5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#4682 Én is így gondolom, hogy a kicsi pálya megtanítja az alapokat, ahogy te írod, és utána mehet a fekete leves. Akkor meg a tankok, meg a repcsik lesznek a gond. Szerintem jó, hogy nem egyből kapja a nyakába az áldást. -
Lokker #4681 Ezt el is felejtettem de mire unlockolja legalább tisztába lesz az alapok egy részével és arra a kicsi pálya is tökéletes. -
#4680 Kezdőként nem mehet sem War-t, sem Assault-ot. -
Lokker #4679 Assaultot vagy War-t kell menni ott elég nagy a pálya. Mondjuk nekem nem jött be ez az új spawn meg a sok növény. Eddig is nehezen szúrtam ki a kicsit messzebb lévő katonákat, most meg csak az irányt tudom belőni de utána kampec. -
#4678 :) Ez nem a megszokott COD meg CS vonal, az biztos.
- " tudtam, hogy ez nem egy ultrarealisztikus játék" // milyen egy ultrarealisztikus FPS játék? :)
- " Megtalálom, eltalálom, és behúzódik fedezékbe, aztán más lelövi" // ez user error, nézd meg az én statjaimat, érdekes módon én le tudom őket lőni, tömegével, sőt, itt a fórumon mindenki más is. (megfejtést a vége fele írom amúgy erre)
- "1XP-t azért kapok mert megsebeztem" // ezt hívják assist-nak, jobb lenne, ha nem kapnál érte semmit?
- " A valóságban nem így működik" - azé csak megkérdezném nem támadási szándékból magát, kedves Szakember Úr, hogy mennyi tárat tetszett kilőni SVT-vel a VALÓDI életben, ha már így tetszik tunni, hogy milyen a valóságban? :) Tudom a választ természetesen, szóval ezt a valóság témát ne erőltessük ezentúl.
- "a "visszarúgás" miatt nincs is olyan érzése az embernek mintha lőne" // ez kurva nagy, mintha egy autós játékra azt mondanád, hogy azért nem olyan, mintha autóban mennék, mert kanyarban nagy sebességnél csúszik a gumi. Ezen jó mosolyogtam.
Ha már itt a nagy realitásról meg valóságról beszélsz: recoil minden normális játékban van, CS-ben is a földre kell célozni már az első pár skuló után. RO-ban lősz egyet, aztán visszaáll a normális helyzetbe, itt viszont neked kell normális helyzetbe hozni a fegyvert. Várjunk csak... a valódi életben sem magától áll vissza a fegyver, hanem neked kell odahúznod. Ja tényleg, akkor most milyen valóságról beszélünk? :D Amikor lősz, akkor lefele húzod az egeret, mintha ellentartanál egy fegyvernek, szerintem meg pont ez a realisztikus. Kis gyakorlás, aztán rinya helyett killekkel jössz majd ide.
Tudom, hogy minden újonc problémázik, mert nem tudnak statot gyártani, pedig ők nagymesterek egy másik játékban. Hát ez itt nem működik, fel kell küzdened magad a ranglétra legalsó fokáról a legtetejére. Kemény, és hosszú munka, hónapok kérdése.
FONTOS:
Azért kicsi pályákra dobott be, mert minden játékosnak vagy egy profil szintje. Kezdők csakis Encounter pályákra léphetnek be, ezek baromi kicsik. Hidd el, az igazi pályák ennek a több tízszeresei.
