30713
TES
-
#24166 Loading ordertol fugg majd, feltehetoen. A legnagyobb gond az lehet, hogy a szep mives magyar szoveg kozott megjelenik egy-egy angol, amelyet a mod allitott vissza/cserelt le. Nagyobb gond, ha csak nem raknak be a keszitok megint egy sajat hazikot, stb-t, akkor nem varhato. -
#24165 Azért arra kíváncsi leszek hogy a modoknak bekavar-e majd. (szerintem igen) -
Eisenberg #24164 A Requiem is kompatibilis a frostfallal. -
#24163 Kosz a tippet, mostansag nem is neztem, hogy allnak, 90% korulre emlekszem legutobb. -
#24162 A fordítás 99%-a elkészült, már csak napok,...hetek,....hónapok ....
;) -
#24161 ha már felmerülek ezek a modok amik jobban belenyúlnak azok közül melyik a legjobb vagy melyik miben más?
pl skyre vagy a requiem és még van egy amit néztem minap, de nem jut eszembe a neve.
mert újrakezdtem más modokkal a játékot h kijátszam de ezek olyan modok amik nem nyúlnak annyi bele...eddig mindig leragadtam a főszállal xD
de ezután már olyan moddal akarom elkezdeni ami kicsit feldobja az rpg feelinget...
skyre az eggyik vagy legnagyobb esélyes, de a third era attributes is csalogató csak kár h béta állapotba maradt.
skyre azért lenne még jó mert a frostfallal is compatibilis.
-
#24160 Szép találat -
Austin Bailey #24159 Markarth, Skyrim
Myra, Anatólia
-
steweee #24158 igen, ez tényleg bejött. inkább 1650/1080-ban futtatom lassulás nélkül és tényleg élesebb lett. az mindegy a kártyának hogy 2/4x vagy 4/8x-az AA/AF, mert külön csatornán számol ha jól tudom a felépítését és így ha elbírja időben végezni a műveletet akkor nem is lassít semmit az összteljesítményen.
viszont az obli topicba ajánlották ezt :
http://oblivion.nexusmods.com/mods/39550/?
nálam a menüképernyő után amikor loadolok egyből kidob. teeny isoval futtatom, nem is crack exével. hogy lehet mégis működésre bírni ?
valóban kiváncsi vagoyk hogy számít e a teljesítményben hogy windowed módban van futtatva egy alkalmazás fake full screennel. számomra ez elég hihetetlennek hangzik -
#24157 Nem az igazi. De azért köszi. :) -
#24156 Ez az Oblivionos sima acélpáncél. Skyrim alapjátékban nincs benne, modról nem tudok. Acélpáncél van persze a Skyrimban is, de az sokkal vikingesebb stílusú, északibb jellegű.
Esetleg ez? Még ez hasonlít rá legjobban az alapból. -
#24155 Az ESIVben benne volt ez a páncél. Ebben benne van? Esetleg mod formájában? -
#24154 maradj inkább natív felbontásnál és kisebb AA-nál, jobban fog kinézni minden, tft-k nem szeretik (pár kivétellel) alacsonyabb felbontásokat.
tökéletesen el fog futni btw, főleg ha teszem azt húzol kicsit procidon, mert erőteljesen az a limitáló erő gépednél.
gyorsító modok közül ezt ajánlom, semmi minőségromlás és erőteljesen megdobja pár gépzabáló helyen az FPS-t. -
steweee #24153 igen, a grafikát meg fogom piszkálni, de hogy mennyire az majd elválik közben. van egy csomó dolog ami úgy módosít, hogy valójában a beállításokkal játszik és úgy hoz ki többet, de az a gépigényt nem növeli -
#24152 Játékmenet-módosító nem dob a gépigényen. Ha csak a Requiemet teszed fel, akkor nem kell erősebb gép, mint az alapjátéknak.
Csak ha a grafikát piszkálod (részletesebb modellek, és főleg textúrák, illetve az ENB). -
steweee #24151 amd X2 7750 dual core, 4 giga ram, ati hd 7770 1GB + SSD. 23"moncsi 1440*900-ban szoktam játszani 4x/8x - AA/AF.
érezhetően jobban fut így mint 1650*1080-ban, sztem minőségromlás nélkül
de a kérdés inkább az, hogy empirikus tapasztalatok útján a gyorsító modokkal, tweakellek és peccsekkel (korábban én is linkeltem - akkor - 3 újdonságot is ami nagyon sokat dob a teljesítményen) mennyivel kell nagyon gépteljesítmény az oblivion hoz képest, mert ez a requiem vmi fantasztikusnak tűnik, lehet egyből így fogok kipróbálni a vérengzést :) -
#24150 sokat segít ám ilyenkor, ha írsz egy konkrét konfigot :)
de egy 8800 GT, dual core proci, és 2 GB ram elég ahhoz, h high-medium beállításokon elmásszon 30 FPS-el, szóval ha Obliviont tudod maxon nyomni, Skyrim is menni fog elég szépen várhatóan. ha írsz pontos adatokat, majd valaki megaszondja. -
Although #24149 Tényleg nem fényezni akarom a requiemet de ez az első eset hogy bele tudom élni tényleg a kariba magam.
