30713
TES
  • Although
    Jövőre ráadásul olyan mennyiségű és minőségi rp gama várható hogy a roleplayer modderek zöme végleg itt hagyja ezt a játékot.
  • Although
    Élettelen ez a baj. És ezen nem tudnak a modderek segíteni. Pedig az interesting npc valaha volt egyik legjobb mod, eszméletlen szinten megemeli a skyrim élettartalmát. De az alap hiányosságait senki nem fogja tudni kezelni.
    Az enderal az egy másik dimenzió lesz.
  • Pares
    Szerintem ilyen már nem lesz. A modderek sorra unják meg és mennek el, miután befejezték modjaikat. A Skyrim, szerintem, ennyi volt.
  • Nos
    Már egy jó ifeje meguntam a Skyrim-et. Nem fikázni akarom, jó játék, csak jóból is megárt a sok. De lassan már jó lenne, ha kijönne hozzá valami jófajta total conversion, mint annó a Nehrim. Nekem az jobban tetszett, mint az eredeti Oblivion.

De még semmi :(
    Vagy csak nincs eléggé nyitva a szemem?

Se Enderal, se Andoran . . .
  • Calver
    sima színesítésre ott van sweetfx, de egyebekre pl Maxtreme összeszedett egy nagyon szép listát, itt megtalálod. (itt meg sweetfx profil hozzá)
  • Kapido
    Milyen visual mod-ot ajánlanátok? Elkezdtem nézegetni a Nexus modokat, de teljesen elvesztem. Egyszerűen átláthatatlanok.
    Szeretném, hogy még részletesebb és élénkebb színű legyen a természet, emberek, épületek, stb.
    Előre is köszönöm
  • genndy
    Keresés Nexuson a 'music' szóra, 3. találat:Personalized Music
    A zenéket neked kell betenni, és ne is várd hogy fölteszik az Oblivion zenéit, mert az a Bethesdáé és jogvédett. Ha megvan az Obli, akkor az mp3-akat csak át kell másolni (gondolom).
  • Flora2
    Esetleg olyan modról tud valaki, amelyik az Oblivion zenéit teszi be a Skyrimba? Csináltam keresést többször is a modok között, de nem láttam ilyet (vagy csak béna voltam).
  • Eisenberg
    "Jó" neved van xD Hogy érted? Van fent jelenleg kb 40 mod, és még szedegetek le majd. Mostmár nem lépked ki :)
  • Party Hard
    módolással ki hogy áll?
  • PiszkosFred
    Igyál vért. :)
  • Bishop69
    h tudok megszabadulni a weakness to fire-től?
    a templomban lévő amulett nem segít sem a vámpír ellenei itóka sem
  • Fantusz
    A kovácsolás könnyen fejleszthető trénerek nélkül is.
    Kovácsolj vas tőröket, esetleg ékszereket.
  • Bishop69
    okés :) köszi ;)
  • genndy
    Nem lehet, ez minden szinten 5, nem nő, nem fejlődik sehogy, nem érdemes korábbi állást betöltened.
  • Bishop69
    én ezt értem csak arra írtam,h ha esetleg lehet ezt növelni akkor érdemes e egy korábbi mentéstől folytatni pl 30as szinttől,h ezt is szintenként lehet e növelni :)
    a többit értem :)
  • genndy
    Félreérted. Ennek nem úgy van szintje, mint neked, nem lehet növelni.
    A 41. és 42. szinted között 5 alkalommal trainelhetsz (mindegy mit: 1 kovácsolás+2 kard+2 pajzs ugyanaz, mint 5 kovácsolás). Ha ezt kihasználtad, akkor legközelebb csak a 42. szint elérése után trainelhetsz, megint 5x. A 42. szinthez szükséges többi fejlődést neked kell összeszedned.
    Moddal egyébként ki lehet lőni ezt a korlátot, és akkor bármelyik szinten tanulhatsz bármennyit: pl. Training per Level
  • Bishop69
    értem
    és ezt lehet valamivel emelni?
    most ez a szint 5ön áll én meg 41es szinten
  • SaGa Jr
    Ez egyszerű. Egy adott szinten csak adott mennyiségű training-re van lehetőséged (ezt mutatja alapból a program mikor trénernél akarsz tanulni). Ha az elfogyott akkor legközelebb majd csak szintlépés után lesz lehetőséged megint tréner által húzni valamilyen skill-t. Az mindegy amúgy hogy egy helyről vagy többről jön össze a limit, a lényeg hogy ha eléred akkor a következő szintig felejtős a képzés.
  • Bishop69
    Hali!
    Valaki tudna segíteni nekem abban,h ha mondjuk egy kovácstól tanultam kovácsolást akkor utána már miért nem tudok senki mástól tanulni valamit, pl alkémiát vagy snakinget..
    köszi
  • Zozo0122 #24186
    Én is mindig kizoomolok :) Nekem nagyon sokat számít a karim kinézete, hát mégiscsak több száz órát élek a bőrében :D Még az Obliban is mindig sikerült jól kinéző karit kreálni...legutóbb 1 argóniait hát marhajól sikerült :) Egyébként elsőre fura beleélni magam 1 gyíkember szerepébe de hamar megszokom már az ilyesmit...most is például feka sráccal nyomulok a New Vegasban :DDD
  • Eisenberg
    Azért én sokszor kizoomolok Skyrimban is mert elég pöpec karit összehoztam (bár moddal) illetve a képek miatt már csak meg kell csinálni, hogy ne egy pink-punk frizurás krumpliorrú dülledt szemű szakállas kopasz valaki álljon ott, akinek a fejét cenzúrázni kéne :)
  • DarkHorSe
    Sok ertelme van vele foglalkozni, amikor alig latod :D
  • Eisenberg
    Naigeeeen :D Az a karakterszerkesztő egy...földöntúli valami volt. Nem tudtam kiigazodni rajta. Átalakítottam az orrt, erre a szemöldök összement. WTF? :D Alig tudtam normális karit csinálni.
  • Austin Bailey
    viszont az oblivionban nagyon sokal kellett szenvedni a fejekkel, ha nem akartad a fajánlott krumpliorrú karaktert
  • Eisenberg
    Nehézségre én modot használok, illetve modokat. A játék nem túl nehéz főleg annak aki anno játszott a Morrowinddel vagy az Oblivionnal. Bár utóbbi sem annyira nehéz igazából csak komplikáltabb mint a Skyrim. Meg ott valahogy tetszett, hogy választanod kellett kasztot. Sőt létre is hozhattál egyet. Itt meg: Ki vagy? Karakterkészítés, név, szia :3 Hát...kicsit szegényes de ez van.
  • Skyrim
    f
  • genndy
    Legfrissebb, utolsó 1.9 patchel került be.
    Kiegészítők nem szólnak bele a nehézségbe.
  • DarkHorSe
    Legendary nehezseg most kerult be a jatekba? Vagy mar a legelejetol ott volt? Regebben jatszottam ezzel a jatekkal(csak a legnehezebben, de mar nemtudom az melyik fogokzat volt) de 30. szint utan minden tul konnyu lett, foleg ha kovacsolt az ember. Valtozott ez valamit a kiegeszitokkel? Gondoltam ujra nekiugrom, ha semmi sem valtozott ilyen teren akkor inkabb hagyom is.
  • Austin Bailey
    ja igen, arra gondoltam.
  • Eisenberg
    *Tapsvihar* Remek! Ezek szerint nincs már sok hátra. Remélem menni fog tört verzióval is, különben kénytelen leszek megvenni a Legendary Edition-t. Bár a Hearthfire DLC nem érdekel, de a többi nagyon is. Mondjuk a Dragonborn...háát találtam egy olyan modot amivel real time lehet sárkányon utazni (Óóó hol vagyok Én még attól? xD) úgyhogy talán az sem kéne. A fene egye meg ezeket a modokat :D
  • genndy
    Na mégegyszer, hadd látszódjon rendesen is:

