30713
TES
-
#23835 A nehézségről :D
-
#23834 Utolsót már nem engedte beszúrni a rohadék:
[IMG] [/IMG] -
#23833 Hihetetlen, de 2 év után még mindíg szerelmes vagyok ebbe a a játékba. Pár kép tőlem ( 1-2 spoileres lehet azoknak akik nem nyomták végig a Dawnguardot, ők passzoljanak)
-
#23832 hm, hát ha megvan a hullájuk akkor csak nyomni kell egy resurrectet rajtuk.
Azt viszont nem tudom, hoyg lehetne megcsinálni, hogy kveszt telejsen reseteljen, ergo eltűnjön és teljesen szűz állapotba kerüljön. -
jocking #23831 Thx, de ezt már próbáltam, és semmi nem történik. Az a baj, hogy a nordok, és ezeknek a kék b@szoknaka főnöke is halott. Valami olyasmi cucc kéne, amivel fel lehet támasztani őket, és úgy resetelni a questet. -
#23830 Ha még nem csináltad meg az utolsó kvesztjüket, azaz nem ölted meg a Hall eredeti lakóit akkor semmi akadálya nincs annak, hoyg mégis a Nordokak segítsd és szétrúgd a kis szarosok seggét.
Ha ennek ellenére zavar, hoyg segítettél nekik, akkor:
Dragonborn:The Chief of Thirsk Hall
konzolba beírod: setstage DLC2MH02 xx
XX helyére pedig beírod a questnek azt a szakaszát (az oldalon lentebb találod) amelyikre állítani szeretnéd.
Pl: setstage DLC2MH02 10
ez visszaállítja a kvesztek kb a legelejére ahol a főnök, megkér hoyg segíts nekik ebben-abban -
jocking #23829 Kérdésem lenne.
Van bármi mód arra, hogy egy már teljesített küldetést valamilyen paranccsal még nem teljesítetté tegyünk? A Dragonborn DLC-ben van egy Thirsk Mead Hall nevű hely, amit megszálltak ilyen kis kék törp-izék. Mikor teljesítettem az összes missziójukat, azután derült ki, hogy ki is lehetne zavarni őket onnan. Most inkább azt választanám, de már túl sok minden történt azóta, hogy visszatöltsem a mentést (később találtam rá utalást, hogy lenne egy ezzel párhuzamos quest a hely visszafoglalására).
Van valami lehetőség meg nem történtté tenni ezeket a feladatokat, hogy újra megcsinálhassam, csak most a másik oldallal? -
+ az utolso 5-10 oldal, kivetelesen a jatekrol szolt, benne sok jo moddal, es otlettel, erdemes azokat is atfutni. -
#23827 + bannerban a Modok felirat... Skyrim Gems is van ott fent. -
#23826 Igen van olyan mod amit érdemes felrakni. Ez mondjuk elég szubjektív dolog és mivel van kb 3 millió mod elég nehéz párat kiemelni. Attól függ mit szeretnél, miket akarsz megváltoztatni/javítani/kibővíteni.
Ha kezdő vagy a moddolásban és viszonylag tanácstalan, hoyg merre indulj el akkor érdemes például ezt a guidot nézegetni/használni:
Skyrim G.E.M.S. -
Pares #23825 Ha realisztikusabb időjárást és ahhoz viszonyuló viselkedést szeretnél látni a játékban, akkor mindeképp vess egy pillantást ezekre a modokra:
Climates of Tamriel
Frostfall
Wet and Cold
Winter is Coming
Cloaks of Skyrim
Ezeket szerintem mindenképp megéri feltenni... -
#23824 van olyan mod amit érdemes felrakni ?
nem a grafikán akarok változtatni mert nincs egy nagy erőgépem :) -
#23823 Dehogyis. Ingyenes.
Viszont ha 2 MB-nál nagyobb fájlt akarsz letölteni, akkor regisztrálni kell (ha még így van). -
#23822 Nexus.-ért fizetni kell ? -
#23821 Faendal mindenképpen pénzért tanít, csak ha a követőd is, akkor vissza tudod szedni tőle a pénzt (vanillában). -
Eisenberg #23820 Hmm Faendal 300-ért tanít archeryt pedig a követőm (Requiem nélkül megoldottam). :) Gonosz. -
Eisenberg #23819 Nah úgy látszik amik a pluginsban vannak működnek de az összes többi elveszett szal azokat le kell szednem újra... -
#23818 Wrye Basht is érdemes bash patchek készítésére. -
Although #23817 Nem is hallottam róla. Most ránéztem nyomaiban kezd emlékeztetni az Fomm-ra. Ha valaki sok mindent, sűrűn telepít érdemes ezzel csinálnia úgy látom a képek alapján. Persze az NMM előnye az egyszerű kezelhetőség. De ez jól néz ki már csak a bsa tömörítőt kell beépíteni ? :) -
#23816 Jap, ez teszi lehetővé a profilok használatát.
