Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ami mindenkinek elvette a kedvét az az hogy kezdőként esélyed sincs az ellenfél ellen. Ennyi. 😊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A pontok természetesen azóta is kempelve vannak. Támadásnál ha nincs autója sem motorja az ellenfélnek, akkor 01 vagy 02-be be, aztán kezdj valamit 10+ kemperrel. Nem lehet. Ez el van baszva. Védekezni kurva egyszerű, ha tiéd 01 és 02, főleg ha csak egy irányból jönnek. MG42 pro kemperek mindenhol, ez igen. Skill a tetőfokon <#wow3>#wow3>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Úgyhogy: Viszlát megint még egy pár hónap múlva...
Íme az intelligensnek nem nevezhető párbeszéd köztünk, 2 sor maradt le összesen (pl. hogy milyen szar statja van), mert ugye közben én azért szerettem volna nyerni is:
Elmorzsoltam egy könnycseppet persze a statja láttán, és szomorúan konstatáltam, hogy pont ilyen agyhalott szarok vannak mellettem sokan a háborúban. Ez az átlag szovjet katona tudása, vagyis nem tudása:
Ja, és szívesen okostojás azt a 400 xp-t, amit nélkülem soha nem kaptál volna meg, mert amit te odatettél meccsen, az még rántott húsnak is kevés, nemhogy egy csatát megnyerni.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.22. 18:12:44

Sracrol azt kell tudni, hogy veteran (regi) jatekos. Sok eve tolja, nagy tapasztalattal.
Szoval az MG42 moddolasrol azt irja: 1200 rpm-re kell gyorsitani, A celzojat is fejleszteni kell, meg a "barrel"-t pontossagra. A loszerhez nem nyult. Az STG-t nem javasolja, mert az szar, csak onmagad kinzasara jo.
STG-vel 300 ms felett olsz, amig az mg42,1919,Johnson -hoz 150ms is eleg, es a Carbine meg 175 ms.
Badge-ek kozul ezeket hasznalja: heavyset es fast reload
(És nemrég szedetem le a Steel Ocean-t, úgyhogy most meglehetősen régóta van alternatíva, a H&G-n kívül is, szóval most talán nem kell agygörcsöt kapnom, a következő hónapokban mire mindezt "javítják"😉
Én hétvégén közel 25 órát nyomtam a játékot (pénteken szabin voltam, és mivel nem volt jobb dolgom, a játékba fektettem sok időt). A spawn pontok sok helyen nincsenek a helyükön, ez számomra ennyi játék után csakis megerősítést nyert. Reconként aranybánya a növényzet számomra, simán befeküdtem egy spawn pont mellé (amikor Gyufát is lekéseltem - lásd Print Screen nem oly régi hozzászólásomban), és a spawn protection-ből kilépő embereket próbáltam one hit-elni, elég jó eredménnyel. Úgy 20 perc után mentek át rajtam autóval, szerintem tök véletlenül.
Aztán van az a map, amikor régebben X1 volt a két O pont között (elnézést, nem tudom a nevét). Mindkét O pont hatalmas lett, és millió plusz egy helyről be lehet rontani az adott területre. Viszont ezzel nem mini háborúk alakultak ki, mint ahogy RETO szerette volna, hanem über-baszott nagy kempek. Volt egy meccsem rajta, ami 127 perces volt. 15 perc alatt jutottunk egy O1-ig, és igen, a maradék 112 percben próbáltuk elfoglalni O2-t. Na de mi volt a taktikájuk? Nem volt verdájuk, úgyhogy az összes büdös gyökér ott kempelt O2-n, közel 2 órán keresztül. Ez igen RETO. ez így fasza lett. Még mondtam is a barátomnak, hogy nézd meg, ez gyors csata lesz, nincs járművük. Első warja volt életében. 2 órás... Zsír.
Factory map B line-ról támadást a mai napig nem nyertem, ez nagyjából 15 meccset foglal magában. Ott nagyon nincsenek rendben a spawn pontok. Természetesen a kemp itt is jelentős.
A Town map E4-ese is akkora baszott nagy pont lett, hogy szinte a folyó túloldaláról lehet foglalni (költői túlzás). A4-es szintén kemp mennyország, csomó szobával, garázzsal, mélyítéssel, stb. Néha azt sem tudom melyik mapon vagyok.
Tank kempelés is nagyon megy, elég felállni a közelben lévő hegy valamelyikére és voilá, kész a jó stat. Mert ugye ahogy kijössz a spawn pontból, már látható vagy. És mi véd meg? Úgyvan! Semmi! 😄 Mert okosan tiszta területek vannak a pontok között, semmi rejtőzési lehetőség, illetve sok esetben semmilyennel.
Ezen bizony van még mit fejleszteni. A kezdeti lelkesedésem eléggé alábbhagyott. Azt hittem, hogy na igen, végre a RETO kitett magáért. Tudom, hogy más a szimuláció, és más a valóság, így nem tudhatták, hogy a játékosok hogy reagálnak ezekre a változásokra, de az nyilvánvaló, hogy a kempereknek kedvezett ez a peccs. Aki csak ül egy sarokban - akár fél órát is -, és várja, hogy betoppanj a területre.
Biztos ez az értelmes játék? Egy sarokban ülni? Ez biztos, hogy jó irány, kedves RETO? Sajnálom a peccset, amilyen jól indult, annyira szar lett. Az fps-ről meg annyit, hogy a pálya egyik részén 120, aztán fordulok 90 fokot, hirtelen 40. Mi a fasz... Ennyire hogy lehet szarul optimalizálni valamit? Én nagyon remélem, hogy javítanak a dolgokon, mert... hát nem fun 18 kemper ellen játszani.
Köszi.Nem tudom ki Rusted pipes,de gondolom valami ős pro gamer.Én még csak most grindelek ezekért. 😊 Lehet később hasznos lesz majd.
Üdv
"Best mg42 setup: 1200 rpm, sights, accuracy barrel. Never use ammo and dont listen to the scrubs who use it 😄
Stg(D): well this is tricky, i use ammo, sights, 600 rof. Dont use barrel, it gives you no advantage. Some ppl find the stg too unstable at 600. U can fight this with tight grip(kinda) or reducing the rof by removing one of the rof mods or get skillZ Kappa. Dunno, stg sux dick and u shouldnt use it unless u wanna torture your self. Keep in mind that stgs time to kill is 300 ms, while mg42, 1919, Johnson are at 150 ms, carabine mostly run on 175 ms, smgs are around 200ms, and semiautos are also Under or around 200ms time to kill. So unless u headshot everyone with stg, dont use it 😛 its 4 bodyshots in torse on silver heavyset+, same eq points ad mg42. Only advantage over the mg42 is slightly better mobility. Also keep in mind u cannot hipfire it and accuracy is almost the same as on the carabine.
Badges: mg - heavyset + fast reload (u can go with hoarder so u can have antitank+pistol), stg - heavyset + what u want - bonus nades or fast reload
Wrote it on mobile, excuse me mistakes and typos."
Aki keri, annak leforditom. 😉
Negatívum: Ahogy itt olvasom a hsz-eket, azért sikerült ezt a patch-et is elrontani a retyónak...
"Ikarus! Neked az fps hogy alakult? "
Városban ugrál 20 és 30 közt, olykor csúnyán belaggol, (majd kíváncsi leszek, hogy a TS ront-e ezen valamit), de ahol nibncs sok kirajzoladó tárgy ott megvan a 30-32 fps többnyire.
Ez a játék egy kalap FOS lett!!!! 500 évig béta lesz.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.17. 14:12:50
Végre meglett a párduc.Annyira nem érzem "OP"-nak mint ahogy itt egyesek beállították.M10-nek ugyan úgy 2 lövés vagyok mint ahogy ő nekem.

