The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont abból is ki lehet gyógyulni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Vannak játékosok, akik kedvelik ezt az élõholt formát, mások meg nem.
Vámpírként a Dawnguard DLC sok pluszt ad a játékosnak, aki pedig nem szeret vámpírkodni, annak egyszerûbb megelõzni a bajt, rendszeresen figyelni az aktív effecteket, és fertõzõdés esetén gyógyitalt inni, templomban (oltárnál) imádkozni, mielõtt még elhatalmasodik a kór, az átváltozás után már sokkal nyûgösebb kigyógyulni.
Sok mod nem mûködik vagy szimplán csak újra kellett a NMM el a modokat?
A medve nem játék.
105Mod van installálva. 😄
És a Wyre Bash szerint nem ütközik semmi semmivel.
Rá se lehet ismerni az alapjátékra már szinte 😄
Mert sok cuccot pakolnék én is el a házakban.
Nem volna jó ha összevissza lennének.
A valósággal aza gáz hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ezt a modot érdemes megnézni ötletes. Mit szóltok hozzá?
A videó úgy 2 perctõl elég érdekes.
Ha nem ütközik semmivel tuti kipróbálom 😄
Ha ki akarsz gyógyulni, akkor kocsmákban a csapostól kérdezõsködj.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ennek az a lényege, hogy ledobálod a cuccaidat a házadban szépen elrendezgeted õket utána mikor visszatérsz a házba a cuccok szanaszét hevernek. Nagyon idegesítõ...mire a Lakeview Manorral készen lettem az agyam felrobbant. A megoldás ugyanis az,hogy az összes cuccot ledobálod ami kelleni fog de nem nyúlsz hozzá.Kimész a házból és visszatérsz így a játék elmenti a cuccokat a házban, hogy azok oda tartoznak. Ezek után már ott maradnak ahová teszed õket. Ezenkívül szépen telepakoltam a vitrineket fegyverekkel de állandóan kidobálják magukból õket...😞 A tárgyakat is kb. lehetetlen forgatni komolyan pl 1 dibella szoborral kb. 5 percig szenvedtem mire úgy állt ahogy én akartam. Az oblivionban sokkal jobb volt a házrendezgetés erre itt meg kiadnak 1 ilyen témájú DLC-t de ilyen röhejes bugokat nem javítanak ki. Még valami: az összes cuccot amit a házadhoz kapsz és elmozdítasz azokat pár nap múlva visszadobja az eredeti helyére. Tehát mindent fel kell venni és eljátszani a kidobálós módszert és újra elhelyezni. Ráadásul azokat a ronda törlõkendõket is visszateszi pl meg kampókat meg satöbbit ami kb. teljesen értelmetlen rondaság és FEL SEM lehet õket venni...Lelöktem az egyiket 1 másik tárggyal😄DDDDD erre pár nap múlva visszatért az eredeti helyére és felborított az asztalon felállított kb. 30 potiont.
Engem ez a bug dühít legjobban az egész játékban a többit tényleg simán megbocsátom de ha házépítésre kerül sor mindig ez van.
crimson ranger armor
A medve nem játék.
Nekem ilyen gondom nem volt a fraps-al.
Nem lehet az esetleg,hogy a monitorodnál külön vannak finomhangolva a dolgok(fényerõ,brightness stb) míg szoftveresen esetleg roszabb a képed?Esetleg lehet,hogy még valami film vagy game mode is ba van kapcsolva rajta,így lehet hogy te szépnek látod a monitor miatt de alatta már egy kicsit fakóbban fut a cucc.Próbáld meg mindenesetre,hogy a monitorodat alaphelyzetbe teszed és a control panelban állítgatod a képet,lehetõleg úgy hogy egy netrõl szedett képpel állítod be vagy patternt használsz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De a képeknél sajnos fakóbb matt a szín mint a játékban.
Úgy is szép de valamiért nem tudja azt a színmélységet levenni ami a játékban van. Mi lehet az oka?
