5 ember, akit alapból némítok, mert annyit pofázik. De nem is csendben játszunk, inkább fun klánná váltunk az idők alatt, pont azért, mert senkit nem utasítottunk el. Így van olyan, aki nem igazán profi, de olyan morált csapat nekünk, mint egy sámán a harc előtt a katonáknak, szóval megtűrjük magunk között.
  • ChipKng
    Nyaszoval. Ugy erzem mar elertel egy olyan szintre, hogy nem tesz boldogga a pozitiv k/d arany, hanem sokkal inkabb mar a gyozelem es a csapat jateka a fontos, igy sok csalodas er mikor a matchmaker szele osszefuj mindenfele szemettel. Tudom javasolni, hogy TS-en nezz fel az amerikai szerverre es csatlakozz szepen az DB-s arcokhoz nyugodtan. Ok nem utasitanak el alapbol senkit es szeretik ha valaki esszel jatszik, ill. kelloen tisztelettudo, nem tolakodo.
    Mit ertek ez alatt? Ha belepsz egy szobaba akkor egy rovid koszones es csekkolod, hogy eppen csataban vannak-e az emberek. Ha igen akkor nema kuss van mig be nem fejezik. Sokan nimble badge-et hasznalnak es haszontalan ha mindenfele pofazas van. Minap epp egy amcsi csoka jott be es pofazott mindenfele bajarol, de kozben az emberek ideget felcseszte mert nem ertette meg egykonnyen, hogy addig ne dumaljon amig a tobbiek harcolnak.
    Szal ha kikerultek a csatabol lehet kuncsolni 'invite'-ot es akkor behivnak, de ez nem szuksegszeru mert ugyis megbeszelik hogy melyik a kovetkezo varos es arra kulon is ra lehet csatlakozni. De jobb ha nem kell ezt figyelned ha squad-ban visznek magukkal. ;)

Figyelj es tanulj: hogy mennek hova helyezkednek, merre mozognak mikor es milyen modon kommunikalnak. Ha a vezeto azt mondja vedekezz, akkor csinald azt, hallgass a parancsra. Akkor nem erdekli oket, hogy 1/12-vel vegzel ha azt csinalod amit mondanak.
    Nem ordongos szabalyok, de ha betartod akkor jo mokaban lehet reszed es nem erzed magad agyaggalambnak ha egy masik klan ellen mentek. :P :)

Persze angol tudas nem art, de alapfokuval boven el lehet boldogulni! Az sem elhanyagolhato, hogy igy a nyelvet is gyakorlod. :)

Es nem csak Ikarusnak szol a felhivas. Mas is mehet aki WAR-ban szeretne komolyabb szintre jutni.
  • Roger6
    De a játék szempontjából Schilli nem meghatározó, eltörpül egy Kotton mellett. Nem degradálom, nehogy azt hidd, hanem ő "csak" egy jó játékos, ahogy te vagy én, annyi a különbség, hogy ő videókat készít. Van rá ideje (plusz a videóban megköszöni a haveroknak a segítséget mindig, szóval nem egyedül csinálja a videókat). Én meg tegnap délelőtt 11-től folyamatosan nyomultam a klánnal 20 óráig, megállás nélkül. Szóval akkor most ő azért ér többet, mert videót készít? Dehogy, csak simán celeb, semmi más, de ugyanannyi köze van a fejlesztés szempontjából a játékhoz, mint itt bármelyikünknek.

Kotton pl. élő stream-ben mehetett fel a béta szerverekre a devekkel még peccs előtt, és mondhatta el véleményét, amiket meg is fogadtak a RETO-sok sok esetben. Meg amíg egy videó aláírásában sír Schilli, addig nem lesz változás (biztos írt hivatalos fórumra is). Érdekes módon itt is hallottam sokaktól, hogy így meg úgy nem jó a játék, hivatalos fórumon meg jó nagy kuss volt, odáig valahogy nem értek el az emberek. Én a Squad rendszer behozatalakor is kifejtettem véleményem hivatalos helyen, csak az az egy, ami számít. Sem youtube videó aláírás, sem fórumon sírás nem fog segíteni nekik, sem nekünk.

