30713
TES
-
setchoo #23921 Bár az esetemben az is közrejátszik, hogy a kis e6750-es procim nem valami jól tornáztatja a HD 7770-et. Szóval, ha nálad mennek jól a textúra pakkok, akkor az királyság! :) Én meg hamarosan úgy is gépet cserélek.
Ha jól tudom 7770-ből nincs 2GB-s változat csak az ASUS kínálja 2gb-al a 7750-et.
-
tosiro #23920 Köszönöm szépen.Nekem a dungeons,landscape,towns LITE,és a Skyrim Flora Overhaul is megy akadás nélkül.De ha felrakom az ENB-t 1 percig kell várni a töltő képernyőnél,de igazáből nem vészes.Szóval ha a VGA HD 7770 2GB lenne akkor minden menne akadás nélkül,vagy még a procit,meg a RAM-ot is kell tornázni ? A legjelentősebb a VGA GB-ja ? -
setchoo #23919 Szia! Nekem is HD 7770-es karim van és a modolt skyrimhoz lópikula a 1 Gb vram, sajnos. Nélkülöznöm kellett a giga mega textúra pakkokat és még a Skyrim Flora Overhaul v181b sem használom. Egyedül a dungeon HD textúrát hagytam bent. És a saját káromon rájöttem, hogy 1 gb vram esetén egy jól beállított ENB sokkal, de sokkal többet jelent mint bármi más.
Az FPS dropokat az okozza, hogy kifogy a rendszer a vramból. Ha nem használsz monitorozó progit, akkor ezt kipróbálhatod: Skyrim Performance Monitor
Egy pár kép, hogy nálam hogy fut stabil 30 FPS-el 1680*1050-ban AA nélkül: KÉP KÉP KÉP -
tosiro #23918 Kiprobáltam az ötletedet,de nem nagyon vált be annál az ENB-nél amit szeretnék.Probáltam másikat keresni,de a többi meg nem is hasonlít rá,és ha hasonlít is az is akad.Egyébként provátban azt kérdeztem,hogy nem tudsz-e valami megoldást,az akadásra az ENB-vel kapcsolatban,és nem azt,hogy milyen gép szükséges az akadás nélküli futtatásához. -
#23917 amit privátban kaptál nem volt eléggé kielégítő válasz, miért teszed fel ittis ugyanazt a kérdést? -
tosiro #23916 Számomra az a tökéletes Skyrim ami nem akad,és moddolva van,és ENB-vel.magyarúl szép.utánanéztem,hogy az ENB-nek kell a legnagyobb rendszer követelmény.Nekem a VGA-m 1GB-t HD 7770,CPU Athlon AMD 630 4 magos 2,60Ghz-es,és 4GB-ram.Gondolom a CPU-t,és a rammot kell tornázni,hogy menjen akadás nélkül a modok+ ENB.Meg mondanátok lécives,hogy milyen gép kell a (Sharpshooters Extreme Graphics ENB)-hez.Milyen CPU,és RAM kell egy modosított,és ENB-sített Skyrimhoz ? -
#23915 Nem kell feltétlenül mod, konzolból is megoldható:
player.addspell 92c48 -
Eisenberg #23914 Köszönöm. :) -
#23913 Szedd le a Tales of Lycantrophy modot és akkor bármikor szabadon megfertőzheted/meggyógyíthatod magad. -
Eisenberg #23912 A témától eltérve: Van olyan cheat vagy valami amivel vérfarkas lehetek? Nem akarom megcsinálni a companion küldiket (ha lehet soha) főleg nem 5-ös szinten.. -
#23911 Tökéletesen működő Skyrimet maximum modok nélkül kaphatsz, egyébként mivel nincs valami erős géped ha sok modot raksz fel úgyis lesznek CTD-k... -
Eisenberg #23910 De nem értesz hozzá... Sosem fog sikerülni hidd el. Tudod használni a Nexus mod managert? Tudsz angolul? Egyáltalán mi az, hogy tökéletesíteni a játékot? -
#23905 bl_users.push('tosiro');
-
Eisenberg #23903 Kösz genndy meglesem a modot. :) A Dragonborn valahogy viszont sehogy sem akar felmenni pedig kéne a werewolf overhaulhoz :S Még próbálkozom. Asszem ez a tört játék ára :) Na majd.... -
#23901 Az Oblivion DLC-inek magyarítása fizetős volt??? Hát ezt a zöldséget meg honnan szedted?
