The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez lehet megér egy próbát.
Adding/correcting this line in your Skyrim.ini (dokumentumok\My Games\Skyrim) to the
sResourceArchiveList2=Skyrim - Voices.bsa, Skyrim - VoicesExtra.bsa
If your ini-file has no such section, just add it.
"The trees move. Do you not see it?"
Egyébként megpróbáltam h alaphelyzetbe álltam. Jött tovább. 😞
Ha ez sem, akkor bug lesz. Nem biztos, hogy eleg a modot leszedni, ha alig hasznalsz mar modokat, erdemes ujrarakni a jatekot, mert lehet, hogy a savegame vagy a jatek 1-1 scriptje megbolodnult, amelyet a mod letorlese nem mindig orvosol.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez így zajlik, minden egyes alkalommal:
Megbeszélem amit kell, kezdõdhet a box.
Meg is indulunk, csak ököllel, és kb a 3-4. ütés után elõkapja az ellenfél a fegyverét. Itt be is indul a zene, mint amikor megtámadnak. De az õrök és mindenki más is továbbra is úgy nézi mintha mi a kis ügyünket rendeznénk.
Próbáltam végigvinni úgy hogy én csak kézzel csépelem, de ugyanúgy meghal. Illetve normál esetben ugye padlózik, aztán meg nyomja a nyalizós szöveget vagy amit hallani akartam. Na nekem baszik, feláll és jön tovább, amíg meg nem ölöm.
Egy alkalommal sem üvöltöttem le, se más rendelleneset nem csináltam. Csak elkezdtem ököllel ütni ahogy kell. Kipróbáltam h mentek közbe, és visszatöltöm, de semmi. Régen nem volt ilyen, de szerintem egy mod miatt is lehet. Bár se duelt se más ilyesmit nem használok, igazából fingom sincs melyik miatt lehet mert szinte csak textúrajavítóim vannak... Nem mod miatti ilyesmi bugról meg én még nem hallottam mióta kijött a játék...
Másik, hogy elérkeztem az Esbernes részig, és nekem megint süket, szar, nem enged be, az ismert fosság. Rémlik hogy kell megcsinálni majd utánanézek, de ha idõ közbe valaki leírná pontosan azt megköszönném. Azt hittem ezt a dolgot már kijavították vmelyik foltban.
ez némiképp könnyítés, de több fokozatban állítható
shit happens
shit happens
shit happens
Nordic carved armor kovácsolásához az advanced armort perk szükséges, amit a light oldalra raktak be (stel plate armorhoz is ez a perk kell).
Heavy armorosok alapvetõen az ork, ebony daedric vonalon fejlesztik a kovácsolást, nagyon ritka, aki úgy gondolkozik, hogy gyorsan felhúzza a skillt 50-ig, s a light oldalon eléri az advanced perket, s ezzel kitart a 100-as skillig (dragon smithing) - lemond az ork, ebony, daedric kovácsolásról, de spórol egy perket.
Boss Log
Kiemelt modok, amik nélkül nálam nincs Skyrim:
Climates of Tamriel
Frostfall
Realistic Needs and Diseases
Wet and Cold
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
1nivWICCloaks.esp - köpenyek mindenhol
1nivWICCloaksCRAFT.esp - csak craftolhatod õket
1nivWICCloaksNoGuards.esp - mindenhol kivéve az õröket
Plusz ha a Cloaks of Skyrim modot és a Winter is Comingot is egyszerre használod, akkor a Nexuson a Winter is Coming oldalán a letöltéseknél az Optional Files alatt töltsd le a WIC Cloaks of Skyrim Patch 2_2 nevû fájlt (ezen belül is több verzió van, attól függõen válasz, hogy a fenti három .esp közül melyiket választottad.)