Megnéztem a panaszát.
    " High End unbalanced weapon spam" - minden nemzetnél vannak jó fegyverek, és vannak rosszabbak. Ez kezdetek óta így van, én is sírtam MG42 meg Carbine miatt, de tök fölösleges, mert nekem sem az MG, sem a Carbine nem illik a játékstílusomhoz. Szóval lehet fikázni, hogy OP ez meg az, ha valaki balfék, az balfék is marad, mert az a meccsenkénti +2-3 kill, amit a fegyver miatt tud szerezni nem teszi jó játékossá. Ráadásul valljuk be, a való életben sem ugyanolyan fegyverekkel rohangálnak a nemzetek, mindegyiknek van előnye, ahogy hátránya is. Én most a fegyver rendszert nem találom túlságosan kiegyensúlyozatlannak (saját szintekhez mérve), olyan szarnak meg mint Schilli látja egyáltalán nem. Ez inkább rinya, mint valódi indok (plusz ha az általa játszott nemzetnél van a legjobb fegyver a játékban, akkor még inkább reklám szagú a dolog, mint valódi érv).

"tank spam" - ha van legalább két spawnolási helyed és járműved, akkor nem jelenthet problémát a tank sereg (ha nincs, akkor valljuk be férfiasan: amúgy is vesztes csata elé néznénk). Plusz aki tankozik, nincs ott a foglalóponton (ez örök szabály bármilyen nem gyalogos kasztra). Tegnap volt meccsem, ahol gyalogosként 12 tankot likvidáltam a foglalások mellett, szóval én nem találkoztam ezzel a spam-el mostanában, vagy ha igen, akkor is lehet ellene tenni.

"grenade spam" - mi a fasz? Már a megfogalmazást sem lehet értelmezni, nem létező fogalom.

"one shot rifle campers" - neeee, erre már leírtam réges rég a megoldást, és gyanítom Schilli is simán ugyanúgy kikerüli őket, mint mi, eléggé képzett játékosról van szó.

Ikarus, ezeket az érveket egész egyszerűen NEM LEHET KOMOLYAN VENNI. Tudom, hogy Schilli-t szereted, én is nagy tehetségnek tartom, de ezzel az írásával számomra most inkább nevetségessé tette magát, mint felnéznék rá.

Az egyetlen jogos észrevétele a kempelés, az tényleg van. Viszont ha már találsz magad mellé két-három értelmes társat, nem lehet gond. Azt tudni kell, hogy a kemper nem okos. Aki képes 20 percig egy ponton ülni, az nem szerez tapasztalatot, sem ingame XP-t, sem játékbeli tudást, ezáltal hiába van meg a helyzet előnye, valószínűleg te le fogod szedni.
  • ikarus44
    Ha csak szimplán abbahagyta volna, akkor nem is "konsporálnék", de a legutolsó videója leírásába, meg is indokolta miért hagyta abba, és abból igencsak az sült ki, hogy már neki is igencsak elege lett a játékból.

Azt hogy ki működik együtt a fejlesztőkkel, meg ki nem az meg nem minden, értem úgy, hogy Schilli-nek már konkrétan minene megvolt a játékban iszonyú idő/és pénz beleölésével, és nem utolsó sorban a (és itt nem a videóinak köszönhetően levőkre gondolok) jó néhány játékbeli játékostársra, akik azért nem kicsit tudnak besegíteni neki. (Még most is emlékszem mikor véletlenül összefutottam Chip-el, és a DB-vel. És nagyon rég nem szórakoztam annyira jól, mint akkor, mikor azok a meccsek voltak, (és hát ugye hogy nem gondolták azt hogy rajtuk lógok mert ők a DB kategória... Hanem mert az AT-im is ott harcoltak.)) És ez azért nem kis marasztaló erővel bírhat...

