Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

küldtem privátot.

"3 klan egyutt: Devil's brigade, Allied Airborne Army es a Detuch US Division."

Gondoltam, hogy a másik 2 is klán, mert elég jól tolták, +a DUSD ismerős is volt Schilli videóiból
Roger6
Ez az Ikarus, gratulálok! <#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Valamint most már US oldalon a KGB, és csomó ORB-s srác is. De az egyiket tegnap elkaptam autóval, és a motorjával együtt nekitoltam a falnak, meccs után átküldtem neki a Print Screen-t, hogy a dezertőrökre ez vár 😄 Ezek után még kétszer elcsaptam azért autóval a csata alatt. <#hehe>

Azért látszik az utolsó két war eredményén, hogy a Szovjet oldallal a kutya sem játszik, de aki játszik, az is hatalmas balfék. 1.700 csata a legnagyobb veszteséggel (ok, németek épphogy megelőztek) - más 3.000 csata alatt nem éget el ennyi warfound-ot. Elég nehéz így bármi értelmeset is alkotni.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.10. 18:05:18

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A moral igen, a letszam kibovies nem.
Gratula! Jol toltad. 😊
3 klan egyutt: Devil's brigade, Allied Airborne Army es a Detuch US Division.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.09.10. 16:22:13
Ha visszarendelem (leveszem a térképről) az AT-mat, akkor is visszatöltődik a morál, és a "berendelt" létszámvisszabővítés?

Más: Ma játszottam velük pár meccset, mert pont ott tologatták ők is az AT-iket, ahol én. Ez az utolsó csata végeredménye:

Azért kicsit jó érzés volt látni a helyezésem <#smile>
Golyo: Azért nem csak te alkottál tegnap kocsival <#smile>

jep
Roger6
Erre gondolsz? A Recon autó a kedvencem, két lövés PTRD-vel, bár ezen a meccsen csak 6-ot tudtam leszedni.

jó mecs volt Grabó. Úgy tűnt nem csipátod az sdkfvz222-t XD
Utoljára szerkesztette: Kevin001200, 2016.09.09. 23:15:21
Roger6
Baszki, nem értem a logikát RETO-nál. Volt a squad-ban 2 másik random arc, egész jó meccset nyomtunk előtte. Megnézem az AT-ket, okés, betámadták őket, háakkó XP-re fel, rányomtam a Join Battle-re. Ez ugye 5-10 perces folyamat is lehet amíg csatlakoznak a csatához, szóval ilyenkor netezek. Erre kilépett az egyik Squad tag, persze nyilván a program nem figyelmeztet (ááá, mi a fasznak is rinyálna), de még a kurva Queue-t is leveszi, szóval olyan, mintha nem is csináltam volna semmit. Kibaszott idegesítő. Ki a halált érdekel, hogy elment az egyik Squad tag? Ott dögöljön meg, szarok rá, a Queue-ból miért kell kivenni emiatt az egész bandát? Most persze így lemaradtam a kurva csatáról, mert mire észrevettem, már betelt a csata, holott a Squad-om volt a legelső, aki a Join-ra nyomott. Mi ez a retardáltság? Ki a fasznak volt ez az ötlete? És miért dolgozik még a RETO-nál egy ilyen ember?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.09. 17:14:59

Roger6
Hitelesnek tűnik, én már régóta várom az ilyen járműveket <#nyes>

Allitolag jonnek a vizen uszo jarmuvek. - Innen a cegtol nem tudom leellenorizni a video hitelesseget (lehet kamu), majd otthonrol megnezem.
Nem. Gyoztes war utan ha reszt vettel benne a karaktereddel es az AT-ivel, kapsz XP-ket egy war victory(?) ribbon-ra aminel bizonyos szakaszonkent ujabb command pontot kapsz. Ezert igyekszem a war-ban minden 12-es szint feletti jatekosommal legalabb 1x jatszani (foleg ha gyozelemre allunk 😄 ), es az AT-iket legalabb 1x megfurdetni a verben. 😉
Roger6
Az is nyertes csata után kap bizonyos százalékot. 0 szinten olyan 4-6% volt ha jól emlékszem az enyémeknek. Sima Infantry-ról van szó most.

