5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#4519 Ach! Zsír! Köszi! -
ChipKng #4518 " bár a csapatok együtt mozgatását még mindig nem oldották meg"
Dehogynem. Shit vagy CTRL billentyuvel egyszerre tobb AT-t is kijelolhesz es egyszerre adhatod meg nekik a cel allomas parancsat. Jo fosul van megoldva, de muxik. :P
Dehogynem megy mindenki MG42-vel! :D A legjobb fegyo az egesz jatekban. persze megfeleloen kell moddolni, lasd altalm idezett rusted_pipe irasat. Sebessegre es pontossagra. utana a legveszelyesebb fegyver. Ha tehetem mindig felveszem es nagy verengzest rendezek vele. Sokat elmond, hogy az amcsi katonamnak a jatek mindenfele festest felajanlott mar az mg42-hoz mert 4 arany csillagos MG42 es Kurz badge-e van. :DDD
Ha 4-5-6an vagytok, akkor csinaltok max 2 squad-ot ha nincs eleg squad pontotok es barat lista alapjan egymas meccsere ra tudtok csatlakozni. Ha warba kerultok majd (valamelyik szint utan) akkor akar egyesevel is be lehet menni ugyanabba a varosba. Legszebb mikor a DB-vel 18-an mentunk be egy csataba. 8 percnel tovabb nem birta az ellenfel. :) Bar ez lassu mert a rekord valami 6 perc volt egy vonalrol befoglalni a varost. -
ikarus44 #4517 Játszhatóságra jobb volt, és ezt itt is sokan osztják a fórumban. Persze azt nem tudom milyen egy új játékosnak, mármint nem tudom hogy ő hogy látja ezt friss szemmel, de én mikor elkezdtem (2014 nyarán) akkor nekem jobban tetszett mint most.
A Squad-ot testre tudod szabni ún. squad pontokkal, mait akkor kapsz ha egy squadban játszol. Ebből pedig vagy férőhelyeket tudsz venni, vagy más kasztot betenni. Én pl. vagy egy harckocsizó, vagy egy ejtős kasztot használok mellé, mert van már annyi squad pontom hogy egyet már venni tudok.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.09.27. 13:35:18 -
#4516 Azt hiszem max 6-os squad-ok lehetnek. Régen csak másabb volt, szerintem nem volt jobb. Több fps volt, egyszerűbb pályák. Squad rendszer másképpen működött. Nekem speciel a spawn protection nem tetszik (miért nem tudok lőni az enemy spawn pontján, ha úgyis protection van rajta?!), és a spawn pontok iszonyú fosok. Ezeket ki lehet használni elég gerinctelen játékra - spawn pont mellett lövöldözöl, aztán ha jön valaki, visszahúzódsz. Ha van olyan hülye, hogy követ, akkor nyert ügyed van, ugyanis a te spawn pontodon neki nem lesz fegyvere (nem tudja használni), te viszont bármikor szitává lőheted. Okos.
A Generals rész pl. sokkal kezelhetőbb lett az elmúlt időszakban, bár a csapatok együtt mozgatását még mindig nem oldották meg. A többi viszont fejlődött. -
Max_Andaxin #4515 Mire gondolsz, hogy jobb volt? Bár így hogy nincs viszonyítási alapom nem is nagyon számít.
Mondjuk nemtom, hogy majgasabb szinteken, mikor már nem csak alap katonák rohangálnak alap és/vagy húzott fegyverekkel - max géppisztolyok....meg lesznek tankok repülők stb. Szóval, hogy akkor mennyire játszható a játék, de gondolom ott sem mindenki mg42-el rohangál...hisz az sem minden helyzetben optimális, meg nem is sebez akkorát.
Na mindegy.
