The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én erõsen kétlem, hogy új IP-be kezdene a Bethesda GS, szóval Fallout lesz az.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
konkrétabban: SkyRe egyik perkje a strength in numbers, ami gyorsabb fejlõdést, és kis extra sebzést ad ha van a kétlábúval követõ, ami ász dologgá tenné... ha mûködne. eredetileg egy effektet kéne rányomnia a kétlábúra ha van veled követõ, amit sikerül is neki, csak nem csinál semmit az effekt.
ezt próbáltam CK-val megcsinálni, konkrétan egy konstant mûködõ perkké tenni, ami sikerült is, egy apró hibával: a különbözõ szintek bónuszai összeadódnak, pedig felül kellene írniuk egymást. hasonló többszintes perkeket néztem (pl armsman), semmi különbség nincs közöttük, és aközött ahogy én összeraktam. mit nem látok, mi okozhatja ezt?
"The trees move. Do you not see it?"
A kerdes mar csak az, hogy mi lesz az. Bar a Fallout IV szinte adja magat, de lehet ebbol barmi. Uj TES biztos nem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Egy gy?r? mind fölött\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Winterheart
Ezt találtam anno mikor komolyabban próbáltam a skyrimet, ködös, nyirkos és jó a telepítõ segédlet, sikerült belõnöm az smaa-t. És olyan lett mint a képeken és az fps is jó volt😄
Érdemes megnézni a képeket szerintem.
Emelett van a xenius féle mod meg mostmár a lore friendly body mod kiegészítve pár arc moddal és tökéletes.
talán továbbra is a karakter texturára nem figyelnek annyira. Persze az oblivionhoz képest ez meseszép. És nem egy idióta koreai stuff 😄
wesker meg gondolom a Skyrim HD 2K-ra gondolt (ami népszerû). Ami szerintem úgy jó, amikor kiemelnek egy-egy textúrát, ja életszerûbb, ja élesebb, ja több a részlet, de a mûvészeti tervezés terén gyengék, egyszerûen lelóg sok textúra a képrõl. Valamikor elkezdtem kiválogatni 2K-ból azokat a textúrákat, amik tetszenek / nem tetszenek, de túl sok meló, úgyhogy végül maradtam a Bethesda féle HD pakknál. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha tényleg szerepjátékos élményt akarod növelni akkor az pl. interesting npc nélkülözhetetlen, ténylegesen élõ npcket rak be, fõleg ha figyelembe vesszük hogy amatõrök készítették. De köröket ver a bethesda által készítettekre, bár a kiegek már javítottak a képen.
Hm. van egy érzésem sokan keverik a realism modokat a roleplayingel. A role playing az alapvetõen a szöveges részt jelenti, szerintem. Mennyire élnek az npc-k, van e történetük, van e saját sztorijuk, a questek érdekesek e. Emelett persze a harcrendszert is. És ez független attól nyitott világ vagy sztori alapú játék. Legfeljebb a nyitott világ az igazi kihívás megoldani ezt. a Bethesdának most nem sikerült. Persze jól felmérték nincs is nagy igény rá 😊
Meg se közelíti a Skyrim HD Textures Pack minõséget !
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Majd' minden szerepjátékban a kezdeti lépéseket szeretem a legjobban tehát nem gáz ha újra kell kezdenem, de szeretném ha valaki végignézné a modok listáját, hogy mi az ami hiányzik, de hangulatilag illeszkedik.
esetleg ha hibát lát a sorrendben, illetve bármilyen észrevétel érdekel.
Tudom hiányzik egy éhezõs-szomjazós mod, már régóta szeretném feltenni...azért is van a -drinking fountains-, de még nem döntöttem el hogy melyiket.
Illetve, nem találtam modot arra, hogy ha valakit meglövök titkosba, és legközelebb arra jön a cimborája (legyenek banditák mondjuk), akkor reagáljon, ne csak elsétáljon az elõbb még egyébként közlékeny, de jelenleg bazi nyílvesszõt a fejében hordozó társa mellett.
