5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ikarus44
    Nem, csak érdeklődtem.
  • Roger6
    Nem rémlik a neve. Gond van vele?
  • ikarus44
    Ismer valaki egy Rohit007 nevű játékost?
  • Roger6
    Hádögöjjémámeg, baszki!

• Roger6
    Hehh, fel akartam venni egy meccsemet. 8 percnyi videó (igaz 60 fps-ben) 42 giga. Háazkicsitsok.
  • Alien69
    Speciel, én is orosz oldalon nyomom, de, egy ideig nem bizti, hogy leszek, bár, a franc tudja. Sajna, a prémem letelt, és most nem fogok tudni rá áldozni, csak köv hónapban. Habár lehet, hogy 1 hónapnyi aranyam van, majd megnézem. Akkor megyek megint. Csak sajna, tényleg látszik, hogy a cccp-t jelenleg kevesen védik.
  • Lokker
    Egyszemélyes hadsereg. :)
  • Roger6
    Megnéztem a barátlistámon szereplő játékosokat (46 fő), akiknek ugye nagy része természetesen szovjet háború miatt van fent. Na most összesen ebből a 40 főből 4 db van jelenleg szovjet oldalon, ezekből 2-t tegnap vettem fel barátnak. :) Senki, szó szerint senki nem harcol a szovjet oldalon klán szinten.

Na nem baj, akkor majd egyedül osztom a népet, még akkor is, ha a csata felénél dob csak be:
  • Roger6
    Ilyen esetben vidd biztonságos zónába az AT-d, és ott nyomj rá a Reinforce-ra, hogy nyugiban megérkezzen az erősítés.
  • ikarus44
    Na akkor jól elb***tam a napot az AT-kel, mert kb. 2-3 csatát mentem velük Marseilles környékén (már a bevételénél, sajnos nem lehettek ott ) és ennyi idő alatt le is ment a létszámuk 36 gyalogról, 8-ra, azután le is vettem a térképről, mert én kis naiv azt gondoltam, hogy majd ott is visszabővíti...
  • ikarus44
    küldtem privátot.

"3 klan egyutt: Devil's brigade, Allied Airborne Army es a Detuch US Division."

Gondoltam, hogy a másik 2 is klán, mert elég jól tolták, +a DUSD ismerős is volt Schilli videóiból
  • Roger6
    Ez az Ikarus, gratulálok!
  • Roger6
    Valamint most már US oldalon a KGB, és csomó ORB-s srác is. De az egyiket tegnap elkaptam autóval, és a motorjával együtt nekitoltam a falnak, meccs után átküldtem neki a Print Screen-t, hogy a dezertőrökre ez vár :D Ezek után még kétszer elcsaptam azért autóval a csata alatt.

Azért látszik az utolsó két war eredményén, hogy a Szovjet oldallal a kutya sem játszik, de aki játszik, az is hatalmas balfék. 1.700 csata a legnagyobb veszteséggel (ok, németek épphogy megelőztek) - más 3.000 csata alatt nem éget el ennyi warfound-ot. Elég nehéz így bármi értelmeset is alkotni.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.10. 18:05:18
  • ChipKng
    A moral igen, a letszam kibovies nem.
    Gratula! Jol toltad. :)
    3 klan egyutt: Devil's brigade, Allied Airborne Army es a Detuch US Division.
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.09.10. 16:22:13
  • ikarus44
    Ha visszarendelem (leveszem a térképről) az AT-mat, akkor is visszatöltődik a morál, és a "berendelt" létszámvisszabővítés?

Más: Ma játszottam velük pár meccset, mert pont ott tologatták ők is az AT-iket, ahol én. Ez az utolsó csata végeredménye:

Azért kicsit jó érzés volt látni a helyezésem
  • ikarus44
    Golyo: Azért nem csak te alkottál tegnap kocsival

