Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na latom befertel hozzajuk. 😊 Amendeon-t amugy lathattad ha nezed a H&G youtube csatornajat. A szemuveges srac aki bemutatta az uj palyakat. Furcsa volt meglatni ot nekem, mert idaig a hangja alapjan tokre mast kepzeltem el. 😄

Az MG42 koztudottan OP. 😛 Sajna a sok nemet fizetos veteran miatt vettek vissza a butitasat... Cserebe az M1/M2-ot szartak el. Igy most a nemetek ki lettek szolgalva.
Alien69
Ha repülök, és nincsen komoly enemy a levegőben, shimán a statban az első vagyok. ha van enemy, akkor is, de ha jobb nálam, akkor ugye már ez nincs így. De, sose foglalok direkte. Más, ha kilövik alólam a verdát, de sokszor inkább nyomom az F11-t (suicide), mint hogy a pálya széléről begyalogoljak valami értelmes helyre, és ott halljak meg. <#idiota> A lényeg, hiába vagyok első statban, ha béna a csapat, mindegy, mit csinálok az égen. <#alien>

Master91
i know that feel, rühellem a grewert. gondolkoztam hogy kifullozom csak eléggé ratyi gépen tudok vele játszani sajna, szar fps... és ha ki fulloznám sztem alig jönne a lóvé
Vagy amikor ki akarnak Bazookázni egy tankot a bokorból, és mikor éppen lőni akar, akkor bemegy majdnem elé egy kübel 3 katonával, és hirtelen ráfordul, és telibe lövi, és így még 3 kill, jön a tank mellé <#ravasz1>
Roger6
Ugyanúgy van light tank is war-ban, elég egy közel fullos Gewehr - két lövés biztos halál. De még mindig fontos szem előtt tartani, hogy ezek csak kiegészítők: tank, recon, para, repcsis. Ez olyan, mint az étrendkiegészítő a sportolóknál - ezek a kasztok csak kiegészítik a csapatod, a gerincét az infantry adja. Lehet statot gyártani akármelyikkel, de megnyerni a csatát nem fogod velük - ahhoz tökös infyk kellenek, akik berambóznak egy pontra, aztán szétba.... sry, kicsit beleéltem magam. <#vigyor5> Szóval akik kitakarítják belülről a cap pontokat, foglalnak, védenek, teleaknázzák az utat, stb.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

gewehrel 3 hit de minimum 2 míg hal valaki
Master91
de lehet, fókuszálj a gagyi grewerrel a cap pontokra, védési pontokra pl
Elhiszem, de warhoz ki kellene húzni az értelmes cuccokat. nem lehet odamenni egy gewehrel 😄 vagy valami gagyi kis tankkal
Master91
eskü csak warozok, sokkal jobb.
Roger6
WAR-ban nincs ilyen... már ha teccik érteni <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Meg ez a több mint két perces spawn mellé eléggé játékromboló...
Megint ez a csicska spawncamp és megint egy amcsi chaffe. Nem is lehet tankkal kimozdulni. 😞
Alien69
A yak nem op. A német gép JOBB! Az kifejezetten vadász gép, keveset tud bombázni, de a skuló az kurva sok benne. A legszarabb az angol gép. Azzal nem lehet alacsonyan kioldani bombát (fák koronája szint már alacsony neki erre), mert TUTI, hogy suicide, nem lehet fák közé bemenni vele, mert ez a legszélesebb gép.
A Yak viszont abban jó, hogy lassan is tud menni, tud bombázni alacsonyan is, és a levegőben sem védtelen. De, egy JÓ német pilóta, főleg KETTŐ az letakarítja az eget! Csak valszeg már ott kevesen vannak. <#vigyor1> Ami érdekes lehet, és lehet, hogy bug, hogy a fák legfelső része már igaziból NEM fa. <#ravasz1> Csak látszólag. De, menekülni enemy elől egyértelműen, gép beforgat 90 fokkal, és élivel bemenni a fák közé. Remek móka, nehezen követik le, és kis szerencsével el lehet osonni. Majd körbe nézni, és ha nem leharcolt a gép, lehet akár a másik fenekére fordulni. <#idiota> vagy, keresni egy leszálló helyet, és megjavítani a gépet. <#nevetes1>

"Sajna, elszúrtam azzal, hogy nem tekertem ki inflantyval az egyéb dolgokat, és így skillek mások, mint ami kellene reconnal."

Ezt nem nagyon értem.
Alien69
Én jelenleg nem reconozok, mert az is már rég elérte a 12-s szintet. jelenleg russzki oldalt nyomorítom, és egyedül tankosom nincsen. De a távcsöves mellé mindig rakok valamit. Sajna, elszúrtam azzal, hogy nem tekertem ki inflantyval az egyéb dolgokat, és így skillek mások, mint ami kellene reconnal.<#vigyor1> Bár lehet, még missza veszem valami alap fegyót, vagy vissza rakom inf.-ra, és húzom újra.

