Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt akarták, hogy mini-háborúk alakuljanak ki egy-egy pontnál, helyette atom-kemp-feszt lett. De tényleg, egyik ponton 1:3 volt az arány. Ők 3-an én egyedül. Mondom én aztán neki nem állok megkeresni őket, majd jönnek rám, úgyis többen vannak. Hát nem. 3 és fél percig egy helyben kempeltek. Nem vicc, néztem az időt. Meg sem mozdultak. Nyomtam egy F11-et, aztán ALT F4-et, gyerekek, ez annyira szánalmas...
Videófelvétel szintén kuka, eddig 60 fps volt full HD-ban, most 20-at alig karcolja, beszaggat mint az állat. Ja meg hát csipa módban is hasonló eredményeket produkál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ja igen, és a képen még az is szenzációs, hogy ha lecsúszol a domb oldalán B1 hátsó részénél, akkor nem tudsz ott visszamenni, hanem kerülni kell, nagyjából 1 perces kitérő, és persze ez sem egyenes, hanem cikázva, mert szétlövik a segged ellenkező esetben a csipások. Szóval a védők ott csücsülnek a bokrokban, te meg a sík terepen próbálsz eljutni B1-be, hát ez valami briliáns ötlet volt ismét a RETO-tól! Bravó, visszavontam a pozitív véleményem a peccsről, ez is ritka fos lett. 😊

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.14. 23:53:46
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egy darabig hanyagolni fogom, asszem, mert ez így szar. Ismétlem, NEKEM.<#rinya>#rinya>
Amúgy ma Airfield pályán voltunk többször is, az Recon paradicsom lett, szóval én egyáltalán nem tarton ezt nerf-nek vagy bármi hasonlónak, nem szenvednek hátrányt a Reconok, sőt, sokkal több helyről tudnak most lőni. Igaz, egy másik pályán meg erődítmények vannak a pontok között, szóval ott meg csak az átmenő forgalmat tudják megcsípni.
Én is jó peccsnek tartom amúgy, meglepően jónak. Értelmes dolgokat csináltak. A spawn kemp azonban nem szűnt meg, csak annyi előny van, hogy azon a 10 m2-en nem tudnak lelőni, de ahogy kitetted a lábad, már kapod is az áldást. Ráadásul az új spawn pontok csak bentről bokrosak, ahogy elhagyod a határát, máris sík terepre kerültél. Értelmetlen, hiszen amúgy is protection van ott, ahova spawn-olsz 😊 Hát kurvára értelmetlen. 😊 Van ezen még mit törni a fejüket, de végre egy olyan peccs, ahol nem tudom órákon át sorolni, hogy mit szartak el.
Megyek az inf-el hogy a kis tankos muksót felrobbantom,erre mire odaérek kiszürkül és nem tudom rátenni a kis csomagomat.
Ez miért jó?
Ráadásul nagyon gyakran egy perc is elég ahhoz hogy eltűnjön a jármű mellőlem. Megpillantok pár embert, elhelyezkedek, kiszedem őket és mennék tovább de nincs mivel...
Inkább azt kellene megoldani hogy aki infantryként lép be ne kempelje végig a pályát. Ha nem halad támadási területre akkor szankcionálni kellene. Neki a feladata a foglalás. Mi értelme lenne ekkora pályáknak orvlövész nélkül? Az égvilágon semmi.
"amikor mindenki 200 meterrol lovi az ellent es ezert senki sem foglal."
Látod, te is ezt írod: "senki sem foglal." <#vigyor0>#vigyor0>
Ez így van. Még az sem akinek az a dolga..
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.14. 17:43:00
Ikarus! Neked az fps hogy alakult?
Vadászgépet szerintem war-ban próbáld, ott van esély ,hogy az ellenfélnél nem lesz repcsi, ellentétben a sima staged-el, ahol mindkét oldalon biztosan van gép, nem is kevés.
Na mindegy, bocsi a negatív hangvételű hsz miatt de tegnap az egyik pálya felidegesített azzal hogy körbe van véve bokorral és aki már a kezdetektől ismeri a játékot tudja hogy minden egyes frissítésnél nehezítették a sniperek dolgát. Hol a fegyveren változtattak, hol pedig a pályán. Most is például ahol nincs bokor a hegyoldalon, majdnem sík terepen nem tudsz lefeküdni. Eddig megoldottam mert a bokorban felfeküdtem a motorra de tegnap óta ezt sem lehet már.
Nekem álló és térdelő helyzetben nagyon imbolyog a fegyó, mert a sebzésre összpontosítottam. Most lehet elveszek a sebzésből a stabilitás javára.
Viszont mindenért kárpótol a grafika. <#vigyor0>#vigyor0>
Kezdetben örültem volna én a 7/15-ös statnak. Általában 2/20-as statom volt. 😄 De a kitartás meghozta az eredményét.
Az 5 haverból aki régen kipróbálta csak egy szokott néha játszani vele. A többieknek nem tetszett hogy állandóan meghaltak. Ezt mondjuk eléggé elcseszték hogy egy kezdő hónapokig csak célpont az öreg harcosok számára.. El is vették a kedvüket.
