Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"3 klan egyutt: Devil's brigade, Allied Airborne Army es a Detuch US Division."
Gondoltam, hogy a másik 2 is klán, mert elég jól tolták, +a DUSD ismerős is volt Schilli videóiból
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Azért látszik az utolsó két war eredményén, hogy a Szovjet oldallal a kutya sem játszik, de aki játszik, az is hatalmas balfék. 1.700 csata a legnagyobb veszteséggel (ok, németek épphogy megelőztek) - más 3.000 csata alatt nem éget el ennyi warfound-ot. Elég nehéz így bármi értelmeset is alkotni.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.10. 18:05:18
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gratula! Jol toltad. 😊
3 klan egyutt: Devil's brigade, Allied Airborne Army es a Detuch US Division.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.09.10. 16:22:13
Más: Ma játszottam velük pár meccset, mert pont ott tologatták ők is az AT-iket, ahol én. Ez az utolsó csata végeredménye:
Azért kicsit jó érzés volt látni a helyezésem <#smile>#smile>

Utoljára szerkesztette: Kevin001200, 2016.09.09. 23:15:21
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.09. 17:14:59
Kosz az infot! Vhogy sikerult belepnem mobilrol es gyorsan berakni a sorba az AT-ket, igy remelhetoleg Szombatra mar lesz tankosom is. Az infantry-kat pik-pakk lerakta. Ha sikerul a haboru elejet (ujrakezdeset) elcsipni akkor le lehet szorni az emberkeket eleg gyorsan sorbanallas nelkul.
Ja, es nem vesztegetted el a penzt, mert ha lesz ujabb command point-od akkor mar hasznalhatod is a mar megvett csapatod. Meg 1-2 gyoztes haboru es a katonad kaphat egy ujabb Command pontot. 😉
Közbe meg sikerült feleslegesen kidobnom 28.500 warfoundsot, mert vettem még egy AT-t, ahogy Grabo javasolta, csak elfelejtettem, hogy még 1 Command pointom van csak...
Tegnap este Bad-Neumheim körül mozgattam a AT-met, ott is sikerült némi területet nyerni.
"War hogy all most?"
Megnyertük <#smile>#smile>
Az AT tényleg ilyen lassan fejlődik? Még az 1/3-dát sem érte el a xp baron az upgrade-ig
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.09.09. 10:35:15
H3 a legolcsobb ha nehez tankok ellen mesz. 2Db eleg belole. Az RPG-43-al nem mindegy hol talalod el es sokszor lepattanhat. Szal heavy tankra a H3 vagy Sticky. Konnyure, medium-ra bazooka meg RPG43 is jo.
Mas: Tegnap befoglaltuk a fel terkepet az este. Bocsi azoktol akikkel nem tudtam emiatt staged-re menni. Szombaton delelott/del korul csapathatjuk ha jo nektek!
War hogy all most? (sajna nem tudom megnezni, mert a mobilapp mar nem muxik se szifonon, se androidon...)
Tudom,hogy egyén és pálya függő is,de német infantrynak mit érdemes megvenni?Assaultot és skirmisht szoktak játszani.Gondolok itt az mp 40-re,mg 34-re,kar 98,mg 42-re és a legvégén van az stg 44.Ki mit használ?Egy aranyközépút érdekelne! 😊 És melyik fegyver a leghasznosabb a tankok ellen?Most a H3-at használom,de nagyon szemezek a tankelhárító gránáttal. 😊
Most igazgatom az eddigi kemény 1 db-momat <#smile>#smile>
A morál növekedésének mértékét, és maximumát is tudod növelni két badge-el, amiket ugye egy Tábornoknak érdemes adni, sima Infantry-nak nem igazán. Az AT-k mozgási sebessége is növelhető Badge-el, de általános elmondható, hogy a leggyorsabbak a motors egységek, azon belül is azt hiszem a REcon-ok, és ugye a gyalogosok a leglassabbak.
Remélem tudtam segíteni.
Az AT-k morálja hogy alakul (Mitől csökkent, mitől nő stb...)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.09.08. 15:55:59
Na végre, de szépen néz ki.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.07. 23:04:04
Nagyobbra meg egyelőre nincs pénz, bár már unlockolva vannak.
Tankkal senki sem mókázik?
Üdv,
G
Na végre..
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.07. 10:40:27