Ugyanolyan ingyenesek mint az alapjátéké. A Skyrim magyarítása is ingyenes lesz, a DLC-ivel együtt (amikor elkészülnek, mert elsőnek az alapjátékot csinálják és adják ki, ez igaz). -
kobra223 #23900 értem kösz az infót
-
tosiro #23899 Elsőnek a teljes játékot.Aztán jönnek a dlc-k,de a dlc-k az Oblivionnál is fizetösök voltak.Szerintem itt sem lesz másként,bár remálem,hogy nem lesz igazam. -
kobra223 #23898 sziasztok érdeklődni szeretnék hogy a magyarósítás jelenlegi állása belefoglalja a dlc-ket is vagy csak az alapjátékot
-
#23897 Bellyaches Animal and Creature Pack? -
Eisenberg #23896 Tud valaki olyan modról ami a lovak sörényét teszi hosszabbá/szebbé? Zavar az a rövidre nyírt kutyafarok... Nem baj ha az egész lovat újratextúrázza vagy le kell szedni hozzá egy külön lovat (amúgy megvettem egyet Whiterunnál remélem azt fogja újratextúrázni, habár van még 3000 aranyam rá). -
#23895 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292131626&no=23862 -
htiarw #23894 :) Köszönöm mindenkinek a válaszát....Igen 2Pete...épp ezt a folyamatot találta ki :) -
#23893 Nyugodtan engedd rá az Optimizert, és ha úgy látod hogy valamelyik mod textúráját elfuserálta akkor tedd újra az NMM-el, mert akkor visszateszi az eredetit. De érdemes pár helyen egy előtte és egy utána screenshotot csinálni, és összehasonlítani hogy változott-e valami. Én csak a Midianborn páncéltextúrákat és a LOTR fegyverek feljavított textúráit néztem, de azokat nem rontotta le még azután se hogy (a gépigény csökkentése miatt) lerontottam 1024-re. -
tosiro #23892 Üdv mindenkinek ! Nem ismer valaki valami ENB-hez hasonló szín erősítő modot,vagy valamit,mert utána kiderült,hogy az ENB-nek eszméletlen a rendszer követelményük,vagyik eggyes ENB-nek.Ilyen 4,6Ghz-es proci,meg GTX680-as VGA,és még csodálkoztam,hogy miért akad a játék. xD -
#23891 szerintem az éehet a gond, hogy a mod alapneve ugyanaz, ilyenkor -hiába van megkülönböztetve pl HD2K Textures: Landscape - a mod manager úgy veszi, hogy ez ugyanazon mod egy másik verziója.
Ilyenkor megkérdezi hoyg lecserélje a modot (felülírja) vagy installálja normálisan?
kell neki nyomni egy NO-t ilyenkor és rendesen felteszi az összeset -
#23890 1. A 2K nem cseréli az összes textúrát. Tehát a legszebb látványért kell a hivatalos HD textúra pakk ÉS a 2K is.
Nincs sorrend, bárhogy fölteheted. Nem értem miért ikszeli ki. Mindegy, a kézzel bemásolás teljesen jól működik.
2. OT-re éppen csak ránéztem, nem használom. Nem tudok hozzá leírást.
Viszont teljesen felesleges nagyfelbontású textúrákat lecsökkenteni, amikor azoknak pont a nagy felbontás a lényege. Akkor egyszerűen ne tedd őket föl.
Megoldás lehet, ha ideiglenesen csak azokat hagyod a játék könyvtárában, ami 'eszi a géped', azokra ráereszted az OT-t, aztán a többit érintetlenül visszateszed. -
htiarw #23889 Sziasztok!
Még nem játszok folyamatosan a Skyrimmel, csak várom a magyarosítást. De addig is a modokat próbálom. Ezzel kapcsolatban lenne hozzátok egy-két kérdésem.
