30713
TES
  • Although
    már a motor
  • Although
    druidgameworks
    Egy új kickstarteres game eg skyrimes moder csapat által havok motorral, morrowind szintű azt hiszem.
  • MattGoss
    Hali! Csak azt akarom mondani hogy megvártam a magyarítást a játékhoz és csak most kezdtem el játszani de ez mekkora egy atom király játék! Vannak még mindig bugok hiába a legfrissebb javítás van fönn, de hát egy ekkora összetett játéknál lehetetlen hogy bug mentes legyen! Nincs is nagy gépigénye ahhoz képest hogy milyen szép a játék. Nagyon jó, el vagyok tőle ájulva!
  • Azeriel
    Ja, de fel is ajánlja magyarítás végén, hogy asztalra kiteszi és csak azzal fog működni. Viszont így is úgyis elindul, csak a skyui-t nem tölti akkor be, legalábbis nálam.
  • genndy
    Meg ugye a magyarításnál elolvastad a szöveget is? Mert ha bepipálva hagytad a SkyUI-t, akkor annak kell az SKSE is. Az viszont csak a saját loaderjével indul (SKSE_loader.exe), a sima TESV.exe-vel nem.
  • genndy
    Próbáld magyarítás nélkül először.
    Ezt még legelőször csinálta, amikor át kellett állítani a hangot a Vezérlőpultban 44,1 kHz-re, de elvileg ezt javították. Azért megpróbálhatod.
  • silencemonthy
    Megvettem steam-en a legendary edition-t, feltettem a magyarítást, és a bethesda logó után bezárja a játékot. Alapból ultrát ajánl fel a játék beállításnak, de ha leveszem a grafikát akkor is ez van. Valami ötlet ?
  • Azeriel
    Fasza, működik! Köszi! :)
  • Azeriel
    Hát, én csak fényekkel kapcsolatosakat teszek bele, ami meg az előzőnél hiba volt az az volt, hogy elöbb a magyarosítást tettem fel, aztán a skyui-t és ott csomó kimaradt, de rányomtam egy javítást és megoldotta.
    Na de, megpróbálom ezt az inist.
  • Malakai
    Ami konkrét dolog, hogy a SkyrimPrefs.ini-ben át kell állítani a bDeferredShadows-s 0-ra, vagy ha nincs benne ez a beállítás, akkor hozzáadni egy új sorba, hogy bDeferredShadows=0
    Meg vannak egyéb beállítások, amik a remegő/villogó árnyékok esetén lényegesek főleg.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [Display]
    fInteriorShadowDistance=1000
    iBlurDefferedShadowMask=10
    fShadowDistance=2000
    iIntShadowMapResolution=4096
    iShadowFilter=3
    iShadowMapResolution=4096
    iShadowMapResolutionPrimary=4096
    iShadowMapResolutionSecondary=2048
    iShadowMapResolutionInt=4096
    iShadowMaskQuarter=8
    iShadowMode=3
    iShadowSplitCount=2
    De ami a lényeg, hogyha ragaszkodsz a magyarításhoz, akkor szerintem modokat eleve hanyagold. Egy ilyen mod még valószinüleg belefér, de úgy általában problémásak lehetnek. Ne csodálkozz, ha visszaváltanak szövegek angolra, akkor is, ha az adott mod elméletileg nem nyúl hozzájuk. Vagy CTD (asztalra kidob játék) is gyakoribb lehet kombinálva. És a modolás első szabálya pedig az, hogy el kell olvasni a mod leírását, mivel kompatibilis, mivel nem, mire kell odafigyelni, mit kell átállítani, stb. Tehát ha modolni akarsz angol tudás nélkül eleve gondban leszel.
