5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
figg8 #4642 Sziasztok elmagyaráznátok mi az a kill assist.köszönöm.
-
#4641 Ach so, igazad van.
yossarianPL #4639: vigyázok, nagyon vigyázok! -
ikarus44 #4640 YossarianHun a neve az eredetinek, ez csak egy troll másolat. -
#4638 Nekem WoT-os topicból rémlik a neve, csak a PL nem volt ott. De hát látszik mennyire intelligens a hozzászólásából, egyszerűen ne foglalkozz vele. -
ikarus44 #4636 Neked egész véletlenül nem egy NAZITROLL volt az előző reged?... -
#4634 Ezek például nagyon jó ötletek, szerintem ez most frankó irány, nagyon is tetszik. -
ChipKng #4633 Neztetek az uj devstream-et?
Kovetkezdo build-ben lesz kill assist.
Deploy queue-ban megfigyelheted valamelyik tarsad.
Town map es factory atdolgozas.
Ha a te jarmuveddel (jeep/XP) valaki lo akkor kapsz erte XP-t.
A fegyver alapbol elerheto lesz mindenkinek, de a 4-es gombbal lezarhatod (ahogy eddig kinyithattad).
Ha egy sajat tankhoz kozel vagy (25 labon belul) es onnan gyilkolsz, akkor plusz XP-t kapsz a tank vedelmeert.
-
#4632 -
ikarus44 #4631 Ma játszottam megint néhány csatát, hátha... Nem kellett volna... Most a játék baromságain kívül még a játékosokból is a legaját kaptam minden meccsben.... 1-et talán ha nyertünk a nem tudom hány csatából...
Ez így nekem felejtős lesz egy ideig... -
gstup #4630 Stg 44-hez 52 k kellett. :) -
Lokker #4629 Jó sok pont kell az MG34-hez. Előtte lévő ribbon 12k majd ehhez meg 32k kell. :( -
ikarus44 #4628 Valakinek nagyon elgurult a gyógyszere
-
gstup #4627 Végre tegnap meglett az stg 44.Aranyos jószág.Habár nehéz szívvel tettem le a gewehr 43-at! :) -
#4626 4-et írsz? Én sokallom kicsit. Meccsenként átlagban 2 másik ember van, akivel össze tudok dolgozni, ha 4 lenne, akkor már istenkirályság lenne. -
#4625 Azt mondják, hogy ez egy árkád játék. A csapat mégis képtelen ölni..... én meg 41-14ben hozzam le.... 20 emberből jó ha 4 használható egy csapatban. -
ChipKng #4624 Altalaban nem art ha egy koszikla vagy egy fekvo fa moge allsz, mert akkor az also lemezedet nem tudjak eltalalni/atloni. A minap azon mosolyogtam, hogy a tankom nem pont szemben allt az ellenfelnek hanem picit beforditva es elore dolve egy pici domboldalon. Csak ugy pattogtak le rolam a loveseik, mert 2-en is lottek ram egyszerre. Pedig csak egy ocska E8-asban voltam. Nem art ezekre is figyelni.
Remelem jol szorakoztal tegnap. ;) -
Max_Andaxin #4623 Steam-en "vettem"-:) -
Max_Andaxin #4622 ...jaja azt is, meg WaR Thundert, de most ismét az ARMA 3...a fő csapásirány!-:)) -
ikarus44 #4621 is-is
Mikor a ebben az új fejlődési rendszerben unlockolódtak a kasztok azt esetleg nem kell jóváhagyni vagy ilyesmi?
Mert én már 12-es voltam mikor bejött, így nem tudom hogy hogy is működik ez.
Mert nálam így néz ki:
-
Lokker #4620 Ez így elég fos. A peccs előtt vett katonákat meg ide oda lehet képezni. Böngészős vagy steames? -
#4619 Akkor ez az új peccs óta van így, jó nagy hülyeség. (látom Elite: Dangerous-t is nyomatod, helyes). :)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.10. 11:11:17 -
Max_Andaxin #4618 [IMG]http://[/IMG]
Ez az alap karaterem
[IMG]http://[/IMG]
ez a második, amit vettem
[IMG]http://[/IMG]
ez meg akkor van, mikor megnyitom a "garazstat"
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.10.10. 11:01:19 -
rg60 #4617 Chip köszi a segítséget, de semmi nem működik.