Játékos profilokhoz elérhető achievementek:
Szóval telepítsd vissza a játékot, rinya befejez, és kezdj el farmolni! -
Jaqen #4677 Ma kipróbáltam a játékot, mert ígéretesnek tűnt. Három meccset mentem, de le is töröltem a fenébe. A legnyomósabb ok, a fegyverhangok: Mintha kukoricát pattogtatnának basszus. Amikor meg eltalálom az ellenfelem hallom, hogy kiált. Függetlenül attól, hogy 500m-re van :D Azt, hogy egy emberbe több lövés kell lenyeltem, mert tudtam, hogy ez nem egy ultrarealisztikus játék. De őszintén szólva idegesítő, és nevetséges. Megtalálom, eltalálom, és behúzódik fedezékbe, aztán más lelövi. Vagy Ő lő le engem. 1XP-t azért kapok mert megsebeztem :D Aztán ott van a fegyverek le-NEM modellezése. Az SVT40-el ha lövök, a katonám konkrétan felrántja a kezét :D Vicc, és basszus nem tudok normálisan leadni két lövést mert felrántja az égbe. Miért? A valóságban nem így működik, ezzel akarták a visszarúgást szimulálni? Konkrétan a hangok, a "visszarúgás" miatt nincs is olyan érzése az embernek mintha lőne. A pálya amire háromszor egymás után bedobott baromi kicsi, és a 16-32-es meccsek miatt semmi háborús feeling nincs. Maradok a Red orchestra 2-nél. -
#4676 Mi a franc, kiengedték az idiótákat a kerítésen? Úgy hullottak, mint a legyek, szerintem azt sem tudták, hogy melyik játékkal játszanak:
-
#4675 Francokat. Sima ugrásért 2-5 között kapsz. Ha viszont úgy ugrasz ki, hogy a para repülő sérült (lángol, pirosban van az armorja), és sikeresen földet érsz, akkor kapsz 30 fölött. -
gstup #4674 Gondolom minél alacsonyabban kell nyitni.A hotzone amit én jelölök ki pontot az ugrás előtt? -
ToMy_ #4673 Attól függ, milyen magasan nyitod az ernyőt és milyen közel érsz földet a hotzone-hoz. -
gstup #4672 Sziasztok,
Van amikor a desszantosommal 36 xp-t kapok földetéréskor és van amikor 3-at.Ez mitől függ vagy mi befolyásolja? -
Dagohun74 #4671 Ahha ez benne van a csata végi elszámolásba. Mondjuk kicsit lehetne részletesebb az elszámolás a végén. Köszi. -
#4670 Rangonként nő a fizetés. Fizetést akkor kapsz, ha részt veszel a csatában. Értelem szerűen ha a kliensben szórakozol, azért nem jár fizetés. Ezen felül jönnek a fizetésre a killek, tankok robbantása, foglalások, egyszóval az, hogy mennyire vagy aktív, és sikeres egy csatában. Az alap fizetést viszont akkor is megkapod, ha nem csinálsz semmit az ütközetben, csak éppen akkor reportolnak, és mehetsz pár hét kényszerpihenőre. -
Dagohun74 #4669 Én sem találtam sehol nyomát hogy tudnék olyat indítani ami traning szerű.
Kérdezném mit is jelent a x credit/óra szintenként emelkedik. Online vagyok 1 órát kapok x creditet-t, vagy játszok órákat és átlagba ennyit kaphatok? -
#4668 Itt van, hogy hogyan keressünk zsettát, 8 perccel ezelőtt került ki: LINK -
ChipKng #4667 Ezt mar ATWAY is bemutatta. Ha tele az osszes para ules es te vagy a szerencses +1 jatekos akkor a pilotafulkebe kerulsz es vezethesz. Ill. van valami masik modszer is amivel ki kell nyirni a pilotat es beulhetsz a helyere a C billentyuvel.
Ha jol tudom a trening reszt kivettek sajnos. :( -
ikarus44 #4666 Csak egy van. First Blood ha jól tudom. De ott is meg tudod ezeket csinálni valamilyen szinten. -
Dagohun74 #4665 Srácok!
Van valamiféle test pálya tutorial vagy hasonló, esetleg ahol ki lehet próbálni a fegyvereket vagy gyakorolni a célzást? -
ikarus44 #4664 Természetesen ki más lett volna aki összehozza ezt
-
#4663 Ja okés, War-ban is adja. Tegnap jött le valami frissítés, azóta szórja az xp-t.
-
#4662 A kisebb katonámat húzom, szóval Staged-et nyomtam. Mióta dobja ilyen jól az XP-t Staged-ben?
-
gstup #4661 A tankos részt felejtsd el. :D Párducom van,de borzasztó árkád. -
Dagohun74 #4660 Igen közelre jó a géppisztoly, de távolra.... A sniperkedés kimarad sose szerettem. Igazából a tankozás érdekelne majd WoT, WT, AW után. Majd az ejtőernyős része is. Még nem tudom melyik lesz előbb. A tankos részével nem volt nagy sikerem (1 csata). Na majd még meg álmodom most úgyis pénz farmollás van. -
ikarus44 #4659 Bár a Gewert nem szerettem (még a buff előtti állapotáról beszélek) de amíg volt fps-em sokat játszottam a Granddal, mert azt viszont nagyon szerettem. De ez már nem most volt... -
gstup #4658 Én G43-at maxoltam ki és avval mentem az stg 44 megszerzéséig.Mindegy volt hogy házban vagy középtávra kellett lőni vele.Nagyon jól elvoltam.Magas sebzése miatt közelre is kiváló volt.2 lövés volt egy ember. -
ikarus44 #4657 Én az alapján döntök mindig egy fegyver mellett, hogy milyen játékstílust kedvelek, és hogy mennyire szeretek az adott fegyverrel játszani. Én speciel, az automata fegyverek kedvelem, mert alacsony fps mellett nagyobb vele a túlélési esélyem, de próbálok vele mind közel, mind középtávú harcra is megfelelni vele (távolharc már a csipa kategóri nálam) így én pl. a fő infantry-mnak mindig LMG-t rakok (M1/M2 Carbine az Amerikai, MG-42 a Német gyalogomnak+anti tank gránát)
De viszont az ejtősömnek SMG-t rakok, mert ott mindig pontot támadok, és ahogy Grabo is írta ott az a legelőnyösebb.
