The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Szóval szerintem ez a csúcs, amit ebbõl a játékból ki lehet hozni:

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

A medve nem játék.

PiszkosFred
Opethfeldt ENB-t hasznalom en is. Igaz, hogy v117-tel, nem a friss v149-cel, illetve csak felig tekerve ultrara, fele high beallitas, mert elfustolne a gep 😊 De az o screenshotjait meg sem kozelitik a sajatjaim, azt a modkavalkadot nem birna a gepem, amit o felsorolt (meg akkor sem, ha nem egyszerre hasznalja mindet).

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a.carkey
Meg kell állapítanom, hogy ha ez elkészül, ha elkészül, akkor valami ultrabrutál lesz. (Nem ismerem a hátterét, hogy miért nem lett ez még public ...)

Amit ez a csaj (?) ebbõl a játékból kihozott, az valami fantasztikus.

A medve nem játék.

Azok a DLC packek amik a modokban vannak,azok csak a DLC-nek a hibájit,javítják ki vagy az maga a DLC ?
Melyik az az ENB amiben ha közelrõl nézek valamit a háttér elhomályosúl ?
a.carkey
Ha valakit zavar a sötét:
😊

A medve nem játék.

Ezek milyen mod hatásai ?
a.carkey
Huh. Ütõsek.

A medve nem játék.

drop
Project ENB a legjobb és kész.

Amúgy nem, Unr3al2011-é a legjobb, de azt nem lehet letölteni:

a.carkey
Két ENB jön be igazán színvilágilag, és mivel a Wilds 3.0 sehol sincs fent, még egy harmadik is ott van. Nehezen tudok dönteni. 😊

+1

De a Harlemes belsõ tere annyira tökéletes színben és világításban, hogy kíváncsi lennék, hogy mi van fent.

Hodilton egyébként nem magyar?

A medve nem játék.

PiszkosFred ha nem eredeti a játék,hanem letöltõtt akkor a letöltõtt DLC-ket hogy rakhatom bele ?
PiszkosFred
Nem az "eredeti" ENB friss verzioja, amit az az orosz(?) emberke fejleszt? Vmelyik probalgattam azt, amikor kijott az uj verzioja, annak volt hasonlo szinvilaga.

a.carkey
Nem tudjátok, hogy ennél a videónál milyen mod lehet fent? Mármint grafikai.
Ezt próbálom belõni pár napja, de nem jövök rá. Eddig ez a legjobb belsõs amit láttam. Tûéles és még az DoF is tökéletes.

A medve nem játék.

És ha nem bolti az alap játék hanem letöltõtt ?
Fantusz
Szerintem nincs jelentõsége, mit csinálsz ott a vámpírokkal.
A gonosz mágusok a vámpírokon kisérleteznek, ha kiengeded a vérszopókat, mennek bosszút állni, nem foglalkoznak veled, aztán felszívódnak.
A Dawnguard ismétlõdõ vámpír támadásai ettõl a jelenttõl függetlenek (nem a kiengedett vámpírok támadják a városokat)

Fantusz
Érdemes rákoncentrálni valamelyik harci képességre, és azt fejleszteni.
A játékban a különbözõ ellenfelek a szintedhez mérten jelennek meg, s ha a harci képességeid gyengécskék, egy-egy képzettebb ellenségeket is felvonultató csoport ellen lehetnek nehézségeid, ámbár szerintem megoldhatatéan feladat elé nem állítanak.

Arról sem árt szólni, hogy kezdetben 5 skill fejlõdés után már szintet lép a hõsöd, késõbb ez lelassul, 30-as szint fölött 15 skillfejlõdés kell a szintlépéshez.
Ez mondjuk egy íjász karakternél jelentõs segítség, mert ki sem kell tenni a lábát Riwerwoor-ból, Faendal 50es szintre feltornázza neki az íjászatot, s közben lép jónéhány szintet, de a lényeg, hogy alacsony szinten már egy viszonylag képzett íjász lehet (a Dawnguard erõdben pedig ott lesz a következõ - mester szintû - tréner)
Mágiából az idézés könnyen fejleszthetõ tréner nélkül is, de a destruction tréner igényes, hacsak nem bohóckodik a játékos a powertréneléssel, s ráadásul van egy másik fék is: a mana.
Hiába a magas destruction tudás, ha kevés a mana, a magasabb szintû spellek biztonságos használatához - ehhez az enchant lesz a megoldás, nullára lehet redukálni a spell költséget, amit bekaélulálva a fejlesztésbe, fölöslegessé tesz néhány perket (apprentice destruction, adept destruction, expert destruction, master destruction)

genndy
Ha túléled amíg közel érsz, akkor abszolút mûködik. Páncél és ahhoz skill is kell hozzá. Ha már elõtte vagy, akkor power attackkal vagy bash-el nem menekül el, mindig meg lehet tántorítani. A játék nem tesz megközelíthetetlen helyre ellenfelet, mindenhová fel lehet jutni.
Dawnguard DLC-vel mindkettõnek van fája, igen.
A vámpírokat nem tudom, de szerintem nem számít mit teszel velük.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

JethroHUN
Van aki még emlékszik, Fellglow keepre? (varász suli 2. küldetés visz oda) kilehet engedni ketrecben lévõ vámpírokat, és akkor azok nem támadnak, segítenek a harcban, vagy 3-at aztán meg elszaladnak. Vajon ennek lesz vmi következménye, ha nem nyírom ki õket <#nyes> mert ugye a dawnguard javított a vámpír frakción.