1. Előttem írta "genndy" a HD texurák használatát. Amit nem értek, hogy a Skyrim HD-2K textures nem az összes textúrát cseréli le? Ha felrakom mind az öt file-ját, akkor nincs is szükség a hivatalos HD Textura Packra?
Ezzel lenne is egy gondom már is. Nexus mod managerrel mikor beolvasom az öt filet (Dungeons, Landscape, Misc, Towns, Riften), akkor egyszerre csak egyet aktivál, az előtte aktiváltat mindig kiikszeli. Miért lehet ez? Van egy sorrend, ahogy be kell olvasni őket? Jelenleg kézzel másolom be őket a helyeikre, mert más nem jut eszembe :(
2. Sok helyen olvastam az "optimizer texture"-ról, hogy javasolt a használata. Nem tud valaki egy érthető magyar leírást hozzá? Egyik bajom, hogy nem szeretnék minden modot letranszformálni teszem azt 1024x1024-re. Csak ami eszi a gépet stb.
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
Eisenberg #23888 Sikerült a Dragonborn-al oroszítanom a játékot -.-" Kezdem utálni az oroszokat. Valahogy ki lehet ezt küszöbölni? Nem akarom megint leszedni a játékot csak azért, hogy újra crackeljem. -
#23887 Kiegesziteskent annyit, hogy az Oblivionnal ellentetben, itt csak bizonyos hatarok kozott szintezodnek az ellenfelek. Ha egy barlang 1-10 szintre van belove, akkor oda beterve 30-as karakterrel is csak maximum 10-es szintnek megfelelo erossegu ellenfeleket fogsz talalni.
Illetve, amikor belepsz egy dungeonba/zonaba, akkor generalja le a monszterek szintjet a jatek, vagyis ha vegigjarod a tobb szaz helyet lvl1-eskent (csak bekukucskalsz mindenhova), akkor amig nem lesz cleared, addig a bent levo monszterek szintje megmarad 1-10es kategoriaban.
Egyedul a sarkanyok azok, akik konzekvensen kovetik a karakter szintjet, es jelennel meg erosebb es erosebb "peldanyok". -
#23886 alapjátékban modok nélkül mind2 igen -
#23885 Hello
2 kérdésem lenne:
-Ha a követőm meghal,akkor végleg elvesztem vagy valahol esetleg újra össze tudom szedni?
-A barlangokban lakó szörnyek szintje kötődik az én szintemhez? (gondolom igen) -
Pares #23884 Nem, nincs, fn+billentyű kombinációval sem. Mondjuk igazából abszolút nem hiányzik... Csak mostanában egyre több billentyűzetről lespórolják ezt a gombot (jogosan), és hát épp erre tenni bármi funkciót... -
#23883 A tüzek kialszanak, a barikádok eltűnnek majd, de néhány ház, vagy kút romos marad. Tehát meglátszik valamennyire majd hogy harc volt. -
#23882 Lenovokon tapasztaltam az Fn+c kombót, de úgy rémlett máshol is ment már, aztán lehet nem. :) -
#23881 hmm, nem is hallottam még ilyenről, eddig minden mancsomba kerülő laptopon volt scroll lock, bár általában fn + home/insert/pause/társai kombinációval lehetett előhozni. -
#23880 Néhány notebookon a Fn + C szokott lenni, de ez nem általánosított dolog, pl scroll lockos billeken nem is működik és szerintem minden notebook gyártónál sem. -
#23879 fn+valami kombinációval sem? -
jocking #23878 Most toltam végig a Stormcloak-os polgárháborús missziókat. Egy két helyen elég durva nyomokat hagytak a harcok a városokban. Az a kérdésem, hogy ezek a háborús sérülések eltűnnek valaha is? -
Pares #23877 Nem akarom feltenni, csak azért kérdeztem, mert már máskor is találkoztam olyan moddal, amikor a Scroll Lockra tettek egy (abban az esetben) fontos funkciót, és nem lehetett átállítani, nekem meg nincs a laptop billentyűzeten Scroll Lock... -
#23876 autohotkey, de igazából nem fontos, csak arra van értelme, h össze tudd hasonlítani alapból hogy nézett ki a játék, és h bekapcsolt sweetfx mennyit dob rajta.