Az hogy működik ha haverokkal akarnánk nyomi. 4-5-6-an. Mert azt lárom, hogy 3-as squad-ok vannak, de ha többen lennénk??? -
ikarus44 #4514 "Két napja játszok, nemtom milyen volt előtte, de nekem bejön a game.-:)"
Régebben, még jobb is volt, de sajna az utóbbi néhány hónapban esik a színvonal rendesen... -
#4513 Ha van konkrét kérdés, akkor tedd fel, mert a Generals részt eléggé vágom. -
Max_Andaxin #4512 Próbáltam, telepítettem, de nekem ugyanúgy angol....Végül is elvagyok én is magyaritás nélkül is, csak jobb lett volna. Két napja játszok, nemtom milyen volt előtte, de nekem bejön a game.-:) Valahol a COD és az ARMA III között van félúton számomra. Nagyon szimpi, hogy hús-vér játékosok ellen kell menni. Egyenlőre a szivatós részét még nem tapasztaltam meg, De azt már most látom, hogy ha teljes egészében ki akarom élvezni a játékot, akkor még jó sokat kell nyomni...A generals része az hogy működik? -
Bruce_Willis #4511 Inkább a wikit kellene folytatni. Nekem nagy segítség volt amit belinkeltem mert a harci jelvényeknek nem mindegyike volt egyértelmű hogy mire való. Néha felét sem értem miről megy itt a diskurzus. Warozni például fingom sincs hogy lehet pedig az állandó téma. Én csak rányomok a combatra és úgy csatlakozok. A Generals lövésem sincs hogy működik, hiába kattintok bármire semmi nem indul el. Azt sem tudom miről szól. Aki tanult angol nyelvet annak könnyű.
A játékot viszont angol nyelven célszerű használni. A tervező progikat is annyira megszoktam már hogy nem váltanék vissza magyarra.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.26. 16:15:36 -
ChipKng #4510 Pedig van. Egy csoport egy ideig frissitgette, de mar nem birtak utolerni a sorozatos uj release-eket. A magyar nyelvet kulon kellett feltelepiteni, de minden egyes uj update-nel elavultta valt... Pedig igeny volna ra. -
Lokker #4509 world of tanks -
JonasSandor #4508 nem is lehetne mivel online és online játékoknak sincs magyarítása. -
#4507 Ehhez a játékhoz minek magyarítás? -
JonasSandor #4506 Azért írhattak volna hogy megjelent hivatalosan is. -
Bruce_Willis #4505 Ti be tudtok lépni? -
Bruce_Willis #4504 Szia!
Esetleg ez segíthet: link -
ikarus44 #4503 Üdv közöttünk!
Magyarítást, én sem használok, így azon ügyben én sem tudok segíteni. gyalásót, meg kést én sem használok, nem létszükséglet. Camo ruhát, én nem szoktam venni, mert én nem látom hasznát, ahhoz az árhoz képest amit kérnek érte. Tankban, ált. egy ember ül aki a főlöveget és a koaxiálist kezeli. Ha van egyéb fegyver a tankon (pl. homlokgéppuska) azt tudja más is.
Sajna szinte semmilyen írás nincs játékkal kapcsolatban, de itt a fórumon segítőkész emberek vannak .
A Gewehr nekem nem jön be, de ez ízlés kérdése. -
#4502 Szia!
Magyarítást nem használok, szóval erről nem tudok véleményt írni. Én ásót trollkodásra szoktam használni, nem létszükséglet. Camo-s ruhát nehezebben veszed észre, de amúgy a mostani növényzettel sokszor sima ruhát is alig látni meg, szóval ezt sem tartom létszükségletnek. Tank általában egyszemélyes mutatvány, bár néha - bizonyos típusoknál - be lehet szállni a vezető mellé, és gépfegyverrel lövöldözni.
Fegyvernél több opció van. Ha gyalogos vagy, akkor MG42-t javasolják, Sniperként Kar98, ejtőernyősként MP40, vagy Fallschirmjägergewehr 42 a favorizált fegyver.
Kezdő német stukker amúgy tényleg jó, nekem tetszik. -
Max_Andaxin #4501 Üdv Srácok!
Tegnap előtt azt "mondta" a Steam, hogy játszam ingyen ezt a játékot! Hát akkor legyen - gondoltam -, és ki is próbáltam. Eddig tetszik. Viszont az ehhez készűlt magyarítást használja valaki? Érdemes leszedni?