Roger6
Írtam, hogy látszik <#nezze>

Írtam is hogy nem warozok. <#nezze>
Roger6
Látszik nem war-ozol, már bocs, Grease-el a túlélési esélyed a béka segge alatt van waron. Azért nehogymár Staged alapján mondjad meg, hogy mi op meg mi nem vazzeg <#nezze> <#hehe>

Grease Gun tuti, hogy op. Ha találok egyet akkor garantált a 10 kill. Legalábbis az mp34-nél jobbnak érzem. 😊 Vagy pl chaffe-vel is jobban ment mint pl egy pz38t-vel. Bár lehet ez csak azt bizonyítja, hogy rossz oldalt választottam és az amcsi cuccok jobban fekszenek. 😄

Meg ruszkiknál van az a nagy lób@szó puska, amivel át lehet ütni a light tankokat is. Az nagyon beteg. 😄
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.08.28. 17:29:24
Roger6
Mindig arra panaszkodnak az emberek, amivel éppen sokat ölnek. De ugye erre már írtam, hogy ha szamarat telenyomhatod szteroiddal, attól nem lesz arab telivér. Tykjen 130-as kill-t csinált M3 Grease Gun-nal, akkor az is OP? Nem, csak ért hozzá, van tehetsége. Lehetne mondani, hogy az MG42 is OP, meg a Carbine is OP, de nem a fegyver teszi az embert, az is csak akkor jó fegyver, ha olyan kezében van, aki ért is hozzá.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.28. 17:18:09

Szoktam látni csata közben panaszkodni a népet rá, hogy op yak get nerf. 😄

Láttam olyat is egyik assault mapon hogy az ellenséges gép a fákon keresztül repült át. Most ott vagy nem volt normálisan megcsinálva és át lehet a fán repülni vagy bug volt. De sértetlenül repült ki az erdőből.
Sajna igen, pedig a Yak a valóságban elég hulladék típus volt.
War-ban még nem voltam, kevés vagyok hozzá, de néha olyan csatákat tudunk elbukni, hogy csak na. Eddig tán egyszer láttam, hogy a németek győztek volna. Inkább az oroszok nyernek többet.

Tényleg ruszki oldalon van a legjobb vadászrepülő?
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.08.28. 16:52:59
A Német oldal a tábornokaik miatt gyenge, nem is annyira az ott levő emberek miatt.
Elég gyengének érzem a német oldalt. Meg ahogy tapasztaltam amcsiknál van a legjobb light tank (chaffe). Az tűnt fel hoy a messze lévő tankokat nem rajzolja ki a játék, néha csak annyit látok hogy a semmiből ugrik ki egy katona.
Chip, most már nem csak te mondhatod el, hogy így jártál <#smile> Természetesen nyertük.

Ez problem. 😞
Akkor maradok marcika 😄
Roger6
Sajnos nem lehet.

Én nem láttam rá lehetőséget. Maximum a katona nevét lehet goldért. De lehet a webes felületen van erre valami, vagy support.
Nevet lehet változtatni? Egy haverom nevével regeltem annak idején mert az istennek nem akart semmilyen nevet elfogadni.
Köszi, én meg az url-el próbálkoztam...
Roger6
Megvan a ludas, a V-Sync miatt volt az egér lagg. Na ezt nem gondoltam volna.

Roger6
ÉN a legfelsőt szoktam, ami simán a kép linkje, utána meg itt a fórumon rányomatok a KÉP BESZÚRÁSA funkcióra, és oda beillesztem a kép elérhetőségét.

Melyik beillesztőkódot kell választani a képhost-on hogy itt is megjelenjen a kép?
Ezt például az előbb produkáltam:
http://kephost.com/images/2016/08/28/MWSnap015.png
Kb 15 killnél vettek észre, de csak amiatt mert egy hülye csapattársam a seggembe bújt. Őt lelőtték gépfegyverrel én meg no-zoommal kinyírtam az enemyt, úgyhogy szereztem plusz fegyvert, de azzal is csak egyszer öltem.
Ha jól tudom te is Recon vagy. Ha jó a taktikád, ritkán alakul ki közelharc. Mivel közlekedsz?
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.28. 01:03:38
Legalábbis egy időre <#smile> De amúgy igen. Nagyon hosszú ideje ez az első tényleg hasznos javításuk a játékhoz, reméljük most már kicsit összekapják magukat.
Roger6
Lenyeled, mész tovább. Köv. peccs-ben amúgy durva spawn protection-t kapunk a nyakunkba, valószínű az ilyen véget is vet a camp-nek.

