The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
30mp és felolvadsz.
Ja és ha hideg helyre mész tartósan öltözz be.
van direkt farkas meg medve szörme cucc modokkal.
Milyen címre küldjem a végigjátszásokat? Ha tudsz adni e-mail címet akkor most megpróbálom elküldeni egyben az egészet.
(Egyébként a frostfall szerintem az, ami egy sandbox rajongót simán benttart a játékban akkor is, ha már kivégezte az összes küldit. Nagyon jól sikerült. Van még tényleg igazán jó mod? Ami nem olyan, hogy új sárkányok, ezer újabb ellenfél, sok zombi, meg mit tudom még miket talának ki.)
A medve nem játék.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
kép
Este 11:45kor így néz ki a dolog, FF kikapcsolva: nightvision
A képrõl nem tudom megitélni, hogy van-e köze a modhoz, de igen, a Frodtfall egyik effectje, hogy ha kifázol, elhomályosul a látás (olyan szintre is, hogy csak egy hatalamas fehérséget látsz magad körül - ha nem teszel ellene rövidesen meghalsz)
A Tfc 1 el feltettem magam annak a homlokzatnak a tetejére és nem sikerült.
De akkor ezt megpróbálom hátha 😄
Ezt mi okozza? Vmi bug a Frostfallal, vagy ez vmi ingame effect? Az active effects listában semmi sincs, ami okot adna erre.
Ilyenkor sincs gond, legfeljebb googlezok picit, vagy fórumon rákérdezel.
A google fordító már használható annyira, hogy egy-egy mondatot a játékból átmásolva érthetõ lesz a feladat, vagy lefordíttatod vele az elderscrolls.wikia.com azon részét, ami érdekel, s kimazsolázod a lényeget.
A játék szabad mozgásteret ad, nem kell feltétlenül a fõküldetéssel foglalkoznod.
A fõküldetésen tovább menve lesz még egy rész, ahol nem árt, ha sejted, mit mondanak (ne fegyvertelenül menj a thalmor nagykövetségre)
Nálam nem ütközött semmivel. És minden képzeletet felülmúl.
Elképesztõen részletesen megtervezték a kastélyt.
Egyetlen problémám van vele az amúgyis kevés fps számomat 20-28közti leviszi néhol 12-16köré is. Fantasztíkus textúrák vannak beletéve.
a Master of Hause mód egyszerûen nem akar mûködni.
Már mindent kipróbáltam. Lelövöm a kulcsot a háztetõrõl és nem találom.
Mintha nem esne le. Többször körbejártam a helyszínt mondván én vagyok a béna. aztán a Fus spellel is rákiáltottam amikor megvolt és kb elõttem esett le de nincs meg az a nyamvadt kulcs. Pedig a youtuben többen is feltették a videót, hogy megy nekik ez a mod és meglett a lakásuk.
Van valami ötlet erre?
A NMM korrekt, jól összegyûjti a dolgokat, de sok olyan mod van, ahol manual install jobb, vagy csak azzal lehet a filet feltenni. Ilyankor szépen kiiktatja a NMM az eredetit. A TES5EDT (Mod Organizer) viszont több dologgal kecsegtet, mert ugye két katt és õ csak tömörít(ene) és már ott is van. Viszont nincs valahol hozzá egy szájbarágós leírás, több, mint ami a wikiben van? Akár magyarul is ...
Más.
Ezek a modok mennyire akadnak a Heartfires dlc házaival? Tesztelte õket együtt már valaki közületek?
spouses can live everywhere
alchemist's hidden valley
grey ledge manor
dragonius tower
willow creek cottage
sepredia
build your own house
vjarkell castle
pinewood cottage
bathing beauties (playboy house)
Ezt mindenképpen feltenném, ha nem akad össze semmivel, mert marha nagy ötlet:
lc become the king of riverhelm
A medve nem játék.
De ha ennyire nem megy az angol, akkor a késõbbiekben még inkább szenvedés lesz a játék...
A valósággal aza gáz hogy nincsen hozzá háttérzene...
Valamiért valami mással ütközik régen jó volt 😄
A Colored Map markers nevû mod nem fekszik a játéknak.
Levettem és most már jó.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Töröljem ki a fájlt?
Eddig hiába irattam felül a modot eddig nem jó.
Most keresek valamit nexuson de eddig nem nyert.
