The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SaGa
Nem tudom hogy oldják meg de eléggé kompatibilisek.
Nálam 105 mod van fent és azok szépen elvannak egymással.
Az Eagle eye mód érdekes lehet neked ezzel jól lehet zoomolni (bár még nem jöttem rá hogyis mûködik de fentvan 😄) A Faster Arrows ezzel gyorsabbak a nyilak ergo nehezebben tud a vad elmászkálni mire odaér a nyíl 😄 Van egy Hell sword nevû mod amivel elvileg egy nagyon erõs és grindelhetõ 1 kezes kardot tudsz használni ha minden igaz felér a deadric sworddal damage ben. Aztán increase arrow damage ez picit felerõsíti a nyíl sebzését nagyobb tesû állatoknál jól jön ha 3helyett 2 lövés is elég 😄
Elsõsorban egy vadászt tervezek, aki íjász, rövidkardos/tõrös, könnyûpáncélos, lopakodós, nem tud varázsolni, az eszközeit, kajáját maga készíti. Csak amit használ, azaz bõr cuccok, íjak, nyílvesszõk, kaja, stb. A nehézpáncélok és társai nem érdeklik. Milyen modokat ajánlotok ehhez. A skyre, a 4 dlc, skyui alapértelmezett, Primary Needs jellegû (evés, ivás, alvás, hideg, stb) mod is. A Skyrim Gems-t tanulmányozom, de túl sokminden van benne, gyanítom sok mod ellentmond/összeakad másokkal.
Hasonlóképp egy késõbbi tolvajhoz, aki tõrrel, dobófegyverekkel harcol, rejtõzik, zárakat tõr, maximum a kajáját és a tolvajkulcsait készíti el, meg némi mérget, mert a keze épsége mindennél fontosabb, így nála a crafting nem játszik. Neki milyen modok lennének javasoltak, a fentiek mellett?
Esetleg még egy "robe mage" is játszhat, aki aztán végképp nem gyárt semmit, lélekköveket gyûjt, enchantol, spelleket gyûjt, esetleg fejleszt. Neki mi a bevált kombináció?
Nem a butál erõs karakter a cél, hanem a "realism" és a játszhatóság. Normál tempójú fejlõdés, lehetõleg nem féloldalasra.
Eredeti
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Pl megszökött hajón egy csapat rabszolga elérte Morrowind vagy Skyrim partjait elmondták milyen dolog élet van arrafelé és ... eltelik újabb 200év és Akavir földjén dúl a háború az emberek meg a fura népek között.
A kidolgozás részletkérdés. Lehetnek mindenféle épületek nem csak embereké vagy amit a rabszolgák építettek stb. Máris testreszabható világ lenne.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem igazán értem, hogy mi értelme van kitörölni a dokumentumokat, amikor EGYETLEN KATTINTÁSSAL vissza tudom állítani a korábbi állapotukra, ergo több energiába kerül kitörölni, mint helyreállítani...
De hát a gyengébb elméjû, tizenéves kölkök gondolkodásában miért is keresek bármiféle racionalitást?
Scientia potentia est.
Érdekes, hogy az Oblihoz (meg nyilván Skyrimhez is, de Oblinál vettem igazán észre) mennyi 'manga-mod' készült, és mégse mentek el abba az irányba, maradtak a vikingeknél. Viszont ha tényleg új földrész lesz, és Akavirt választják, az a modokból ítélve rengeteg ázsiai játékost fog vonzani, szóval még profit szempontjából is jól járnának (nem mintha a Skyrimnek szégyenkeznie kellene).
Én vevõ lennék a steampunkra (Dishonored is meglepõen sikeres lett), de a szamurájokra is.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De másik kontinens is jöhet. Viszont a fagyos Skyrim után melegebbre vágyom, úgyhogy leginkább dzsungel vagy sivatag lenne aminek örülnék.
lehet, hogy addigra 10-20 Skyrim nyi nagyságú területet tudnak majd feltextúrázni és a gépek majd elbírják Õket. Egy új kontinensen számtalan eddig nem látott és elképzelhetetlen és remélhetõleg élettel teli tartalom lesz. Már ha nem esnek abab a hibába, hogy mint minden lassan sablonos tucatárú lesz. Pl NFS meg a COD szériák. Amik szépek és jók de mégis kaptafa.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
DE
Kozben iden jon a TES Online, es minden eddig csak 320x200-ban latott terulet (lasd elso reszek) megjelenik elotted gyonyoru csillivilli grafikaval, bejarhato nagy teruletekkel. Black Marsh ugyanugy, mint Hammerfell, vagy Valenwood, stb. Ergo, ha 2016-ban megjelenik a TES VI, nem lehet Tamrielen mar ujat mutatni teruletileg, meglesz benned az "ezt mar lattam" erzes. Ezert johet jol az eddig totalisan ismeretlen tovabbi kontinensek, ahova csak egy sztori kell, es maris uj, hivogato, ismeretlen helyszinen talalod magad. Es a gameplay mellett ujra lesz kedved felfedezni uj, eddig nem latott teruletet.
