Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Én nem így látom, ugyanis a sniper nem tud semmit tenni már ponton belül - régen azért beláttak sok pontra kívülről is -, ráadásul most a pályák domborzata és növényzete miatt nincs nagy, egybefüggően belátható terület, tehát el lehet jutni halál vagy lövés nélkül egy pontra. A tankok más tészta, de war-ban nincsenek ezrével tankok mert elég drágák, és lassan termelődnek újra, de ők sem tudnak pontot védeni a cap zone-ok kialakítása miatt.b Az úszó járművek behozatalával pedig megnyílt a kapu az alternatív útvonalak felé is, lehet ezzel is taktikázni.
Sokan amúgy elégedetlenkednek a sniperek miatt, de ezek ellen Heavy Set a megoldás egyrészt, másrészt halhatatlanná tesz velük szemben, ha elkerülöd őket. Tudom, mókásan hangzik ez így leírva, de egy pontra tartva egyszer már meglőtt egy csipás, másodszor nem arra megyek. Képes vagyok 2 percig autózni csak azért, hogy hátulról támadjak meg egy pontot, és az esetek igen nagy részében ez beválik (most néztem meg, hogy pl. motorral 116 órám van, azaz 116 órát a játékidőmből azzal töltöttem, hogy mászkáltam a mocival). Úgyhogy a csipa ilyenkor bekaphatja, nem tud semmi csinálni, ponton belül meg ha bemerészkedik, drasztikusan csökken a túlélési esélye - war-ról beszélek, nem Staged-ben, ahol csupa idióta van.
A védekezés tényleg könnyebb lett, hiszen elég kempelni 5 embernek, és kész, a többi azt csinál, amit akar, a pont meg lesz védve.