És előre is elnézést kérek, ha esetleg valaki magára veszi, sajnos nem túl jó kedvel írogatok ide mostanában, mint azt ahogy már észrevehettétek sajna

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.10.03. 13:56:09
  • Roger6
    Most nem azért, de pl. egy Schilli csak sima játékos, mint ahogy Tykjen is, szabad választásuk az, hogy mivel játszanak. Kotton és Atway viszont együttműködik a fejlesztőkkel, ők a keménymag, még ha nem is olyan jó játékosok, mint Schilli. Szóval engem annyira hatott meg ez az egész "visszavonulása", mint ha ide írta volna valaki, hogy ő abbahagyja a játékot. Hájóvan, hagyjad.

Ahogy nézem Battlefield-el kezdett játszani, gondolom két játékra nincs ideje, ez ilyen egyszerű. Nem kell egyből konspirálni.
  • ikarus44
    Ui. Most nézem hogy Schilli is elbúcsúzott a játéktól... Hát ez már tényleg sokat elárul az állapotokról... Ezt már csak azzal lehetne fokozni, ha Kotton is ugyanígy tenne, pedig ő még mindig meglehetősen pozitív a játékkal kapcsolatban
  • ikarus44
    Ezt azért jól esett nézni

• ChipKng
    Kurvajo, a timer frissitett szoval annyi kiegeszitest meg irtam hozza, hogy mindez a Pershing vs Tigris -re vonatkozik. A Jumboval nincs tapasztalatom de ahogy olvastam, joval vastagabb az elso pancelja mint a Pershing-nek (az APCR-nek is ellenall), de az agyuja gyengebb es azt hiszem a 2x -es zoom is hianyzik belole. Szal egy Tigris messzebbrol meglathat es kiszedhet ha jo helyen talal el.
  • ChipKng
    Igen, elmondom mit csinalsz rosszul: turelmetlen vagy ;) Komolyra forditva: A frissen megszerzett tankkal az alap AP lovedekkel 3 sikeres (penetrated) talalat kell az ellenfel hasonlo kategoriaju tankjaba. Itt el kell kezdened 'grindelni' azaz nem torodni azzal hogy teged mennyire egyszeruen lonek ki, mert nekik valszeg mar megvan mar az APCR loszer amivel nagyobbat lehet sebezni. Ezt kellene kihajtanod. Akkor neked is 2 loves lesz egy ellenfel leszedese. Olyan nincs, hogy 6-ot kell beleloni. Annal az esetnel valszeg 3x lepattant a loszered: Impact angle high irja az uzenet vagy valami hasonlot, tehat az nem sebez. Aztan ha rossz helyen talalod el ahol jo lenne a szog de a pancel vastag: armor too thick. Nehez tankoknal szopo van, mert csak keves helyen lehet beloni oket. Jellemzoen a command tower (ahol bemaszik a sofor) a serulekeny vagy az agyucso melletti karika a tigriseknel.
    Ennek a nehezsegnek arra kellene osztonoznie teged, hogy ha kilottel egy tankot utana ne maradj ott, hanem huzz el mashova mert az ellenfel tuti erted jon es akkor o lovi be az elsot, nem te es maris veged.
    Jo "grindelest"! :)
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.10.03. 09:52:25
  • rg60
    Köszi.

A bajom az hogy mindkét tigrisbe 6-ot kellett belelőnöm a pershinggel, most hogy van tigrisem most két lövésből leszednek.
    Persze biztos én is valamit rosszul csinálok, de ez azért kiboritó.
  • Lokker
    Ejtőernyős a lelke. Voltam otthon és tudtam kicsit játszani. Berobbantam az ellenséges pontra fentről és 4 kill hátba. :D
  • Roger6
    Fejest a népnek! TÉnyleg nagy kincs lett a Heal, nagyon kevés van belőlük.
  • ikarus44
    Én is mindig próbálok alternatív útvonalakat találni, de szinte sohasem sikerült úgy bemenni, hogy legalább 1 lövést ne kapjak a csipáktól, vagy a mindenhol a bokorba bebújó camper nyomorékoktól akik nem képesek normális módon harcolni... És ha vörös hp (de már ha csak fél) hp-val is mész be akkor már nem sok mindent tudsz csinálni, mert a fantasztikus idióta barom reto még a heal ládákat is elvette...
  • Roger6
    Én nem így látom, ugyanis a sniper nem tud semmit tenni már ponton belül - régen azért beláttak sok pontra kívülről is -, ráadásul most a pályák domborzata és növényzete miatt nincs nagy, egybefüggően belátható terület, tehát el lehet jutni halál vagy lövés nélkül egy pontra. A tankok más tészta, de war-ban nincsenek ezrével tankok mert elég drágák, és lassan termelődnek újra, de ők sem tudnak pontot védeni a cap zone-ok kialakítása miatt.b Az úszó járművek behozatalával pedig megnyílt a kapu az alternatív útvonalak felé is, lehet ezzel is taktikázni.

