5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Köszi, igazán megtisztelő. Azért van heti 5 súlyzós edzésem, párkapcsolatban élek a saját tulajdonomban lévő lakásomban az élettársammal. Persze mindig meglep, amikor olyan ember kockáz le, akinek a szaros konfigja van az aláírásában. Fail nigga
  • ChipKng
    Nem is emlekszem ra mikor volt utoljara szerver leallas. Most valszeg az uj update jon ki, azert.
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.11.10. 10:54:38
  • Roger6
    Sok szerverleállás? Heh? Elég aktív vagyok, de nem nagyon látom lelőve a peccseken kívül, reggel meg:
  • CommanDos
    Miért van ez a sok szerver leállás?
    Már megint mikor ráérnénk nem lesz elérhető tiszta szivatás :/
    Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2016.11.09. 21:53:09
  • Roger6
    Mindenkitol bocs a nyers stilusert,de mar ismertek. Fodrasznal ulok es tologatom a csapataimat amig varakozok. Tegyetek ti is ezt.
  • Roger6
    Nem mellesleg pont ezért kezdtem el random war-okat nyomni, mert ennyi idő után kurva unalmas ugyanazokat a vonalakat nyomni a map-on. Szóval majd figyeld meg a mostani war-t, ugyanez lesz a forgatókönyv is valószínűleg. Bocs, hogy ezt kell mondjam, de a megfigyelésed hagy némi kívánnivalót maga után.
  • Roger6
    Nem is Chipről beszéltem egyáltalán, azt sem értem miért te vetted magadra. Van egy terv, ami amúgy kint van a FAST WIN-hez, még Ginger.exe rakta ki hivatalos fórumra, pont ő volt az, aki feljött álnéven a szovjet TS-re, és hallgatta ki a stratégiát, ha már kémkedésről van szó, uraim. Nagyon egyszerű, irány Skandinávia, aztán délnek, és kész a fast win. Mindig ez van, 3 hónapja kb. ezt nyomjuk. De nem ez a gond, hanem hogy valami szart kerítesz köré csalásokról, meg kémekről, amikor így is alig van katona szovjet oldalon. Hát bocsánat, de kurva nagy faszságot írtok. Egyetlen valamirevaló klán sem tesz ilyet, nincs is mért, mert semmi nyereség nincs a war-ból. De hát ugye koholni vádakat, meg konetó elméleteket gyártani mindig könnyebb. Nem mellékesen a hivatalos fórumon Ginger kémkedése már év eleje óta kint van, az, hogy nem reagálnak rá, attól még nem lesz csaló valaki baszod.

Skandiáviába nem tudnak betörni, ahhoz összehangolt támadás kéne, DB meg nem északon nyomja az esetek nagy részében, így nem szükséges nagy katonai jelenlét.

Nem tudom hányszor írjam le, NINCSENEK PROFIK a játékban. Vannak jó játékosok, meg hasonló, profik nincsenek.

Tudom, hogy imádtok képzelődni, de leírom ezt is újra, mert látom nem olvastad el (erre reflektálva: És hát gépezni sem tud mindenki a munkahelyén") - MOBIL ALKALMAZÁS, 0-24 elérhetőség. Én naponta 18 órán keresztül tologatom a csapataimat, azt, hogy te ezt nem használod ki a te gondod, ettől nem én leszek a csaló, hagyjátok már abba ezt az atom baromságot. Csak én, és sokan már időzónában vannak. 50 tagunk van, szerinted nem fedjük le a 24 órát? :) Ne legyél naiv, ha 40 óra lenne egy nap, azt is lefednénk AT tologatása ügyében.

14 AT-m van, az egész frontvonalon látom én egyedül, hogy a frontvonalon mennyi emberrel kerülök szembe, kurvára nem kell csalónak lenni ehhez. Utálom, hogy gondolkodás nélkül vagdalóztok, butaság.

Számok értelmezése Az a gond, hogy a fasz németek főleg az amcsikat támadják, és NEM ÖSSZHANGOLTAN, ezért van annyi csatájuk, hanem minden szar csatába belemennek. Nincs stratégia, nincs overstack, stb. Ez a nagy büdös helyzet, csak egyszerűbb csapkodni, mint tényleg a dolgok mögé látni, és gondolkodni.