Bár ha a téged mutató sem látszik, akkor a térképjelölõkre gyanakszom én is (amit Malakai írt a #22393-ban).
A valósággal aza gáz hogy nincsen hozzá háttérzene...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nézd át a modjaidat, hogy még mi nyúlhat a térképhez, a markerekhez.
Ha szedegeted le a modokat ezt valószinüleg a Data\Interface\map.swf okozza.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szerintme érdemes hiszen jóval erõsebbek és a nagy többségük azért szinthez kötött.
Jelenleg az Apokalypse Spell Pakage 3.04 A Phendrix Magic Evolved 272 és a Midas Magic 0.08a van fent. Azt nem tudom megmondani hogy mennyire ütik egymást és melyikhez mi tartozik de már most elég sok spellt tudok az új karival használni és még 30on sincs a destruction meg a többi mágikus cucc. Ja és csak 2 varázslónál jártam a spell könyvek miatt.
Szóval akad pár negyon komoly 😄
Ha még egy másik dologban tudnál nekem segíteni. Ezt viszont lehet egy mod okozhatjja:
A térképen nem látszik a nyil hogy hol vagyok és a célpont se ami zöld nyillal szokott látszódni, hogy hová kel mennem. Csak az iránytûbõl látom az irányt de a pontos hely nem látszik.
Ezt mivel lehetne orvosolni nexusról melyik térképet érdemes leszedni?
nekem a World map in full 3D nevû van meg de ha leszedem akkor se jó.
Ez nagyon zavaró, hogy nem látom a célhelyszíneket.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Fél évet kihagytam Skyrim ügyileg. Azóta rengeteg mod kijött a játékhoz fel is dobáltam cirka 60at.
Amikor úgy éreztem minden jó kezdtem egy új karaktert.
A whiterunos Jarl küldetés után elmentem Winterholdba questelgetni hogy tudjak venni varázs spelleket stb.
Vissza mentem Whiterunba azon belül Dragonsreach be valami farangarral kellene beszélnem és ahogy belépek nekemesnek mint ellenség.
Pedig direkt figyeltem semmilyen csoportba nem léptem be tudtommal vámpír se lettem egyetlen emebrt nem öltem a környéken. Mi lehet a hiba?
Valami mod okozza? Vagy mit rontottam el? Ez a farengaros fõküldetés szál emlékeim szerint így nem tudok tovább menni.
Van ötletetek rá? köszi
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Tégla, kõ lesz a házad közelében elegendõ, kereskedõkhöz a belsõ berendezéshez szükséges "apróságok" után szaladgálhatsz.
Üveg, szalma beszerzése nem gond, néhány jelentéktelen dolog, ami után esetleg kutakodni kell (nekem pl. a kecskeszarv, szarvas agancs, macska fog összegyûjtése tartott a legtovább, leszámítva a különbözõ amuleteket)
Fûrészteleprõl kell fa, oda el kell gyalogolni, agyagot meg palát (az az, végre eszembe jutott, az kell a járólapokhoz) tudsz a ház közelében bányászni végtelen mennyiségben. De ha elkezded, mondja meg mutatja.
Vasrudakból tárazz be iszonyatosan. (De tényleg komolyan. Kb. 500 db/ház kelleni fog).
Minden ilyen ott lesz egy helyen, meg tudod csinálni a házon kívül is, a házon belül pedig a pincében. Érces árus nem lesz, azt továbbra is a városi kereskedõktõl kell beszerezned. A házhoz vehetsz a stewardodtól hozzávalókat, ha már a kis épületrész megvan (gerenda, járólap, agyag).
Harcos én mágus karaklterrel is felépítettem a Lakeview Manor-t, s az építkezés még tetszett is (van különbség az épületekben: mágusnál könyvtár-tornyok, harcosnál a próbababákkal teli fegyverszoba dominál), de a kész házikót a gyerkõcök miatt nem éreztem otthonosnak.
Ez persze az én hülyeségem, de bosszant, amikor hazatérve az ajtó elõtt banditákkal, gianttal, vadállatokkal, vámpírokkal kell hadakozni (wiki szerint el is rabolhatják a családot).
A whiteruni vityilló nem egy kiállító terem, s éjszakánként a városba is jöhetnek rosszarcúak, de nappal legalább el tudnak vegyülni a kölykök a gyerekseregben <#nevetes1>#nevetes1>