Olyannyira hogy most ez a baráti társaság (kb. 10 fő) majd minden nap cod2-őzik és már az egyik fele váltani szeretne valami másik játékra, de az Istennek nem bírom rávenni őket hogy próbálják ki, ez már nem olyan mint régen.
Tegnap megint elővettem a vadászgépet de ez nagyon nincs rendjén hogy akárhogy manőverezek pár lövéssel kiszed egy másik vadászgép... Pedig szeretném jól begyakorolni de ha olyannal találkozok akkor kb. 1percig vagyok a levegőben.. <#falbav>#falbav>
Én most invitáltam meg egy ismerősömet pont, neki nagyon tetszett, első nap 5 és fél órát nyomtuk egyhuzamban. Igaz, stat-ra nem volt valami fényes 3/13, meg 7/15, de hát kezdő fegyverrel ez teljesen normális. Azonban sokat foglalt, sokszor én ki is mentem a foglalókörből, szóval elég sok xp-t össze lehetett halmozni ez idő alatt. Remélem egy új, hű katonát tudhatok magam mellett, mert egyedül ennyi klán ellen elég siralmas. 9 lose egymás után tegnapelőtt, pedig 40/11-es stat, és hasonlók voltak, 10 foglalással. Ez sem elég egy jó klán ellen, az egyszemélyes hadsereg mód nem működik sajnos.
Az Airfield az brutál szép lett de úgy jártam hogy míg a dombon nézegettem eltűnt a motorom, a kerítés meg itt nincs megszakítva csak nagyon ritkán. Nagy nehezen találok egy bringát de egy pillanatra leszálltam hogy megcsodáljak valamit... ekkor meg nem vehettem újra fel a bringát mert elhagytam a támadási területet. Úgyhogy szopjatok le Reto, kurva sokat futottam. <#mf2>#mf2>
A haverjaimat azért nem tudom rávenni a H&G-re mert ugye kezdőként kurva sokat kell futni és sokáig csak játékpisztollyal kell szaladgálni.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.14. 01:44:02
Örülhet a társaság. A reconokat teljesen ellehetetlenítették. Olyan sűrű a növényzet hogy se kilátni, sem bele látni nem lehet. Beszűkítették a pályákat, sőt ha elhagyod a harcmezőt akkor a fegyvert nem engedi elővenni.
Pedig nekem a régi szép cod1-es feelinget idézte amikor hatalmas pályákon messzire elláttunk. Most az van hogy hatalmas pályán rohangálni kell. Bocsi de ez nekem nem fekszik. Rohangáljon a tököm ekkora pályákon. Ebben a játékban a gépfegyverek nem olyan jók és a mozgás sincs olyan profin megcsinálva hogy a kommandózás annyira élvezetes legyen.
Ez az én véleményem. Tudom hogy sokak szerint az recon nem tudja befolyásolni a játékot, de azért levideóztam volna mikor tegnap rohantam a többiekkel foglalni de én félrehúzódtam inkább és hatot kiszedtem távolról hogy a többiek zavartalanul elfoglalják az egyik pontot. Egy enemy sem jutott el a foglalási pontig. Én az életszerű játékokat szeretem és az életben is vannak orvlövészek, bármennyire hihetetlen. 😊
Attól még nem temetem a játékot, próbálom megszokni ezt az új helyzetet.
Német oldalon infantrynak melyik a legjobb fegyver? Az én infantrymnak a fegyvere nem sebez csak csiklandoz....
Ugy latom a mai 1-2 orasra tervezett upgrade meg mindig tart. 😛
Úgy el tudom kúrni hogy csak na. <#vigyor>#vigyor> A távoliakkal nincs ilyen gond, mert ha cikázik is nagyjából ki tudom számolni az irányt, de a közeli cikázást már nem annyira. Jobb lenne ilyenkor meg sem mozdulnék az utolsó pillanatig amíg rám nem céloz.
Egyébként 30perc várakozás után sikerült bejutnom a játékba egészen 30 másodpercig... Nagyon sokat változott a grafika, marha nehéz dolgom lesz. Sík terepen már nem valószínű hogy el fogok látni több száz méterre... <#gonosz3>#gonosz3>
Szerk.:
A vakságról: A múltkori 71/7-es statot amit linkeltem, úgy értem el hogy 95%-át 15-30 méterről öltem. 😄
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.13. 20:19:15
Grat az eredményhez!
Kíváncsian várom. A grafikára vagyok a legkíváncsibb és hogy mennyire nehezítették a reconok dolgát.
A színesebb grafikával és a csökkentett rálátással mindenképp. Már a játék legeleje óta minden frissítés erről szólt.
Mondjuk nem is baj, mert az enemy néha 50 méterről sem vesz észre:
Hihetetlen milyen vak társaságokba futok bele. 😄
És ez elég gyakori..
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.13. 16:16:29
Na nem baj, akkor majd egyedül osztom a népet, még akkor is, ha a csata felénél dob csak be: