The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez csak egy teszt volt. Csaj karakteren lehet leginkább a grafikai finomságokat belõni.
A régi játékállásom akarom folytatni, ami egy nord faszi. 😄
A medve nem játék.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A leveleknél a 4ks hd falevél van fent, nem csak a sima flora.
A medve nem játék.
Na itt vannak amelyek nálam a mod managerben találhatóak és vagy aktívak, vagy nem, de a grafika vagy vizuális hatás miatt fontosak és bejönnek (nekem):
Armour
Audio
Clothing
Companions
[url="http://kepkezelo.com/images/h64x7za04giobgp7k4zu.jpg"]Environmental + stb[ /URL]
Magic + stb
Models and Textures
Visuals
De az elsõ három képen csak azok szerepeltek, melyeket az elõzõ oldalon találtok + ez a sweetfx preset.
A medve nem játék.
Az elõzõ oldalakon belinkeltekkel + swfx jött ki ez:
Az éjjelre összeállt anyagban ebbõl
finomítottam erre
Úgyhogy nagyon jó lett a karakter (nem ez lesz, csak teszteltem), és végre a táj is. Él az egész. Kellett a legjobb felbontású fatextrúra is a belinkelt részbõl, és nagyon szép és jó lett így a game.
(De akár ezt is összehozhatod ... 😄)
A medve nem játék.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Van benne jó pár mod a nexusról, melyet saját magam tesztelgettem, de amelyeket az elõzõ oldalakon a hasonló kérdésemre linkeltek be a srácok, azok az alap modok.
A medve nem játék.
Dengeir kicsit zakkant, nem kell csodálkozni ha ilyeneket kér.
Nem érdekes, ki kinek az oldalán áll, minden jarl a saját városának az érdekeit nézi elsõsorban. Ha segítesz az õ városának lakosain, kapod a címet.
Az öreg jarl már nem jarl, nincs hatalma, úgyhogy tök mindegy ki szimpatikusabb neki, a döntés az aktuális tényleges jarl kezében van.
Bounty letterek nem számítanak a thane címnél, a város lakóinak kell segíteni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Na mind1 a lényeg, hogy megvan a housecarl😄 Elmentünk a házhoz és ott megkérdezte, hogy lehet e õ a steward. Erre mondtam, hogy meggondolom még és hogy most elválnak útjaink. Erre azt mondta, hogy akkor õ elindul a Lakeview manorba. Jó lesz ez így ezek szerint tényleg lehet 1 housecarl és 1 steward is a házban😄DD Köszi a helpet😊
Szerencsére kocsisért meg bárdért nem kell rohangálni.
Kicsit baromkodtam: elnyomtam 1 Blizzard scrollt a szépen berendezett házamban.(a régiben nem az épülõben) Az eredményen jót röhögtem😄D A kipakolt kb 300 drágakõ meg aranyrögök meg satöbbi össze vissza szálltak, a könyvespolc könyveit is más szobákban találtam meg a italok és a kaja is szétszóródva😄<#taps>#taps> Sokkal durvább mint 1 Fus ro dah 😄
Jelenleg még nem vagyok Thane Falkreathben csak Whiterunban és Markarthban.Remélem hamarosan kineveznek ide is már 2/3 támogató megvan.Tehát még 1 apróság a helyieknek és akkor leszek itt is Thane.
Na akkor 1 redguard nõt fogok kapni😄 Én azt szeretném, hogy ez a csaj is a házban legyen + Ghorbash. Érte még el kell mennem mert hazaküldtem korábban de azt szeretném ha õk ketten vigyáznának a házra. Plusz kell még 1 kocsis meg 1 bárd és ennyi😄 Meg pár állat a kertbe😄 Követõ most nem kell csak emberek akik vigyáznak a kincseimre mert tuti, hogy hónapok fognak eltelni mire Solstheimrõl hazamegyek😄
A kinevezés után a jarlnál nem beszéltél egy redguarddal?
A tetovált arcú, turbános nõszemély az egyetlen follower, aki dualos harcos (két szablyával kaszabol)
Semmi értelme nincs ilyen csapattal bóklászni.
Bug is lehetett a dologban, mert Lydia pl. Blade tagként is követett tovább, holott elvileg neki a templomban kellett vona maradni, Rayya meg úgy halálozott el valahol, hogy észre sem vettem.
Egyetlen követõ is tud galibát okozni, amikor egy szûk helyen nem hajlandó arrább lépni, s beszorít egy zugba, gondolhatod, milyen kényelemes volt egy galeri élén osonni a sírkamrákban.
A Vilja mod elég jó lett, bár vannak még benne szerintem javítandó részek, a csaj szinte mindenhová követ, oda is, ahová egyébként nem kellene (Thalmor nagykövetség, Markarth börtön).
