5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#4805 GHS az egyetlen dolog a szerencsén kívül, ami megment az egy lövéses haláltól. Látod, hogy a Recon karakter fullra van húzva sebzésre, az említett Badge-el csakis akkor teríted le egyetlen lövéssel, ha fejet lősz.
110-es sebzésnél az a gond, hogy még a Silver Heavy Set-et sem lövöd át, mert az 10%-al csökkenti a beérkezett sebzést, szóval a 110-es sebzésből pontosan 99-et kreál, ami megint csak nem egy lövéses halál. De igaz, ha már sérült, vagy nincs ilyen Badge nála, akkor leteríted egyetlen puffantással. Meg az is igaz, hogy sokszor War-ban is idióták futkoznak 30 percen keresztül, szóval statot ott is lehet gyártani, csak nehezebb.
Ha a Combat gombra rányomsz, akkor megjelenik egy menü, amiben be tudod pipálni, hogy miben szeretnél részt venni. Itt csak arra kell figyelni, hogy csakis a War legyen kipipálva, a többi előtt ne legyen pipa, mert akkor nagy eséllel sima küzdelembe dob be.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.12. 09:42:35 -
Salako #4804 Patch óta fekete képernyő és lefagy a játék mikor betöltené a pályát. Még lenne 18 nap veterán státuszom... Mi a szar lehet ezzel?
Utoljára szerkesztette: Salako, 2016.11.12. 08:43:42 -
Bruce_Willis #4803 "Szóval RETO ebben az esetben a többség véleményét követve rakta vissza a Scope-ot. Ez nem a RETO hibája, sőt, azt tették, amit a közönség kért."
Sokszor amúgy ez okozza a problémákat. 10-ből 9 ember hisztizik a sniperek miatt, így gondolom nagyban befolyásolják a készítőket. Biztos emiatt lettek bezárva az ablakok is. A cod-ot is pont amiatt hagytam ott mert mindenki hisztizett valamiért, az adminok meg már minden szarért kidobtak mint a kiskirályok. A végén már az is baj volt ha rossz irányba néztél, vagy ha lassan mentél vagy csak léteztél.
Pedig ahogy te is írod sokszor, mindennek meg van az ellenszere. Ha valahol lelőnek, nem mész arra többször, vagy megkeresed a csipást, cikázol a motorral, meg hasonlók.
Nekem még az a furcsa hogy távcsöves gépfegyver is létezik.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.11.12. 07:57:00 -
Bruce_Willis #4802 Én itt informálódtam egy-két dologról: link
Lejjebb görgetve a Játékmenet felirat alatt már le van fordítva pár dolog. -
Bruce_Willis #4801 Oké, hagyjuk a fejlövést, de mindig azzal jössz hogy ahol ti játszotok a nagy átlagnak van ghs-e és az nem egy lövéses. Én csak arra utaltam hogy a videóban is egy lövéses a legtöbb, akkor hogy is van ez?
Akkor úgy kérdezem hogy hova van leírva hogy ghs-esnek nem elég egy lövés? (Nem fejlövés.) Most nem vagyok a játékban de a wikiben csak annyi van írva hogy 15%-al csökkenti a sebzést. Na mármost, ha a fegyverem eleve 110%-os sbzésre van beállítva és mondjuk az ellenfél már meg van sebződve picit, elég ha beüti a lábát vagy valami amitöl pár rubrika lemegy, akkor már nem kell bele annyi.
Szóval szerintem nem olyan nagy szám az a ghs.