Itt írták pont nem régi, hogy aki jobb nálam, az máris csaló - ez akkora fasz felfogás, mint az állat, szóval töltsd le az alkalmazást, szerezz új gépet, aztán legyél egy értelmes klán tagja, hogy többet láss az egészből.

"véletlenül pont arra támadnak ahol kevesebb az ellen" - ezt is leírtam már, ha van 400 infy, és 50 moci 50 autó, kurvára mindegy, hogy hol támadsz, mert amúgy sem fogy el ennyi egy meccs alatt. Nem érdekes, hogy egyik oldalon 400 másikon 2000 van, ez cask a 2000 harcos morálcsökkenésére lenne jó.

Múltkor kérdezted, hogy mennyit játszunk a haverommal, akit éppen kiképzek. Péntektől-hétfő reggelig 19 óra volt a játékidő, ez a csatában töltött idő, meg sem mertem nézni, hogy mennyi volt az össz játékidő.
  • ikarus44
    Nem OP, Chip se azt mondta, de az pl nekem is furcsa, hogy úgy nyerik a war-t a ruszkik, hogy a legkevesebb győzelmet aratják. És ez nem 1-2 "potya" eset, hogy véletlenül pont arra támadnak ahol kevesebb az ellen, és esetleg úgy tudnak fővárost(-okat) befoglalni, hanem elég gyakori mostanában. először szimplán azt gondoltam hogy oda mentek át a (főleg USA oldalon játszó) profik, vagy valami hasonló de ezek szerint nem.

És a lehetséges bot generalok esetében is Chip-nek kell adnom igazat. Mert nem gondolnám, hogy a játékosok többségének lenne annyi ideje játszani, hogy szinte 0-24-be ott tudjanak lenni. (És hát gépezni sem tud mindenki a munkahelyén )
    És hát azt is tudjuk, hogy reto inkább csak ígérgetni tud mint cselekedni valami olyat, ami több pozitívummal járna mint negatívummal.
  • Roger6
    Készítettem egy érdekes táblázatot, illetve hozzá némi magyarázatot is körítettem.

Legutóbbi war eredménye:

Valamint a táblázat, remélem jól gépeltem be az adatokat, a számításokat az Excell végezte helyettem:

Én speciel kihűltem ezeken a számokon. Akartam egy esszét írni hozzá, de a CSATÁNKÉNT sáv tüzetesebb megvizsgálása után nem írok semmit. Ha ezek után is valaki azt hiszi, hogy valami OP a szovjet oldal, akkor annak ajánlok egy pár hónapos elzárást a diliházba.
  • Roger6
    Igazából én a csapatok mozgatási idejére akartam célozni, szóval hogy alvás közben automatikusan mozognak. Nincs rá szükség, minek? Én reggel 5:40-kor kelek, kutyát leviszem, és fél 7-kor reggeli közben nézem a map-ot. Utána munkahelyen is ránézek óránként, aztán edzés, és utána játék. Persze nem minden napom ilyen, de igazából reggel fél 7-től éjfélig képes vagyok csapatokat mozgatni minden további probléma nélkül. Szóval semmi automatizmus nincs a dologban, egyszerűen dolgoznak a Generálisok.

4.000 katonát nem lehet overstack-elni, szóval ahol ennyi katona van, ott lesz puskaszó is.
  • ChipKng
    Ez a mocskolodas mar a fegyver nerf elott is ment. ;)

Te is tudod, hogy nem mindegy hogy ott kell overstack-elned ahol 100 katona van vagy ott ahol 4000.

Egyebkent Reto-nak mar szoltak a problemarol (sot, tegnap Ciricius is osszefutott egy ilyen csavoval), meglatjuk tesznek is valamit, mert konkretan emiatt sokan atmentek inkabb staged-be karaktert fejleszteni. Ugyhogy most ropognak a greasegun-ok meg a hasonlo szarsagok. :D

Tudom a mobil appot, elegge vacak. Sokmindent nem latsz rajta es sok csapat mozgatasa iszonyuan sok idot vesz igenybe. 1000 katona bekuldesehez elkopik az ujjad meg a kijelzod. :D
  • Roger6
    Hát ezt a vádaskodást most hallom először, és abszolút faszágnak tartom, ez inkább mocskolódás, akárki is találta ki.

Puskadörrenés nélküli csata csakis overstack-eléssel lehetséges, ahogy minden más nemzetnél, ez nem kiváltság az oroszoknak.