Azt jól tudom h a vérfarkasság és a vámpírság is kapott skill-fát?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Én balanced magic + fortiy destruction modokkal játszok, így erõs a destruction, vanillához képest. Vagyis inkább fair. Csináltam +32% os destruction sebzés kesztyût. 300 manam van, dual castolva 120 mannaból experten nehézségen, adept spellel (chain lighing) kinyírok egy apprentice varázslót, vagy bandit outlaw-t (van egy -20% os költség csökkentõ fejdíszem is) Egy kézzel nyomva meg alap banditot... Vanila Skyrimben ugye még azt sem.

Viszont erõsebb melee ellenfelet pajzs nélkül nem tudnám kinyírni, mert a midig orrba kell ütnöm <#hehe>

Van aki játszik(-ott) pure melee warriorral? Pl 2H karddal, mennyire életképes az? Mert vmi távolsági támadás az kell, destruction pedig közelre is nagyon jó, wall of frost, fire spellek.

genndy
Kb. 50-es szintnél leszel félisten, ha célirányos karaktert csinálsz, és azokra a skillekre gyúrsz amit használsz (tehát feltornázod õket 100-ra), illetve kovácsolsz és enchantolsz. A legerõsebb ellenfelek max. szintje 50 ha jól tudom. Jobban vannak szintezve az ellenfelek mint Obliban, a banditák cucca pl. marad bõr, esetleg acél, az életerejük lesz csak több, meg többet sebeznek, de nem fognak daedrikus cuccban parádézni soha (esetleg a fõnöknek lesz dwarven vagy üveg szettje).
Érdemes sok pontot tenni az életerõre (2-3x annyit mint a másik kettõre), így az erõs ellenfelek miatt elhúzódó csatáknál se leszel (annyira) bajban. Nekem legalábbis ez bejött (nem egy csapással ölök, de bírom az ütéseket. Mágia és íjak még így is szivatósak).
Én most vagyok 76, az alapjáték és fõküldi vége felé, de még mindig csak erõsnek érzem magam a magas életerõ miatt, de nem félistennek. Igaz, én szándékosan váltogattam is a stílusokat a céheknek megfelelõen.

JethroHUN
Mi az a szint ami fõlé nem érdemes fejlõdni? lv27-es vagyok és sajnos sok mindent használtam, és még sok szintet fogok lépni azzal amivel megyek (destruction) csak azért kérdem mert Oblivionban, kb lv30nál minden bandita Deadricbe volt és kb esélytelen volt leverni õket

PiszkosFred
Enhanced Lights and FX
http://skyrim.nexusmods.com/mods/27043

PiszkosFred
A steam megcsinalja helyetted. Ahogy megadod a kulcsot amit vettel/kaptal ajandekkent, a Steam kliens letolti a megfelelo helyre, neked cska jatszani kell.

A letöltõtt DLC-ket a Skyrimhoz,hogy lehet betenni az alap játékba ?
Biztos 😊 És akkor már lesz pár más cég is aterepen tehát remélhetõleg jobb lesz mint a skyrim 😊

Lesz the elder scrolls 6 lesz ?
PiszkosFred
Szerintem onnan "szedtem" anno a linket, de otthon majd megnezem pontosan.

genndy
Név, link, modlistába beírni? 😊

http://dc646.4shared.com/download/DFApRz3O/tsid20130215-152446-f8d56e47/ScreenShot10.bmp

Úgy értettem, hogy amelyiknél nem mutogatják a sötét helyeket, azoknál nagyon sötét és azoknál még a fáklya vagy candlelight varázslat se segít, de vannak olyan enb-k amelyeknél normálisan be van állítva. Ilyen pl. a Project ENB.

Nem szoktam ideírni, csak betévedtem, mert régen játszottam egy ideig a játékkal..
Nem is akarok flame-lni, csak annyit írnék a "belsõ terek túl sötétek" részhez, hogy gondolj bele. Ha belépsz egy barlanga, ahova nem süt be a nap, akkor te sem igazán látsz semmit IRL. Ezért rakták bele a fáklyát a játékba, és legalább valami szerepet is betud tölteni végre. 😊 Az egész hozzá állás kérdése, hogy mennyire éled bele magad. Lehet a brightness-el szórakozni, csak szerintem úgy elveszne ennek a csodálatos texture-packnak(nem tudom mi, mert nem vagyok benne jártas) a varázsa.
További szép napot, és jó játékot!