• Kevin001200
    jep
  • Roger6
    Erre gondolsz? A Recon autó a kedvencem, két lövés PTRD-vel, bár ezen a meccsen csak 6-ot tudtam leszedni.
  • Kevin001200
    jó mecs volt Grabó. Úgy tűnt nem csipátod az sdkfvz222-t XD
    Utoljára szerkesztette: Kevin001200, 2016.09.09. 23:15:21
  • Roger6
    Baszki, nem értem a logikát RETO-nál. Volt a squad-ban 2 másik random arc, egész jó meccset nyomtunk előtte. Megnézem az AT-ket, okés, betámadták őket, háakkó XP-re fel, rányomtam a Join Battle-re. Ez ugye 5-10 perces folyamat is lehet amíg csatlakoznak a csatához, szóval ilyenkor netezek. Erre kilépett az egyik Squad tag, persze nyilván a program nem figyelmeztet (ááá, mi a fasznak is rinyálna), de még a kurva Queue-t is leveszi, szóval olyan, mintha nem is csináltam volna semmit. Kibaszott idegesítő. Ki a halált érdekel, hogy elment az egyik Squad tag? Ott dögöljön meg, szarok rá, a Queue-ból miért kell kivenni emiatt az egész bandát? Most persze így lemaradtam a kurva csatáról, mert mire észrevettem, már betelt a csata, holott a Squad-om volt a legelső, aki a Join-ra nyomott. Mi ez a retardáltság? Ki a fasznak volt ez az ötlete? És miért dolgozik még a RETO-nál egy ilyen ember?
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.09. 17:14:59
  • Roger6
    Hitelesnek tűnik, én már régóta várom az ilyen járműveket
  • ChipKng
    Allitolag jonnek a vizen uszo jarmuvek. - Innen a cegtol nem tudom leellenorizni a video hitelesseget (lehet kamu), majd otthonrol megnezem.
  • ChipKng
    Nem. Gyoztes war utan ha reszt vettel benne a karaktereddel es az AT-ivel, kapsz XP-ket egy war victory(?) ribbon-ra aminel bizonyos szakaszonkent ujabb command pontot kapsz. Ezert igyekszem a war-ban minden 12-es szint feletti jatekosommal legalabb 1x jatszani (foleg ha gyozelemre allunk :D ), es az AT-iket legalabb 1x megfurdetni a verben. ;)
  • Roger6
    Az is nyertes csata után kap bizonyos százalékot. 0 szinten olyan 4-6% volt ha jól emlékszem az enyémeknek. Sima Infantry-ról van szó most.
  • ikarus44
    És az AT fejlődése mitől függ?
  • Roger6
    Nyert csata után kapsz warfound-ot, valamint war végén visszakapod az aktív AT-k értékét is.
  • ikarus44
    A War végén kapnak +warfounds-ot az AT-k?
  • ChipKng
    Pedig tankossal sem nehez a tabella elejen vegezni, felteve ha a masik oldalon is vannak tankok amiknek a megsemmisiteseert sok-sok pontocska jar. ;) Sajnalom, hogy kimaradtam a bulibol. :(

Kosz az infot! Vhogy sikerult belepnem mobilrol es gyorsan berakni a sorba az AT-ket, igy remelhetoleg Szombatra mar lesz tankosom is. Az infantry-kat pik-pakk lerakta. Ha sikerul a haboru elejet (ujrakezdeset) elcsipni akkor le lehet szorni az emberkeket eleg gyorsan sorbanallas nelkul.
    Ja, es nem vesztegetted el a penzt, mert ha lesz ujabb command point-od akkor mar hasznalhatod is a mar megvett csapatod. Meg 1-2 gyoztes haboru es a katonad kaphat egy ujabb Command pontot. ;)
  • Devid-on
    Nem baj Chipo ki maradtál egy 90-perces meccsből .A tabella elején végeztünk szerencsére,mondjuk nem volt nehéz mert a csapat 80% vagy tankozott vagy csipázott így mi tudtunk foglalni rendesen
  • gstup
    Köszönöm a válaszokat.
  • ikarus44
    Még néhány hónap és meg is tanulom a dolgokat
  • Roger6
    Visszahívás: Generals mapon van egy HQ gomb jobb felül. Ha belépsz a menübe, láthatod milyen AT-k tartoznak a karakteredhez, ha kiveszed a pipát az AT mögül, akkor visszahívod. Utána pipa a másik mögött, majd a térképen el ne felejtsd megnyomni a "Deploy"-t. :)
  • ikarus44
    Bocsi, még nagyon hülye vagyok ehhez. Visszahívni, hogy tudod őket? Mármint csak akkor tudod lehívni a 2-est, ha az 1-es lekerül a térképről, nem? Mármint fel is tudod őket venni a térképről, nem csak lerakni oda?
  • Roger6
    A nagy infantry-nak 5 pontja van, mégis 9 pontnyi AT áll a garázsban, pont az előbb leírtak miatt.
  • Roger6
    De írtam, hogy ennek az a lényege, hogy ha elfogy a morál, vagy megsemmisül, akkor visszahívod az első számú csapatot, és beveted a kettest. Így nincs üresjárat, mindig lehet aktív AT-d. Amúgy is, mire használsz warfound-ot, ha nem AT-ra? :D :D
  • ikarus44
    De nem érek sokat vele, ha csak 1-et tudok használni.
  • Roger6
    Az nem baj, mondtam, mindig több AT-dnek kell lennie, mint ahány pontod van.
  • ikarus44
    Ez mekkora már! Nem is kellett várni egyből lerakta az AT-met.

Közbe meg sikerült feleslegesen kidobnom 28.500 warfoundsot, mert vettem még egy AT-t, ahogy Grabo javasolta, csak elfelejtettem, hogy még 1 Command pointom van csak...
  • Roger6
    Ja, én vagyok ahülye, MG42-vel kapcsoltam össze a háborút, sry. Akkor is gratulálok!
  • ikarus44
    Amerikaiak, mint mindig