30713
TES
-
Susarc #24846 a magyarosításhoz tud valaki adni egy linket? a nexus oldalára ezért ha nem kell nem regisztrálnék! köszönöm! -
#24845 Nem tudom eldönteni, hogy az Enderal vagy az Andoran a jobban várós. Mind a kettő elképesztő...
Andoran
-
#24844 Az a kis ido mar nem oszt, nem szoroz :) -
#24843 A Requiem még mindig a legjobb mod a skyrimhoz. -
IXEMGabeo #24842 Kössz szépen(y)
Lusta voltam;))) -
#24841 fel
amúgy banner-ban modok (bár úgy nézem még a... "színesebb" verzió van fent), illetve a gems gomb a barátod. amit ajánlani tudnék modok közül, az a SkyRe, teljesen megváltoztatja (abszolút de pozitív irányba) Skyrim élményét. illetve még Apocalypse Spell Package, nagyon jó cuccokat ad, de a kettő csak részben kompatibilis... elvileg kompatibilitás patch készül, márciusban volt az h jövő hónapra kész -
IXEMGabeo #24840 Felsorolná valaki, hogy az elmúlt másfél évben miféle kiegészítők és grafikai módosítók jöttek ki a játékhoz? Tavaly március, április környékén játszottam utoljára a Skyrimmel csont szűzen... -
Nos #24839 én már sajnos nagyon régóta követem, lassan kijöhetne -
Eisenberg #24838 Könyörgöm olvass már utána: Javítják a hibákat... -
steweee #24837 lecsapod úgy dühből, és Rest In Peace (RIP) :) -
#24836 Ez volt már?
-
Austin Bailey #24835 Sziasztok, tudja valaki, hogy mi van ezzel a magyarítással? Már hónapok óta 100%-on áll, és még mindig nicns közzétéve. Azt hallottam, hogy bekavar bizonyos patcheknél, de ennyire rossz lett, hogy hónapok óta nem tudják megjavítani? -
hemmis #24834 sziasztok azt tudja valaki hogy ha a játékban egy karakter megharagszik rám a és már nem akkar beszélni velem akkor ki lehet valahogy békíteni -
#24833 Felesleges, az nem sokat segít.
Legfrissebb patch legyen fent, Steamnél ez automatikus. Alapjátékhoz akkor nincs nagyon tippem, nálam az nagyon stabil volt. -
#24832 Kevesebb textúra pakkot?! Tegnap kezdtem játszani, nem volt időm még ilyen pakkokat felpakolni :D
Vagy akkor vegyem lejjebb a grafot? :/ -
#24831 Nem, az a rögtön indításnál jelentkező kidobást javítja (javította, mert lehet hogy patchel már orvosolták).
Rossz memóriakezelés miatt van. Több vram/ram sem segít, mert bármennyi is van a gépben, a játék rosszul használja, megtelik és akkor kivág. Vannak elvileg trükkök rá, de nekem még egyik se jött be. Vagy hozzászoksz, vagy használj kevesebb textúrapakkot (főleg a táj az ami zabálja a nagy nyílt tereken). -
#24830 Még egy gyors kérdés:
Ugye van az a hibamegoldás kidobálás ellen hogy: "Állítsd a hangot 24-bitre, és 48k HZ-re". Na, én átállítottam, de sajnos még így is kidobál egy hosszabb játékmenet után.
Mi lehet a baja? :/ -
#24829 Nagyon kell figyelni hogy TUTIRA az emberkére kattints. Szerintem nem az ő ID-jét kaptad, hanem a mögötte lévő földet, fát, stb., azzal meg nem tud mit kezdeni, tehát a saját arcodat mentette. -
#24828 Nem szeret ez a program engem :(
Gyanúsan furcsa volt hogy minden lementet arc egyforma, pedig konzol modban mindig rákattintottam az adott karakterre és megjelent az eltérő ID-je is, mégis mindegyik esetben a saját karakter arcát menti el.
Érdekes mintha a Falloutnál nevet is írt volna a kijelölésnél az ID mellé. -
#24827 Win8-am van(:P), de tökéletesen működik ez a megoldás! Köszönöm, örök hála! :) -
#24826 Tipikus Win7 jogosultsági probléma. Nem fér hozzá az ini-hez.
Kapcsold ki az UAC-ot, vagy indítsd Rendszergazdaként a játékot. -
#24825 Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy mitől lehet az, hogy a játék nem jegyzi meg a mentett billentyű változtatásokat? Megváltoztatom, majd mentem, a játékot is elmentem.. De semmi, minden belépés után meg kell változtatnom újra..
Valaki? :/
Köszönöm! -
#24824 Fraed, Genndy tényleg köszi e szerint fogok eljárni. -
#24823 Nem fajt, ha fajna, nem csinalnam :) Viszont tenyleg ezert szedte ossze par ember nem keves meloval a fenti listat, hogy azt atolvassa megtalalja az ember azt a modot, ami esetleg erdekli. Nem limlom vackok vannak a listaban, hanem azok, amelyeket a legtobb ember hasznal. De, ehhez tudnod kell elobb azt, hogy mit akarsz egyaltalan javitani. -
#24822 Frednek igaza van, hallgass rá.