És az AT fejlődése mitől függ?
Roger6
Nyert csata után kapsz warfound-ot, valamint war végén visszakapod az aktív AT-k értékét is.

A War végén kapnak +warfounds-ot az AT-k?
Pedig tankossal sem nehez a tabella elejen vegezni, felteve ha a masik oldalon is vannak tankok amiknek a megsemmisiteseert sok-sok pontocska jar. 😉 Sajnalom, hogy kimaradtam a bulibol. 😞

Kosz az infot! Vhogy sikerult belepnem mobilrol es gyorsan berakni a sorba az AT-ket, igy remelhetoleg Szombatra mar lesz tankosom is. Az infantry-kat pik-pakk lerakta. Ha sikerul a haboru elejet (ujrakezdeset) elcsipni akkor le lehet szorni az emberkeket eleg gyorsan sorbanallas nelkul.
Ja, es nem vesztegetted el a penzt, mert ha lesz ujabb command point-od akkor mar hasznalhatod is a mar megvett csapatod. Meg 1-2 gyoztes haboru es a katonad kaphat egy ujabb Command pontot. 😉
Nem baj Chipo ki maradtál egy 90-perces meccsből <#vigyor4> .A tabella elején végeztünk szerencsére,mondjuk nem volt nehéz mert a csapat 80% vagy tankozott vagy csipázott így mi tudtunk foglalni rendesen <#smile>
Köszönöm a válaszokat.

<#eljen> Még néhány hónap és meg is tanulom a dolgokat <#smile>
Roger6
Visszahívás: Generals mapon van egy HQ gomb jobb felül. Ha belépsz a menübe, láthatod milyen AT-k tartoznak a karakteredhez, ha kiveszed a pipát az AT mögül, akkor visszahívod. Utána pipa a másik mögött, majd a térképen el ne felejtsd megnyomni a "Deploy"-t. 😊

Bocsi, még nagyon hülye vagyok ehhez. <#smile> Visszahívni, hogy tudod őket? Mármint csak akkor tudod lehívni a 2-est, ha az 1-es lekerül a térképről, nem? Mármint fel is tudod őket venni a térképről, nem csak lerakni oda?
Roger6
A nagy infantry-nak 5 pontja van, mégis 9 pontnyi AT áll a garázsban, pont az előbb leírtak miatt.

Roger6
De írtam, hogy ennek az a lényege, hogy ha elfogy a morál, vagy megsemmisül, akkor visszahívod az első számú csapatot, és beveted a kettest. Így nincs üresjárat, mindig lehet aktív AT-d. Amúgy is, mire használsz warfound-ot, ha nem AT-ra? 😄 😄

De nem érek sokat vele, ha csak 1-et tudok használni.
Roger6
Az nem baj, mondtam, mindig több AT-dnek kell lennie, mint ahány pontod van.

Ez mekkora már! Nem is kellett várni egyből lerakta az AT-met. <#smile>

Közbe meg sikerült feleslegesen kidobnom 28.500 warfoundsot, mert vettem még egy AT-t, ahogy Grabo javasolta, csak elfelejtettem, hogy még 1 Command pointom van csak...
Roger6
Ja, én vagyok ahülye, MG42-vel kapcsoltam össze a háborút, sry. Akkor is gratulálok!

Amerikaiak, mint mindig <#smile>
Roger6
Németek nyertek? Grat!

A szombat, lehet jó lesz most nekem is <#smile>

Tegnap este Bad-Neumheim körül mozgattam a AT-met, ott is sikerült némi területet nyerni.

"War hogy all most?"
Megnyertük <#smile>

Az AT tényleg ilyen lassan fejlődik? Még az 1/3-dát sem érte el a xp baron az upgrade-ig
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.09.09. 10:35:15
Roger6
MG42, szintén.