Ez most a legujabb teoria, aztan kiderul.
Ha már úgyis adott a téma ti melyik területet látnátok legszívesebben a következõ részben?
Meg csináltam is róla másolatot magamnak most már.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Hát nemrég bezsélgettünk a következõ részrõl olvass vissza😊 Sokan elég valószínûnek tartják, hogy a következõ részben elhagyjuk Tamrielt és irány Akavir. Logikusan hangzik mert:
1.Tamriel egésze benne lesz a TES Onlineban
2.teljesen új terepen a Bethesda azt csinál amit akar még a lore is alig kötelezi õket
3.Mi következhetne helyette? High Rock és Hammerfell 1 része bennevolt a Daggerfallban. Morrowind, Cyrodiil és Skyrim megvolt. Nézzük a többit. Summerset Isles, Valenwood és Elsweyr elég kicsik, de ezek alkotják most az Aldmeri Dominiont tehát simán lehetne mind3 1 részben. Vagy ott van Blackmarsh aminek most nagyon megnõtt a területe így hatalmas játéktér lehetne belõle.
A kérdésem az lenne, hogy milyen módokat ajánlotok kezdésnek? Melyeket használjátok most? Én fõleg olyanokra gondoltam, amik életet visznek a játékba(több NPC, nagyobb városok) és változatosabbá teszi a játékot(pl.:több mob).
Nexus Skyrim oldalt is néztem, rengeteg mód van ott is, de nem tudom mit érdemes használni, és melyek dobnak sokat a játékélményen.
A válaszokat elõre is köszönöm. 😊
Minek megkeverni egy jól mûködõ rendszert 😄
Fõleg ha vámpírokkal nem akarok lenni. Meg a telepítése is állítólag macerás bzevarhat a modokba így több kárt okozna nekem mint használna 😄
Dlc-nek csak akkor lenne jó, ha ez is szigeten vagy szigeteken játszódna, mint a Dragonborn. Ha csak levágnának egy részt Hammerfellbõl az nem lenne túl szerencsés.
Persze csak akkor, ha tényleg lesz aréna.
Az viszont biztos, hogy elt, amikor elhagytam a varost a ket hetes korut elott, mert reggelig aludtam az agyban a buff miatt, es indulas elott meg beszeltem/bizniszeltem vele.
Vagyis akarhogy is nezem, addig tamadtak a vampirok (vagy akarkik), amig en tavol voltam.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Elõrordult, hogy én is visszatölötöttem a játékot, Adrianne Aveniccibõl csináltak zombit a vámpírok.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De jó is volna 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nem tudom, hogy hogyan oldották meg a Dragonbornban Morrowindre történõ átjutást, de Hammerfell területe is bércekkel tarkított, elképzelhetõnek tartom, hogy hegyekkel körülzárt területre lehet majd (csak) átmenni(, így nem lesz szükség láthatatlan falakra). Esetleg Dragonstar lesz a középpontban, és elõtérbe kerülnek a gladiátorviadalok, így hozzák vissza Oblivionból az Arénát, de azt sem tartom kizártnak, hogy a nig... akarom mondani redguardok jönnek át hozzánk Skyrimre.
Scientia potentia est.
Bírom a redguardokat jöhet Hammerfellbõl 1 kisebb terület, de azt elképzelhetetlennek tartom, hogy Hammerfell teljes egészét belevegyék.Viszont akkor hogy oldják meg a terület elzárását? Remélem nem láthatatlan fallal...Na mind1 remélem kapunk egy kis sivatagos területet ha tényleg ez lesz a DLC tartalma😊
A népszerûbb modok pl. Sky UI, Frostfall, a köpenyes mod , a Skyre, esetleg 1 jobb térképmod gondolom elõbb utóbb biztosan elérhetõek lesznek magyarul😊 Ezenkívül valószínûleg az összes unofficial patch és a Nexus top 25 modja az elsõ lefordított pluginok között lesz majd. Legalábbis szerintem, dehát a fordítócsapat tudja mit és hogyan csinál😊
Ráadásul ami még problémás lehet, hogy vannak modok amik szintén rendelkeznek jelentõs párbeszéddel.
Gondolom azok kakukktojások lesznek nem?
Hiszen arra nem igazán készültek fel.
Pl az a Vilja mod amit délután ajánlottatok itt a fórumon.
És ha azokat is beleszámolnád akkor talán 40%nál ha járnak.
Bounty? Akkor meglátott a férje (vagy szokás szerint a tyúkuk XD)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!