A Fraps csak 24bites színmélységben dolgozik?
Én nem vagyok álszent e téren ha úgy hozza a sors vagy a szükség akkor szoktam alkalmazni párat.
Amit te is leírtál az egy fontos marginális kérdés. A gyûjtögetõ szenvedély. Én minden lényegtelen vackot felszedek mert ez a mániám.
Így mindenképpen muszáj használnom ezt a beállítást 😄
player.setav carryweight 5000 (extrém gyûjtõknek 10K is szóba jöhet 😄)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Igen, ENB-knek van saját gombjuk (* talán?), a FXAA meg a PrntScrn-re csinál egy .png képet a .bmp mellé, amin már látszik az effektje.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A Steam a sajat kliensebe epitett rendszerrel lopja a kepeket, ott nem kell az .ini-ben beallitani semmit, F12 es kesz.
Viszont a steames kepeken nem fog latszodni az ENB effektek egy resze, hanem csak "natur" fogja "loni" a kepeket, ezert inkabb hasznalj Fraps-t, az a legegyszerubb, ott azt latod, amit a jatekban is.
Viszont ezzel a lovas moddal most betaláltál 😄 A lópáncélok jól néznek ki?
Még valami hogy tudok screen shotot lõni?
A (modos) hátitáskák pedig kibõvítik, hogy mennyi cuccot vihetsz magaddal, vagy viszel lovat és azon tárolsz dolgokat. Convenient Horses.. Csak ott neked kell visszafognod magad, hogy a lóra mennyit pakolsz, mert a modal alapból végtelen tárhely (régen limitált volt, de csak így tudtak megoldani gyakori bugokat). 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az is gond volt hogy annyira nem vágom az angolt, és sok minden nem értettem, de úgy éreztem ez már túlbonyolítja a játékot.
Egyébként meg erre is oda kell figyelni, mint a fagyásra, magaddal kell vinni kaját, piát, szánni kell rá a hátitáskában kis helyet, questre menetel, városokból elindulás elõtt pihenni. 😊
Én valószinüleg csak a Realistic Needs and Diseases-et fogom használni köv karinál, bár eredetileg amikor felrakták amiatt tetszett meg elsõsorban, mert kompatibilis SkyRe-vel. 😊
Kíváncsi leszek a Frostfall készítõjének szükségletek modja milyen lesz, bár egyelõre úgy tûnik nem foglalkozik a projectel azon kívül, hogy elkezdte tervezni. (Last Seed) Egy hónapja kezdett bele, de azóta se nyúlt a scriptekhez.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Úgyhogy azt leépítettem a modjaim közül 😊
Egyébként pár hete kezdtem kérdezõsködni a modolgatás mikéntjeirõl Genndy barátunktól, és miután összeállítottam a modlist-et, úgy beszippantott a TESvérem 😄 hogy ki sem robbanok a gép elõl.
Egy darkelf mágussal tolom, õ egy amolyan firemage-blademaster szakirányú karakter. 😄
Így 30. szint tájékán már kezd körvonalazódni a kari, de nem is ez a lényeg.
A vanilla nekem nem jött be annyira, de így modokkal már nagyon jó kis game.
ALL HAIL TO BETHESDA! <#taps>#taps>
Gondolok itt a Legendary Deadric Sword ra és a hozzáillõ pajzsra? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ez mekkora mod vazze. Az Imps More Complex Need s mellé tökéletesen passzol. Tényleg sokat változott fél év alatt a játék 😄
Az is lehet, hogy valamelyik másik moddal összeakadt, s beraged ez az effect, meg més sokminden más is lehet a háttérben.
Skilljeidre nézz rá, azok rendben vannak?
Ilyen látászavaroknál már a képességeidet is jelentõsen lekorlátozza a Frostfall.
Esetleg még azt is megpróbálhatod, hogy kinyitod a könyvet, és valamit variálsz a beállításon.