30713
TES
  • genndy
    Nem szedted le hozzá a hajat. Vagy rossz helyre tetted. Azért lila, mert nem találja.
  • Eisenberg
    wesker24: az a parancs engem változtat meg :D Nem működik. Am a sleeping giant inn fogadójának egy szobájában voltunk, még az ajtót is becsuktam ne zavarjanak...
  • genndy
    Ez inkább mehetett volna az Off topikba. Mindegy.
    Ide tedd be, úgy ahogy van: Steam\SteamApps\Common\Skyrim
    Kb. csak a az exe-t fogja frissíteni. Dokumentumok, registry maradhat is, annál nincs különbség a csúnya és az eredeti között.
    Ha mindenáron törölni akard, töröld. Gond abból se lesz.
  • Eisenberg
    Meglesem őket köszi :)
  • wesker24
    Ha minden képp Követőt akarsz akkor ezeket tudom ajánlani ! :D

Girls of Skyrim vagy SG Followers !
  • Calver
    ha nagyon biztosra akarsz menni, letörlés után kapd elő a regeditet, és irtsd ki Skyrim bejegyzéseit (Skyrim ill Bethesda szavakra szerintem mindet megtalálod), bár sztem elég ha az installed path-et tartalmazót törlöd ki.
  • wesker24
    persze hogy meg lehet menj be valami belső helyre a lényeg hogy ne szabadban legyél hivd elő a konzolt és ird be hogy showracemenu
  • Eisenberg
    Ja amúgy Ryder: Nekem is tört van, sztem ha simán törlöd akkor nem lesz gond valszeg, de lehet, hogy a mentések nem fognak tetszeni az eredetinek. Próba cseresznye.
  • Eisenberg
    Leszedtem egy másikat aminek viszont nem tetszik az arca xD Meg lehet valahogy ezt változtatni, mert speciel a képen a haja is pl barna de nekem ilyen lilás fehéres izé... Nincsis rendesen kidolgozva.
  • Ryder62
    Ne szedjétek le a fejemet mert megkérdezem :)

Razor féle Skyrim van fent a gépen de megakarom venni Steamen viszont ennek nincs uninstallja.

