Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dezertáltak <#vigyor1>
Roger6
Köszi, Bruce! Sajnos minden oldal tele van bénával, a magyarok pedig szétszórva játszanak. Én régebben próbáltam a hivatalos fórumon szervezni egy egyesített Szovjet oldalt, de természetesen alig volt rá jelentkező, és a jelentkezők nagyon-nagy része teljesen inaktív volt.

Szóval marad neked és nekem is a magányos farkas szerep. Bár klán tag vagyok, nagyon ritkán játszom velük mostanában. Ráadásul a klánom fele átment amcsi oldalra, szóval még dezertáltak is. Bár szeretnék velük szembe kerülni war-ban, hogy jól megfingassam őket. <#violent>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.07. 07:35:41

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem szúrja be a képet...
Az szép. <#vigyor0> Foglaltál rendesen. Bárcsak a német infantryk foglalnának így.
A minap nekem is jól ment, de esküszöm csipával is foglaltam volna vagy hetet..:

Nem találod ki kik miatt találtak meg háromszor. 😄
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.07. 00:40:51
Roger6
Lehet ehhez is volt közöm:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Sima Staged-ben nyomjad parával. Hiába fizet(ne) jobban war, a wárakozási idő miatt teljesen bukta a war, ráadásul nem sok parát ad be egy-egy játékba.

Fallschirm szerintem nagyon jó fegyer, isteni hanggal. Ízlés kérdése persze, de én imádom felvenni a paráktól. <#violent>

Master91
that score

más: megvettem a parát, nagyon tetszik, már mp 34el tolom
de alig tesz be warba vele 😞
Mp44-et lehet neki adni? fallshimjager42 izét nem ismerem, jól muzsikál? Ha lehet mp44et adni neki akkor melyiket adjam kettő közül?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.09.06. 20:27:38
Roger6
Asszem lecarry-ztem nekik a meccset:

Sziasztok,

A mostani "új" rendszerben nem találok a carrier lehetőségről semmilyen információt.Hanyas szintől lehet választani és melyiket?

Üdv,
G

U.i.:Megtaláltam.Most már "készen" kell venni.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.09.06. 13:53:41

Hogy kell azt beállítani hogy ne tudjon senki sem squad-ra hívni és ne tudjanak jelölni havernak?
Roger6
Generals rész megint be van fosva nálam. <#violent> Zsír

Köszönöm.
alapértelemeztt shift+egér
ctrl+shift+wsad esetén meg még mozgathadod is szépen a gépet hátranézés esetén
Repcsisnél hogy csináltok külsö kamera nézetet pl a youtubeon láttam hogy körbe forgatta a gépen a kamerát és látta maga mögött a mumust...
Roger6
Zoomolva ugrani? 😄 Zoom, aztán space 😊

és mivel ugrasz? 😄
Roger6
Bárminek lehet amúgy, bármilyen fegyverrel. Nekem Space mondjuk.

Köszi megpróbálom....
Q-val. Szerintem csak a recon-nak lehet de annak sem mindig.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.03. 19:35:13
Hogy méritek a távolságot?? Q??
Hát én kb. 5 csatát mentem, de egyiket sem tudtam végigjátszani, mert már a t**köm tele volt a csipákkal....
Sajnálom mert ma is volt hogy O1-et támadtam és elém éledt az ellenség. Sajnos buták voltak mert a sokadik kill után sem választottak másik spawn helyet és engem sem keresett senki, pedig 1-2 észrevett.. 37/2 lett az eredményem, az enemy között meg volt egy 1/25-ös. Hogy mi hajtotta szegény srácot nem tudom, de így hamar el fog menni a kedve a játéktól.
Ami megoldás lehetne az a füstbomba mint a cod-ban. Ha rossz helyre spawnoltunk, dobtunk egy füstbombát.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.03. 18:23:16
A 700 már komoly távolság.
--
Szerintem meglepődött mert az erdő mélyére érkezett ejtőernyővel és mázlim volt hogy világos volt körülötte a háttér. A másikba kettő kellett.
Nem tudom megmondani mennyi volt a legtöbb mert csak nemrég tudom mérni Q-val a távolságot.
Ami a legjobban tetszett, amikor a mozgó dzsip sofőrjét lőttem ki ~630-ról. Persze tudatosan. A mozgó dzsipes sztorik a legjobbak. 😄
Roger6
Ez sokszor megvan nálam is, de csak placebó, ha a meccs végi eredménytáblára ránézek.

