The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Bemásolod és elindítod nem bonyolult a hibakeresõ rész használata. Annyi elég is itt az esetedbe. A kilépés 99%-ban azt jelenti hiányzik egy fájl a listából amit valami meghív. Ez megtalálja nem kell neked keresned ha nem tudod hogy kell. Utána azt az esp vagy modot telepítened kell vagy törlöd aminek kell, ennyi.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ez volt az amire gondoltam kipróbálom. De ha megnézed a letöltési arányokat az is mutatja összevetve a skyrevel aminek 600e felett van ennek van 40e És ha beleolvasol a láthatod rengeteg értetlen leírás van. Modok egy példát pl a fajok is visszakapták az obliban még létezõ eltérõ heal stamina, mana rendszer más a bretonnak más az imperiálnak más az orknak. A skillek 5,10-rõl indulnak és satöbbi. És sok kis apróság van még.
Egyébként rengeteg féle option fájl van amivel személyre szabhatod, van olyan ami fullosan hagyományos rpg-t csinál belõle, van olyan ami kiveszi ezt a fajta nehezítést és még sokminden. Vagy nem jutsz át az adott szinten mert nincs meg hozzá valami vagy ki tudsz ötletelni valamit fentebb írtam egy példát. De nehéz általánosat írni mert nagyon option fájl van benne. Ha figyeltél a fentebbi beírásban írtam ebbe a módban teljesen felesleges le fel szaladgálni az a Skyre az inkább ügyességi játékosoknak van ez meg nem.
Elég sokféle játékot használt fel BG, Morrowind stb ehhez. Kicist Fallout NV lett a dolog mivel egyszerre jelen van minden nehézségi szint és nincs gyengébb bandita erõsebb még erõsebb mondjuk 6 és 10 között mozognak. És így tovább. Persze így a játékélmény is inkább vegasos lesz hisz ha a végére értél már nem lesz folyamatosan fejlõdõ ellenfél. Arra ott a Skyre. De elég sokmindne benne van mint írtam ellenfelek egy része már ölhetõ meg mindenféle módon mint az alapba hanem csak egyféleképpen vagy kettõ, mondjuk.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amúgy ismertek ilyen mod leírásos oldalt magyarul? Goggléval lehet találni párat, és nem is rosszak, de hátha ti már találtatok másokat is!
Pl egy ini. buherás jól jönne! Régen Oblivionhoz is találtam egyet, az elég részletes volt. És sokat dobott a dolgokon!
Más... Most akkor van olyan ENB ami jól is mutat, de nem zabálja le az Fps-t 30-ra? Láttam a lenit képeket és fap fap, de annyira azért nem jó a gépem!
Mit ajánlanátok hozzá? Egyik textúra mod gondolom még oké, tehát mik azok, amik nem eszik meg a gépet reggelire?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
(...)
Akkor gondolom az egyszerûbb ellenfelek is így vannak. És hogy számolja a páncél értéket? Nem sokat játszottam még a skyrimmel, magyarításra várok, de én eddig úgy képzeltem, hogy a páncél értékét, levonja a sebzésbõl... vagy az a Dragon Age?😄D
Ha valaki játszik vele és nem tud angolul kérjen segítséget itt azoktól akik tudnak, mert sok lényegi változás van amit nem biztos hogy érteni fog ha nem játszott a korábbi részekkel fõleg morrowind vagy egy old school rpgvel.
- Pl Troll-t már csak tûz alapú spell sebez.(spec volt egy perc míg rájöttem miért nem ér semmit a többi, elszokik ettõl az ember.)
- Pl Meridia questet vámpír nem tudja felvenni már.
- A boss harcok is megváltoztak.
- A perk rendszer is igazából 25 50 75 rendszer lett.
- És még nagyon-nagyon sok változás van. Esetek többségében érdemes menteni ha bemész valahova mert lehet nem tudsz kijönni majd és akkor vissza kell tölteni. Legalábbis nekem experten elég nehéznek tûnik. Érdemes követni a változásokat az oldalon.