A kérdés, hogy ha uninstall hiányában simán törlöm a játékot, akkor a Steames verziót attól tudom telepíteni minden gond nélkül vagy lehet valami gubanc?
  • wesker24
    Akkor hiányoznak azok a modok amik a Követőkhöz kell nézd meg a Description-t milyen modok kellenek hozzá !
  • Eisenberg
    Lol, leszedtem 2 követőt de csak a fejük van meg xD
  • Although
    Értem amit írsz, csak nem egy formán látjuk az hogy fizetek érte elvárást is jelenthet mégha tudom semmi értelme egy olyan cégnél aki bármire képes hogy kielégítse a vásárlok mondjuk 80%-t még úgy is hogy tudjuk a tömeg sose fogja tudni hogy lehet jó játékot csinálni, csak elvárásai vannak.
    A Beth viszont százalékot figyel. Ez a különbség a CD projekt és a Beth között a CD húzott egy határt és megmondta az rpjük alapját mindig is a story és a karakterek fogják jelenteni mindentől függetlenül, a Bethnél nincs ilyen. Az az egy esett amikor beszóltam egy modernek pont egy ilyen szitu volt, ennek a tudásából következett egy japán gyerek volt a hivatalos forumon és feltette a kis manga modját kérdezve miért nem így néznek ki a karik vagy hasonlóan. De így is megbántam. Amiért beírtam pont ez volt ezek bármire képesek az éppen aktuális igény kielégítése véget. Amit lehet pozitívnak is elfogadni ha valakinek ez tetszik. Ez az amiért ezektől még rosszabb TESVI-ra számítok. Még úgy is hogy lesz konkurencia. Ebből következik az összes többi amit eddig írtam.
  • PiszkosFred
    Megvetted, ez mar ok mindenre. Oke, jol van, latom megertetted a lenyeget. Hagyjuk inkabb.
  • Although
    Van különbség ezért fizetek, és leírhatom mi nem tetszik, de az olyanok mint ryder ingyen bérmentve szabad idejükbe csinálják! Óriási különbség! egyszer fordult elő és rösteltem is magam, mikor ryder el volt keseredve a beírások miatt akkor is azt mondtam neki azzal foglalkozon ami pozitiv szarja le ami negatív akik jó része két vonalat nem húzott azért hogy ez a játék jobb legyen. Én is így vagyok és tudom. De a Bethesda ebből él. Nagy különbség. És jópár modder a földbe gyalázza őket ez a cikki.
  • PiszkosFred
    Nem csak a modderek fordulnak am be. Ha csak egy fejleszto is olvasna azt, amiket irsz a jatekaikrol, elmenne mindegyik arkot asni. Ez a baj veled is, meg nagyon sok emberrel, hogy ahelyett, hogy azt neznetek, mi szorakoztat es mi a pozitiv jo elmeny valamiben, ahelyett keseregsz, szidod es felnagyitod a hibakat, es egyszeruen keptelen vagy orulni barminek is, amit kapsz. Teljesen mindegy, hogy egy modot nezel, vagy egy jatekot, egy filmet vagy zenet, sose a pozitivumokra figyelsz/figyel a tobbseg, hanem csak a rosszra. Nem is csoda, hogy ott tart az altalanos netikett es internetes kommunikacio, ahol...
  • Although
    Igen ez szomorú jelenség, tudni kellene nem kapnak érte pénzt és a szabadidejüket töltik vele. Párszor velem is előfordult de akkor se így hanem beírtam ha érdekes volt ,szerintem ezt lehetne javítani és tettem loréról szóló oldalt stb, aztán vagy elküldtek a fenébe vagy örültek neki, vagy mint a skyre alkotója visszaírt, na és nincs ott hogy nem lehet :)
  • PiszkosFred
    Nincs ezen mit csodalkozni. A mai vilagban ha csinalsz valamit, akar amatorkent akar profikent, es azt kozreadod, akkor 10 kommentbol 8 leszarozza a melodat/szulozik egy sort/le gagyizza, es csak 2 az, aki gratulal vagy erdemi kritikat fogalmaz meg. Nezd meg barmelyik forumot, akar ezt, akar masikat, akar a modder forumokat, barmit. Mert addig fun a dolog, amig szorakozol kozben. De amikor mar elkezdenek surgeni, vagy nagoyn okos emberek nagy okosokat irnak, csak mert van egy billentyuzete, vagy minimum 7 ujja es internete, es ebbol kifolyolag kenyszert erez, hogy beszoljon. Hat csinaljon ezeknek az embereknek az modokat, akiknek hat anyja van :) Halatlan banda. Ha van megfelelo visszajelzes, megfelelo energia es erdeklodes a kozosseg reszerol, az atlenditi a keszitoket a holtponton, amelyet te is elertel a mododdal, vagy barki mas, aki keszit valamit, es picit elfogy a lendulat. Ennyi.
  • Although
    *Az a durva számoltam ezzel, de abba reménykedtem a dragonborn-t még megcsinálják és utána vége. De ez hogy félbehagyják ez meglepett. Illetve nem sajnos nem csak reménykedtem. De nem lep meg ez az üzenet. Normálisan be kellett volna fejezzék. Ogerboss egyedül nem tudja megcsinálni. Xarrian az igazi zseni.
  • Although
    Enderal

Van egy oldaluk a moddb-n, aki akarja tudja követni. Teljes konverzió.

a korábban betett video alapján a quest rendszer merőben eltér majd a skyrimbe megszokottól. A menj ide öld meg helyett, átvezető videok lesznek egy eseménnyel és utána beugró quest szövege menj és derítsd ki mi történt a faluban. És ez egy teljesen amatör társaság. Újratelepítés várható ha végeznek a moddal :) De az pár év még szerintem :)