Necromancer karakter és nem kell a városba bemenni jófiúskodni, a rendszer úgy van kitalálva hogy kis gondolkodással fejlesztheted a karaktered pénz nélkül is. Legalábbis necromancerre működik. Tényleg élvezetes lett. -
Although #24148 Ha valaki requiemmel megy és nem látta volna még Immersive creatures patch -
steweee #24147 bár már korábban ez kitárgyalásra került, de azóta eltelt sok idő. kérdésem az, hogy mennyivel nagyobb a gépigénye mint az oblivionnak volt ? azt igen magas grafika mellett tudja futtatni a gépem, és most fogok majd játszani ezzel ha megjelenik a legendary e.
jobb később mint soha, mivel van egy csomó játék amire már életemben nem jut idő, így sose vagyok elmaradva egyikkel sem :)
kellesz majd butítanom ezen, vagy menni fog szépen ? -
#24146 jah, és mezítlábas warriorra/scoutra gondoltam, varázstudomány nélkül
nem szeretem a vazsikat, amilyen karaktert tolok éppen varázstalan szokott lenni
toltam már requiemmel (írtam is ide róla régebben), tényleg "más" :D -
Although #24145 Requiem moddal? Meg lehet, csak ugye ez is mint, az erso átírja a faji statjaidat.
A dark elf sokimdenre használható. Az orcot is jól nyomtad. De pl nordal felesleges mágust indítani meg orcal is mert kb.60 körüli lehet a manájuk. És a visszatöltés is faj specifikus ha jól tudom. Egy komolyabb spellt nem tudsz elsütni velük persze fejlesztgetheted de akkor meg le leszel maradva. Dark elf mágusnak és harcosnak is jó. Nyilván kétkezes gépnek nem annyira arra ott az orc meg a nord. Hihetetlen hogy majdnem tökéletesen megoldották a megmaradt 3 paraméterrel a dolgokat. :)
Kb. lv35-40-re a requiem kifut. Ha lv50-ként hősködsz miközben az ellenfeleid lv40-sek az nem az igazi :)
Totál más felfogás ez a requiem. Játszottam az 1.5-sel korábban de az 1.6 még ahhoz képest is sokkal sokkal jobb. Talán ez az egy hátránya de ez nem hátrány addigra kifut a story és így is van játékidő benne. -
Whysper #24144 Nem tudom nekem az ORC dual axe-os warrirorom mindent agyonvágott a raciállal. Viszont a Dark elfemmel csináltam egy 2 kezes kardos harcos amit heal--ből stamina reget adtam neki meg Alteration-t. egy szóval lopakodni mint a ninjak akár vagy telibe harcolni mind melee ellen vagy mágus ellen rohamozva halhatatlan! 8) Se fizikai se varázslat nem árt neki 8) Pedig nem is akartam ilyen durvát csinálni,de a végére egy vicc lett. Szóval akarva vagy akaratlanul is beletudsz szaladni egy atom comboba. 8( -
Although #24143 Nem mindegy melyik fajjal mire mész, itt már értelmetlen orc mágust indítani. Rengeteg minden van benne, tényleg mintha kicsrélték volna ez agyalós a skyrim meg ügyességi. -
Although #24142 pl illusion és conjure mondjuk. Egy kis félelem párosítva a hp szívással. Persze nem mondom hogy könnyű. Főleg víz közelében megyek ha kell befutok azt annyi. Ez csak egy módszer. -
Although #24141 Nem annyira gáz jól kitalált épp lv1-en leöltem pár farkast csak a frontális dolog nem megy kombinálni kell a régi buildek működnek. Persze ha valakinek a skyrim volt az első annak nehéz. -
#24140 Na jah, de új karival éppen ezért halál nehéz az eleje.
Bármi jön szembe, ami 1 farkasnál több = halál
Stealth-ra lehet vele gyúrni rendesen :D -
Although #24139 Kicsit fura volt, akármelyik kisebb forumot amit olvasok, mindenki buildekről beszél, melyik fajjal mit érdemes etc,etc. Hát le kell lőni Xarriant ha nem jön vissza és folytatja!!!!! Valaki épp erősködött hogy a dark elffel nightbladet kell játszani. Kicsit fura volt ez nekem.
Jelen volt ilyesmi az Oblivionba is, de na ez ez teljesen más szint. -
Although #24138 Szántam egy kis időt feltettem a requiemet.
Ez valami iszonyatosan durva. Játszanak itt vele emberek és nem is mondják :D
Olyan apróságok vannak benne hogy nyersen pl pár faj meg tudja enni a kaját mérgező hatás nélkül, vagy a perk rendszer. Szóhoz se jutok. De a spellek is megjelent az upkeepes spell ami persze alap egy rpgben de itt sose volt. most van.
