The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konzolparancs: showracemenu
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A medve nem játék.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Miutan a TES Online-ban bekovetkezik az, amire az elmult 15 evben vagyott az egyszeri jatekos (ergo, bejarhatja - ujra - egesz Tamrielt, minden tartomanyat), a TES VI elveszti az "uj terulet" varazsat. A sandbox gameplay mellett fontos, hogy akard latni es erdekeljen a terulet, ahol jatszol (sosem latott egyedi Morrowindi latvanyvilag, regi klasszikus highfantasy-s Cyrodiil, manapsag reneszanszat elo Viking/barbar Skyrim), de a TES Online kalandjai utan 2-3 evvel a TES VI. helyszine mar "lattam" effektet hozhat, meg akkor is, ha cirka 2000-2500 ev telt el azota. Ez is az alapja az egesz "uj kontinens" teorianak, amely aztan vagy, vagy...
Találtam itthon vmit 1 régi CD-n még több évvel ezelõttrõl. Mikor még nem voltam túl jó angolból akkor néha belenézegettem az oldaladon a végigjátszásokba...és mivel nem volt akkoriban még netem le is mentettem jó részét😊 Ha gondolod elküldöm majd (ha jó lesz a gépem mert ez nagyon lassú de tényleg...:SSS) 😊 Megvan a fõsztori, a máguscéh, a harcoscéh és a tolvajcéh, a tribunal templom , a bloodmoon fõküldetések és az East Empire Company teljes végigjátszása😊 Láttam, hogy most nincs fenn még az oldalon Morrowind végigjátszás úgyhogy gondoltam 1 jó részével azért szolgálhatok.Mert vmi olyasmire emlékszem, hogy anno elszállt a szerver az összes cuccossal...
Na írok mostmár a játékról is. Ezek a TES6 pletykák érdekesek ezeknek mindig örülök😊 tehát Black Marsh vagy Akavir. Pár napja nézegettem még Tamriel térképet és kitaláltam vmit. A Vörös Hegy kitörése után ha jól tudom az argóniaiak lerohanták Morrowind szárazföldi részeit és elfoglalták tehát Blackmarsh területe így hatalmasra nõtt. Gondoljatok bele ez mekkora terület lenne a TES6ba😊 És ezt megtámadhatná egy akaviri invázió megis van a fõsztori. És jöhet új játszható fajnak a Tsaesci. Na jelentkezek is story írónak a Bethesdához😄DD
ugyanez volt a hiba nálam is (meg még itt többeknél), ez oldotta meg.
"The trees move. Do you not see it?"
(vampirkent nem enged enni beloluk, bar lehet csak en vagyok annyira perverz, hogy elsonek ezt probaltam ki 😄)
Nem a Dragon Age DLC rendszere, ahol a "különálló életutak" minitörténeteinek szinte semmi köze nem volt az alapjátékhoz, itt az alapjátékban el is kell érni bizonyos szintet, vagy teljesíteni néhány küldetést, hogy a kiegészítõk feladatai, lehetõségei elérhetõek legyenek.
Legkevesebb pluszt a Hearthfire adja a játékhoz, egy vadon közepén álló házat lehet barkácsolni, ami csöppet sem lesz otthonos, bármelyik városi ház felveszi a versenyt a Manorral, vámpír karakterek meg igazi lordként tengõdhetnek a kastélyukban.
Ami az alapjátékhoz ad pluszt:
Dawnguard: sárkánycsont fegyverek, lovas harc, számszeríjak.
Hearthfire: új alapanyagok (de úgyis csak a DLC házainál számítanak), pár új növénymag-alchemy alapanyag, örökbefogadható gyerekek.
Dragonborn: szerintem alapjátékhoz semmit, de ezzel még nem játszottam, nem tudom.
Tehát nem alkotnak szerves egészet.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hearthfire DLC: ez egy mini dlc, Sims szerû. Vehetsz magadnak telket aztán építhetsz házat.
Dawnguard DLC: Ez Skyrimhoz add hozzá új helyeket és egy vámpírokkal kapcsolatos küldetés sorozatot.
Bõvebben itt: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim😮fficial_Plug-ins
Lenne egy nagyon amatõr kérdésem. Még annak idején hetekig elvoltam az alap Skyrimmel. Azóta viszont rengeteg dlc jött ki, így újra kedvet kaptam. De ezek pontosan hogy néznek ki? Külön-külön egy-egy játék az alapon belül, vagy szerves egészet alkotnak?
próbáld ki ezt (elvileg ati kártyához van), vagy frissen ropogósan feldobva amit FNV-hez használtam, mert ez valahogy eltûnt a zinternetrõl.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Skyrim feldolgozas csak egy fejezet a sok jo ertelemben vett "hulysegebol", inkabb Peter Hollens otlete volt, de mindketten mai napig fellepnek eloben a Skyrim betetdalaval koncertjeiken.