Én szeretem a PPSH-t, és nem is kerül annyiba mint a PPS. Én is majd anti-tank gránátot akarok berakni, csak nincs meg még a ribbonom, azért használok mine-t. -
#4656 Lehet sima Infy-nek is természetesen. Házban, pontoknál forgolódva szűk helyeken kifejezetten kényelmes, míg a nagy böszme MG42 pl falnál "elakad" (felemeli a karakter a fegyvert), ilyenkor pl nem lehet lőni vele. Főleg kicsi távolságra hatásos, de pont olyan olcsó is. -
Dagohun74 #4655 Az mp-34 az inkább a para-nak jobb vagy lehet a sima inf-nak is, vagy annak inkább a puska dukál? Mert most mp-34-em van az inf-nak lévén a kezdő fegyvert kimaxoltam. Néha igen jó lenne a puska messzebb lévő célpontok ellen de a foglalásnál jó a kis géppisztoly. És igazából tök tanácstalan vagyok mert jó lenne egy tankos is meg egy para is. De a pénz nem terem. Melózni kell érte. -
#4654 Leírtam, mitől függ egy fegyver fenntartási költsége, nincs ilyen, hogy bármelyik nemzeté olcsóbb lenne. Általános érvényű szabály, hogy hasonló fegyverek hasonló felszereléssel hasonló költségbe kerülnek. Egy azonos szintű SMG-t azonos szintű SMG-hez hasonlítva nincs különbség (ha persze modulok is ugyanazok) fenntartás illetően.
Ha PPS-43-at MP-40-el vagy Thompson-al hasonlítod össze, hajszálra pontosan ugyanannyiba kerül a fegyver fenntartása hasonló felszerelés mellett. Mindenki tudja, hogy az SMG-vel lehet spórolni a legtöbbet, ezért a Parás a legjobb pénzkereső. Autóra nem költ, SMG minimál modullal és alap lőszerrel meg olcsó, de ez BÁRMILYEN nemzetre igaz.
A bevétel meg elég sok rétű, ATAWAY-nek volt egy videója erről. Legfontosabb tényezők a katona szintje illetve a csatában nyújtott aktivitás, és teljesítmény. Ha szar valaki, szar lesz a bevétele, ha jó valaki, akkor meg dől a lé, a fegyver nem fogja ezt döntő mértékben befolyásolni.
A Ppsh-41 azért kakukktojás, mert az közepes szintű SMG, ami nincs a többi nemzetnek, cserébe a többi nemzet előbb hozzájut a high-level SMG-hez.
LOW || M3 Grease Gun = MP-34 = PPD-40
MID || PPSh-41
HIGH || Thompson = MP-40 = PPS-43
Amúgy kurván nem vágom miért PPSh-t használsz. A fő infy-re elég egy tankelhárító gránát ( így), oszt jóvan. Minden helyzetet tudsz vele kezelni (APC, tankok, autók, akármi). Peccs óta sokan a felső szinten (padláson) húzódnak meg, ide lenne értelme gránátnak talán, de egyrészt mindig van másnál, aki felbassza nekik, másrészt meg minden foglalási pontnál van Bazookra, szóval kettővel ki lehet füstölni a patkányt + a legtöbb tárgyra/házra felmászva be lehet látni a padlásra. -
ikarus44 #4653 Pedig tényleg olcsóbb. Igaz túloztam, mert nem 10-zed annyiba, de tényleg fele annyiból kihozom a javításokat mint az Amcsi/Német oldalon. (PPSH-t használok, a ruszki tankelhárító akna mellett)
(Nekem erre Yunput barátunk hívta fel a figyelmem (mostani regjén: WikingRagnar) -
Dagohun74 #4652 Köszi.
-
#4651 Természetesen nem igaz, hogy 10-ed annyiba kerülnek, ez az infó nem is értem honnan jött. Minél drágább egy fegyver vagy fejlesztés, annál drágább a karban tartása is.
