Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amúgy én is igyekszem kiadni a parancsokat ha Leader vagyok, de nem nagyon ráz meg, ha valaki nem adja ki nekem ezt.
Most hétvégén ujra lett rakva a gép az op rendszer is cserélve lett win 7-ről 10-re, ill. kb. csak az 1/3-át raktam vissza a gépnek, de semmit sem változott a játékom maradt ugyanolyan fos az fps-em... És az a gép boost is még messze van 😞
Talán ami kicsit még számomra sántít, hogy ha kilépek egy Squad-ból, akkor miért nem vagyok a saját Squad-om leader-e? Mert ha kilépek, akkor utána csak Infantryval mehetek (már ha alapból ilyen Squad-ban voltam), ráadásul ha támadok, nem is válthatok line-t, hogy honnan akarok támadni, hanem azon maradok végig. Plusz nem tudok kasztot sem váltani közben.
De összességében kezdi összeszedni magát a RETO. <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.22. 07:21:19
Nem tudom mi bajod ezzel. Egyedul az APC hianyzik, de ez egy igazi AT karakter huzo palya. 😊 Ez akkor van amikor az ellenfelet (az amcsikat ezesetben) tolja vissza a sajatod es felhalmozodnak a keszletek hogy kikapnak, mennek hatra a generalisodnak meg elfogyott az APC-je, de meg betolta a "maradek" katonait.
Ezt azért írtam le, mert a ti AT-itek morálja nagyjából 80-al csökkent összesen, nekik meg 400-al kb 😄
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.22. 00:21:41
van tankom, Hetzer, PzIII (kiábrándultam belőlük), pont azért nem nagyon megyek már velük mert jött 1 motoros csóka, rám tapasztotta a bélyeget, mire vissza ült motorra én már pukkantam is.
Jobbik esetbe láttam hogy már mellettem van, néha letudtam szedni hogy gyorsan kipattantam, de inkább nem erőltetem. Maradok infantry. Lentebb olvastam 3 infantry karakterről véleményt, tetszik nekem is. Lesz közel harci, lesz anti tank, meg valami sniper szerű. Kész. És megyek cappelni mint ahogy eddig.
Mit értesz AT romlás alatt? Lövésem sincs a general dolgokhoz. War után kapunk valami jutalmat ha győz a frakciónk?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.08.22. 00:12:58
A számok megzavarhattak, mert kurván mindegy amúgy hogy 3.000 vagy 300 infantry van a csapatban, ugyanis nem fog elfogyni a 300 sem 30 perc alatt (ennyi egy csata ugyebár). Mondjuk a legutolsóban éppen 344 fogyott ahogy néztem, de általában nem fogy ennyi.
Ne hagyd magad megtéveszteni a nagy számok láttán, semmit nem jelent, hogy tízszer annyian vannak, sőt, igazából még jó is, mert hiába vesztesz, nektek 4-5 AT morálja romlik, nekik meg 20-é (még akkor is, ha a vesztesé jobban romlik). Szóval még jól is járhattok vele.
Ezt a kérdésed nem értem: "az ilyen enyhén balanszolatlan sereg kiosztást miért engedi elindítani amúgy" - ez itt háború, nem értem milyen balanszra vársz. Ez a kő kemény valóság, ott sem volt olyan, hogy: "jaaa, ti hoztatok 15 Tigrist, mert akkor várjatok kicsit, és hozatom a Sherman-eket. 😊
Amúgy a tankok teljesen túl vannak értékelve, de majd meglátod, ahogy egyre jobban megismered a játékot. Ugye amit írtunk: kell egy anti-tank karakter. Amikor a klánvezető meglátja, hogy az ellenfélnél van egy Armor Squad, meg van vagy 100 tank resource-ban, akkor mindig elüvölti magát, hogy "Guys! This is a fucking Candy Land"! És valóban az, volt olyan meccs, ahol 81 tankot nyírtunk ki, direkt nem húztuk be a pontot. Chip is mondta, hogy nekik volt olyan meccsük, amin 90+-ot, szóval nem kell beszarni ettől.
Nem a számok számítanak a csaták 95%-ban. A lényeg, hogy legyen jármű, amivel gyorsan tudsz mozogni két pont között. Nincs Recon? Nincs tank? Nincs para? Nem gond, amíg van Infantry, és van kocsid, vagy motorod. Addig meg tudsz oldani mindent.
az ilyen enyhén balanszolatlan sereg kiosztást miért engedi elindítani amúgy? Simán megszopat egy barom general 16-20 hülyét (minket) fél órás szenvedéssel mert berak 300 infantryt 3000 inf + 200 tank ellen.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.21. 23:37:24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2016.08.21. 21:56:56