PiszkosFred
Van ra mod, amely teljesen lecsereli, updateli a jatek (es kiegeg) fenyforrasait, olyanra, amilyennek lenniuk kene alapjaban (realisan). Illetve, kiszedi a jatekbol a kosza, forras nelkuli fenyeket. Ezt a modot hasznalva az ilyen "outdoor gyonyoru, indoor sotet" ENB megoldasok is kivalo elmenyt nyujtanak.

zorrobomber
Szubjektív a véleményem. Lehet ez realisztikusabb, de én nem is arra vágyok.

Annyira jó ez a játék ,de nem tudom magamat rávenni megint végig vinni pedig olyan jóó csak egyedül halál unalmas! 8((
Hecker007
Külsõ terekben tényleg gyönyörû, de ha be kell menni valahova akkor elvérzik. Az lenne a jó ha külön lehetne használni a külsõ és a belsõ terekhez, vagy legalább külön be lehetne hozzájuk állítani.

a.carkey
Brightnesst szoktam állítgatni.

A medve nem játék.

Ez is jó, de amelyiknél nem nagyon mutogatják a belsõ tereket és az esti részeket, azoknál általában eszméletlenül sötétek szoktak lenni. Az meg úgy nem jó, mert alig lehet látni valamit.

a.carkey
Nos, nem tudom ...

A medve nem játék.

zorrobomber
akármilyen enb <#levele>

a.carkey
Azért megnézném. A PENB külön fent volt mikor tesztelgettem, és bejött. Viszont megnézném. Tényleg sehol sincs fent?

A medve nem játék.

a.carkey
A 3.0 nincs fent nem nexus oldalon? Valahol?

A medve nem játék.

Videó alapján tök ugyanolyan, mint a Project ENB.

Malakai
Állítólag benne volt az ENB maga ezért szedték le (tilos), de valószinüleg nem errõl van szó, hanem, hogy a készítõje egyelõre "visszavonult", írták valamerre, hogy csak ideiglenesen, de azóta se került elõ.
Hogy ilyenkor miért kell egy ENB konfigurációt leszedni, amihez azért hatalmas support nem kell, azt nem tudom.

Egyébként nekem is a kedvencem (kis módosítással), szerencsére még megvan az 1.5 és a 3.0 is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

a.carkey
Mit tudtok errõl a The Wilds ENB V3.0ról? Eltûnt a modok közül, pedig eddig a videók alapján ez a legszebb ENB.

A medve nem játék.

Fantusz
Companions küldetéseknél van jelentõsége annak, hogy a karakter szintjéhez képest mennyire képzett a harci tudományokban.
Armor, sebzés, HP, stamina kell a Silver hand ellen.
Nehézpáncélos közelharcossal nem volt gondom, pedig csináltam alacsony és magasabb (30. körüli) szinten is a küldetéseket, viszont amikor egy könnyûpáncélos íjásszal alacsony szinten vágtam bele ebbe a kalandsorba, szenvedés volt Farkassal végigmenni a sírkamrában, az alacsony sneak miatt render legyõzött a túlerõ.
Mágussal meg sem próbáltam, az nem ide való karakter, bár egy képzett varázsló meg tudja csinálni a feladatokat.

A silver handnek talán több szerepet szántak a készítõk, mint amennyit végülis a játékba építettek.
Valahogy ez a társaság "játékon kívül" rekedt, elhagyott romokban élnek, mint a banditák, tagjaik között van jónéhány vámpír, s nincs igazán kidolgozott történetük, a Companions küldetéssorral el is tûnnek.
A Vigilant Stendarr helyét is jobban megtalálták a játékban, pedig a Dawnguard megjelenéséig sokkal kisebb szerepük volt, mint a Silver handnek.

drop
megtaláltam egész jó mod és bocs
mod

drop
van olyan mód? ami a pajzsot nem a kezén tartja hanem a hátára teszi mikor elven rakva jó nézne ki.

genndy
Én pont hogy alacsony szinten csináltam végig a küldisorukat. Ha nehéz, vigyen kísérõt. A legtöbb küldiben úgyis valaki hozzánk csapódik a Companionsból.
Mondjuk a farkas-forma szerintem is gyenge. Meg nem is szerettem, a végén ki is gyógyultam ahogy lehetett.
Nem tudom, a Dawnguard javított-e valamit a farkasokon a werewolf perktreevel, annak kipróbálása még hátravan. De elõtte még sárkánygyilkolások lesznek! <#boxer><#vigyor1>