Sokan amúgy elégedetlenkednek a sniperek miatt, de ezek ellen Heavy Set a megoldás egyrészt, másrészt halhatatlanná tesz velük szemben, ha elkerülöd őket. Tudom, mókásan hangzik ez így leírva, de egy pontra tartva egyszer már meglőtt egy csipás, másodszor nem arra megyek. Képes vagyok 2 percig autózni csak azért, hogy hátulról támadjak meg egy pontot, és az esetek igen nagy részében ez beválik (most néztem meg, hogy pl. motorral 116 órám van, azaz 116 órát a játékidőmből azzal töltöttem, hogy mászkáltam a mocival). Úgyhogy a csipa ilyenkor bekaphatja, nem tud semmi csinálni, ponton belül meg ha bemerészkedik, drasztikusan csökken a túlélési esélye - war-ról beszélek, nem Staged-ben, ahol csupa idióta van.

A védekezés tényleg könnyebb lett, hiszen elég kempelni 5 embernek, és kész, a többi azt csinál, amit akar, a pont meg lesz védve.
  • ikarus44
    Ez most sajnos ilyen. A Reto ezzel a patch-el, hogy kidobja a semmi közepére a spawn pontokat, a lehető legtávolabb, elérte hogy az egyetlen értelmes kaszt a sniper legyen...
    És az egyetlen játszató mód a védekezés...
    Engem is mindig a csipák, vagy a tankok szednek ki az esetek 90%-ban oda sem érek, a másik 8 %-ban meg ott halok meg egyből, mert rendszerint vörös hp-val érek oda...
  • etejedu
    Hali!
    Van valami gyors szintlépési lehetőség?
    Sajnos 7 szinten még mindig nem tudok fegyvert vásárolni. Iszonyat lassan jönnek a pontok. De nem is ez zavar, hanem hogy esélytelen gyalogosként a játék. Hiába érek végre egy pontra , fedezékre futni, elbújni esélytelen, mert azonnal kiszúrnak, kiszed pl egy tank.
    A jármű nélküli pályát, ahol van valami csekély esély hogy szerezzek 150 -200 xp-t nem hajlandó betölteni. Ha csak azt jelölöm ki, hogy más pályát ne adjon akkor minimum 5 perc mire van lehetőségem azon játszani. És akkor még + 1,5 perc töltésidő. Alap puska jó lenne (német), de közelharcra elfogy. Maximum gránáttal tudok valamit operálni. Vannak boostok tudom, de azok meg "pénzbe kerülnek" így az a kevés is elfogy, nem használom nem is tudom mire érdemes. Idegesít, hogy nem tudom aktualizálni (beállítani, hogy pontos vagy gyors golyó legyen) a fegyvert egy adott pályára mert nem is tudom mi fog jönni. Továbbá idegesit hogy 2 perc mire elérek egy pontig aztán restart mert kiszedtek. Komolyan mondom nem csinálok már mást a pályákon csak futkosok. Követem a többieket próbálok a csapattal mozogni, feladatra összpontosítani de állandóan elkapnak. Mondom elbújva sincs esélyem, úgy szúrnak ki, hogy fingom nincs mit csináltam rosszul nem is lőttem nem rohangálok a pontnál csak szedem . Rosszul csinálok valamit? Ezek szerint igen és ez nem az én játékom!