Nagyon hasonlót tudtam csak én is válaszolni korábban a #24419-ben. -
#24821 Köszönöm szépen. Remélem nem fájt a jóindulatú tanácsadás. :D -
#24820 Joindulatot szeretnel? Akkor parancsolj kerlek: butasag a jatek ismerete nelkul egybol modokkal kezdeni. Jatssz, nezd meg, hogy mi nem tetszik benne, es arra keress megoldast/modot. Ne azert rakj fel modot, mert mas felrakja, ennek semmi ertelme. Elobb ismerd meg egyaltalan azt, amivel jatszani akarsz. Ez igy jo?
A hivatalos textura modokat a steamrol szedd le, vagy ha nem onnan, akkor a nexusrol a 2k textura modokat. Minden massal varj 2-3 napot, es majd utana meglatod. -
#24819 Köszi, tudok olvasni végig is olvastam csak egy kis segitséget jóindulatot szerettem volna kérni, hogy azok közül melyiket érdemes felrakni? Ti melyiket hasznájátok. -
#24818 Topik fejlec, bal oldal "modok" menupont. -
#24817 Sziasztok megvettem a játékot. Nézegetem a módokat, tudnátok tanácsot adni hogy melyiket érdemes felrakni? Itt a többségnek melyik van fent, Köszönöm előre is... -
#24816 Az én lebegő sziklám ilyen állapotban van még.
Ami inkább egy váz, leginkább látvány elem. Fent egy települést elkészíteni már időigényesebb.
-
BBalee #24815 templomban egy oltárnál imátkozni kell, az leszedi a legtöbb rontást, betegséget. -
midian #24814 Sziasztok
Az aktiv hatásoknál,olyat látok hogy szikla izület .
Ezt vagy amik itt megjelennek hogy lehet eltüntetni ?
-
#24813 A showracemenu-vel siman be fogja, bar a sminket es egyeb csuszkakat ujra be kell allitani ilyenkor, de ez legyen a legkisebb gond. -
#24812 Oké sikerült így, csak még a játékban kell kipróbálni betölti-e.
Kösz -
#24811 * Object ablak -
#24810 Igen, TES CS a CK :) (regi beidegzodes)
Szoval CK indit.
Nyisd meg a Skyrim.esm-t (open es X-eld be a Skyrim.esm), majd OK (ha jon kerdes, Yes, yes, yes...stb)
Ezutan Oject ablak, azon belul Actors - Actor - Preset - NordRace - Female (ha mondjuk eszaki csajrol van szo)
Dupla klikk rajta, felugrik egy uj ablak, ott keresd meg a Character Gen Parts fulet, es ott van az Import, amivel le tudod cserelni a korabban elmentett arcra a presetet.
Save plugin, es kesz is. -
#24809 A Tes Cs a Creation Kit akar lenni?
A "megkeresed az adott faj presetjeit..." résznél ezt a menüben hol találom?
Mert ilyen sort ott nem találtam.
Köszi
-
#24808 Ha companion arcot akarsz magadnak, akkor toltsd le a modot, es amikor a 2. pontban mented az arcot, akkor az annyiban valtozik, hogy nezz az adott tarsadra, es konzol lehozasa kozben kattints az illetore, ekkor o lesz a "target" (az ID-je is megjelenik a kepernyo tetejen), es azt mentsd el.
Ha nincs targetelve senki, akkor defaultkent a karaktered arcat menti el. Barki arca lelophato igy, csak konzol modban kattints az illetore, es mentes.
A tobbi lepes ugyanaz innentol. -
#24807 Mod es utilik nelkul is meg lehet oldani:
- Letoltod a nexusrol ami tetszik (modokra figyelj oda, mit ker hozza, mert sok esetben mod nelkul mas az eredmeny)
- Elmented az arcot konzollal (spf "arcneve") "" nelkul
- kilepsz
- elinditod a TES CS-t
- megkeresed az adott faj presetjeit. Mondjuk Eszaki csajrol van szo, akkor a Nord preseteket, kivalsztod az utolsot es importalod a korabban mentett arcot.
- Elmented egy apro kis pluginnak (esp)
- Elinditod a Skyrimet, aktivalod a modot elotte ofc a datafilesban, belepsz, betoltod a regi karaktered menteset
- konzolt lehozod, showracemenu parancsod beirod
- kivalasztod a nord fajt es ott eltekersz az utolso presetig, vagy addig, amelyet a TES CS-ben atirtal/ahova importaltal
- kesz
Amire figyelni kell, hogy a TES CS-ben erdemes a skint/borszint is exportalni, mert voltak mar vicces jelenetek abbol, hogy az egyebkent csinos feher pofibol a vegen csinos neger vagy kinai borszinnel rendelkezo pofi lett :)
"Roviden ennyi" :)