  • Azeriel
    Hát, nem, mivel "nem értem", nem véletlenül vártam a magyarosításra. :D
    Miért, mit ír?
  • Malakai
    Megcsináltad, amit a leírásában ír?
  • Azeriel
    Próbáltam, de ez se jó, valamiért csak dungeonokban működik, úgy meg furcsa hogy csak ott. Vagy én rontok el valamit...
  • Malakai
    Torch of Everlasting with Dynamic Shadows
  • Azeriel
    Egy kérdés:
    Anno találtam egy módot amiben a fáklyáknak dinamikus fénye lett és árnyékot vetett minden ami mellett elment. Mindenhol ezt keresem, de nem találom, valaki tudja esetleg melyik ez? Egyet találtam "dynamic torches" néven, de semmit sem csinál.
  • Azeriel
    Megoldottam, újraraktam a magyarítást.
  • Azeriel
    És másnál is olyan, hogy néhány dolog nem magyar benne? Pl a tárgylistában csomó minden, meg csomó ház neve stb.
  • Although
    Real Faction armor
  • Hecker007
    Én a teszt verziót próbáltam, a teljeset még nem. Látványjavítókkal nekem nem akadt össze, ami a sztorihoz hozzá ad értelemszerűen angol maradt, kiegek sincsenek még benne, tehát azok is angolul jelennek meg.
  • Bucsek
    Sziasztok, a hangminőség állítások kívül tudtok még trükköket, amivel nem fagy ki a játék?
  • TopGun
    Szia! 100%-os a magyaritas? nem akad semmivel? probaltad mar?
  • Hecker007
    Kint van a magyarítás!
  • Galy
    Van fent, de nem sok. Olyan meg főleg nincs, ami befolyásolna a sztorit.
    na majd csekkolom
  • Fantusz
    Modok?
    Némelyik mod furcsa bugokat tud kreálni, fontos párbeszéd opciók nem nyílnak, békés NPC-k lesznek ellenségesek, és hasonló meglepik jöhetnek a modokból...
    Azt nem írtad, hogy vannak-e fönt modok, de ha igen, csinálj egy mentést, s próbáld kisakkozni, nem ott van-e a hiba.
  • Galy
    nem rémlik, hogy a céh ellen tettem volna.
    Faraldát sem találom sehol...
  • Fantusz
    Nem golyóztad ki magadat a céhből?
    Kidobnak, ha vétettél a szabályok ellen, pl. céhtagot támadtál meg, de az is ok lehet, ha a segítőd céhtag, s a kalandozások közben elhalálozik.
    (mondjuk ilyen esetben Faralda ismét ott áll a poszton, s lehet nála bűnbocsánatért esedezni)
  • Nos
    Valószínű ízlés dolga, ki mit keres. Nekem nagyon tetszett, persze tudom, hogy rossz kritikákat kapott. A harcrendszerre már annyira nem is emlékszem, bár szerintem nem volt olyan vészes. Ami nekem nagyon bejött, az a történet. Lehet, hogy ebben a játékban csak a sztori volt kiemelkedő, de mivel nekem ez a legfontosabb, ezért észre sem vettem a hiányosságokat. Azt hiszem Martin is besegített a történetbe, és tényleg olyan volt, mint egy mellékszál a regényekben.
  • Galy
    Olyan gondom van, hogy a College of Winterhold ajtaja zárva, kulcsot kér, ha be akarok menni. Elvileg tag vagyok ott (2 küldit már megcsináltam), most be kéne mennem beszélni Tolfdir-ral, de képtelen vagyok bemenni.