"gondolom meglepődött ő is <#wink>"

Én inkább másnak nevezném, mint meglepődésnek... valahogy gyakran tapasztalom. Mostanában valahogy vonzom a csipákat, vagy nem is tudom, de rohadt frusztráló a játék így. Mert lespawnolok elindulok, és az esetek 80-85%-ban jön is a fejes, vagy az egyhites lövés....
Roger6
Nekem 700-as volt a legnagyobb találat eddig, lövés után kb. 2 mp-fel írta ki, hogy talált, és még fejes is lett. Kicsit meglepődtem, mert csak hülyeségből lőttem a srácra. <#eplus2>

Grat az 550-eshez, gondolom meglepődött ő is <#wink>

Hát már hogyne hajtottam volna. Sokszor lenyúlom. Az oldalkocsi miatt ez jobban billeg. Az előnyeit én nem nagyon élvezem. Sniperként több hasznom van ha észrevétlen maradok és egyedül utazok.
A szomszed kertje mindig zoldebb? Megha szarral van tele, akkor is? Hajtottal mar amcsi motort valaha? Meg egy olyan bukfencezo szart sehol sem lattam... sztem az osszes motor bukfencezik csak a nemeten legalabb van egy MG es tobb ember fer el rajta...
viszont halkabb a puskájuk
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.02. 23:25:21
No igen, ha belegondolok néha bepróbálkozok az enemy fegyvereivel de valami eszméletlen gagyi az enyémhez képest.
Ma is kétszer lőttem ki mozgó célpontot 550-ről. Azokkal a fegyverekkel amiket eddig találtam, el sem látnék odáig.
Ha valóban ennyivel rosszabb a fegyverük akkor nem szóltam. <#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.02. 23:17:12
Roger6
Minden oldalon van fór és hendikep. Náciknál van pl. 1.200 rpm-es MG42, ami 3 skulóval öl, nem hiába hívják lézernek. Másodpercenként 20 kilőtt lőszer, azaz másodpercenként 6 halott lehetséges az elméleti maximum. Aztán a Kar a legjobb csipa az összes közül, pontosságra verhetetlen. Most kettő fórt mondtam, amiben jobb a német oldal a másik két országnál (German csipa + LMG powaaaaaq), és ezek azért súlyosabbak számomra, mint hogy milyen a motor. Bár nekem német motorral sem volt semmi bajom, máshogy kell vezetni, gázt kezelni, kanyarodni. De gyorsan hozzá lehet szokni. Na és az APC jóval kisebb, mint a másik két batár, valamint fordulékonyabb is.

Napestig lehetne sorozni, ki miben jobb, miben rosszabb. Ezeket azért írtam le, hogy lásd, azért nem olyan szar ám a helyzet német oldalon, sőt, ezekkel a fegyverekkel egyáltalán csoda, nem sorban nyerik a war-okat.

Hogy pl érthető legyen, szovjet oldalon 720 RPM-el, ugyanezzel a sebzéssel vagyok az 1.200 RPM-el szemben, de nem sír a szám, mert tudok fejre célozni 😄 (a tiéd sem sírt, nehogy félreérts, ezt most csak magamról írtam)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.02. 22:45:01

Utálom ezt. A német oldalkocsis motor is csapnivaló. Minden szaron felborul. Az amcsik motorja bezzeg nem borulékony... Mindegy, én akkor is náci maradok. <#violent>
Rendben.Kipróbálom.Köszi.