Szerinted nálunk nem az van, hogy elfoglalunk valamit, reggelre meg az idióták elvesztik? Dehogynem.

Az alter accot abszolút baromságnak tartom, egyszerre nem lehet két accal befejelntkezve lenni, az meg senkinek nem éri meg, hogy naponta X órát azzal töltsön, hogy war-ban semmi nem csináljon, és az apc-k helyzetét mondja. Őszintén Chip, az APC-ket nem lehet ám eldugni a pályákon olyan nagyon, bárhol megtalálhatók, erre nem kell "kémet" állítani. Vannak alap pozíciók, ahova én mindig benézek, ezek értelmes távolságra vannak.

Fel lehet jelenteni az embereket, ha valakiről azt hiszik, hogy kémek, és kész.

Ez mocskolódás, gondolom a nerf miatt akadt ki az amerikai oldal.

Csapatok mozgatásáról: telefonról irányítható, ezzel mindent elmondtam.
  • Roger6
    Pont most írok a statisztikáról amúgy, fél órája kezdtem el
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.09. 13:25:30
  • ChipKng
    "Ezzel természetesen nem a DB teljesítményét akarom degradálni, mert tudom, mennyire jól játszanak, és szervezettek, hanem rávilágítani, hogy orosz oldalon mennyire káosz van, nem is értem, hogy lehet, hogy nyertünk war-t. "

Ugy, hogy semmi koze a teljesitmenynek a war-hoz. Ha megnezed a statisztikat a haboru vegen lathatod, hogy a legkevesebb gyozelemmel nyerik a haborut az utobbi idoben. Sok veteraunk mar szarik a war-ra, mert elege lett abbol, hogy kemeny munkaval este befoglaljak valamelyik varost es bebiztositjak, masnapra a fel terkep el van ujra foglalva mert az orosz oldalon softcap-peles megy. Az alternativ account-okkal nezik hol allomasozik a frontvonalon belul keves katona es betoljak abba az iranyba a megfelelo mennyiseget ami utan a csata eldol 1 puskadorrenes nelkul. Igy nem nehez war-t nyerni.
    Ha meg csatara kerul sor akkor eloszeretettel egyre gyakrabban kemkedesre hasznaljak ezeket az account-okat. Leadjak az APC-k helyzetet, gyengitik a csapatot mert nem csinalnak semmit es hasonlok.

Felmerult bennem olyan gondolat is, hogy leautomatizalhattak a csapatok mozgatasat es egy bot (program) tologatja a sereget akkor is amikor ok maguk is alszanak.
  • Roger6
    Szép, én mondtam. hogy még jobb is, mint előtte.
  • Bruce_Willis
    Üdv!
    Újra visszanyertem a formám. Meg kellett szokni a pályákat és a növényzetet.

• Roger6
    Amúgy a KGB az full amatőr klán, nézd meg hány idióta mászkál tőlük Heavy Set nélkül az általad linkelt frag videóban, ami ALAP egy Infantry-nál. Engem ki is tiltottak a TS szobájukból, mert leosztottam két tagot, vagyis kérdőre vontam, hogy ilyen "játékteljesítménnyel" hogy lehet klántag valaki. Védelmemre szóljon, hogy 2 hétig figyeltem a teljesítményüket, ami annyit ért, mintha a kutyámnak próbálnám elmagyarázni, hogy kell egy nyomdai anyagot postscriptelni.

Ezzel természetesen nem a DB teljesítményét akarom degradálni, mert tudom, mennyire jól játszanak, és szervezettek, hanem rávilágítani, hogy orosz oldalon mennyire káosz van, nem is értem, hogy lehet, hogy nyertünk war-t.

Én jelenleg orosz oldalon nem tudok összeszedett, értelmes klánt mondani, aki magas színvonalon űzi a játékot. Nálunk is minden jött-mentet felvesznek, tiszta vicc.

