Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2021.01.01. 23:27:21
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az első pár próba csata és javul a K/D <#eplus2>#eplus2>
(A héten jön az új gép, majd meglátjuk mi lesz)
Azt vettem észre, hogy amikor beadja ezt a képet, ahol írja hogy nyomjak Esc-et a kezdéshez, ott igazából nem látszanak a menü opciók. A kurzort ahogy mozgatom hallatszódik a " csettenés" , tehát ott van az, csak nem látszik. Nyomkodtam az Esc-et, és még szerencse hogy fejhallgató volt rajtam, mert érzékelhető volt, hogy ahogy mozgatom a kurzort a karakterem is mint ha mozogna a térben, változnak a térbeli hangok, illetve tudtam lőni, tárazni, futni, de mindezt csak hallottam, de továbbra se láttam mert csak a kezdő kép van előttem (mint ha ki lenne fagyva).
Mivel Steam-es klienst használtam, letöröltem, majd újra letöltöttem a H&G hivatalos oldaláról.
A csata már be tud tölteni, el is jutok odáig, hogy bejön a map previev képe ahol írja hogy nyomjak Esc-et a folytatáshoz, de ez a kép úgy ahogy van áll, a háttérben lehet hallani a hangokat, pontfoglalás effektjeit, de innen nem tudok tovább jutni. Mivel csodálatos módon csak a csatán belül van mód a grafikát beállítani (fuck logic), így kénytelen voltam belenyúlni a .ini fájlba és manuálisan átrakni az értékeket low-ra, gondolván hogy a high options miat nem képes betölteni a csata. Mindezek után újabb próba, változatlan kudarccal.
Nincs egy erőművem, de a gépigények alapján low-on simán kellene vinnie a játékot.
Bárkinek ötlet?
Lehet már voltak ilyen kérdések, de még nem találtam megoldást a problémára.
Pár éve ki akartam próbálni a játékot, be is tudtam lépni, csatába is rakott, de a grafikával volt valami gubanc mert minden el volt mosódva (minimum grafikán semmi gond nem kellett volna, hogy legyen), így élvezhetetlen volt a játék, hagytam is az egészet.
Most így pár év után úgy gondoltam visszanézek, hátha azóta javult a helyzet. Hát nem. El se jutok a csatáig.
A Start Battle gombra nyomva kiírja hogy Processing, és ennyi. Akár órákat is várhatok, de ennél tovább nem jut a dolog.
Ennek mi az oka, mi a megoldás módja? A legtöbb helyen azt olvastam erre, hogy a szerverek szarakodnak, de ennek nehezen tudok hinni, mert 2 éve is voltak ilyen reportok, azóta meg látom hogy mások tudnak játszani mindenféle gond nélkül.
Kb. a frissítés óta van pár problémám, amit nem tudom, hogy csak nálam gond e és egy újratelepítéssel orvosolható vagy maga a játék lett elcseszve?
1.Nem tud célozni járműben a karakterem. Hiába néz bele, azonnal visszavált a célzásról. Független, hogy áll a jármű vagy megy. Ez csak a motorra illetve autóra igaz! Repülőnél, tanknál nincs ilyen gond!
2."Szellemhangok"! Lövés, robbanás amikor nincs is körülöttem senki, de kb olyan mintha alám lőttek volna!
3.Eszközök indokolatlanul gyorsan amortizálódnak. Volt rá példa, hogy 5 percig voltam fent egy szerveren és kb. ha 3-szor lőttem el magam minden felszerelés legyen az gránát, gépfegyver stb. felére sérült!
Itt jegyezném meg, hogy rohadtul bosszantó amikor bedob egy olyan szerverre, ahol amint deployolsz vége a játéknak na jó van amikor pár percig játszhatsz! Rengetegszer előfordult már! Próbáltam térképen csatlakozni harcokhoz, de soha nem tett be sehová! Nem tudom igazából mi értelme van akkor? (olyan Warok aminél látszik, hogy nincs kitöltve az összes hely pl.: 18-20) Vagy csak én csinálok rosszul valamit!?
+ egy kérdés: Mennyire életszerű a játékban, hogy egy ép, fullosan felépített gépfegyverrel 2 méterről egy tár elszórva nem sebzi az ellent? Onnan tudom hogy akivel a tűzpárbaj megtörtént semmit nem sérült! Se lagg se szinkronizációs problémát nem tapasztaltam közben!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sajnos élet közbejött; az utóbbi 2 évben nem nagyon játszottam :D
Emlekszem mikor mi csinaltuk ezt 1-1 random csapattal es valaki benyogte, hogy GG, mindenki raformedt, hogy ebben mi volt a jo szamara?
Idle-nek igaza van, hogy fejlodni ilyenek ellen nem lehet. Beszelgettunk vmelyik hetvegen es felvetettem, hogy nem artana gyakorolni a taktikakat mert van nehany uj emberke akik nem tudjak a helyuket a palyan es ezzel kapcsolatba jott fel a tema, hogy ha nincs eros ellenfel ugy nem lehet.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2018.05.23. 10:43:06
Lehet itt van vege.
Tegnap ugy dontottunk, hogy nehany haboru erejeig megcsereljuk az US betuket. :)
A videóban látottak alapján értem miért nem megy! Nem tudok kamerát is mozgatni és külső nézetből repülni, mivel csak akkor megy a kamera mozgatás ha folyamat nyomom a shiftet de akkor a gép mozgatása nem lehetséges csak egy irányba repül. Valószínű beállítás lesz elsősorban a gond.
Utoljára szerkesztette: etejedu, 2018.05.04. 10:09:29
Aki nem ismerné Champi0nt: egy magyar srác, akit a repülősök legjobbjai között tartanak számon
A war-okba valszeg azert kerulsz be mert ott van hely. Eleg sokan staged-be mennek mert a war-ban tul sok a veteran akiket nem birnak elviselni es csalonak kialtanak.
A sturm nagyon adja..végre megszereztem. nem tudom köze van e hozzá de amióta ezt a fegyvert használom rendre Warokba dobál főleg hátrányból kezdő csapatba. (Tudom ki lehet iktatni a wart...)
Utoljára szerkesztette: etejedu, 2018.05.03. 18:19:35
Lenyeg, hogy a parancsnokunk (IdleCleese) hatarozott jo parancsokkal koordinalt minket es ami nagyon fontos: mindenki fegyelmezetten kovette az utasitasokat. Nagyon komoly kis taktikazas kellett mar, mert eszetlen hangyak modjara eselyunk se lett volna. Mutatja az ellenfel erejet es eszet, hogy ereztek a dolgot es nem rohatnak a meccs elejen E3-ra egyaltalan, hanem szepen felkeszultek es beastak magukat a kulcsfontossagu helyekre. Sok APC es tank banta az atkelesunket. Amint megjelentek a tankjaink mar jottek is a repulokkel, amik utan nalunk is bepattantak 2-en a repulokbe, hogy rendbe rakjak az egyensulyt.
SturmbrigadeOstwind nevu veteran jatekossal talan osszefuthattatok, foleg Nemet oldalon, ezuttal csatlakozott hozzank es a meccs vegen megjegyezte, hogy ilyen fajta csatakra szamitott a DB-tol. :)
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius