Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ikarus44
    Ha csak szimplán abbahagyta volna, akkor nem is "konsporálnék", de a legutolsó videója leírásába, meg is indokolta miért hagyta abba, és abból igencsak az sült ki, hogy már neki is igencsak elege lett a játékból.

Azt hogy ki működik együtt a fejlesztőkkel, meg ki nem az meg nem minden, értem úgy, hogy Schilli-nek már konkrétan minene megvolt a játékban iszonyú idő/és pénz beleölésével, és nem utolsó sorban a (és itt nem a videóinak köszönhetően levőkre gondolok) jó néhány játékbeli játékostársra, akik azért nem kicsit tudnak besegíteni neki. (Még most is emlékszem mikor véletlenül összefutottam Chip-el, és a DB-vel. És nagyon rég nem szórakoztam annyira jól, mint akkor, mikor azok a meccsek voltak, (és hát ugye hogy nem gondolták azt hogy rajtuk lógok mert ők a DB kategória... Hanem mert az AT-im is ott harcoltak.)) És ez azért nem kis marasztaló erővel bírhat...

És előre is elnézést kérek, ha esetleg valaki magára veszi, sajnos nem túl jó kedvel írogatok ide mostanában, mint azt ahogy már észrevehettétek sajna

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.10.03. 13:56:09