Van még valami. Hol találom a wart? Kérdeztem már, de csak arról írtatok hogy hogy kell ott játszani. Írd már le pontosan hogy kell oda belépni. Én mikor belépek kérdezi hogy new war vagy next war, ennyi lehetőséget látok. -
#4800 Valami leírás van a játékról ? -
#4799 A jó éjt csata megdobott egy kevés xp-vel, szóval most már nyugodt lesz az álmom:
-
#4798 Csak ne érts félre. Szép eredmény a 46/1, de Staged-ben azért nem annyira nehéz ilyet összehozni, ahol eleve alacsony szintű karakterek vannak, rosszabb felszereléssel, kevesebb tapasztalattal, és valószínűleg gyengébb Badge-ekkel is. Szóval nem hasonlítható össze semmilyen szinten egy War-al. War-ban sem istenek vannak, de gyakran futsz össze olyan emberrel, akit nem tudsz egyhitelni pl. aki nem csap zajt, aki nem nyílegyenesen megy motorral, akit ha egyszer eltaláltál, akkor nem megy még egyszer arra, stb. Szóval nehezebb, főleg ha egy szervezett klánnal találod magad szembe.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.12. 02:22:48 -
#4797 Persze hogy videóba ilyet raksz bele, nem meglepő. A fejlövés hogy jön ide? Te pl. 46-ból 3-at lőttél, szóval ez hogy jön ahhoz, hogy van-e valakinek GHS-e?
"Egyáltalán miből gondolod hogy ha valakinek ghs-e van akkor egy fejlövés nem öli meg azonnal?" - mi a fasz? Ki írt ilyet, és hol? Te miről beszélsz? Mit olvastál? Mit szívtál?
"Van ilyen fegyvered aminek ennyire fel van húzva a sebzése mint az enyém? Jobban megnézve a grafikont a fegyverem a 100%-os sebzésen is túlmutat."
Ki van maxolva a Recon karakteretem, 17-es szintű, de ezt már mind írtam régebben, 12.000 kill van a Recon fegyverrel, bár az utóbbi 3-4 hónapban nem sokat használom. Van-e ilyen sebzésű fegyverem, mint a tied? Még nagyobb is:
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.12. 01:57:40 -
Bruce_Willis #4796 A videó készítője sem találkozott sokkal. Gyakorlatilag egy lövés egy kill. Egyáltalán miből gondolod hogy ha valakinek ghs-e van akkor egy fejlövés nem öli meg azonnal? Van róla hivatalos leírás vagy ez csak egy vélemény?
Van ilyen fegyvered aminek ennyire fel van húzva a sebzése mint az enyém? Jobban megnézve a grafikont a fegyverem a 100%-os sebzésen is túlmutat. -
Bruce_Willis #4795 Nem tudom miről beszélsz :) lövésem sincs mi az a staged
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.11.12. 00:22:18 -
#4794 Ja vázzzeg, te Staged-ben nyomatod? :) Ott senkinek nincs arany Heavy Set-je :D Ott 10-ből 9 katona egy lövéses. -
Bruce_Willis #4793 Ugyanaz mint a Recon-nak? -
#4792 FPS nálam egy vicc lett az új patch után. 1060-assal, AMD 8350-el és 8Gb rammal max 50 fps... -
Lokker #4791 kar98 -
Bruce_Willis #4790 Megnéztem a videót. Meg lehet csinálni de az én fegyóm nem így van beállítva. A sebzés fel van húzva az egekbe, cserébe rohadtul imbolyog, ezért le kell feküdnöm. Guggolva sem a legjobb.
Ennek az volt az előnye hogy messziről tudtam támogatni a társaimat
330-ig 100%-os sebzés.
Ezen most változtatok és kipróbálom máshogyan. Gyorsabb töltés is kell hozzá, de lehet hogy kipróbálom azt a fegyót amit a srác használ. Német oldalon is van hasonló távcsöves?
-
Bruce_Willis #4789
Fúú de nagyon kerestek már a végén. kb 5 perc alatt daráltam le őket.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.11.11. 22:44:12 -
#4788 Közben megkérdeztem klántársakat. Azért rakták vissza, mert elég nagy felháborodást keltett minden oldalon, hogy nincs sima Scope az infantry-nak. Szóval RETO ebben az esetben a többség véleményét követve rakta vissza a Scope-ot. Ez nem a RETO hibája, sőt, azt tették, amit a közönség kért. Nekem amúgy nincs gondom a sniperekkel. -
ikarus44 #4787 Én is emlékszek még rá. A mondatod második részére, pedig megint csak a fejlesztők hozzáértését "dicsérő" mondataimmal tudnék válaszolni, mert sajnos, ez az igazság. -
#4786 Volt amúgy ilyen, nem tudom miért kapták vissza a Scope-ot. -
ikarus44 #4785 Erre miondtam azt hogy el kéne venni a scope-ot minden kaszttól ami nem scout. -
Bruce_Willis #4784 Na pont ez a gond amit már nemrég említettem hogy sok Infantry befekszik egy helyre és távcsövessel lövöldözik, így nincs aki foglaljon. Pont hogy a kasztok között kellett volna rendet tenni, nem pedig a Recont ellehetetleníteni.