Ők az én reménységem, mégpedig WikingRagnar, aki kiváló tankos, illetve Fitti83, személyes jóbarátom, és egy tehetséges kezdő személyében:

• ChipKng
    Neztetek a devstream-et?
    Amcsik szopjak a legtobbet. M1/M2-ot lebutitjak. Kevesebb hatasfok, kevesebb loszer, nagyobb recoil. MG42-nel meg csak kilenges es recoil.
    Ugy latszik tul sokszor kalapaltuk el a KGB-t oda-vissza. :P Bar ok cserebe valami fura modon softcap-pelik (azaz csata nelkul befoglaljak) a fel vilagot egy-egy ejszaka alatt...
  • figg8
    Köszönöm .
  • Roger6
    Vágom, a legtöbb nevet ismerem innen.
  • Amper92
    Grabowszki egyszer összefutottam veled warba én voltam az mg42es német aki leszedett párszor:) De te is engem
  • Roger6
    Én úgy szoktam, hogy megnyomom a Print Screen gombot, aztán irány a kephost.com, és CTRL + V-vel behelyezem. Utána értelemszerűen megy minden.
  • figg8
    Grabo analfabéta vagyok......hogy töltötted fel a battle report képedet nekem az istennek sem megy....csináltam egy 103/17 csatát de a nagyképűség átka nem bírom a képet feltölteni.......
  • ikarus44
    Ez valóban elismerésre méltó! Gratulálok én is neki! Már most jobban nyomja mint én.

Mennyi órát játszotok egy héten?
  • Roger6
    Itt mondták páran, hogy ismerősök nem játszanak, mert nem lehet gyilkolni, meg kevés xp, meg ilyenek. Fitti83-al az utóbbi 2-3 hétben kezdtük el a kiképzést. Az első hét szopóág volt, azóta 1000 xp körül nyomja mindig, pozitív statot produkál, és ez idő alatt 14-es szintet ért el. Számomra elismerésre méltó.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.05. 20:36:05
  • Lokker
    Nem. Tudom hogy van csaló, találkoztam is már eggyel. De jóval ritkább mint bárhol máshol.
  • Roger6
    Jóval kevesebb, mint egy CS-ben.
  • rg60
    Ugye nem azt akarod mondani, hogy a H&G az a játék ahol senki se csal.
  • Roger6
    A kérdés a régi rendszerben vettem katonákra irányult az új rendszer vonatkozásában. Tudom, hogy két hónapja lehetett, de az még régi rendszer volt.
  • ToMy_
    Én az amcsi gyalogosomat már átképeztem tankossá, aztán vissza gyaloggá, és most megint tankos. Igaz, az utolsó átképzés kb. 2 hónapja volt.
    Szerintem az van, hogy ha nem alhadnagyként kezde a baka a karriert, akkor lehet képezni ide-oda.
    Amúgy ez az ingame pénzért vehető 30 nap prémium nagyon jó beruházás. 5-6 nap alatt megkerestem így a következő 30 nap árának a felét. Remélem nem fogják ez megváltoztatni.
    Szóval, aki tud, spórolja össze a 600k zsetont, és vegyen rajta prémiumot, érdemes.
  • Roger6
    Hogyne!
  • Lokker
    Kedvedért megnéztem és az egyik régi infantrym átképeztem reconra és engedi a visszaképzést is. :) Jó lesz? :D
  • Roger6
    Az oda képzésben biztos vagyok, de a visszában nem, és nem akarok bukni egy 17-es szintű infy-t ezért.
  • Lokker
    Amit vettem paratroopert már külön az új rendszerben annál nincs Career Options, de a régieknél még van. Szól a régieknél elviekben működnie kéne az oda-vissza képzésnek.
  • Lokker
    Tankost már képeztem vissza, bár nem vagyok benne biztos hogy az új rendszer alatt volt-e
  • ikarus44
    Akkor nem szóltam. Ez mikor változott meg? Egy ideje már nem játszok vele, úgyhogy nem vagyok annyira naprakész.
  • Roger6
    A régi karaktert át lehet képezni, na de vissza is? :) Ez itt a kérdés. Mert van egy 17-es kimaxolt, de most azért nem képzem át másra, mert nem tudom, hogy utána vissza lehet-e alaphelyzetbe állítani.
  • Lokker
    Ez attól függ mikor kezdte a játékot. Én pl csak generálist nem tudok képezni de a többit igen.
  • Roger6
    Azt hiszem már nem lehet kasztot váltani, szóval nem lehet kihúzni gyalogossal, aztán átképezni.
  • ikarus44
    Ez más.

Ha azt kérdezi, akkor azt ki kell húzni még gyaloggal, és megvenni. Bár nincs sok értelme harckocsizóval olyan használni. Sokkal hasznosabb, a marokfegyver+csavarkulcs párosítás.