Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, majd megtalálom a magam karakterét....Tény viszont, hogy itt tényleg nem feltétlen a gyilkolás az ami gyors fejlődést eredményez, inkább a foglalás....pffff....
(....de a ruszki RECON ruhája...az durván jól néz ki...-😊...)
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.09.29. 19:16:36
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Abbol is a legvacakabb. Amcsinal a 2.2x T-post aminek a kozepe mindent kitakar es alig nagyit. 😛
Mindenki recon akar lenni, mert a biztos tavolbol akar kockazat nelkul puffogtatni. Azzal viszont nem foglalodik be egy pont sem.
Ha már valamilyen specializálódott kasztot veszel (bármi mást ami nem infatry, vagy már nem alap infatry, hanem 12-es vagy 18.-as) akkor abból már nem tudod visszaképezni sima infatry-ra, és abszolút a 0-ról kell felépíteni azt is ugyanúgy.
"Ha RECON-t "veszek"...ugye az azért már alapban távcsőves puskát kap? - mondjátok, hogy igen!"
Igen azt kap, (ha jól tudom, akkor ezt még nem változtatták...), de nem kihúzottat! Csak a scope lesz rajta, és semmi más
"Van amúgy létjogosúltsága a játékban?...vagy mivel úgyis mindenki távcsöves könnyűgépusskákkal járkál felesleges??"
Megkockáztatom, (bár Grabo valszeg úgyis kijavít majd) hogy a Recon a legkönnyebben játszható kaszt a játékban, ill. ez az új patch is recon patch lett...
Bár ha támad a csapatotok akkor nincs nagy jelentősége, de ha ti védetek...
Kérdés!: Ezek a karakter dolgok hogy működnek? A nácikokkal most úgy vagyok, hogy kinyitottam a RECON-t is. Az alap karaktert "meg lehet csinálni" azzá, vagy az ha fene fenét eszik akkor is "mezei" gyalogos marad? Vagy ha ejtőernyőst akarok akkot azt kell megvennem, ha Recont akkor meg azt? Abszolút kezdő vagyok de pl ha veszek egy Kar98-t és kimaxolom akkor azt a többi karakter is tudja használni?...vagy minden egyes karakter esetében az alap fegyóját kell kimaxolni és/vagy újat venni?
Ha RECON-t "veszek"...ugye az azért már alapban távcsőves puskát kap? - mondjátok, hogy igen!
Van amúgy létjogosúltsága a játékban?...vagy mivel úgyis mindenki távcsöves könnyűgépusskákkal járkál felesleges??
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.09.28. 19:55:49
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.28. 12:20:58
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondjuk miután kiszedete azt a reto-s arcot kíváncsi vagyok, milyen lehetett a hangulat a székhelyükön <#nevetes1>#nevetes1>
Azt hiszem Town mapnál van, hogy a C3 és C4 között van egy spawn pont, az nagyon értelmes lett, azt is tankkal be lehet kempelni dombról, és bokor mögül lehet lövöldözni HE-vel.
Tokeletes spawn megoldas nem lesz sosem. Mindig akadnak majd emberek akik nekiallnak a spawn pont mellett vitezkedni de szerencsere a spawn protection miatt elonyt kap az ember. Viszont az is gaz ha a tamadasi utvonal kozepen van a spawn pont es mindenkepp arra megy a menet, de beerve a zonaba nem tudsz mit kezdeni, mert elveszi a fegyvered. Valszeg meg csiszolnak ezen.
Amúgy nem a spawn kemperekről írtam az előző hsz-emben, mert azt a hülye is ki tudja szedni protection-ben.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.27. 14:26:40
Nekem is kellemes emlék volt egy ileyn napotok <#smile>#smile>
Dehogynem. Shit vagy CTRL billentyuvel egyszerre tobb AT-t is kijelolhesz es egyszerre adhatod meg nekik a cel allomas parancsat. Jo fosul van megoldva, de muxik. 😛
Dehogynem megy mindenki MG42-vel! 😄 A legjobb fegyo az egesz jatekban. persze megfeleloen kell moddolni, lasd altalm idezett rusted_pipe irasat. Sebessegre es pontossagra. utana a legveszelyesebb fegyver. Ha tehetem mindig felveszem es nagy verengzest rendezek vele. Sokat elmond, hogy az amcsi katonamnak a jatek mindenfele festest felajanlott mar az mg42-hoz mert 4 arany csillagos MG42 es Kurz badge-e van. 😄DD
Ha 4-5-6an vagytok, akkor csinaltok max 2 squad-ot ha nincs eleg squad pontotok es barat lista alapjan egymas meccsere ra tudtok csatlakozni. Ha warba kerultok majd (valamelyik szint utan) akkor akar egyesevel is be lehet menni ugyanabba a varosba. Legszebb mikor a DB-vel 18-an mentunk be egy csataba. 8 percnel tovabb nem birta az ellenfel. 😊 Bar ez lassu mert a rekord valami 6 perc volt egy vonalrol befoglalni a varost.