A Johhny-ra hajtok most ezzel a karival. Majd egy másiké lesz a .30-as. <#smile>
Bár mivel pont most változtattam meg a karaktereim fegyverhasználatát, lehet hogy végül ezé lesz a .30-as (Pláne, hogy most húztam ki <#violent>)
A BAR az egy szar. Sokaig nyomtam vele, maxra huztam de az M1/M2-nel nem jobb. Max akkor erdemes hasznalni ha a MG1919-re palyazol. Erore fejlesztenem a helyedben meg gyorsasagra es nem javittatnam a fejleszteseket csak ha mar nagyon kell es meg mindig nem erted el a 1919-et. Vagy 1909? Fene se tudja mar ezeket a szamokat. 😄
"C"-vel tudsz átnyergelni rá.
mert a németen csak 1 van. de a "legnagyobb"
amcsin 2. közepes.
ruszkin 4 kicsi.

repülőt kb 20-25 apcr (vagy repülőnél mi a fene a neve) le lehet lőni. ha megfelelő ívet kap aki céloz rád, 2sec alatt annyi a repülőnek.
egyébként most lehet hülyeséget mondok de elvileg a HE lőszer képességeit visszavették (nem sok HE lőszeressel találkoztam mostanság)
Sziasztok,

A "hetzer"-nek lehet valahogyan használni az mg34-est ami rajta van?Sehogy sem sikerül rájönnöm hogy hogyan bírjam működésre.

De ő a repülőt lőtte ki pár lőszerrel, nem engem.
Kérdés: bombám miért csak egy van?
No, azt hiszem megint pihentetem pár napig a játékot, mert hihetetlen, hogy a mai összes csatámat 9/26, meg hasonlókkal végeztem, mert a komplett enemy team-ek, vagy mind camp-elő nyomorékok, vagy hackerekkel teli, vagy az én fegyverembe voltak gumilövedékek töltve...
És ez állandósultan!...
Na kísérletképp megvettem az első AT-met. Kíváncsi leszek milyen lesz.
Ill. BAR-ra milyen upgrade-ket ajánlotok, mert én a pontosság, és stabilittás irányba vittem el, de most szedtem le róla mindent, mert nagyon gyatra lett, mert érdekesség képp, pont hogy semmit se lehetett vele eltalálni...
Pontosan. HE-vel csak a pilotafulkere kell celoznia es 1 golyoval kikap belole ha nincs Flack jacket badge-ed. Nemsokara nekem is meglesz es kiralykodhatok vele. Egyebkent ilyenkor a leghasznosabb ha az ember mindig ugy fordul, hogy ne legyen ralatasa a pilota fulkere.
Roger6
HE (High Explosive) tölténnyel a pilóta egyetlen lövés repülők között. Repcsisek mindig túl vannak xp-zve akkor is, ha semmit sem csinálnak. Ha meg ért hozzá valaki, akkor tonnányi xp jön.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.02. 12:59:56

Ismerős valakinek ez a név? poikilos
Hatszor szedett le a levegőben úgy, hogy csak néhány találat érte a repcsim. Nem tudom neki milyen töltényei vannak de biztos nem olyan mint nekem, mert én hiába soroztam a másik repülőt, meg sem kottyant neki.
25/1-el fejezte be a csatát és kurva sok pontot (kb.4000) kapott.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.02. 11:31:37
Én elég régen regisztráltam, ezért is játszok így. Néha tableten is belépek de játszani sajnos nem tudok vele. Talán egyszer az az idő is eljön.
Roger6
Amúgy alapból böngészőre van optimalizálva, ugyanis régen így kellett indítani: http://game.heroesandgenerals.com/

Master91
Sok app hülyeséggel én se vagyok ki békülve. De ezt a játékot eszembe se jutna böngészőn futtatni, nem tudom hogy hogy van meg oldva a rendszer, hogy a böngésző reccsenés mentesen, stabilan futtassa, de irtózok attól hogy ott nyomjam. De lehet jobban járnék, jobban futna, majd kipróbálom
Szinkronizald ujra a file-okat. Lehet megserult vmelyik.
Roger6
Majd lőj egy screenshot-ot, kérlek. Érdekelne, hogy hogy néz ki a dolog.