Az is egy jó pont nálam, hogy az alapjáték followereivel szemben Vilja sokkal életszerûbb, van véleménye, kérdez, csacsog, éhes, szomjas.
A küldetései is szórakoztattak egy ideig, de egy idõ után kezdtem ráunni a rohangálásaira (térkép nem jelölte hova akar vezetni, volt eset, amikor Winterholdtól Markarthig futottunk)
A summon Vilja "luxus szolgáltatás" azoknak, akik szeretnek follower nélkül kalandozni, de valamiért mégis kellene egy teherhordó.
mondjuk így viszont úgy vonulunk mint a cigányok: én elõl, utánam 3 lépéssel és eggyel balra vilja, utána ugyanígy a rá beállítottak 😄D
shit happens
mivel ilyenkor "passzív" állapotban van, ha máshol is thane vagy, használhatod õt followerként, pl lydia-t, de õ nem lesz housecarl (gondolom szabályozva van, hogy melyik terülhethez tartozik, csak ott lehet beosztani)
nálam a lakeview házban 3 nõ van: a falkreath-i housecarl, lydia és vilja. vilja és lydia követ engem, a housecarl-ra pedig lehet állítani olyat, hogy kövesse valamelyik followeremet, így akár négyen is mehetnék kalandozni 😄
ha nõi karakterem lenne, kis amazon csapattal lehetne terrorizálni a környéket 😄
olyan mod kéne (bár lehet hogy van), hogy banditaként tengeted napjaid.
valahol egy bandita csapat tagja vagy, és az arra utazókat megtámadhatod, kirabolhatod (nem muszáj megölni, de nem is pickpockettel, hanem rablás: elveszed tõle amit akarsz)
ha eljut egy faluig akkor vérdíjat tesznek a fejedre, és jönnek a bounty hunterek levadászni
ez részenként persze megy (live another life-al lehetsz thug), vérdíj is van, de erre valami rendes mod van (rablással, stb)?
shit happens
Egyébként az alap felszerelés majdnem kész...az elmúlt órák vadászattal teltek😄 Agancsok, medveprémek, halpikkelyek satöbbi...a legrosszabb a Sabre cat fog...1 raklapnyi kell belõle. Megöltem mostnában vagy 20-at sima meg fehér fajtát is de csak 2 dobott fogat😄 Nézelõdtem boltokban de sehol sem árultak. Hát persze, hogy a másik kérómban találtam 10 darabot<#vigyor2>#vigyor2>. Plusz halmokban állt az agancs a pikkely a medveprém satöbbi...
ENB/sweetfx is belejátszik, mivel azokban meg szokott lenni contrast/sharpen.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ezt mi tudja így kihozni? Mert bárhogy szarakodok, nem bírom ennyire elõhozni a részleteket.
(Ennél a modnál van a fénykép)
A medve nem játék.
De közben sikerült, egy másik árusnál tudtam venni egyet, meg a Katariah-n szereztem egy másikat erõszakkal <#vigyor1>#vigyor1>
Ha kell még Akatosh amulettje akkor nézz be a Radient Raimentbe. Nemrég jártam ott és volt az eladónál. Szal ha végképp nem találtál eddig akkor állj meg a bolt elõtt, ments egyet és addig járkálj be amíg nem lesz nála.😄DD
Egyébként jól néz ki a karid😊 Dobj fel sisak nélküli képet is ha van.😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Giskard tollából, hogy ez jó vagy nem jó vagy miért így alakult az ki ki döntse el maga.
Ennyi alapján én is a kártyára gyanakszom... Vagy leginkább driver.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A Bend of Will-t elvileg a Hermaeus Mora tanítja meg, és elvileg szükség van rá mikor már jönnie kell a sárkánynak. Nekem csak az elsõ szó van meg..
Elindulok a folyosón, kiérek egy kis félszigetre, mögöttem azonnal becsapódik az ajtó, és támad 2 seeker + 1 lurker. Legyõzöm õket, odamegyek a kõfalhoz, leolvasom a szót, megtanulom és ennyi. Állok. Mint fasz a lakodalomban. Az ajtó mögöttem becsukódott, a szót megtanultam, a sziget kb 50 négyzetméter. Sehova nem tudok menni. Az egyetlen kijárat, hogy beleugrok a csápos löttybe, és visszakerülök a való világba.
Utánanéztem, és elvileg itt jönnie kéne egy sárkánynak. De nem jön. Wtf? Találkozott már valaki ilyen buggal? Bend of Will megvan.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A nem hivatalos patcheket szerintem mind felrakom kell az.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
De ha valaki telepíti figyeljen mert sok optional fájl van amit manuálisan tud variálni lehet könnyíteni.
Szóval most elleszek vele nem akartam a restorationt fejleszteni de nem lesz más választásom ha egyáltalán kibírom a végéig 😊 Kreatív egy fickó az biztos.