30713
TES
-
Eisenberg #24126 Hmm melyik a legjobb házépítő mod? A Hearthfire DLC nem tetszik őszintén szólva, később viszont belevágnék a házépítésbe, öcsémnek pedig már most kéne, de találtam egy rakatot. Ráadásul angolul (: -
#24125 Igen. A "Legendary edition" egy 1.9-re felpeccselt játék lesz + DLC-k. Minden olyan mod és addon használható lesz, amelyeket most is használhatóak, legyen az nexusról letöltve, vagy steam workshopból telepítve. Nincs/nem lesz különbség a mostani játék, és a Legendary kliense között. -
Gót #24124 Sziasztok!
Éppen nem rég láttam, hogy júniusban kiadnak egy bizonyos legendry editiont a játék minden eddigi tartalmával és javításával együtt.
Szeretném majd megvenni, de nem tudom hogy az oly nagy hírű modok (elsősorban grafikai szempontból érdekel) használhatóak lesznek e hozzá. Nem értek hozzá, csak ezért kérdezem. Eddig csak az alapjátékot játszottam végig, de mivel életem egyik, hanem a legjobb játéka, szeretném megszerezni tokkal vonóval az egészet, főleg így, hogy a dlc-kkel nem is játszottam még. Ha már így meglesz, lehet hogy jó lenne egy két moddal megspékelni, mert a neten nagyon szép grafikákat látni videókban.
Szóval a kérdésem, hogy lehet e majd ezzel operálnom? -
#24123 Nem hiszem hogy gond lenne belőle, de van saját galériád itt az SG-n is, tölsd föl oda, aztán linkeld be, az a tuti. -
Eisenberg #24122 Velem is így van, ezért nem tudok azonosulni egy női karakterrel. A Tomb Raiderrel sem játszottam csak 6 éves koromig :) A Hitmant meg mai napig azért nem próbáltam ki mert kopasz az ipse :D De tervezem, hogy beszerzem. Ha beszúrok ide majd egy dropbox linket az úgy legális? Már 8-as vagyok Requiemmel (csakhogy magyarázzam a lassú fejlődést), és jó lenne a nagyvilág elé tárni a karimat. Bár még nemigazán értem, hogy működik ez a dropbox mert elég furcsán.. De a WoT-os képeket is felnyomtam gondolom ezzel sem lesz probléma... -
Zozo0122 #24121 Végülis valami easter eggként mehet a játékba, de úgy értettem, hogy saját karakterként nem mennék létező személlyel...mindig kitalálok saját karikat, célokat stb. és ezért nem tudnám magam beleélni :) -
#24120 Nem marhaság ez. Tökre illik az arca mondjuk egy nord barbárhoz (annak is van megcsinálva).
Terminátorként nem kell, persze. -
Zozo0122 #24119 Hát igen sajnos náluk most csak a gond van:( Belassult a fordítás belső okok miatt + az oldal is szórakozik stb... -
Zozo0122 #24118 Igen láttam, de nem kellenek ilyen marhaságok a játékba. Hatalmas embernek tartom Arnoldot, de a Skyrimbe ilyesmi nem való:DD Ezt a képet is csak úgy poénból összedobtam mert épp nagyon pihent elmeállapotban voltam -
#24117 Csak az oldaluk halt meg, szokott ilyet sajnos. Majd visszajön. -
AMDtwkr #24116 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi történt a Morrohunnal? -
#24115 És ha a karaktered Arnold, akkor még hitelesebb a dolog :)
Ugyanis megcsinálták mint karaktert, meg mint követőt is, Nexuson fönt van. -
Zozo0122 #24114 Na szórakoztam kicsit így éjszaka:)
Szükségem van a bárdodra, a ruhádra és a lovadra! -
Zozo0122 #24113 Igen ezt már elvileg nagyon régen javították...emlékszem még az első patchek előtt néha nekem is előfordult, hogy bennem maradt 1-2 jégszilánk vagy nyílvessző. Viszont még ilyenkor is eltűntek pár játékbeli óra után. Amit még észrevettem, hogy ha újból ugyanazt az effektet kapod be és mikor eltűnik eltünteti a régit is szóval értitek:D -
Eisenberg #24112 Megvan: ICE WRATH FROSTY FEET. Hogy a francba került rám xDDD -
Eisenberg #24111 A cipő nem ludas mert már gondoltam rá, és levettem, szerencsére csak +20% sneak-et ad. Forsworntól "kaptam". A többit kipróbálom köszi. -
#24110 Az szomorú.