A Squad-ot testre tudod szabni ún. squad pontokkal, mait akkor kapsz ha egy squadban játszol. Ebből pedig vagy férőhelyeket tudsz venni, vagy más kasztot betenni. Én pl. vagy egy harckocsizó, vagy egy ejtős kasztot használok mellé, mert van már annyi squad pontom hogy egyet már venni tudok.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.09.27. 13:35:18
A Generals rész pl. sokkal kezelhetőbb lett az elmúlt időszakban, bár a csapatok együtt mozgatását még mindig nem oldották meg. A többi viszont fejlődött.
Mondjuk nemtom, hogy majgasabb szinteken, mikor már nem csak alap katonák rohangálnak alap és/vagy húzott fegyverekkel - max géppisztolyok....meg lesznek tankok repülők stb. Szóval, hogy akkor mennyire játszható a játék, de gondolom ott sem mindenki mg42-el rohangál...hisz az sem minden helyzetben optimális, meg nem is sebez akkorát.
Na mindegy.
Az hogy működik ha haverokkal akarnánk nyomi. 4-5-6-an. Mert azt lárom, hogy 3-as squad-ok vannak, de ha többen lennénk???
Régebben, még jobb is volt, de sajna az utóbbi néhány hónapban esik a színvonal rendesen...
A játékot viszont angol nyelven célszerű használni. A tervező progikat is annyira megszoktam már hogy nem váltanék vissza magyarra.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.09.26. 16:15:36
Esetleg ez segíthet: link
Magyarítást, én sem használok, így azon ügyben én sem tudok segíteni. gyalásót, meg kést én sem használok, nem létszükséglet. Camo ruhát, én nem szoktam venni, mert én nem látom hasznát, ahhoz az árhoz képest amit kérnek érte. Tankban, ált. egy ember ül aki a főlöveget és a koaxiálist kezeli. Ha van egyéb fegyver a tankon (pl. homlokgéppuska) azt tudja más is.
Sajna szinte semmilyen írás nincs játékkal kapcsolatban, de itt a fórumon segítőkész emberek vannak <#smile>#smile>.
A Gewehr nekem nem jön be, de ez ízlés kérdése.
Magyarítást nem használok, szóval erről nem tudok véleményt írni. Én ásót trollkodásra szoktam használni, nem létszükséglet. Camo-s ruhát nehezebben veszed észre, de amúgy a mostani növényzettel sokszor sima ruhát is alig látni meg, szóval ezt sem tartom létszükségletnek. Tank általában egyszemélyes mutatvány, bár néha - bizonyos típusoknál - be lehet szállni a vezető mellé, és gépfegyverrel lövöldözni.
Fegyvernél több opció van. Ha gyalogos vagy, akkor MG42-t javasolják, Sniperként Kar98, ejtőernyősként MP40, vagy Fallschirmjägergewehr 42 a favorizált fegyver.
Kezdő német stukker amúgy tényleg jó, nekem tetszik.
Tegnap előtt azt "mondta" a Steam, hogy játszam ingyen ezt a játékot! Hát akkor legyen - gondoltam -, és ki is próbáltam. Eddig tetszik. Viszont az ehhez készűlt magyarítást használja valaki? Érdemes leszedni?
Másik kérdésem az lenne, hogy pl. gyalásó meg hasonlók érdemes megvenni? A camo-s ruhák jobban rejtenek, vagy csak "esztétikai" kérdés az egész?
Tankok esetében működik, hogy 2-3 ember űl egy tankban és így meg vannak osztva a szerepek, vagy oda csak és kizárólag egyedűl lehet beszálni és kezelni a vasszörnyeket?
Kezdőként - német - merre érdemes elkezdeni feljődni? Van valami szájbarágós magyar magyarázata a játéknak, hogy mit hogy, és hogy mit kell, érdemes csinálni?
Előre is köszi a segítséget!
(Amúgy nemtom régebbi játékosok Ti hogy vagytok a kezdő német puskával "gever", de nekem nagyon bejön....vagy ez csak az újdonság ereje?)
Csak nálam nem megy a játék?Se steamen keresztűl se chromeon.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.09.24. 18:58:51
egyéb karakterrel harcolhatsz is, de csak olyan csapata lehet, amilyen a kari
1.6 millió kredit, 2,2 millió warfound, és 10 db AT is dukál még a niggerek mellé.

Hogy gagyi, azért túlzás, de sok olyan problémája van, ami már nem szabadna neki, és a fejlesztői is tesznek rá nagy ívben. Hogy nehéz, abban egyet értek, mert tényleg az de ez is benne a szép, hogy nem egy COD szintű valami.
Barátom egy hetes karakterrel rendszeresen top 5 már war-ban, igaz, a statja még semleges, szóval egál a K/D sok esetben. De kurva trükkös, autólopást rakta be Badge-nek, arany szintű, egy autót elkötni így 2 mp kb., az összes parlagon fekvő autót elköti, így meccsenként +3-400 xp esik le neki. Ügyesen helyezkedik, foglal mint a baromállat, szóval jó katona lesz belőle.
Kitartás mindenképpen szükséges hozzá, nem egy Battlefield vagy Counter Strike, kicsit másabb stílus.
Kezdők ellen biztos. Egy veterán ellen nagyon csekély.