Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az MG42 koztudottan OP. 😛 Sajna a sok nemet fizetos veteran miatt vettek vissza a butitasat... Cserebe az M1/M2-ot szartak el. Igy most a nemetek ki lettek szolgalva.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A Yak viszont abban jó, hogy lassan is tud menni, tud bombázni alacsonyan is, és a levegőben sem védtelen. De, egy JÓ német pilóta, főleg KETTŐ az letakarítja az eget! Csak valszeg már ott kevesen vannak. <#vigyor1>#vigyor1> Ami érdekes lehet, és lehet, hogy bug, hogy a fák legfelső része már igaziból NEM fa. <#ravasz1>#ravasz1> Csak látszólag. De, menekülni enemy elől egyértelműen, gép beforgat 90 fokkal, és élivel bemenni a fák közé. Remek móka, nehezen követik le, és kis szerencsével el lehet osonni. Majd körbe nézni, és ha nem leharcolt a gép, lehet akár a másik fenekére fordulni. <#idiota>#idiota> vagy, keresni egy leszálló helyet, és megjavítani a gépet. <#nevetes1>#nevetes1>
Ezt nem nagyon értem.
Meg ruszkiknál van az a nagy lób@szó puska, amivel át lehet ütni a light tankokat is. Az nagyon beteg. 😄
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.08.28. 17:29:24
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.28. 17:18:09
Láttam olyat is egyik assault mapon hogy az ellenséges gép a fákon keresztül repült át. Most ott vagy nem volt normálisan megcsinálva és át lehet a fán repülni vagy bug volt. De sértetlenül repült ki az erdőből.
Tényleg ruszki oldalon van a legjobb vadászrepülő?
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.08.28. 16:52:59

Akkor maradok marcika 😄
http://kephost.com/images/2016/08/28/MWSnap015.png
Kb 15 killnél vettek észre, de csak amiatt mert egy hülye csapattársam a seggembe bújt. Őt lelőtték gépfegyverrel én meg no-zoommal kinyírtam az enemyt, úgyhogy szereztem plusz fegyvert, de azzal is csak egyszer öltem.
Ha jól tudom te is Recon vagy. Ha jó a taktikád, ritkán alakul ki közelharc. Mivel közlekedsz?
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.28. 01:03:38
A top lőszerével még egy Chaffet is ki tudsz szedni egy sorozatból. Én sajna gyakran tapasztalom. (Az Amcsi Cicusról nem is beszélve...)
Ill., mivel kisebb a profilja és mozgékonyabb is könnyebb vele rejtőzködni, és észrevétlenül mozogni, mert már az alap szürke színe is segítség ebben.
Viszont (Bár ez szerintem egy ügyes játékos könnyen kiküszöböli ezt a hibáját) én már csomószor úgy kaptam ki Luchsot, hogy mivel gépágyúja van az folyamatosan tüzel, és így könnyű kiszúrni, ha nem valami nagyon bokros környékre húzódik.
De végül csak jobban járok, mert dupla lőszerrel sokkal több ideig bujkálhatok, ergo kevesebbszer kényszerülök közelharcra és talán nincs mindenkinek Heavy Set-je. Kis kimozgással meg van időm újratölteni.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.27. 12:51:17
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.27. 12:38:35
De tulajdonképpen azért vettem ki mert a sniperben 50 töltény volt ha vittem magammal pisztolyt. Így ha elindultam fegyvert szerezni, nem sokszor éltem túl a közelharcot pisztollyal és elég szar fegyverei vannak az ellenségnek. Ha nem viszek magammal pisztolyt akkor 95 van benne és jó sokáig elvagyok úgy hogy nem halok meg. Infantrynál teljesen más a helyzet, neki más harci jelvényekre van szüksége.
Egyébként a Gold Heavy Set pontosan mit is csinál? Mert itt találtam egy nem túl jó leírást: http://heroesandgenerals.gamepedia.com/Harci_jelv%C3%A9nyek
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.27. 12:27:27