Egy ideje mostmár én is teljesen áttértem Mod Organizerre. Eredetileg profilok miatt váltottam, de úgy egyébként is egy nagyon korrekt progi. -
Although #23815 Olyan mint ha az elején fel kellene tenni az options fájlokat, nekem se működött, ha menet közben tettem fel. 1.5 verzió idején. -
SaGa #23814 Passz. Ha az esp-k ott vannak a data könyvtárban, akkor azok működni fognak,csak az NMM nem tud róluk, mert nem vele raktad fel őket. Én átszoktam a MOD Organizerre. Sokkal tisztább, mert semmit sem rak a Skyrim könyvtárába, mindent teljesen külön tárol, csak indítás után szimulál egy data könyvtárat a programnak, ami azt olvassa be és használja. Az egyes modok teljesen külön könyvtárakban vannak, akár egy másik diszken (mint nálam). -
Eisenberg #23813 Saga: Akkor az lesz a gond :) Amúgy most csináltam egy új fiókot, és töröltem a régit, nem részletezném miért. Tényleg hosszú. A lényeg az, hogy leszedtem újra a Nexus mod managert, és beléptem ugyanazzal az accal. Ez egy újabb verzió. Nos a pluginsban ott vannak a modok (bár sztem nem mindegyik) de a mods fülnél egy mod sincs csak egy mappa unassigned néven. Ez gond? Egyelőre nem merem elindítani a játékot... O.o a mentésemnek kaput azt tudom, de nem gond. -
SaGa #23812 Ha felraktad a Requiem-et, akkor nem lesz follower Faendal, csak ha felrakod az opcionális esp-t is, ami visszateszi.
-
Pares #23811 Beszélsz Faendallal/Svennel. Kapsz tőlük egy levelet, és:
1.1, Odaviszed a levelet Svennek vagy Faendalnak, az új levelet viszed Camillának, és:
1.1.a, Hazudsz
1.1.b, Elmondod az igazat
1.2, Egyenesen Camillának viszed a levelet, és:
1.2.a, Hazudsz
1.2.b, Elmondod az igazat
Így gyakorlatilag küldetés közben, ha meggondolod magad, segíthetsz a másiknak, annak ellenére, hogy nem tőle kaptad a küldetést. Például Faendaltól kapod a küldit, odamész Svenhez, ad egy másik levelet és Camillának megmondod hogy Sven be akarta csapni, így 2x is meggondoltad magad a küldi során... -
#23810 Pasz... talán bug.
Az biztos, hogy én a leírt módon jónéhányszor megcsináltam ezt a küldetést, Svent teljesen kihagyva.
A levél átadása után frissülni kell a küldetésnek (speak Faendal), s gond nélkül meg lehetett kérni, hogy kövessen.
Íjásznak szánt karakterrel még azt is megcsináltam, hogy számítva a lehetőségre, Helgenben minden kacatot össze szedve, lépésben vánszorogtam el Riwerwoodig, ott minden fölös cuccot eladtam, s mentem Faendelhez, megcsináltam a küldetését...
"Follow me..", trénelés, plusz van nála egy vadász íj, amit el lehet tőle venni respawnol nála.
Feltornáztattam vele 50-ig az íjászatot, s még 10-es szinten sem volt a karim (kezdetben 5 skill fejlődés 1 szintlépés), majd szépen elköszöntem tőle.
-
Eisenberg #23809 Elmondom: Beszéltem Faendallal (wood elf) elvittem a levelet a lánynak rámentem az első szövegre (Lie) volt a szöveg végére írva), és ahogy kivettem belőle azt írta, hogy Sventől van a levél. Vissza Faendalhoz de semmi ilyesmi... -
#23808 Ha a wood elfet szeretnéd követőnek, legtisztább, ha csak vele beszélsz, Svent kihagyod a mókából.
Faendal ad egy levelet, amit úgy kell átadni a hölgyikének, hogy azt Sven küldi (hazudsz)... visszatérve az elfhez, beszámolsz a levél átadásáról, s megjelenik a párbeszéd opcióban a "Follow me..."
Úgy emlékszem, ha Svennel (is) beszélsz, ő is ad egy levelet, amivel csak megbonyolítod a dolgodat, ha a trénelés miatt szeretnél ügyeskedni.
-
#23807 :DD
-
Eisenberg #23806 Hát pedig arra mentem ahol az van írva, hogy (Lie) O.o -
#23805 Akkor nem csináltad meg a küldetést, vagy Sven mellé áltál, ugyanis tanítani akkor is tanít. -
Eisenberg #23804 Az addig oké..de hogyan lehet követőm? :D Ha beszélek vele annyi van ott, hogy tanítson nekem archeryt semmi más... -
#23803 Így lehet követőd a wood elf, a bárdot kiütötted a nyeregből a hazugságoddal. -
#23802 Sven egy bárd, az egyik leggyengébb follower (max. szintje 20-as), ha a küldetést neki kedvezően csinálod ő lehet az első követőd, ha Faendelnek kedvezel, akkor a woodelfet viheted magaddal, aki mellesleg íjász téner (max. szinte 25-ös).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legegyszerűbb úgy megcsinálni a küldetést, hogy beszélsz Feandellel, aki ad egy (hamis)levelet, s ezt kell átadni a leányzónak. Ez a döntő pillanat, vagy megmondod, hogy a levelet valójában a wood elf írta Sven helyett, vagy hazudsz (lie), és azt mondod a bárdtól van a levél. Az erdei elf íjászok mellé komoly segítség a trénelés miatt, az adept szintű lövészet eléréséhez szinte ki sem kell menni a faluból.
Sven lenne a "jófiú" a szerelmi háromszögben, de balszerencséjére nincs olyasmivel felruházva, amiért érdemes mellé állni, kivéve, ha nem akarsz íjjal lövöldözni -
#23801 Egy hihetetlenül profin megcsinált sztori alapú quest mod, ami Elwseyr-ben játszódik.
Moonpath To Elsweyr -
#23800 Mi ez a Moonpath korknrétan? -
#23799 Nem lehet, hogy valami elrontott sunshaft/flare effekt?
-
setchoo #23798 Ezt is kellemetlen effektet a holdfényen vajon melyik beállítás okozhatja az SuperB ENB-ben?
Vagy az enb inijében kellene kikapcsolnom? Még nem jöttem rá. -
Eisenberg #23797 Ööö nem Sven adta hanem Faendal xD -
Eisenberg #23796 Ja, és igen azt mondtam, hogy Sven küldte neki (Lie) volt mellette.