Nekem mondjuk még sose szerencsére. -
#24109 Szerintem nekem legújabb patchel is volt már... -
#24108 Az erre nem jó. addspell - removespell kell ilyen esetben.
Viszont tudtommal ezt egy hivatalos patchben már javították... -
#24107 Vagy esetleg disable ha lehet -
BBalee #24106 Nem lehet, hogy vmi varázscipőd van? Pl a mágikus hangelnyomás is vizuális efektet rak a lábra...
Mágia képernyőn tudod elkenőrizni, a legalsó menü az aktiv efektek. -
#24105 Consoleból magadra kéne adnod az adott spellt és aztán levenni. Itt fel van sorolva pár spell id képekkel illusztrálva az effektet. -
Eisenberg #24104 Kár lenne azért de kétlem, hogy így bejelentés meg minden nélkül feladnák sőt azt is, hogy egyáltalán feladnák.
Más: Találkozott valaki olyannal, hogy rajtamaradt valami effekt? Mert speciel nekem egy kis jég..örvény vagy mifene van a lábam alatt, és folyamatosan "füstöl" xD Nem sebez, semmit nem csinál csak egy vizuális effekt gondolom valamelyik jégmágus telibekapott, esküszöm nem figyeltem mikor történt, mert többnyire belső nézetből játszom, csak aztán leültem egy padra kajálni és, hoppá hoppá mi ez? Egész jól néz ki de kicsit unrealisztikus :D -
#24103 Hát én egyből rosszra gondoltam, mivel a skyrim magyaritás kapcsán kiderült hogy nem kicsit széthullot a csapat -
#24102 Nem hiszem, viszont ritka vacak szolgaltatojuk van mar evek ota, neha csak orakra, de maskor akar hosszabb ideig sem elerheto az oldaluk - ha esetleg ez alapjan kerdezted. -
#24101 nah morrohunt lelőtték? -
SaGa #24100 Esetleg be kell állítani, hogy használja. Ha van MCM (SkyUI), az ottani beállító panelen a második oldalon vannak a followerekre vonatkozó pontok. -
Bazalt88 #24099 Próbáld meg megváltoztatni a töltési sorrendet, hogy a mod a lista végére kerüljön. -
#24098 Butul a nep -
#24097 Ezzel úgy tűnik megy. -
#24096 Helló, olyan problémám lenne, hogy beraktam a DVD-t, szépen el is kezdi telepíteni Steames felületen, végén nyomok egy Finisht, de a játékok között nem jelenik meg. steamapps/common mappában ott van a Skyrim. Most nyomtam egy sima install Steamen, viszont úgy néz ki elölről szed le mindent. Valakinek volt már hasonló problémája? -
Eisenberg #24095 Húh vettem egy lovat Riftennél gondoltam a követőm felül rá. Nagy francokat (convenient horses fent van). Mit tegyek, hogy lovon kövessen? -
Austin Bailey #24094 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végülis ha kinyírom, akkor is lesz egy fekete páncélom. [#hehe ]Amúgy tényleg gáz a Dark Brotherhood vonal? Hallottam, hogy sokan utálják ebben a részben. Ezek szerint ti sem nagyon csináltátok meg. Én eddig csak annyit szűrtem le róluk, hogy elég cinikusak -
Zozo0122 #24093 Ha nem tudsz választani...öld meg mind! -
#24092 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!teljesen mindegy, semmi következménye nem lesz.
"negyedik választást" meg vagy rögtön az elején alkalmazod, vagy soha - később nem lesz rá lehetőséged. -
Austin Bailey #24091 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudom, de be akarok lépni, hogy nekem is legyen olyan fekete páncélom. Amúgy úgy tudom a 4. lehetőség is eljön idővel. Te melyiket tennéd el láb alól? -
#24090 Próbáld ki :)
AmúgySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincs. Viszont van negyedik lehetőség is... -
Austin Bailey #24089 A Dark Brotherhood elején van valami jelentősége annak, hogy a 3 kikötözött túsz közül melyiket nyírom ki? -
Eisenberg #24088 Apachi Skyhair kell hozzá. Mondom az nekem lent van. Hja de a female verzió ._. Oké tárgytalan. -
Eisenberg #24087 Egy fájl volt, NMM-rel szedtem, és úgy raktam fel. Akkor megpróbálom manuálisan. Köszi.