Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Intel Core i3-4005U 1.7GHz, 3MB L3 cache
NVidia GeForce 840M 2GB VRAM
4GB RAM
http://kepkezelo.com/images/kgjgx0t8bmufjof51l8k.png
http://kepkezelo.com/images/q3gy3i9dk5i0kmvc8oi1.png

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.19. 22:21:02
Másik kérdés: a tapasztalat számít, nem is az, hogy milyen a felszereltséged. Szóval ha egyszer elérte az accod a T2-t, utána oda fog dobálni akkor is, ha full kezdő a karaktered.
Tier 2 lett a német bakám és megnézném a WAR-t, de kérdezi hogy válasszak frakciót. Na most ezt nem értem, egy német katonának nem a német frakció lenne csak az engedélyezett? Van német katona az oroszok / amcsik oldalán is harcolhat? <#wilting>#wilting>
másik kérdés:
Ha német oldalon Tier 2 a katonám az miért rakja az angol vagy orosz oldalon lévő bakákat is Tier 2-be, azt hittem a nemzetek függetlenek egymástól.
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2016.08.19. 21:01:08
Kovetkezo pakk:
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.08.19. 17:25:57
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.19. 11:39:42
Nap közben láttam melóhelyről, ahogy sorban estek el a városok, a legszarabb az volt, hogy nem tudtam semmit tenni ellene, vagyis hülyén nézett volna ki, hogy ha melóhelyen elkezdek játszani. <#hehe>#hehe> Otthonról még védekeztem 2 másik bajtárssal (ennyi volt online az 50 főből), 3 órán keresztül tartottuk Leningrad környékét, 9 nyertes csatánk volt egymás után, de ez is kevésnek bizonyult.
Semmi gond, új háború, új esélyek, lehet nyomulni. Mostanában amúgy a háború nem mozgat meg annyira, nem is klánozok sokat, csak ha megkérnek rá. Mármint war az megy, csak nem zavar, ha elvesztünk egy várost, stb, és sokszor csak úgy random csatába indulok, mert most más terveim vannak. Reményeim szerint 1-2 hónapon belül sikerül is, amit elterveztem. <#kuss>#kuss>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.19. 11:34:03
ui: Vegre megnyertuk a haborut! :) Visszajottek a veteranok es szettrancsiroztuk az oroszokat. Sorry Grabo! :)
Amugy tegnap picit mar rezgett nalam a lec, hogy felnyomjak egy "veteran" ZBV-s arcot, mert valljuk be elegge irrealisnak tunik ha valaki 72 killbol 35-ot headshot-tal szerez, tehat minden masodikat... Ez picit bizseregteti az ingeremet.
- TAB, hogy a score table feljöjjön, aztán jobblikkre megjelenik az egér, rámész a csávó nevére - report. Amúgy ez az "itt is tele van csalókkal a játék" elég erős, én 4 darabbal találkoztam összesen amióta játszom. A sok fejes mindig gyanús amúgy, score table mutatja ki mennyi fejest adott. Utólag is lehet reportolni, de az macerásabb.
Ja igen, már régebben kérdezted. Képfeltöltéshez a kephost.com -ot ajánlom.
Menete:
- Feltöltés megkezdése
- Feltöltés
- Utána bal oldalon a kép alatt: Beillesztő kódok
- Kép URL-t másold ki, aztán ide ugye a kép beszúrás opció megnyomása után bemásolod

Amugy a gold heavy set-et sehogy sem lehet 1 hitelni tudtommal. Csak ha fejbelovod persze. Ezert is akaszt ki ha 100-150 meterrol fejbelonek egy pisztollyal vagy egy mg42-vel. Mondjuk Tykjen vagy Kotton fejlovese greasegun-nal sem volt semmi, de mg42-vel joval gyakrabban kapok fejest irgalmatlan tavolsagokbol vagy eppen motoron szaguldozva.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.08.18. 09:43:07
Grat! Szep teljesitmenyek! ( #4011 is )
Pont ezert javasoljuk mindenkinek, hogy mielott atlepne a Tier2-ot meg huzzon fel ketto masik karaktert. ;)

"Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól..."

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.17. 21:13:01
És igen, a 8-szoros zoom istenkirályság a 3,5-öshöz képest :D
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.17. 19:27:39

Szoval en a helyedben azert megvennem a harmadikat. Szerintem nem uncsi ha mindegyiket celtudatosan a megfelelo iranyba huzod. Az altalam javasolt irany:
1. CQC - Close quarter combat - kozelharcra. Csak olyan fejleszteseket vegyel hozza amikkel elerheted vagy az Mp40-et vagy az MG42-ot (utobbi a legjobb az egesz jatekban akarki akarmit mond)
2. AT - Anti tank - tank elharito: PZschreck -re erdemes utazni vele, sok-sok tankot kell olni addig aknakkal, de megeri
3. BA - Bolt action - csipasnak hivom :) K98-at a kezebe es teljesen felfejlesztve scope-ot raksz ra. Igy olyan haborukban is tudsz csipazni ha nincs recon class hozzarendelve.
Ez az en privat velemenyem, nem kotelezo megfogadni. ;)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.17. 12:16:55
Mire érdemes specializálódni a játék elején? Maradjon infantry?
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2016.08.17. 11:15:23
Számokban:
90 autó, 108 motor, 14 Recon jármű, 306 Infantry és 124 Recon gazdája vagyok, természetesen generális nélkül, mind nulláról húzott karakter. Arra pont elég, hogy egyedül is tudjak offenzívákat indítani, bár reményeim szerint a közeljövőben még csapódik pár AT ezekhez.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.17. 11:06:54