Azért kíváncsi lennék, valaki tényleg skyrim fan-e ott, vagy ami valószínûbb, csak a skyrim jútyúb népszerûséget akarták meglovagolni. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://kutyuszoba.blog.hu/
Anno ez miatt nem kezdtem magus karaktert.Most ujra elovettem a jatekot. Miutan kicsit jatszottam a modokkal, terveztem egy magus inditasat, de most kicsit elbizonytalanodtam...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nekem Radeon 6650M van a laptopomban, és nekem is csak ilyen 30 fps körül megy medium-high beállításokkal, úgyhogy az utóbbi oldalakon elõszeretettel taglalt grafikai modokat nekem eszembe se jut felpakolni. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Sok esetben (csapdak, sarkanyok, falomlas, stb) van scriptelt "por", biztam benne, hogy esetleg megoldhato mindez konstant vizualis effektkent lovaglas soran.
Keszulne egy Machinima, ezzel kapcsolatban kellett volna egy "por felverodes/porfelho" effekt, megsporolt volna jo par oranyi utomunkat, szerkesztest.
És igen, utánanéztem ezeknek, többsége kompatibilis, vagy azzá tehetõ.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Skyrim Unleashedel itt van már tapasztalat valakinek? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
-Nem emlékszem mi volt régen az az rpg ami leprogramozta a rettenetet mint effektet. A medvék ordítása és ütése lv10 körüli kezdõ karakterekben ezt váltja ki, érdekes ez a vizuális megvalósítása a régi rpgnek és a morrowind keveréke. Itt vizuálisan érzékelhetõen jelenik meg lelassulsz, és szinte lépni se tudsz a félelemtõl. Ezt a morrowind se tudta. A pók méreg hatást már írtam, spriggan is érdekes.
- A dungeonok amikben jártam szintén hasonlítanak a régi játékokhoz, az urnákban csak hamvak vannak, a potionok ritkaságok, tehát itt tényleg egy jó választás az alchemist.
- A mana töltése lassú, breton(~200,95,100) kicsit szintén régi élmény, el kell futni valahova kicsit távolabb"letáborozni" már csak a töltõ képernyõ hiányzik 😊 De lehet csinálni amit én is hasonló szintû ellenfeleknél de a medvénél is mûködik ha van pl víz közelbe, kicsit ide oda mozogva az éppen visszatöltõdõ manát használni.
- Persze ott van egy option amire azt írta full old version, személy szerint az alap ajánlást használom.
- A Vámpírok húzósak. egyik barlanga ahol belépéskor egy bandita az eredetibe épp leütött egy vérfarkast, itt most betévedtem és ez volt az egyik ahol visszatöltés volt a Vérfarkas mindenkivel végzet spec elfutni nem lehetet már. Nyilván egy offline rpgnél és mivel nincs kiírva mibe mi van érhetik meglepik az embert 😊
Mindent összevetve érthetõ gamebanshee miért ezt a modot említette meg. Skyre nagy kedvenc már az eleje óta, a TES rendszer legtökéletesebb megvalósítása, de anno a megjelenés elõtt volt egy olyan véleményem ezzel az útal amit a bethesda választott az a gond többségében már nem rp játékosok lesznek és zömüket nem is érdekli ez a lore, sajnos T3ndo is ilyen.
Szóval ez a mód már szerintem tökéletes lesz Molinbalagenak és minden régi rpg rajongónak akik nem szeretik a TES rendszert. 😊
Egész elképesztõ ránéztem erre a csodabogárra aki ezt csinálta elvileg 19 éves német gyerek akinek a Planescape Tourment az egyik kedvence 😊 Erre szokták mondani vannak még csodák 😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A segítségetek szeretném kérni. Felraktam a Skyrim-ot és játszanék is vele, de az fps szinte mindig 30 alatt van, pedig minden a textura mediumon, minden más lowon van. A gépem adatai (laptop):
- Intel(R) Core(TM) i3-2330M CPU @ 2.20GHz
- 4,00 GB RAM
- NVIDIA GeForce GT 520M
- Windows 7 64 bit
Olvastam a gépigényt, de megvan, de még ha lowra teszem akkor sincsen konstans 45-50 fps-em ami kb kéne hogy normálisan játszani tudjak. Lehetséges hogy mivel laptop, nem elég ez a konfig?
Válaszotokat elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.