Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval marad neked és nekem is a magányos farkas szerep. Bár klán tag vagyok, nagyon ritkán játszom velük mostanában. Ráadásul a klánom fele átment amcsi oldalra, szóval még dezertáltak is. Bár szeretnék velük szembe kerülni war-ban, hogy jól megfingassam őket. <#violent>#violent>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.07. 07:35:41
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A minap nekem is jól ment, de esküszöm csipával is foglaltam volna vagy hetet..:
Nem találod ki kik miatt találtak meg háromszor. 😄
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.07. 00:40:51

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Fallschirm szerintem nagyon jó fegyer, isteni hanggal. Ízlés kérdése persze, de én imádom felvenni a paráktól. <#violent>#violent>
más: megvettem a parát, nagyon tetszik, már mp 34el tolom
de alig tesz be warba vele 😞
Mp44-et lehet neki adni? fallshimjager42 izét nem ismerem, jól muzsikál? Ha lehet mp44et adni neki akkor melyiket adjam kettő közül?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.09.06. 20:27:38

A mostani "új" rendszerben nem találok a carrier lehetőségről semmilyen információt.Hanyas szintől lehet választani és melyiket?
Üdv,
G
U.i.:Megtaláltam.Most már "készen" kell venni.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.09.06. 13:53:41
Köszönöm.
ctrl+shift+wsad esetén meg még mozgathadod is szépen a gépet hátranézés esetén
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.03. 19:35:13
Ami megoldás lehetne az a füstbomba mint a cod-ban. Ha rossz helyre spawnoltunk, dobtunk egy füstbombát.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.03. 18:23:16
--
Szerintem meglepődött mert az erdő mélyére érkezett ejtőernyővel és mázlim volt hogy világos volt körülötte a háttér. A másikba kettő kellett.
Nem tudom megmondani mennyi volt a legtöbb mert csak nemrég tudom mérni Q-val a távolságot.
Ami a legjobban tetszett, amikor a mozgó dzsip sofőrjét lőttem ki ~630-ról. Persze tudatosan. A mozgó dzsipes sztorik a legjobbak. 😄
Én inkább másnak nevezném, mint meglepődésnek... valahogy gyakran tapasztalom. Mostanában valahogy vonzom a csipákat, vagy nem is tudom, de rohadt frusztráló a játék így. Mert lespawnolok elindulok, és az esetek 80-85%-ban jön is a fejes, vagy az egyhites lövés....
Grat az 550-eshez, gondolom meglepődött ő is <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.02. 23:25:21
Ma is kétszer lőttem ki mozgó célpontot 550-ről. Azokkal a fegyverekkel amiket eddig találtam, el sem látnék odáig.
Ha valóban ennyivel rosszabb a fegyverük akkor nem szóltam. <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.02. 23:17:12
Napestig lehetne sorozni, ki miben jobb, miben rosszabb. Ezeket azért írtam le, hogy lásd, azért nem olyan szar ám a helyzet német oldalon, sőt, ezekkel a fegyverekkel egyáltalán csoda, nem sorban nyerik a war-okat.
Hogy pl érthető legyen, szovjet oldalon 720 RPM-el, ugyanezzel a sebzéssel vagyok az 1.200 RPM-el szemben, de nem sír a szám, mert tudok fejre célozni 😄 (a tiéd sem sírt, nehogy félreérts, ezt most csak magamról írtam)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.02. 22:45:01
Bár mivel pont most változtattam meg a karaktereim fegyverhasználatát, lehet hogy végül ezé lesz a .30-as (Pláne, hogy most húztam ki <#violent>#violent>)
amcsin 2. közepes.
ruszkin 4 kicsi.
repülőt kb 20-25 apcr (vagy repülőnél mi a fene a neve) le lehet lőni. ha megfelelő ívet kap aki céloz rád, 2sec alatt annyi a repülőnek.
egyébként most lehet hülyeséget mondok de elvileg a HE lőszer képességeit visszavették (nem sok HE lőszeressel találkoztam mostanság)
A "hetzer"-nek lehet valahogyan használni az mg34-est ami rajta van?Sehogy sem sikerül rájönnöm hogy hogyan bírjam működésre.
Kérdés: bombám miért csak egy van?
És ez állandósultan!...
Ill. BAR-ra milyen upgrade-ket ajánlotok, mert én a pontosság, és stabilittás irányba vittem el, de most szedtem le róla mindent, mert nagyon gyatra lett, mert érdekesség képp, pont hogy semmit se lehetett vele eltalálni...
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.02. 12:59:56
Hatszor szedett le a levegőben úgy, hogy csak néhány találat érte a repcsim. Nem tudom neki milyen töltényei vannak de biztos nem olyan mint nekem, mert én hiába soroztam a másik repülőt, meg sem kottyant neki.
25/1-el fejezte be a csatát és kurva sok pontot (kb.4000) kapott.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.02. 11:31:37