A töltési sorrend meg igy ajánlatos, hogy kinézzen:
Cloaks.esp
1nivWICCloaks.esp
1nivWiCCloaksPatch.esp
Mellesleg a CoT és az RLO nem tudom mennyire compatibilis. És a többi modnál is ajánlom, hogy alaposan nézd át a Readmet. Ha van Dragonborn DLC-d, akkor a Wet and Cold - Ashes modot is letöltheted nyugodtan. És ha már itt tartunk, akkor a Frostfallt nagyon ajánlom.
Alig várom,hogy a magyarítás elkészüljön,addig csak az elsõ falu és a Riverside Lodge körül kalandozok...
Ezek a modok vannak fenn (Bosslog
) esetleg ha valaki még ajánlana 1-2 modot,megköszönném...
2-3 kép az éjszakából nálam :
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Daedra szíveket nem különösebben nehéz találni, ha elõrelátóan gyûjtögeted, egyszerre, azonnal persze nem lehet sokat találni.
Van néhány küldetés, ahol lootban vannak szívek, illetve alkímistáknál szokott lenni néhány darab, ezeket érdemes felvásárolni, ha késõbb céljaid vannak vele.
Oszton azt a nézetet, hogy a deadra cuccok dizájnosabbak, szebbek, mint a dragon, de nagyobb védelmet legfeljebb csak akkor ad, ha nagyon alacsony az armor skilled, a fegyver sebzésekben lehetnek különbségek.
Abban sem vagyok biztos, hogy valamelyik dlc nem nyúlt-e bele a páncélok sorrendjébe, de ennek a leírtak miatt nem is tulajdonítok nagy jelentõséget.
Solstheimben lehet szert tenni stalhrim páncélokra, fegyverekre...
Talpig dragonba öltözött karakterrel (100as heavy armor, 100as smithing skill), kíváncsiságból megcsináltam egy teljes szetet, a páncél védelmi értéke ugynannyi (max érték) volt mindkét szetnél, a kardnál volt egy százas eltérés a dragon javára.
külseje nekem se jön be nagyon, bár dragonscale-é sem, de hát... erre van a creation kit <#smile>#smile>
én most spec így nyomulok extrém mód anti cicavirág karakteremmel, mind enyém mind Serana-é dragonscale, saját páncél ebbõl mercenary külsejét, másik innen a fehér robe-ot használja, és mindkettõ szvsz kurvajól néz ki <#hawaii>#hawaii>
szerencsére ez a könnyen armor cap fölé mizéria SkyRe-ben már *annyira* nem játszik (iron-ban pl nem fogja az ember az életben sem elérni), bár így is simán páncélban 723 armorom van, egy varázslat és kacagva 830+ is lesz, messze az armor cap felett...
Akkor hivjuk Scale Armornak, vagy amit Pares is emlitett, Viking Armornak, de ne az Iron Armor, amely husz eve heavykent szerepel kapjon egy light elotagot 😊
sárkánycsontból akkor tudsz te saját magadnak páncélt/fegyvert csinálni, ha 100-as smithing-ed (azt hiszem), illetve SkyRe esetén perk is kell hozzá. alapból fejleszteni is tudod, ha megvan hozzá megfelelõ perk, sokkal erõsebbre is. néha találsz lootban is, de nagyon kicsi az esélye, és amúgy is jobban nála daedric cuccok.
Kérdésem az lenne,h Ebony tárgyakat hol tudok felszedni mert eddig van egy ilyen heavy armore-om és nyilaim
elég erõsnek tûnnek,de nemtalálok sehol többet :S
a másik kérdésem,h a sárkány csonttal meg pikkellyel mit lehet kezdeni eladáson kívül?
láttam ilyen pikkely csont heavy armore-t a betöltési képekben
azt találni lehet vagy csinálni ezekbõl?
köszi
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
közben (3 oldal sexy lydia mod végiggörgetése után <#wow3>#wow3>) találtam egy ilyet, majd kipróbálom, reményeim szerint bugmentes is lesz.
Bladesekhez lehet beállítani, vagy egy küldetés során 'elveszejteni', esetleg elküldeni az egyik Hearthfire-ös házhoz.