A következő peccsben az lesz hogy minden foglalási pontot körbehúznak 15 méter magas sövénnyel...
Igen, láttam megszüntették. Ez sem boldogított..
-
#4783 Igen, tegnap ezért volt egyik meccsen 16 foglalásom basszus. Mondjuk xp-ben zsír meccs volt. -
ChipKng #4782 Viszont van egy orbitalis bug ami miatt sokkal tovabb tart elfoglalni egy map-ot: Ha mar befoglaltal minden O1-hez vezeto utat es foglalod O2-t ami atbillen a neutralis allapoton, akkor sem hagyhatod ott az O1-et mert igy is visszafoglalhatjak. Kurvara zavaro volt mert mar 3x behuzhattunk volna egy repteret mikor O3-at vittuk mal es erre az oroszok behuztak O1-et ugy, hogy se a C se a B line es O2 sem volt az ovek. Jo nagy elbaszas. Nem tudom hogy sikerult ezt igy elkurniuk. Kedvencem az volt, hogy lespawnoltam O1-re es az ellenfellel egyutt spawn-oltam ugyanoda. Meg amikor nem irta ki, hogy foglaljak azt a pontot ahol vagyok es nem is tudtam hanyan jottek be. Csak a legfelso kijelzon lattam hogy viszik a pontot... Szoval erre figyeljetek oda amig ki nem javitjak. -
#4781 Az én meglátásaim szerint az történt, hogy minden pályánál szűkítették a Recon-ok használhatóságát. Tehát vannak olyan helyek, ahol kifejezettem fekszik nekik a környezet (pl. Town map B4 és C4 körül nagyon effektív lehet egy Recon), "A" vonalon is A1-A2-A3-nál is oda lehet b@szni az ellennek, de pl. Cap ponton belül sok esetben hatástalan kintről nézegetni, oda be kell menni a sűrűjébe.
Recon helyett azonban jelenleg sima Infantry-t használnak sokan távcsővel, mostanában hatékonyabb, mint a Recon, pont a kisebb nagyítás miatt (nézd meg a Chip által linkelt frag-videót). Fittivel rendeztünk egy versenyt, hogy war-ban melyikünknek lesz jobb a statja K/D szinten sima távcsövessel (tehát nem Recon-nal). 38/4-et lőtt az állat így 1 hónapos karakterrel, szóval lehet, hogy lezárták az ablakokat, meg nem lehet motorra feküdni, de elég effektíven lehet használni így is egy távcsöves karaktert, legalábbis ketten 80+ katonát nyírtunk ki.
Na és egy meglepetés a végére: NINCS TÖBBÉ BROWSER-es verzió
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.11. 08:37:48 -
Bruce_Willis #4780 A tököm kivan. Bezárták az ablakokat.
Nem lehet a tetőre mászni. A kezdetektől fogva butítják a sniperek lehetőségét. Még a legelején a célzáson változtattak, aztán folyamatosan a pályákon. A legutóbbi nagy változtatás is direkt erre ment ki. Le is írták hogy a növényzetet amiatt változtatták meg hogy jobban észrevehetők legyenek a katonák. Domborzaton nem lehet lehasalni, motorra nem feküdhetek fel, nem mászhatok ki a tetőre.... Hát a faszom!!
A való életben is meghatároznák az ellenségnek hogy hova feküdhet le?? Utálom az ilyen kis nyavalyásokat. Korlátozzák a sniperek számát és kész!! Minek egy tizenakárhány fős csapatba kettő?