Roger6 szintén zenész....undoritó lett a játék .most elég ha eljutok egy jó bokorig és végigkempelem a játékot....megyek passziánszozni...ez már nem észjáték bár idáig sem kellett hozzá sok....
Pontvédésnél 4-en 4 irányból mentünk, és nekem Gold Nimble van, szóval nem is hallhatott, mégis tudta hol fogok belépni a pontra. Pedig én nem usual helyeket használom, amit mindenki, hanem próbálok egyedi helyeket keresni, hogy meg tudjam lepni a foglalókat. 1-szer még elment volna, de 5-ből 5-ször, prefire is volt... Szóval nekem gyanús. A többiek is jól nyomták a Squad-ból, sőt, volt aki többször leszedett, de értelmes párbaj volt, nem fejes 5-ből 5-ször 😊
Amúgy amióta mindenki US oldalra ment, a war egy kínszenvedés lett. XP-t tudok farmolni, tudok fegyvereket húzni, meg pénzt keresni, de csatát nyerni... 5-ből 1-szer. Gondolom ti is ismeritek azt, hogy amint ott hagytok egy pontot foglalás után, egyből húzzák be, mert a csapat ne képes semmit tenni ellenük. 😊 Nálam mindig ez van. Behúzok egy pontot, ott maradok védeni 1-2 percet, aztán továbbállok. Ahogy továbbálltam, félúton a következő ponthoz, egyből elkezdi az ellenfél behúzni. 😊 Rohadt idegesítő tud lenni az oda-vissza furikázás. <#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.15. 09:33:35
Szoval a gyakorlat majd megmutatja mit hol erdemes finomitani/valtoztatni. Varhato volt, hogy egy ilyen merteku valtoztatasban sok hiba lesz.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.15. 01:49:06
Persze hogy logikus legyen a dolog, én nem tudok semmit csinálni, de természetesen engem szitává lehet lőni. Ez igen! Ez igen RETO! Fuck Logic!

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.15. 00:52:43
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.15. 00:40:25
Az tény hogy az Airfield a legátláttatóbb, de egy pálya legyen már sniperes legalább. Ki kell venni a pipát. Mint ahogy én is kivettem a skirmisht.
Eleinte tetszett a grafika de rájöttem hogy olyan a növényzet színe mint egy dzsungelben. A skirmish az egy az egyben úgy néz ki. Ezzel a frissítéssel azt érték el hogy mindenki kempel.
Nyugtattam magam hogy majd ha megismerem a pályákat, ismerek minden bokrot akkor jobb lesz, de ez nagyon el van kúrva. Annyit futok mint az állat.