ötlet?

console klikk->unlock sem működik
  • Austin Bailey
    Azt hiszem véletlenül kiírtottam Whiterunban a városi őrséget. Éppen enchantot táplotam és egyszercsak nem álltak többé oda a posztjaikra.
  • Zozo0122 #24977
    Ezt kipróbáltam és elvittem egy ideig, de a harcrendszer vállalhatatlanul rossz. Nem arról van szó, hogy nem ment mert belejöttem de egyáltalán nem volt élvezetes, hogy kicsit megyek előre, béna harc, megyek előre béna harc...azért félre van téve és végig fogom vinni, de csakis a + infók miatt a világról.
  • a.carkey
    Meg ugye jön ez is:
    Game of Thrones MMO
  • a.carkey
    Azért van egy Trónok harca RPG ami nagyon szar nem lett. :)

• Solid Snake
    Á,az esküvő csak gond.
  • Austin Bailey
  • Calver
    és mennyivel izgalmasabbak lennének az esküvők!
  • Zozo0122 #24971
    Jah igen, ne kössetek bele, hogy a vidékek nem olyanok mint a 7 királyság mert itt mindenhol hideg van, és tudom, hogy a Jarlok sem túl fondorlatosak vagy szemétládák, és hogy csak 2 frakció háborúzik...:D Nem így értettem a dolgot, hanem úgy, hogy a Skyrim mintájára meg lehetne csinálni. Rengeteg minden adott, példaként sok grafikai dolgot kapásból meg lehetne oldani:
    vadak - kb. prémpáncélos banditák
    mások - draugrok, 1-2 változtatás és kész is
    sárkányok - sárkányok értelemszerűen
    és így tovább millió apró hasonlóság a 2 fantasy világ között ami miatt megoldható lenne...kb. 100 emberrel 3-4 év munka árán :) Bár mindez csak elmélkedés, ez történik, ha a Trónok harca olvasása után belép az ember a Skyrimbe...de nem célom ezzel vita kirobbantása.
  • Zozo0122 #24970
    Annyira de annyira jó lenne egy a Skyrimhoz hasonló mechanikájú és nagyságú Trónok harca játék...nem gondoltatok még erre? Végülis itt is a különböző vidékek megfelelnek kb. a 7 királyságnak, a Jarlok olyanok mint a nagyurak...stb stb...bírnám, ha egy csapat megcsinálná mint egy total conversiont...céheknek mehetne: városi őrség, éjjeli őrség, mesternek tanulhatnál és így tovább, bármelyik nagy házat szolgálhatnád stb...bár ez kb. olyan vágy mint egy ugyanilyen szintű Gyűrűk Ura játék...fölösleges még várni is ilyesmire akkora munka lenne...meg szerzői jogok meg egyéb gondok. Tudom amúgy, hogy ez eléggé off, de úgyse volt ma pörgés a topicban :D
  • Fantusz
    Nem kötelező minden küldetést megcsinálnod.
    A játék megadja a lehetőséget, hogy egyetlen karakterrel megcsináld a küldetések jelentős részét - a polgárháború, és a Dawngauard küldetéssor, amikor el kell döntened melyik oldalra állsz - de a játékosra van bízva, milyen küldetéseket teljesít.
    Vannak olyanok, akik egy karakterrel megcsináltak majd minden küldetést, mások inkább több karakterrel kalandoztak - rád van bízva, melyik utat választod.

A számszeríj erős lőfegyver, de el kell menned a Dawnguard erődbe, s ott ad egyet ajándékba az ork, néhányat még találhatsz is az erődön belül.
    A lövedék utánpótláshoz vinni kell picit a küldetéssort a vámpírvadászok oldalán, Sorine Jurad, a kulcsfigura, aki mellesleg mester szintű íjász tréner és kereskedő - trénelés után bármit el lehet adni nála, lesz pénze.
    A küldetéseit csinálva, különböző fejlesztések lesznek elérhetőek (mágikus vesszők a számszeríjhoz), de "sima" lövedékeket is csak a kovácsműhely beindulása után tudod elkészíteni, vagy megvásárolni a két becserkészett NPC-től (leszámítva a lootban található lövedékeket)
  • kantorgabor
    Kössz a gyors választ.
  • genndy
    Igen, leváltják de ettől még a hozzá kapcsolódó küldetések megcsinálhatók (mert vagy az új jarlnál elérhetők, vagy a régit kell megkeresni a börtönben. Szerintem mindkét esetben Solitude kastélyénak alagsorában vannak a rabok).
    Egy-két npc viszont eltűnhet, illetve a házukba nem lehet bejutni (ez tolvajos küldiknél lehet gond, ha pont onnan kell ellopni cuccot).
    Mindegy hogy jó vagy sem, ha a Stormcloakok oldalára állsz, akkor ez benne van a történetszálban.

Igen, én minden küldetést megcsináltam a karakteremmel, kis történetet kreálva azért magamnak hozzá, hogy valamennyire a szerepjátszás feeling megmaradjon. DLC-kkel együtt így sikerült beletenni 260 órát, 93. szinten végeztem.