Két lövés vagyok még mindig a pershingek mellettem állt egy tigris 1 direkt mellé álltam ő négy lövés utána sem semmisült meg.
Az nem hiszem már el hogy engem pont jól talált el a mellettem lévőt meg rosszul.
-
Max_Andaxin #4616 ok...holnap tudok majd csak, mert ma szolgálom a hazát, de akkor felnyomok egy képet ide...azt háthta Ti többet láttok mint én! -
ikarus44 #4615 Csinálj egy képernyőmentést arról, hogy mit mutat a főmenüd. (Úgy ahogy Grabo is, mikor mutatta hol lehet carrier módba lépni) -
Lokker #4614 Akkor már unlockolva kell hogy legyen a generálison kívül a többi osztály. Lehet tényleg nem lehet átképezni az infantrykat a nagy patch óta hanem külön kell már mindent venni? -
Max_Andaxin #4613 IX. szintű vagyok jelenleg még csak-:( -
Lokker #4612 warban lehet szerezni és warba küldhető egységeket lehet venni belőle vagy mifene. Hányas szintű az accountod? (goldtól jobbra, jobb fölül) -
Max_Andaxin #4611 Hát én nagyon nem értek valamit!!! A játék beli kredit mellett van az a "csillagos" izé. Azt hogyen lehet összeszedni????
Meg továbbra sem értem a "Carrier Options" résznél, nekem miért nincs semmi sem???
Kedz kicsit frusztrálni a dolog.... -
#4610 Mi most kb. 2 órája nyomjuk, nem tapasztaltunk semmi szerver hibát egyelőre. -
ikarus44 #4609 Csak nekem haldoklik a játék? A szeró legalábbis nagyon nem akarja, hogy ma játsszak. -
ikarus44 #4608 Vannak benne komolyságok -
ChipKng #4607 Igen, ez a megoldas. Errol mindig megfeledkezek, hogy fel lehet venni maset.
Itt lattam 3:25 korul:
-
#4606 Természetesen ez nem igaz, 10 pontból 6-ot foglal a PTRD, plusz két tárral 8 pontot (így lesz 19 skuló hozzá). Szóval nem tudom kitől hallottad, de szerintem meg akart kicsit viccelni. Kettő úgy lehet nála, ha egy elhullott csapattársa PTRD-jét veszi fel a sajátja mellé, de hát ilyen alapon bármilyen fegyverből kettő lehet nálad. Igaz, futni 2 métert sem tudsz majd, de legalább lesz 2 PTRD-ed.
-
ChipKng #4605 Bazz, most nezem, hogy egy orosz katona ketto PTRD-t vihet magaval? -
rg60 #4604 Köszi:)
De akkor tuti én vagyok a béna, mert van APCR de akkor most már tudom hol kell lőni:)
-
Lokker #4603 Szerintem már az account szint is számít. -
Max_Andaxin #4602 Őőőőő...van jelentőssége ezek szerint? ...mert fogalamam sincs mire mentem? Lehet még válltani??? -
ikarus44 #4601 Akkor nem a carrier "fülre" mentél, hanem az AT vásárlásához. -
Max_Andaxin #4600 Alíg egy hete játszom. És hiába nyitom ki a "garázsajtót"...nekem nem ír mást csak, hogy "Majd ha kishaver generál szinted lesz"...-persze ez eléggé szabad fordítás volt.
Szóval venni tudok új karatert, akár hadnagyként, vagy Generált...de egyenlőre képezni át én nem tudok senkit...nekem nincsenek ilyen opcsiók. Amúgy ma unlockoltam ki a pilótát...Szóval én nemtom, hogy megy ez..
Bár már nem is nagyon aggódom, épp most láttam, hogy az ARMA3-hoz jon a WWII mod....akkor by-by War Thinder meg H&G...