Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

US részlegen valaki ? :)))
(White_Templar)

Ezért is nem hordok magamnál pisztolyt orvlövészként sem. Sokkal nagyobb arányban ölök no-zoom csipával.
Roger6
Report azonnal.Játék közben is megteheted.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Véleményem szerint az 50% esély akkor állja a helyét, ha sérülésmentesen szállsz ki a tankból. Bár még akkor is egy smg-nek több esélye van... De ez saját vélemény. Az alapvető gond tényleg az, hogy amikor elhagyod a sofőr pozíciót, akkor valószínűleg kapsz majd az anti tank gránátból egy adagot még, ami egyrészt HP vesztés, másrészt nem hallasz semmit, mert sípol a füled, ezért írtam, hogy hátrányból kezded a párbajt. Én mindig a H3-at arra a felére teszem, ahova kiszáll a pilóta, szóval az esetek többségében ha nem a tankjával együtt repül el, akkor a H3-as végez vele.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tegnap este összefutottam egy cirilbetűs lehetséges csalóval. Orosz oldalon volt asszem paratrooper volt és 25 killből 25 fejes gépfegyverrel. Lehet ilyen jól csapatta de na. :D Képet sajnos nem lőttem meg már fáradt voltam foglalkozni vele.
Alien69
Éppen ezért szerintem felejtős a tankos kaszt. Pontosabban, érdemes inflanty-n húzni, amíg az adott fegyverek nincsenek kimaxolva. Onnan kezdve azért egy fokkal több az esélye. A kézi fegyver is olyan, hogy közelharcban simán hozza az 50% esélyt. Kérdés, hogy az adott szituban milyen fegyvere van az enemynek. Tehát, fegyó kimaxolva, és utána választanám a tankos kasztot a mai fejemmel. <#vigyor1>

A kezdő light tankon kívül van értelme másik ligh-ot venni vagy érdemesebb spórolni és kigrindelni egy mediumot?
Csavarkulcshoz még pont elfér a zsírzópisztoly (aka greasegun) 30 lőszerrel.
Gondolkodom a kispisztolyon de jah, egyedül inkább csak tankkal együtt pusztulok. Szóval lehet csak a csavarkulcs marad.
Master91
Teljesen jogos amit írsz.
Nincs videótok hogy hogy dolgoztok csapatba? Főleg mikor tank is van köztetek?
Vagy ennek a kotton srácnak esetleg mikor 2-3 cimbijével megy és tank is van?

Kéne pár ilyesmi videó ötleteket lopni, tanulni
Roger6
Nem hiszem hogy több kéne egy tankosnak. Ha esetleg leszedi az ellenfelet, aki a tankját felrobbantotta, akkor ott az ő fegyvere, de a legtöbb esetben sajnos a tankos fogja beadni a kulcsot először (plusz a robbanástól is sebződni fog, szóval eleve hátrányból kezdi a csatát ilyen esetben). A tankos azért tankos, mert van tankja, gyalogosan a túlélési esélyei elég haloványak - még a ruhájuk is kitűnik messziről, hiába sötét pl. Messze jobban felismerhető, mint egy Infantry. j

Én még mindig a javítókulcs + kézistukker mellett teszem le a szavazatom. Mondjuk az én tankosomnak még stukkere sincs, egyedül nem is használom.

Master91
SMG +0 tárral (mármint 1 tárad van csak)
Roger6
Akkor javítókulcs + stukker :)

Igen, csak azzal fullon is van. 6 pont van szabadon.
Roger6
Javítókulcs :) Jobb esetben nincs szükség fegyverre, ha néha esetleg tankba pattannék, akkor klántársak vigyáznak rám, illetve egymásra. De azt hiszem SMG-je lehet, ha jól emlékszem.

Tank crewman-el milyen felszereléssel mentek csatába?
Tulajdonképpen el is veszik a pénzt a kezdőktől amit a szintekért kap. :/
Nohab
Mielőtt valakit meglepne:

Új katona vásárlása esetén az ismétlő puskát is meg kell venni... 54000 most egy 0-ás baka...
jól láttam, hogy a játék egy ideig DX12 alatt futott? Ezt visszavonták, mert most csak DX11 alatt fut?
Megoldottam.Törötltem a telepítőt böngészőből és az összes előzményt.1 perc alatt újra raktam és így minden helyre jött.

Ha jól tudom a kezdőképernyőn lehet, mikor bejelentkezel. Ahol a jelenlegi Patchnevet is kiírja (Legalábbis eddig ott lehetett)
Eddig angol volt.Most meg orosz.Akkor nem tudom mitől lehet.

Roger6
Én azt sem tudtam, hogy lehet nyelvet állítani. Azt hittem, hogy amilyen klienst töltesz le, olyan nyelvű lesz a játék.

Sziasztok,

Vége a karbantartásnak,de nálam minden oroszul van ciril betűkkel.Hol lehet ezt visszaállítani angolra?