Ilyet még nem láttam. Itt már tényleg nem érdemes beszélni az alap skyrimról mert ez egyszerűen egy másik dimenzió. Őrületes ez a két fickó. -
Eisenberg #24137 Vírust kapott a gép hála a lustaságomnak. 3 hónapja nem frissítettem a NOD-ot pedig ott van a kód a Gamestarban xD M1 törölnöm kellett a fiókot, ISMÉT, és újra le kell szednem a dropboxot. Ha az a 100 valahány kép nem is maradt meg legalább a farkasosokat felrakom neked :) Csak nem tudom meddig tart míg feltölti ez a szutyok. -
Zozo0122 #24136 Na? -
Eisenberg #24135 Most töltöm dropboxra sok másik képpel együtt. Szeretem ha egy helyen vannak a cuccaim :) Nemsokára lesz link sztem. -
Zozo0122 #24134 Mutass képet -
Eisenberg #24133 Loool ez miii? Leszedtem a Moonlight Tales-t, és látom azt is, hogy rendesen jönnek a lupinok emberi alakban aztán átváltoznak stb, de pl most egy éjszakát töltöttem Rorikstead-ben, és a környékén...kapaszkodjatok meg: A vérfarkasok versenyt repülnek! Nem seprűnyélen csak úgy magukban néznek a semmibe lazán, és várják, hogy landoljanak. Mennek minden fele xD Össze vissza egyszerre több is. Hihetetlen :D Ja, és fényes nappal! Volt, hogy leszállt az egyik miközben egy szarvast üldöztem (kell deer hide a házra) aztán mikor megfordulnék, hogy megküzdjek vele, látom hogy felszáll. Ez mitől lehet? Mert szórakoztató de nemsokára meg fogom unni :) -
Zozo0122 #24132 Erről jut eszembe, engem az érdekelne, hogy van e már valami minőségi bútorbolt mod?:) Nem rossz a Hearthfire meg az alap házak sem, de valami olyasmi kéne ami bútorokat, szobrokat, tárolókat stb. ad hozzá a gamehez amit oda raksz ahová csak akarsz. Az előző 2 részhez olyan jó bútorbolt modok voltak, remélem ehhez is van már mert jelenleg nem követem a nexust mert mással játszom... -
#24131 Én jelenleg ott tartok hogy gyűjtöm a nyersanyagokat arra hogy kiépítsem a vízcsatornát ! :D -
Eisenberg #24130 Király kösz :D Megvan a hely, bár egy Hybrid soul cultist-ot le kellett gyűrnöm érte :S Átalakult valami szárnyas démonná viszont emberi alakban levettem az élete háromnegyedét, onnantól meg könnyű volt mert 2 vashegyű nyílvesszővel kivégeztem. Kösz még egyszer, megyek, és hozzáfogok :) -
#24129 Na szóval előszór igen csak arra a helyre lehet majd építkezni de nem csak olyan kicsi helyed lesz hanem sokkal nagyobb 3x-szor akkora területed lesz később !
Először is ott van a könyv abban le van irva minden !
És ezek kellenek hozzá ! favágó fejsze mindenképp és a legtöbbet használt nyersanyag a Fa amit ott kell vágnod a farakásnál és az Iron illetve a Steel Ingot ez a két fő nyersanyag az építkezéshez .
Két féle módon szerezheted be kaland útján miközben járkálsz útközben össze szeded vagy egyszerűen vásárolsz a kereskedőktől !
A könyv is irja először az alapot kell lerakni ehhez nagyon sok fa Iron és Steel Ingot kell ha az megvan uyge először magát a házat kell felépíteni .
Ha maga a ház felépült akkor jöhet a bútorozás ez is benne van a könyvben hogy mi kell hozzá !
És igen külön szettek-ként vannak a bútorok és igen ha összejött rá a nyersanyag akkor ott fent a ház elött a Workbenchnél tudod eldönteni hogy melyik kaszt szerint rendezze a házadat.
Ugy rendezed ahogy akarod a bútorokat ugy rendezi amilyen kasztot választasz lehet Harcos Mágus Ijász/Tolvaj/Bérgyilkos de lehet még Vámpir/és Vérfarkas is de ez csak az alagsorban .
És ha a ház megvan a bútorozás megvan jöhet a többi tudsz halászni is friss halat fogni tudsz gyümölcsöt termeszteni ha van farmod állatot is tenyészthetsz akik tojást tojnak , és még elég sok minden van benne. -
Eisenberg #24128 Köszi. Megnéztem róla a videót. Pár kérdés: Csak arra a helyre lehet építeni a házat ahova az ipse a videóban? A bútorokat hogyan pakolgatod be? Egyenként, vagy minden egyes szobának van külön témája vagy mi? Meg olvastam a Nexuson, hogy lehet variálni. Azt, hogy? Mármint felajánlja menüből és akkor félig thief-es félig mage-es a szoba vagy hogy? :O Köszi. -
#24127 Én ajánlanék neked egyet én is most építgetem a házamat vele !
Skyrim Nexuson is fent van Build Your Own House !