Igazából már nem akartam játszani ezzel a skyrimmal, de ez most megfogott egy kicsit. Lehet ezzel befejezem egyszer a fõsztorit, úgy látom így valamiért nem annyira unalmas most ezzel a moddal, azt uninstall lesz míg kijön a német mód.
A skyre se rossz de már hozzányúl a loréhoz is és rosszul meg hiányoztak ezek az apró dolgok mint az olyan egyediség. Kicsit fura volt hogy teljesen mindegy volt milyen fegyverrel mire támadok. Pedig ez még az obliba se volt így.
Szóval ez a requiem egy kicsit olyan mintha a morrowindel játszanál skyrim grafikával. Persze a story már nem lesz olyan de ne legyünk telhetetlenek. Szóval egy próbát megér.
Már az is egy élmény hogy mindig agyalsz milyen meglepetések fognak még érni 😊
Bethesda defined "Redguard" in the trademark as "downloadable computer game software offered via the Internet and wireless devices"
A masodik pedig, hogy a TES VI-ban nem Black Marsh lesz a helyszin, hanem egy nagy ugrassal, Akavir lesz, a masodik legnagyobb kontinens, Tamrieltol keletre. Mivel a TESO sztorija kapcsan tobbszor is elokerult a neve, es a TESO lenyegeben lefedi Tamrielt kalandokkal majd (oke, amolyan elozmenykent), ezert az uj generacios TES jatek teljesen uj helyszint kap, egy Akaviri invazio kereteben (igy megmaradnak a jatekoskent valaszthato fajok is).
De mindez csak pletya, valaki hallotta valakitol, akinek meselte valaki, stb. Viszont eddig a pletykak nagy resze elobb utobb megvalosult, vagy a Bethesda "nyulta" le az otletet, vagy tenyleg toluk szivarogtak ki. Meglatjuk.
Honnan az infó? Én még nem hallottam semmit szivárogni (pedig igyekszem követni a Skyrim híreket).
The Elder Scrolls HQ-t is látogatom ám <#crazya>#crazya> (<-- ez nem gúnyos, hanem nyalizós szmájli <#vigyor>#vigyor>), de ott se volt még hír.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Erdemes itt megnezni a beallitasokat. Elobb keress egy szamodra nagyjabol tetszo ENB beallitast, majd utana e ismerteto alapjan tudsz rajta finomhangolni.
Tényleg, fog még kijönni DLC? Vagy a Dragonborn volt az utolsó?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
http://skyrim.nexusmods.com/mods/3288
Opethfeldt6 ENB
http://skyrim.nexusmods.com/mods/18941
+ HD FULL textura packok
+ Fog Revamp mod
+ Real water modok kozul valamelyik
Ultra minden settings, "grass, tree, land" shadow-t allitsd be 1-re a prefs.ini-ben, es a floatingot is 1-re. Aztan kesz is vagy 😊
Legjobb példa, hogy pl. belinkelte a "hiv" swfx topicot, hogy ott van ni. De ugye annál pont az a lényeg, hogy iszonyat mit ki lehet hozni belõle beállítások terén, tehát hiába van ott, anno - a Dishonored miatt - végigolvastam az egészet, és nincs értelmes (értsd: szép) Skyrim preset.
A medve nem játék.
This isn't a mod, im just mixing some mods for the screenshots.
1.1.11 Which mods did you use in X screenshot?
I don't know, i can't remember all the mods i used/mixed for each screenshot.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
SweetFx presetek közül van olyan a 2.0b v. 1.3hoz, ami tényleg dob a játékon?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Hagyom is. Minden esetre elfogadnám a Skyrimkönyvtárát! 😄

A medve nem játék.
Na kb. valami ilyesmi:
Él az egész, na ...
A medve nem játék.