Lehet jelentkezni magyarítás bétatesztelőnek!
  • ricsa008
    wááá erre vártam már mióta meg is történt a jelentkezés :D
  • genndy
    DLC-kre gondolsz? Nem, egyelőre csak az alapjáték.

Lehet egyébként bétatesztre jelentkezni, friss mai hír.
  • Austin Bailey
    én a Morrowind magyarítással használtam egy pár modot, de voltak problémák. Egyébként a kiegészítők is le lettek fordítva?
  • Eisenberg
    Na, hogy akkor legyen egy kis vita is (amúgy nem azért): Nekem speciel több mint 100 mod volt fent Oblinál magyarításostul mindenestül, és volt köztük minden féle fajta. Gond? Nemigen volt. Talán 1-2-t kellett kivenni de épp a napokban játszottam ki a játékot, és töröltem a fenébe mert kell a hely szóval pontos adatokat nem mondhatok bár párszor kivágott az asztalra ez tény, de a Skyrim is :)
  • genndy
    Unoff. Patchet Vik lefordította, úgyhogy az pl. benne lesz. Csak sajna valami régebbi változatot (gondolom amikor nekiállt akkor éppen az volt az aktuális), és azt írta hogy nincs kedve az újhoz igazítani, mivel ez is három hétig tartott neki.
  • Zozo0122 #24169
    A legtöbb modnak BIZTOS, hogy bekavar. Mint a Morronál meg az Oblinál, valószínűleg a modok legjobbjait le fogják idővel fordítani.

Addig viszont a következő modokkal lesz probléma:

1. overhaulok - 1000% túl sok mindenben változtatnak.(Skyre stb...)
    2. bármi + szöveget adó mod - ezek feliratai angolok lesznek és gondokat okozhatnak
    3. bármi olyan mod ami belső cellákat változtat meg. Akár csak annyi, hogy berak oda 1 npc-t. Tegyük fel, hogy 1 mod berak 1 companiont Whiterunba a kocsmába. A magyarításban viszont magyar neve lesz a cellának így --> a companion nem lesz benn hiába is keresed. Remélem értitek...nemtudom mennyire próbálkoztatok Morro vagy Obli magyarítás mellé modokat feltenni, de ezek mindig általános gondok voltak nálam és sokat tanultam ezekből. Ilyen modok cska magyarításhoz igazítással oldhatóak meg.

Amik nem fognak bekavarni(vagy csak minimálisan)

1. fegyver és páncél modok( a nevük angol marad)
    2. ház modok szinte biztos, hogy működni fognak, kivétel ezek alól minden olyan ház mod ami már meglévőt változtat meg. Tehát a teljesen új házmodok jöhetnek.
    3. apró tweakek és grafikai modok, viszont itt is minél összetettebb annál nagyobb baj lehet...
    4. plusz szörny modok, vagy bármi ami a leveled listekhez nyúl valszeg működni fog, ezek szépen beigazodnak, de persze angolul

Na egyelőre ennyi jut eszembe, ezeket Morrowind és Oblivion modolgatási tapasztalataimból mondom, hogy ott miféle modok működnek és mifélék nem a magyarítással. És a load order tényleg NAGYON FONTOS!
    :)

• PiszkosFred
    Akkor tehat panikra tenyleg semmi ok, kerem oszoljanak!
  • Eisenberg
    A saját házat az Oblivionnál is üresen lehetett hagyni, hogy ne telepítse.