..és esetleg az Obli"'-ban megismert -meggyõzéses játékot nem örökítette valamelyik modder át?
a listám igyekeztem egy képre tenni, ezért spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Persze ettõl még lehetnek egyéb gondok és a modok száma azért lassít, de ha nem teljesítmény zabáló sok NPC-s modok, vagy grafikai modokról van szó, vagy nincs közte valami bénán megírt cucc, ami mondjuk növekvõ végtelen ciklust tol, akkor nem érezni meg igazán a modok számát az fps-en.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Papyrus nem lett egy kedvenc ezt is látom. De ez talán az elsõ olyan rendszerre a Bethesdanak ami tényleg crash mentesnek nevezhetõ amennyire egy ilyen méretû játéktól nagy szó.
Tartalmilag az más kérdés. De rossznak nem nevezhetõ legfeljebb azt lehet mondani csináltak már jobbat is.
Mondjuk pl. Fallout 3. De az is elég rendesen fagy.
Szerintem még kell pár hónap olcsóbb lesz 😊 Goty meg függ, lesz még dlc vagy sem.
Fallout New Vegasra annyi modot tettem, hogy a játék elég instabil lett. Volt hogy 200 méter megtétele kihívás volt mert állandóan kivágott.
Gondolom ez érvényes a Skyrimra is hogyha nagyon sok mod van fent rajta sokat fagyhat.
Egyébként jön még dlc a játékhoz? Goty mikor lesz? Várom hogy legyen Goty hogy az alap játékot betudjam szerezni steamen olcsóér 😄
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A kis szabadidõmben csak a modok és a hozzá tartozó hsz.-ek átnyálazásával és összefüzésével ténykedtem. Most ott tartok, hogy közel 60 aktív .esp-m van. Elsõ sorban még mindig a külsõ megjelenítést csiszolom. Majd délután készítek pár képet és a modlistámat is beszúrom, hogy a szakavatott szemek tanácsokkal tudjanak ellátni.
Addig csupán olyan kérdésem lenne, hogy ki milyen modot vagy mod kombinációt használ a belsõ és külsõ terek megvilágítására? A minnél realisztikusabb hatás érdekében.
Nyilván tudom a skyrim vásárlói között elenyészõ azok száma akinek fontos az amirõl írtam nagyjából annyi aki letölti a requimet. Csak az meg túl durva mert nem tes rendszer. És nem várható a bethesdától az hogy olyat csináljon mint az Obsidian. Egyszer beleestem ebbe a skyrim megjelenése elõtt egy évvel hogy azt hittem ez tényleg élni fog de végül nem. És valahol érthetõ is miért törje magát ez a cég ha mint a videon is látható amit feltettél a TEsoról most, a az emberek többsége random tovább klikkelli a quest szöveget. vagy mint a withcer 2 topicbe írta valaki túl sokat kell klikkelni a szövegekre 😊
Semmi extrát nem várok csak következetességet és ami pl a thief questlinál jelen van skyrimba is a kis könyv a jelekkel az ajtók mellett az általános legyen. Egyszerûen biztos hogy jó lesz minden amit a lorérõl olvastam erre ad következtetést. a skyrimnál már fél évvel a megjelenés elõtt tudtam ez nem az lesz amit várok, azt is alulmúlta utólag. de ez a fickó tényleg minden apróságra figyel 😊 Ha lesz hiba mérne lenne egy ilyen játéknál majd írni fogom fel a topicra 😊 És biztos lesz valami reakció és nem csak hallgatás mint todnál.
Jo jatek lesz az ESO, nagyon jo otletekkel, de ne vard tole se a TES jatekok reformjat, se az mmo ipar megvaltasat, mert egyik sem lesz.
Nem csak a Morrowindben voltak konyvek, es extrak, az Oblivion es a Skyrim is tele volt tortenettel, erdekes aprosaggal, amelyre a jatekosok 90%-a magasrol szart...