Ryder: Ez is egy vélemény, szerintem meg csak a látványra építő játékok nem hosszú életűek, mégha sok a leölhető mob meg dungeon akkor sem biztos :) Azok a modderek akiket betettem nem szokványos egyszerű dungeonokat csináltak némelyik a legjobb questeket, némelyik egy új craft rendszert, vagy mint xarrian igazi rpg-t csinált a játékból jó részük már tavaly eltűnt. Még az interesting npc készítője dolgozik ő valószínű befejezi a dragonbornos részt ha jól emlékszem oda gyárt npcket companionokat.
    van vagy 100 fölötti npc, companionok mindegyik emeletekkel a Beth által készítettek felett leszámítva Serenát, ott nem emeletekkel. Mindegyik történettel beszéddel jórészük questekkel. Megint elképzelhetetlen hogy amatőrök felülmúljanak pl egy CD projektet vagy Obsidiant :)
  • Ryder62
    Ezen nem kell meglepődni. A modderek ilyenek. Egy idő után beleunnak, ők is szimplán játszani szeretnének vagy élik az életüket. Már meg sem tudom számolni hány készülő mod "hallgatott" el.

Ezek általában a kukában végzik. Főleg azokat sajnálom aminél látszik a munka: új területek, interiorok, dungeonok, karakterek, questek miegymás. Ránézel egy postolt képre és azt mondod hogy kell. Várhatod is mert kb 6-7 ilyen mod közül átlagosan egy éri el a béta állapotot is.
  • Although
    Xarrian üzenete.

Hey everyone!

I just wanted to say that I am taking a pretty long break from Skyrim and modding it - Over the past weeks, I somehow lost a lot of motivation, and just feel like I don't get the joy I want out of it anymore, plus, there are some other reasons related to my rl. I am not sure when or even if I return, but in any case, I'll not show up on the Nexus for quite a while, I guess.

Whatever the case, Ogerboss will still continue to work on the project, adding minor features from our to do list that are within reason. However, the Dragonborn support is not among them.

Ahogy néztem ma, szinte mindenki akit figyeltem, és érdembe próbált valamit kezdeni a skyrimmel abbahagyta, Arcanesmith, thirheenoranges, stb mindenki, utolsónak Xarrian. Talán Giskard maradt csak de ahogy láttam ő is leáll egy időre. szóval dragonborn support már nem lesz valószínű a skyrimhez a requiemből szomorú ez az egy volt amit vártam. Elnézve a jövőévi brutális rp termést meg a 2015 évet nem valószínű Xarrian visszajönne hosszabb távra.
  • kill3r21
    Ez a listám
    Sárkány gond még fennáll
  • Austin Bailey
    én úgy emlékszem rá, mintha a Morrowindben lett volna olyan npc a tolvajcéhben, aki egyrészt le tudta szedni a vérdíjat, másrészt tisztára mosta a cuccokat.
  • genndy
    Hopp, mégis működik a mosás: eladod és visszaveszed
    Mindenesetre orgazda kell hozzá, ez tuti.
  • genndy
    'Tisztára mosni' nem lehet, Oblivionban sem lehetett. Lopott cuccot alapból orgazdának tudsz csak eladni - ahhoz meg tolvajcéh tagnak kell lenni. Mondjuk logikus, nem tolvaj nem lop.
    Vagy ha elég magas a Speech-ed, és tettél a perkre, akkor bármelyik árus megveszi, akihez befektettél.

