Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve kicsit hátrébb, valamelyik kistetőn elhelyezkedve ellátni B2-ig. Tudom nagy távolság, de ~330-ig 100%-os a találati sebzésem. Jobb napokon beadja ezeket.
Recon vagy te is?
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.29. 21:17:01
Egyébként egy másik helyre gondoltam most ami sokkal jobb. Egyszer vagy kétszer találtak rám ott.
Amúgy jó móka volt, én is reconnal voltam, csak még nem volt meg a CroMoly cső, úgy meg nincs oneshotonekill.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Pont az előbb akartam beírni a helyet, gondoltam úgysincs itt olyan aki ellenem szokott lenni. :DDDD
Amikor a Devils Brigade jött ellenem, és randomokkal voltam, semmi klán, akkor tudtam, hygo ezt a meccset bizony borítékolhatom, de ha már itt vagyok, szétvágok egy két arcot. A végére 40/11-es stat lett infantry-val, ami egy ilyen szintű klán ellen randomok mellett jó eredmény. Nem mellesleg 40 percig feltartottuk őket, szóval időhiány is keletkezett náluk.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én kitartok a nácik mellett. <#vigyor>#vigyor>
Azért az alap tankkal csak öltem 9-et.
Lehet hogy érdemes lenne foglalkozni vele.
Engem infantryként is zavar, valahogy nem szereti a szemem.
Konkrétan ezen a mapon olyan helyre fészkelem be magam hogy A2-őt, A3-at belátom tisztán (!) és a híd feléig is tisztán (!) ellátok. <#hawaii>#hawaii>
Ezt bármelyik másik mapra így rajzoltam volna.
Szerk.:
Viszont jobban belegondolva hogy melyik pálya is ez, már pontosan tudom hol szoktam kempelni. Nem írom le ;) mert még senki sem talált rám B vonalon, A vonalon pedig csak párszor.
A B vonalat sem ott a legegyszerűbb szemmel tartani, csak ugye a B3 foglalás miatt rajzoltam be így.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.29. 19:30:54
Ez így egyszerűnek tűnik, csak a gond az, hogy onnan nem látsz át a másik oldalra, ugyanis van egy kis lejtés a pályában. Az A line-ról beszélek. Nem csak lejtés van, hanem magas gaz is, ami sárgával van jelölve itt a térképen, abba nem látsz bele szinte sehonnan a másik oldalról. Próbáltam modellezni gyorsan, hogy mely részét nem fogod látni a kijelölt helyről:
B oldalt egyszerűbb védeni Recon-nal, de az átúszókkal ott sem lehet mit kezdeni, és abban a pályában is van lejtés. Ezt direkt találták ki így, mert tavaly azért Reconn-al a fél pályát be lehetett látni, még a Vietnami patch előtt <#hawaii>#hawaii>

Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.29. 17:09:17
Ha legalább két csapattársam jön és támadja az A3-at akkor az enemyt 100% hogy csak az A2-re rakja. Kivéve ha ők hamarabb megkezdték foglalni a O2-őt. A játék figyeli ezt és aszerint rakja a játékosokat hogy éppen merre vannak. Próbáld ki egyszer.
Másik oldalon pedig a B2 és a B3 közé helyezkednék lent valahol a parthoz közel hogy megakadályozzam a B3 foglalását és elősegítsem a B2 támadását.
Ha látom hogy bénáznak az infantryk akkor beszaladok B3-ra (ha csak 1-2 foglalja) és segítek bevédeni.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.29. 16:49:58
Ebből kettő infantry, akinek pont nem az lenne a feladata hogy kempeljen... Fogalmatlanok...
Mostanában nem is viszek magammal senkit a motoron mert csak hátráltatnak, de azért van hogy kiviszek párat és bedobom őket a sűrűjébe. Nehogy már kempeljenek itt nekem. :) (Persze vigyázva hogy jó helyre rakjam le őket.)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.29. 13:45:07
Aztán számolni kell vele, hogy semmilyen közelharca nem alkalmas, kiszúrják messziről, ha kempelnél, mert kurva hosszú csöve van, nagyobb, mint a karaktered. A light tankokat akkor üti át, ha pontosan merőlegesen lövöd meg őket, de nagyjából minden harmadik sikerül. Light tankba kell 5-6 lövés, de ugye a töltési idő miatt simán lelépnek előled, vagy elég az is, elforgatják a tankot, aztán már át sem lehet ütni. Medium és Heavy tankra lövöldözni teljesen értelmetlen, természetesen sehogy sem lőhetők át vele. Alapból 10 lőszer van hozzá, ha ehhez egy tárat viszel, akkor 19. Nem kánaán.