Én MG-42-őt használok, amellé még elfér az anti-tank gránát. De ha több mindent akarsz magaddal vinni, akkor inkább az Stg. 44 érdemes használni, mert az is nagyon jó fegyver.
MG42 egyertelmu. Az az egesz jatekban a legjobb fegyver. Csak akkor hasznalom ha sikerul elvennem az ellenfeltol. 😛
H3 a legolcsobb ha nehez tankok ellen mesz. 2Db eleg belole. Az RPG-43-al nem mindegy hol talalod el es sokszor lepattanhat. Szal heavy tankra a H3 vagy Sticky. Konnyure, medium-ra bazooka meg RPG43 is jo.

Mas: Tegnap befoglaltuk a fel terkepet az este. Bocsi azoktol akikkel nem tudtam emiatt staged-re menni. Szombaton delelott/del korul csapathatjuk ha jo nektek!
War hogy all most? (sajna nem tudom megnezni, mert a mobilapp mar nem muxik se szifonon, se androidon...)
Sziasztok,

Tudom,hogy egyén és pálya függő is,de német infantrynak mit érdemes megvenni?Assaultot és skirmisht szoktak játszani.Gondolok itt az mp 40-re,mg 34-re,kar 98,mg 42-re és a legvégén van az stg 44.Ki mit használ?Egy aranyközépút érdekelne! 😊 És melyik fegyver a leghasznosabb a tankok ellen?Most a H3-at használom,de nagyon szemezek a tankelhárító gránáttal. 😊

Én is csak azért vettem egyet, hogy kitapasztaljam a rendszer működését. De én is gondolkozok újabbak vételén.
Roger6
Én kettőt vettem az elején, mert ugye amíg az egyik újraépül, addig a másikat tudom küldeni valahova. Ha a saját csatádban részt veszel, és jó a csapat, akkor csatánként akár 20.000 XP-t is össze lehet szedni, amit a te saját karaktered kap meg. Én pl. Reconnal nem nyomtam két hete, csak tologattam az AT-ket, így lett 200.000 xp-m vele 10 nap alatt. Szóval elég hasznos karakterfejlődés szempontjából.

Igen köszönöm!

Most igazgatom az eddigi kemény 1 db-momat <#smile>
Roger6
A harctól csökken. Ha nyertek, 10 ponttal, ha vesztetek akkor 20 ponttal. Ha a morál 25 alatt van, és csatába keveredik a banda, akkor megadják magukat, és feloszlik az AT, de persze miután újjáépült, megmarad minden megszerzett tapasztalati pontjuk. Badge-ek nélkül 0-ról 100-ra a morál 10 óra 40 perc alatt kúszik fel, tehát nagyjából 6 és fél perc alatt 1 morált növekszik. Azt hiszem csata ideje alatt nem nő a morál, csak akkor, ha nem harcolnak.

A morál növekedésének mértékét, és maximumát is tudod növelni két badge-el, amiket ugye egy Tábornoknak érdemes adni, sima Infantry-nak nem igazán. Az AT-k mozgási sebessége is növelhető Badge-el, de általános elmondható, hogy a leggyorsabbak a motors egységek, azon belül is azt hiszem a REcon-ok, és ugye a gyalogosok a leglassabbak.

Remélem tudtam segíteni.

Értem.Én német ágon vagyok.Már várom a párducot! 😊

Kezdő kérdés tudom:
Az AT-k morálja hogy alakul (Mitől csökkent, mitől nő stb...)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.09.08. 15:55:59
Roger6
Kedvenc Infantry-m XP száma: MAX

Na végre, de szépen néz ki.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.07. 23:04:04

Én szoktam amerikaival, de csak a light kategóriában. Mediumban a német Panther nagyon op, szívni meg nem szeretek ellene... 😊
Nagyobbra meg egyelőre nincs pénz, bár már unlockolva vannak.
Sziasztok,

Tankkal senki sem mókázik?

Üdv,
G

Roger6
Abban én is, mondjuk csak egyszer próbáltam.

Rá kéne gyúrni a repcsire. Egyelőre elég béna vagyok...
igen az volt 😊
Roger6
Wehhehe 😊 Szegények <#hawaii> Jó hosszú meccs lehetett, legalábbis a 3 szereplős meccset általában tovább tartanak mint a sima.

Na végre..
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.07. 10:40:27