TES
  • Zozo0122 #24015
    Nem. A baj az, hogy posztapokaliptikus témához képest túl sok a loot. Maga a sok helyszín oké...a 150+ órás végigjátszás pedig nem sok. Nekem az Oblivion 350, Skyrim 450:D , New Vegas jelenleg 60, de még csak most hagytam el Novacot:D (lesz ebből 250 is DLC-kel együtt) Jah egyébként ezek 1 karakterrel értendők tehát nem összesen, hanem a legutóbbi karaktereim. Tehát nekem is az egyik legfontosabb a felfedezés öröme, de nem bánom azt sem, ha a világ (látszólag) üres. Mert azért a New Vegas sem az...csak annak tűnhet...ha felületesen átrohansz a sivatagon akkor persze, hogy nem találsz semmit. De én pl tegnap is kimentem a térkép szélére a vakvilágba és 1 lezuhant vertibird-öt találtam + mellette 1 fegyver prototípusát.

Egyébként nyilvánvaló, hogy üresebb mint a Fallout 3, de ez a sivataghoz illik. Washington környékére persze hogy nem illene...de mint mondtam ez nem csak a fejlesztők hibája, hanem a helyszín adottsága is.

Kilométerekre elkerülni valamit 1 rpg-ben?:D Dehogyis hát még a kútba is beugrok...tipikus esete ennek a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vault 11 kivégzőszobája:)