Üdv

//www.youtube.com/embed/bUwXimST8Ns
Roger6
Amikor spóroltam, akkor csak a ravaszt és a rugót cseréltem, hogy minél gyorsabban daráljon. Lőszer alap maradt, mert mindenhogy 4 skuló kell egy ember kinyírásához közelről (vagy fejes), szóval az alap lőszer tökéletesen elég. Célzóberendezés szinte értelmetlen egy SMG-n. Nagyjából ennyi.

Be van de még nincs semmi kiegészítő az MP-40-en, így olcsó a javítás. Tényleg mit javasoltok rá?
Roger6
Azért a fegyver javítást kapcsold be, ha véletlenül nem lenne aktív. <#vigyor3>

A legjobb hogy alig van fenntartási költsége. Körönként pár száz credit.
Roger6
Ezazzzz, nyomjad McLaren! <#violent> <#hawaii> Para kurva izgalmas volt, én nagyon élveztem, és hát a zseton magáért beszél.

Asszem volt pár jó köröm Parával:

Srácok, tényleg ömlik a lóvé paratrooperral. Átlagban minden körben megvan az 500-600 pont. És jó móka mindig a csata sűrűjében lenni.
Roger6
AT Inf = Anti Tank Infantry? Bazooka/Panzerschreck, Anti Tank granyó, és sima kézi pisztoly. A merészek igazából még pisztolyt sem visznek magukkal. A legtöbb tankra elég egy H3, amit megküldesz Bazookával, szóval még kiszállni sem lesz ideje a palinak. <#nezze> <#hawaii>

Badge-nek Fast Reload és Dynamite Lover ajánlott, illetve járműnek természetesen autó, amin Ammunition Supply van, szóval amíg nem lövik ki az autód, lesz elég utánpótlás lőszerből / gránátból.

Ez csak saját javaslat, lehet van ennél effektívebb felállás is, de szerintem így is hullanak a tankok, ha ügyes vagy.

AT inf felszerelés nagyából hogy néz ki? Ugye az AT 5 pont mellé meg mp34 tár nélkül?
Alien69
A snipák ellenszere, ha nem arra mész, amerre a birkák. Azaz semmi esetre se front attack, az ritkán vezet jóra. A másik, bringa MINDIG lesz a spawn ponton. Irány az erdő! <#vigyor1>

Roger6
Sajnálom, hogy az új pályák nem kerültek bele. <#shakehead>

Roger6
Ugyan, ez ne vegye el a kedved! Játssz okosan, ne kerülj a Recon-ok szeme elé. Nem tudom van-e járműved, de ha már van, játszi könnyedséggel ki tudod kerülni őket, és csak is szerencsével tudnak kilőni. Cikk-cakk, hasalás, stb. Ugratást kerüld, az kiszámítható.

Roger6
Bruce, ott van az, csak kicsit el van rejtve:

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.24. 20:31:11

3 infantrym van rank 5-ön maxos gewehrel, sokra megyek vele meg a 100-150 méterről fejlövésező reconokkal szemben vele. Most nagyon elvette a kedvem a játéktól, hogy így bedobott a mélyvízbe. Tier szintet simán meg lehetett volna hagyni...
Alien69
Szerintem, ez egy dolog. menj mások mellett, és ha lesz potya fegyó, vedd fel, használd azt. A másik, hogy maradj inflanty, ne kasztosodjál. Ugyanis, így a fegyverek jobban húzhatóak. Míg ha pl tankos leszel, csak rittkán fogod használni a kézi fegyvert, ami sokkal lassabb fejlődést eredményez. Márpedig nem mindegy, ha ki kell szállni a tankból, milyen a fegyvered...<#vigyor1>

Azért van még mit csiszolni ezen...
Az alsó menü belelóg a felette lévőkbe, csatlakozok a játékba mikor rá sem nyomok, a cset ablak felugrik ha kell, ha nem (wtf?), a harci jelvényeket egyelőre nem találom.
A desing viszont egyre jobb.
Kicsit kibaszás ez az új rendszer. Mivel én megálltam rank5 elején 3 katonával is, hogy ne dobjon nagyok közé így normális fegyver sincs kihúzva. Így most szopok a nagyok közt...
Havernak is osztódott az egyik katonája, de relog után újra 1 lett. Szóval ja bugzik a cuccos. :D
Roger6
Csíter!!! <#vigyor3> Én még vacsorázok egyet, mert van egy olyan érzésem, hogy lesz még itt szerver lelövés :D

joinoltam war-ba és az egyik katonámból kettő lett. wtf? :D
Roger6
Én már pakolom lefele a csapatokat Generals Map-on. Jó lett a menü, tetszik.

Fasza kis sorban állás van :D
Roger6
Bejelentkezni még nem enged...

Nem rég volt server de aztán vissza lekapcsolták és hegesztik.
Roger6
Háháááá! Még mindig nincs szerver, mondtam én :)

24thAUGUSTCOOKIE bónuszkód ha valaki még nem látta