Az egyetlen értelmes dolog, amit lehet vele tenni, hogy védekezésnél autókat lövöldözik vele az ember, illetve APC-ket. Repülőt is lehet vele lőni, de elég lutri, nem egy pontos fegyverről van szó, és repcsibe is kell gold badge-el 3 lövés - ami ugye szintén majdnem lehetetlen, mert a második lövés után a pilóták leszállnak javítani. Akinek van esze természetesen.
Amúgy nem akkora fun, meg ász, mint ahogy azt sokan elképzelik. Amikor megszereztem, és kifulloztam, akkor érdekesnek tartottam, de azóta alig használtam. A karaktert néha-néha használom, mert H3 van a PTRD mellett, és a Heavy tankokat csak az viszi át, de egy jó kis MG42-t sokkal többre értékelek.
Bruce!
Én úgy gondolom, hogy ezzel a játékkal nagyrészt a középkorúak játszanak amúgy, nem fiatalok. Jómagam is túl vagyok a harmadik X-en, és a klán nagyon nagy része szintén. Node vissza a játékra.
Egy karakter felépítése: mindig át kell gondolni, hogy mit szeretnél rá. Persze kezdőként hogy is jutna ilyen az ember eszébe, de második karakternél már tudatosan tervezd meg a felszerelést, és a Badge-eket is. Akartam egy PTRD-s karaktert, ami az anti-tank szerepét töltötte be. Tudtam, hogy milyen fegyverek kellenek rá, és azokat húztam ki először, aztán tudtam, hogy kell rá egy Infantry Fist Badge (hogy egy lövéses legyen egy autó / motor), valamint egy Fast Reaload Badge, hogy relatív gyorsan újratöltsön a PTRD.
Fast Reload ugye SMG használatából adódik, szóval vettem neki egy SMG-t (PPsh), és amíg arany fokozat nem lett a Badge, addig használtam vele. Az Inafantry Fist-ért meg autóznom kellett kurva sokat. Erre párszor nyomattam Ribbon Boost-ot is, így 75%-al több XP jött erre a Badge-re.
Amikor ez a kettő megvolt arany fokozaton, ekkor vettem kezembe a PTRD-t, mert ezek nélkül nem ér semmit az a karakter. Szóval én így építettem fel a magam anti tankos karakterért.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.28. 22:44:07
A war amiről beszéltek az tulajdonképpen a generals része? Próbáltam keresni valami videót róla de nem igazán találtam. Vagy csak régit, azóta meg teljesen átalakult a játék.
Azt hogy értitek hogy infantryval kell kifullozni a fegyvereket?
Lehet hogy tudnám még fejleszteni a fegyveremet Reconban csak már az elején elcsesztem? Bocs ha hülyeséget írok de minimális angoltudással nehéz rájönnöm dolgokra. :D
A fiatal generációhoz már nekem szótár kell. :D
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.08.28. 21:19:29
Na de miért kiegészítők? Ezért:
Az ellenfél 1-es armor Squad-ja kurva jól forgatta a tankjait, egymás fedezték, szervezetten mozogtak, stb. Csak hát nem tudnak foglalni. MINDIG lesz olyan, aki átjut azon a bizonyos résen a pajzson, ezt tartsátok észben. Soha nincs olyan, hogy tökéletesen fedezel egy pontot, főleg nem tankkal, és Reconnal, vagy akár repülővel. Ott a szép statjuk, kaptak rá egy kevés XP-t, és nagyjából ennyi történt. Nem lehet így nyerni, ami rengeteg XP-től és zsetontól foszt meg minket.
Mindezek mellett 22 tankot lőttünk ki tőlük. 22-t, ami kibebaszott sok Wafround, és lassan is termelődik újra.
Infantry > egyéb karrier
Ja igen, és 3 oldalról támadtak minket, de ha nincs erős infantyr, nincs win sem:

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.28. 20:22:48