tai : konzolparancs; Toggle AI - akire rányomod az nem mozog, nem beszél, nem harcol. Ha annyira zavar Lydia, de nem akarod megölni.
  • Austin Bailey
    Egyébkét a tolvajcéhben itt is van olyan lehetőség, hogy a lopott tárgyakat tisztára lehet mosni? Találtam egy elég jó gyűrűt - valakinek a zsebében
  • Austin Bailey
    én nem tudom mi az a tai, még ott nem tartok
  • Austin Bailey
    én az összes hullát beledobom a vízbe, ami vítparton van, mert bántja a szememet a sok hullakupac a szép tájban
  • Zozo0122 #24057
    Ha ő idegesít keress másik követőt:) Van pár egész erős követő még meg hát a karidtól is függhet milyen típusú kell neked:) Lydiát hagyd otthon, majd őrzi a kérót:D Nálam ő elég korán elhalálozott...hát igen felemésztettem néhány követőt:D Egyikük testét (Benor - őt ajánlom mert nagyon erős) a halála után szépen ledobtam a közeli vízesésbe a fegyverével együtt. Boromir is megirigyelte volna ezt a temetést
  • genndy
    Várd meg amíg bemegy a szobájába, vagy leül, vagy lefekszik, aztán nyomj rá egy tai -t. Ettől majd megnyugszik
  • Austin Bailey
    köszi mindkettőtöknek.
  • Austin Bailey
    Nem, csak néha nagyon utálom ezt a Lydiát. Ez soha sincs a saját szobájában, és állandóan nyalizik.
  • genndy
    Skyrim.esm
    Update.esm
    Dawnguard.esm
    HearthFires.esm
    Unofficial Skyrim Patch.esp
    Unofficial Dawnguard Patch.esp
    Unofficial Hearthfire Patch.esp
    Shadow Striping Fix.esp
    DG-NoAttacks.esp
    Better Dynamic Snow.esp
    Skyrim Flora Overhaul.esp
    Auto Unequip Ammo.esp
    WATER.esp

Ennyi a modlistám, slussz. Meg persze pár HD-textúra+2K, de semmi játékmenet-módosító. Remekül elvagyok 220 órája.
    Csak az a nyamvadék Dragonborn lenne már valahol akciós, hogy végigvigyem...
  • Ryder62
    Felnézem skyrimnexusra ma és minden kép szinte cicababa mutogatós. 3-4 oldalnyit mentem vissza.

Nem mintha akkora baj lenne mert vannak köztük szép, igényes képek is :D
  • benőmenő
    Én az obliviont próbáltam így a minap, de nagyon soványka már úgy manapság...
    Skyrim most pontosan 47db modnál jár, különösebb ebből fakadó bugot/összeférhetetlenséget még nem tapasztaltam (kop kop).
  • PiszkosFred
    "Bár már lassan vége a Skyrim támogatása"

Konkretan 2 hete lett bejelentve, hogy vege, nincs tovabb. Lesz a goty aztan csokolom, viszlat az ESO-ban es a TES VI-ban.
  • Ryder62
    Ha felmodolod a skyrimot akkor egy idő után látod hogy mi hiányzik még és mi az amivel elégedett vagy. Ha sikerült összeállítani a játékot úgy hogy nincs hiányérzeted, minden műkszik akkor csak lemented a mappákat (meshes, textures), esp-ket stb backupba és kész.

Bármikor ha újratelepítenéd a játékot akkor csak visszamásolod. Nem kell szenvedni az újra keresgéléssel, hangolással. Ha elmented a load ordert is az még jobb.

Bár már lassan vége a Skyrim támogatása és itt lesz a Legendary verzió is. Ezután a fenti módszert bármikor tudod alkalmazni ha minden mod műkszik rendesen :)
  • PiszkosFred
    Nem csak hetvegen lehet a konzolt elovenni :)
  • Pares
    Én nem vagyok rohanós típus, és mostanában sajnos rengeteg szabadidőm lett a betegségem miatt, de komolyan meguntam a modokkal való szarakodást. Kár hogy nincs valami mega projekt, amiben egy modba teszik a legjobb modokat...