Mondom, egy AVS pl 208.000-be kerül, egy MG42 pedig 183.000-be. Na de akkor hogy lesz drágább egy MG fenntartása egy AVS-hez képest? Hát úgy, hogy felhúzzák 1.200 rpm-re az MG-t, aztán az 50 skulót pár mp alatt kieresztik a tárból, míg egy AVS max 15 skuller lő ki egyszerre, azt is 700 rpm-el. Minél többet lősz egy fegyverrel, annál drágább lesz. A nem talált lövések növelik meg a fenntartást, ugyanis a nem találatért is fizetsz lőszert, és fegyver/modul használatot. Degtyarev DP-nél is ez van, ha rátenyerelsz a tűzgombra, olyan mínuszod lesz, mint a szar, aztán csak 720 rpm-es - csak hát az 50-es tár elég vonzó.
Szóval minden fegyver fenntartása csakis a modulok, a lőszer, és a talált skulók függvénye.
Tudsz spórolni azzal, ha ellenfél fegyverét veszed fel, ilyenkor a modulokért fizetsz, a lőszerért nem. Ha foglalsz, az megint csak aranybánya, pont védés, ilyesmi. -
figg8 #4650 Köszönöm urak az infót. -
ikarus44 #4649 Igen sajna ez ilyen... Én '14 nyara óta játszom, (kisebb-nagyobb kihagyásokkal) de nekem sincs még egyik nemzet sem kihúzva. -
Dagohun74 #4648 Na ezt se tudtam. Mármint hogy az oroszok "olcsóbbak". Elég "sokba" kerülne kipróbálni egyik v másik nemzettet. Egy meccs alatt kapok általában 4-5000 között. Ez nem tudom mennyire jó vagy rossz. De ezzel a tempóval kb. egy hét mire összeszedek egy másik nemzetre.Meló mellet plusz család. -
ikarus44 #4647 Sajnos nincs annyira lehetőség általánosan a pénzfarmra, mint mondjuk a WOT-ban, hogy veszel egy T6-os tankot, és uzsgyi.
Ami leginkább hozza a pénzt a repülős, és a harckocsizó. De előbbihez tudás, utóbbihoz pedig szerencse kell. Ami mostanában tűnt fel Grabo-nak, hogy a parával (ejtőernyős) lehet talán a legjobban pénzt keresni, a "hagyományosabb" kasztok közül.
Ill. a Szovjet nemzettel lehet még de azzal általánosan, mert kb. tized annyiba kerülnek a cuccaik ("karbantartást" illetően) mint bármelyik másiknak.
De ezt ki kell tapasztalni, neked is hogy ezek közül melyikkel tudsz érvényesülni. -
#4646 Aha, tank lesz az érdekes :) Már alig várom. -
Dagohun74 #4645 Üdv. Nem rég kezdtem, és azt hiszem elkövettem egy kis hibát aminek iszom a levét. sikerült össze szednem 70k pénzt. Na megléptem a 7 v 8 as szintet felkínálta a program a tankos karaktert na mondom ilyen úgy is kell hát akkor accept. Na igen ám de nem olvastam el a szöveget és a gyalogosomat átrakta tankosnak, ott álltam egy gyalásóval és és panzer I-el. Mentem egy csatát ha már megvan erre szanaszét bombáztak az oroszok. Vissza váltottam gyalogosra, de most ott vagyok ahol a part szakad egy árva vasam sincs. A kérdésem az lenne hogy lehet pénzt spórolni? Vissza olvastam pár oldalt a fórumba és és ami lejött az hogy nem kell ész nélkül fejleszteni a fegyvereket. mondjuk csak egy van feloldva, a kezdő. Pár tipp kellene az öreg rókáktól mire kell figyelni. Előre is köszi. -
ChipKng #4644 Jelenleg ha belelosz valakibe ketszer de a harmadik lovest egy tarsad viszi be, akkor o kapja a pontokat. Ezt egyensulyozza az assziszt, azaz te erosen hozzajarultal az egyen likvidalashoz ezert kapsz te is pontot.
Remelhetoleg azokra is megcsinaljak, mert ott szamit csak igazan loveban meg pontban. :)
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.10.25. 11:58:08 -
ikarus44 #4643 Az hogyha megsebzel valamit, vagy valakit, és ha más lövi ki/öli meg akkor te is kapsz némi xp-t ezért, mert besegítettél. Én csak remélni merem, hogy a harckocsiknál is megcsinálják.