Másik kérdésem az lenne, hogy pl. gyalásó meg hasonlók érdemes megvenni? A camo-s ruhák jobban rejtenek, vagy csak "esztétikai" kérdés az egész?
Tankok esetében működik, hogy 2-3 ember űl egy tankban és így meg vannak osztva a szerepek, vagy oda csak és kizárólag egyedűl lehet beszálni és kezelni a vasszörnyeket?
Kezdőként - német - merre érdemes elkezdeni feljődni? Van valami szájbarágós magyar magyarázata a játéknak, hogy mit hogy, és hogy mit kell, érdemes csinálni?
Előre is köszi a segítséget!
(Amúgy nemtom régebbi játékosok Ti hogy vagytok a kezdő német puskával "gever", de nekem nagyon bejön....vagy ez csak az újdonság ereje?) -
figg8 #4500 Most mükszik jól... -
gstup #4499 Sziasztok,
Csak nálam nem megy a játék?Se steamen keresztűl se chromeon.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.09.24. 18:58:51 -
Golyofogo_ #4498 tábornokként csak csapatokat mozgathatsz, igaz bármilyen típust.
egyéb karakterrel harcolhatsz is, de csak olyan csapata lehet, amilyen a kari -
#4497 Itt lehet lenni tábornokkal is? Mi a különbség a játékmódok között? Egy zöldfülü kezdő kérdi :D -
#4496 Teljesen egyetértek veled uram! -
#4495 Nekem 653 óra, 17-es kimaxolt infantry (nem tud több xp-t szerezni), 17-es Recon 1 millió XP-vel, 15-ös anti-tank karakter, 9-es sima infy távcsövessel (ha nincs Recon, ez arra az esetre van), meg egy fos tankos 7-es szinten. Tankozni utálok speciel.
1.6 millió kredit, 2,2 millió warfound, és 10 db AT is dukál még a niggerek mellé.
-
ikarus44 #4494 "Sokan szídják hogy nehéz meg gagyi..."
Hogy gagyi, azért túlzás, de sok olyan problémája van, ami már nem szabadna neki, és a fejlesztői is tesznek rá nagy ívben. Hogy nehéz, abban egyet értek, mert tényleg az de ez is benne a szép, hogy nem egy COD szintű valami. -
Amper92 #4493 Hány olyan játékost látok aki hatalmas szintű mégis alázzák a kisebb játékosok. Nem minden a szint, és a fegyver. Lehet valakinél fullos mg42 ha nem tud játszani. -
Amper92 #4492 Sziasztok látom már vége a bétának. Jelenleg 560 óránál tartok még mindig király játéknak tartom. Már nincsenek fagyási problémáim. Bár sokat nehezedett a játék minimum top3 ba szinte mindig benne vagyok. :P legutóbbi update előtt 50 feletti killeket produkáltam, most max 30. Sokan szídják hogy nehéz meg gagyi... Szerintem ez a legjobb ww2 játék jelenleg! Én nekem is idő volt míg profi veterán lettem, rá kell érezni. Annyit elárulok hogy alacsony DPI-n játszok. Fegyvert jobban tudom célon tartani így. -
#4491 Kezdőként sok játékban nincs esélyed.
Barátom egy hetes karakterrel rendszeresen top 5 már war-ban, igaz, a statja még semleges, szóval egál a K/D sok esetben. De kurva trükkös, autólopást rakta be Badge-nek, arany szintű, egy autót elkötni így 2 mp kb., az összes parlagon fekvő autót elköti, így meccsenként +3-400 xp esik le neki. Ügyesen helyezkedik, foglal mint a baromállat, szóval jó katona lesz belőle.
Kitartás mindenképpen szükséges hozzá, nem egy Battlefield vagy Counter Strike, kicsit másabb stílus. -
Bruce_Willis #4490 "Viszont nem érzem hogy kezdőként nincs esélyed."