Assault mód Factory map.
Mint írtam távcsövest használok. Az én pisztolyom olyan gyenge mintha meggymaggal köpködném az enemy-t, pedig maxra van véve a sebzés. De jó ez így, mert dupla annyi lőszerem van a távcsövesben és annak nagyobb hasznát veszem.
spawncamp-el mit lehet kezdeni? Komolyan, miért nincs spawn védelem ezek ellen a csicskák ellen?
Nekem egy kicsit a Cicus jobbnak tűnik. Én Pz. 38-at használok, az sem egy rossza tank, én speciel szeretem, de ha ma kéne választanom (Anno, még nem volt a Luchs a játékban, amikor a 38-ast vettem.) Akkor inkább a Luchs.
A top lőszerével még egy Chaffet is ki tudsz szedni egy sorozatból. Én sajna gyakran tapasztalom. (Az Amcsi Cicusról nem is beszélve...)
Ill., mivel kisebb a profilja és mozgékonyabb is könnyebb vele rejtőzködni, és észrevétlenül mozogni, mert már az alap szürke színe is segítség ebben.
Viszont (Bár ez szerintem egy ügyes játékos könnyen kiküszöböli ezt a hibáját) én már csomószor úgy kaptam ki Luchsot, hogy mivel gépágyúja van az folyamatosan tüzel, és így könnyű kiszúrni, ha nem valami nagyon bokros környékre húzódik.
Melyik a jobb light tank, pz 38t ausf E vagy pz2 ausf L ? Jó lenne valami értelmesre lecserélni ezt a meggymag köpködőt. 😊
Alien69
De mit használsz közelharcra? Egy lapát csodákra képes, később meg ugye kés. Nálam pl az inflanty katonámnál van svt40 távcsöves, gránát, pisztoly, kés. Ha csendes killre van szükség, a kés elengedhetetlen. Pisztoly, ha gyorsan kell végezni vele, vagy mint itt írtátok, közelharci párbaj van. <#vigyor1> Éppen ezért, a pisztolynál a tűzgyorsaság, és a sebbzés az elsődleges, a távolság, meg pontosság ugye mellékes.<#idiota>

Reconként alap
-Bujkálhatok. -Kevesebbszer közel harc. GG
Ja, vágom már.
De végül csak jobban járok, mert dupla lőszerrel sokkal több ideig bujkálhatok, ergo kevesebbszer kényszerülök közelharcra és talán nincs mindenkinek Heavy Set-je. Kis kimozgással meg van időm újratölteni.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.27. 12:51:17
Roger6
Megint laggol a kurva egerem.... tegnap minden jó volt, ma bekapcsolom, és laggol... kurva idegesítő. <#ticking> Counter Stike-ban, STALKER-ben, meg Duke Nukemben nem, mindegyikben kipróbáltam most az előbb.

Roger6
A Gold Heavy Set lényege, hogy minden téged érő sebzést csökkent 15%-al, tehát semmilyen Recon nem tud egy lövéssel leteríteni, csak ha fejest lő. Nem Reconnak kell a Heavy Set, hanem az Infantry-nak. Ezt írtam az előbbb, ha megtámadnak téged közelről, és az illetőnek Gold Heavy Set-je van, akkor nem tudod egy hitelni, kell egy második is, tehát be kéne tölteni még egy skulót a csipa fegyverbe - ez azonban jóval hosszabb idő, mint előrántani a kézistukkert, amivel már csak egy lövés bárki, miután lesebezted a fő fegyverrel.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.27. 12:38:35

Számomra sokkal fontosabb harci jelvények vannak mint a Gold Heavy Set. Ha sniperrel eltalálom a felsőtestet azonnal meghal. Közelről nem nehéz, gyakorlás kérdése, meg a cod-os rutin is jól jön.
De tulajdonképpen azért vettem ki mert a sniperben 50 töltény volt ha vittem magammal pisztolyt. Így ha elindultam fegyvert szerezni, nem sokszor éltem túl a közelharcot pisztollyal és elég szar fegyverei vannak az ellenségnek. Ha nem viszek magammal pisztolyt akkor 95 van benne és jó sokáig elvagyok úgy hogy nem halok meg. Infantrynál teljesen más a helyzet, neki más harci jelvényekre van szüksége.

Egyébként a Gold Heavy Set pontosan mit is csinál? Mert itt találtam egy nem túl jó leírást: http://heroesandgenerals.gamepedia.com/Harci_jelv%C3%A9nyek
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.27. 12:27:27
Roger6
A pisztoly arra való egy Recon-nál, hogy ha közelharcban valaki rád támad Gold Heavy Set-el, akkor egyből le tudd zúzni az arcát miután no zoom-ban meglőtted, ugyanis sokkal gyorsabb elővenni a stukkert és tüzelni vele, mint megvárni, míg újra felhúzza a Recon fegyvert. Tehát no zoom lövés, aztán egyetlen lövés kézifegyverrel bárhova a testen. Gold Heavy Set-el direkt emeltem ki, mert azt nem egyhiteli semmi, csak ha fejest kap, az meg közelharcban Reconnál nem skill, nem szerencse kérdése. Én inkább a skillemre bízom magam, mint a random számokra, ezért használom a kézifegyvert.