Bethesda, miért teszed ezt? megfogod a lehetõ legseggfejebb karaktereket, majd megölhetetlenné teszed õket... miért? miért?! <ökölrázás az ég felé>ökölrázás az ég felé>
Lydia eltakarítására Breezehome-ból van valami opció, vagy konzolból nyomjak rá simán egy disable-t? élelemforrásnak jó, de hobbija folyton beleütközni a karakterembe a drágaságnak...
eredetileg arra gondoltam, h lepasszolom elõbb emlegetett idióták csipet csapatának, de akkor már kegyesebb dolog lenne simán megölni (na meg nem akarom azokat a marhákat gyarapítani).
Kicsit, kicsit mintha a párbeszédek az npck nem csak megjelenésben és háttérzenében adnák vissza a világot ami a morriwndbe volt..
Olyan hosszú történetre quest linera nem számítok mint a DG mivel az teljesen történet alapú volt. Ez meg inkább területi kiegészítés.
Az npc rendben levõnek tûnnek bár kicsit hiányzik a házak közötti halálos verseny ami a morrowindbe volt, elég jól megcsinálták anno.
Talán a fõmufti ruháját kellene tradicionálisra cserélni például, nem hinném hogy az életbe maradt legerõsebb klánok egyikének vezére ennyire megváltozott volna. Persze lehet ez a lényeg.
itt már nem érzem azt annyira amit az alapjátéknál, miszerint nem a játékban levõ könyvek világát látom hanem egy álmos kis amerikai kisváros problémázó emberkéit. Vagy a ubderwold pc-s változatát. Persze tudom ez a trendi de kicsit unalmas mert a tv is ezt a szart adja állandóan. 😊
Szóval nem annyira rossz ez már. Jelenleg ennél többet a Bethesdától úgyse kaphatunk.
Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!
Egyébként én épp Morrowindezek - Overhaul 3.0 + magyarítás + 1-2 apróbb mod 1-2 nagyon alap kunyhó mod az elejére + egy bútorboltos mod + DEMONFORCE ami nélkülözhetetlen. Na most ezt azért írtam le mert egyszerûen vitathatatlan h ez a legjobb rész az egész sorozatból és mostmár gyönyörû is! Jobb mint a Skyrim. ÉS ezt úgy mondom, hogy a Skyrimre is 10 pontot adtam.😊
btw emelem kalapom Bethesda elõtt, senki más nem tud ilyen vehemenciával összerakni szembenálló frakciókat, akik közül mindkettõ... elképesztõen unszimpatikus. DG paraszt seggfejek gyülekezete, kisvámpírok még fennköltek is hozzá, tiszta Imperial vs Stormcloak meccs, ott is mindkét oldal komoly mentális retardációban szenved. <#smile>#smile>
elõbbiektõl függetlenül:
1) minden íjász csinálja azt a kis játékot, h néha íjjal a kezében spontán elkezdi püfölni a levegõt, vagy ez csak Serana magánszáma? mélyen belegázoltam a kicsi ártatlan karakterébe, CK-val megpiszkáltam kasztját/perkjeit (gyak Durak-ká változtattam), kiirtottam varázslatait (a scriptjébõl is, mert a drágaságnál még az is van, nem csak ami CK-ban megjelenik), majd letiltottam Amazing Follower Tweaks modban a varázslását (mert még így is maradt valami drain life varázslata), de ha a seggemet a földhöz csapkodom, a levegõvel bokszolást akkor sem tudom megszüntetni nála, és rá se tudok jönni h pontosan MI okozza...
2) létezik valami mod, ami egygombossá teszi fegyverek feltöltését, vagy legalább Oblivion stílusra vált, ahol be lehetett rakni soul gemet hotkey-re? tököm tele van már mindig inventoryban túrkálással, ráadásul ugye eldobás és feltöltés két egymás melletti gombra van pakolva, és közel sem okoz elég nagy meglepetést unszimpatikusokban amikor véletlenül az arcába vágok egy üres kétkezes kardot <#idiota>#idiota>