Kezdők ellen biztos. Egy veterán ellen nagyon csekély. -
gstup #4489 Azt hogy legagyizták,még megértem(Ne legyen szimulátor,de amikor a párduc szemből apcr-el nem tudja átütni a T-34-et,azért az vicc.Vagy amikor a kb papír vékonyságú M-10-ről is pattog az ember!).Viszont nem érzem hogy kezdőként nincs esélyed.+ Eléggé gyorsan és könnyen lehet fejlődni! -
Bruce_Willis #4488 A minap rávettem két havert hogy próbálják ki a játékot. Legagyizták. :D
De ami mindenkinek elvette a kedvét az az hogy kezdőként esélyed sincs az ellenfél ellen. Ennyi. :) -
#4487 ugyan ezeket tapasztaltam, ezert mar 1 hete nem jatszottam, es remelem nem fogok annyira unatkozni, hogy megint elovegyem ezt a szart es felidegesitsem magam... -
#4486 Ja igen, és a pont körül elhelyezett bokrokban is természetesen mindig kemperek vannak. Volt olyan, aki 30 percen kersztül így nyomta. Nagyon izgi lehetett :) -
#4485 Továbbra sem értem, hogy miért nincs fegyverem az ellenfél spawn területén. Ez kurva értelmes dolog, hogy a spawn ponttól 5 méterre vannak a Recon-ok, és ha észreveszik, hogy közeledik valaki, visszafutnak 10 métert, és semmit nem lehet velük csinálni. Tankoknál ugyanez van, Hellcat kurva fürge, ott áll a spawn pont szélén, a második gránátot már nem tudom rádobni, mert ugye nem lehet a spawn pontjukon fegyvert használni.
A pontok természetesen azóta is kempelve vannak. Támadásnál ha nincs autója sem motorja az ellenfélnek, akkor 01 vagy 02-be be, aztán kezdj valamit 10+ kemperrel. Nem lehet. Ez el van baszva. Védekezni kurva egyszerű, ha tiéd 01 és 02, főleg ha csak egy irányból jönnek. MG42 pro kemperek mindenhol, ez igen. Skill a tetőfokon -
ikarus44 #4484 Na jó, nekem most lett elegem ebből a f***sz játékból, meg a krematóriumba való RETO-tól... 5 percet bírtam ki a csatában, mert mikor elkezdtem lőni az ellenre, akkor vagy belaggolt, vagy megint nem ott volt a hitbox vagy nem tudom, de ott ment el végleg a türelmem, mikor a hátába kerültem egy ruszkinak közvetlenül mögötte, és 2 tár után is vígan full HP-n ott szaladgált előttem...
Úgyhogy: Viszlát megint még egy pár hónap múlva... -
#4483 Nem értem az embereket. Mentem foglalni, hátul motoron egy srác. Lerakom motort a foglalópont mellett, másik srác akit vittem elfut sniperkedni. Félig behúztam a pontot, mire jött valaki, és felrobbantotta a motoromat- saját játékos. Kiderült persze, hogy magyar (mily meglepő). Én próbáltam intelligensen megtudni, hogy mi a gondja, nem igazán tudtam. Persze ő lett a legutolsó csata végén, 5 saját ember vére tapad a kezére, nem értem a szerver miért nem dobta ki automatikusan.
Íme az intelligensnek nem nevezhető párbeszéd köztünk, 2 sor maradt le összesen (pl. hogy milyen szar statja van), mert ugye közben én azért szerettem volna nyerni is:
Elmorzsoltam egy könnycseppet persze a statja láttán, és szomorúan konstatáltam, hogy pont ilyen agyhalott szarok vannak mellettem sokan a háborúban. Ez az átlag szovjet katona tudása, vagyis nem tudása:
Ja, és szívesen okostojás azt a 400 xp-t, amit nélkülem soha nem kaptál volna meg, mert amit te odatettél meccsen, az még rántott húsnak is kevés, nemhogy egy csatát megnyerni.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.22. 18:12:44 -
ChipKng #4482 Jaja, nalam is elofordult ugyanez es az ujrainditas helyrehozta. -
#4481 Újraindítottam a játékot, azóta minden okés :) -
Bruce_Willis #4480 Nekem meg van mind az öt személy.