Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
etejedu #4560 Hali!
Van valami gyors szintlépési lehetőség?
Sajnos 7 szinten még mindig nem tudok fegyvert vásárolni. Iszonyat lassan jönnek a pontok. De nem is ez zavar, hanem hogy esélytelen gyalogosként a játék. Hiába érek végre egy pontra , fedezékre futni, elbújni esélytelen, mert azonnal kiszúrnak, kiszed pl egy tank.
A jármű nélküli pályát, ahol van valami csekély esély hogy szerezzek 150 -200 xp-t nem hajlandó betölteni. Ha csak azt jelölöm ki, hogy más pályát ne adjon akkor minimum 5 perc mire van lehetőségem azon játszani. És akkor még + 1,5 perc töltésidő. Alap puska jó lenne (német), de közelharcra elfogy. Maximum gránáttal tudok valamit operálni. Vannak boostok tudom, de azok meg "pénzbe kerülnek" így az a kevés is elfogy, nem használom nem is tudom mire érdemes. Idegesít, hogy nem tudom aktualizálni (beállítani, hogy pontos vagy gyors golyó legyen) a fegyvert egy adott pályára mert nem is tudom mi fog jönni. Továbbá idegesit hogy 2 perc mire elérek egy pontig aztán restart mert kiszedtek. Komolyan mondom nem csinálok már mást a pályákon csak futkosok. Követem a többieket próbálok a csapattal mozogni, feladatra összpontosítani de állandóan elkapnak. Mondom elbújva sincs esélyem, úgy szúrnak ki, hogy fingom nincs mit csináltam rosszul nem is lőttem nem rohangálok a pontnál csak szedem . Rosszul csinálok valamit? Ezek szerint igen és ez nem az én játékom!