Különben meg azért vannak ezek a kib..ott nagy pályák hogy élvezzük. Semmi értelme különben a nagy pályának. Azért hogy rohangáljunk egyik helyről a másikra, úgy hogy közben a motorom állandóan eltűnik??? Aki rohangálni meg kommandózni akar az húzzon codozni!!! Ahhoz ez a játék harmatgyenge, a karakterek mozgása, gyors célzás, mind százszor jobb a codban. -
#4779 Ha figyelembe vesszük, hogy mennyire puritán volt a tavalyi grafika, ahhoz képest nincs drasztikus fps csökkenés. Én egy 2,5 éves géppel nyomatom, ami akkor került 150 k-ba, így van 70-100 fps-em. -
#4778 Öööö... msot ez bug, vagy tényleg senkinél nincs Kill Cam? -
Salako #4777 Sziasztok! Vasárnap óta nem játszottam. Ma este lejött a patch, de mikor betöltené a pályát csak fekete képernyőre vált át és lefagy a gép. Valaki tudja mitől lehet ez?
Utoljára szerkesztette: Salako, 2016.11.10. 21:03:39 -
Lokker #4776 Kár hogy peccsről peccsre kevesebb az fps. :( -
#4775 Új peccs:
Pár pályát egészen átépítettek, nekem nagyon tetszik. A hidak fedezékeket tartalmaznak homokzsákok formájában például, cap pontokon alakítottak, city map C line pl állat lett. FPS csökkenést észleltem, 10-15 fps mínusz. Ami viszont abszolút fos az a vetődés mozgó járműről. Többször majdnem epilepsziaromot kaptam úgy, hogy nem vagyok epilepsziás. Már azt sem értettem, hogy eddig miért változtatták meg arra, hogy ha leugrok egy motorról, akkor csak egy irányba nézhetek, hiszem a fejemet tudom mozgatni, tudok hátra fele nézni bringáról is, amikor kurvára nem arra megyek, szóval szerintem ez hülyeség lett. Azért szépen alakul a játék. -
#4774 Egyébként a játék feelingje tankosként jobb mint a többi elérhető tankos játéké (számomra). Ha kicsit növelnék a rombolható tárgyak listáját az is jó lenne. Nem épületekre gondolok, de van egy csomó olyan tárgy, amin fennakad a tank pl: szalmakazal, fakerítés. Pedig van néhány rombolható tárgy is benne, kár hogy nincs több. -
#4773 Jó ez igaz, jogos. -
#4772 Ez jól hangzik, mondjuk az már nem, hogy ki tudja mikor jön. -
#4771 Moduláris sérülestől nem lesz szimulátor. De jó lenne ha nem egy nagy téglatestként viselkedne. Nem kellene a WoT/WT/AW szintet se megütni ahhoz, hogy kikerüljön a "Mario Cart" kategóriából a tankos része. -
ChipKng #4770 Mar lassan 1 eve mondogatjak, hogy a tankok serulese modularis lesz. Nem tudom mikor vezetik be, de valszeg meg ezzel varni kell egy kicsit plane, hogy most jott ki egy uj update. -
#4769 Mondjuk a való életben ha lelőtték a láncot, az ott rohadt meg az a tank. Ez egy játék, ennek megfelelően van megalkotva, szerintem nem tervezik, hogy tank-szimulátor legyen belőle, ahol még a páratartalmat is beleszámolja a lövés a ballisztikus görbébe.
"Mert ugyan a gép nem jelzi de tulajdonképpen HP csík van itt is" - amikor a tankban dekkolsz, van HP csíkod, bal lent. -
#4768 Azt nem tudjátok véletlenül, hogy van-e tervbe véve az, hogy realisztikusabbá teszik a tankokat? Mert ugyan a gép nem jelzi de tulajdonképpen HP csík van itt is. Lánctalpat nem tudom lelőni, a motort se tudom külön sebezni, nincsenek gyengébb pontok csak a szöget nézi valamennyire.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.11.10. 14:54:08 -
Lokker #4766 Alreg, nem kell vele foglalkozni. Hamarosan ez a regje is repül mert mindenki tudja ki Ő (wot topikból szabadult). -
#4765 Mesélj nekem, úgyis álmos vagyok. Minden vágyam, hogy idióta hülyéket hallgassak ilyenkor, szóval vágj bele.