30713
TES
  • Susarc
    a magyarosításhoz tud valaki adni egy linket? a nexus oldalára ezért ha nem kell nem regisztrálnék! köszönöm!
  • PTW
    Nem tudom eldönteni, hogy az Enderal vagy az Andoran a jobban várós. Mind a kettő elképesztő...

Andoran

• PiszkosFred
    Az a kis ido mar nem oszt, nem szoroz :)
  • Szaruman
    A Requiem még mindig a legjobb mod a skyrimhoz.
  • IXEMGabeo
    Kössz szépen(y)

Lusta voltam;)))
  • Calver
    fel

amúgy banner-ban modok (bár úgy nézem még a... "színesebb" verzió van fent), illetve a gems gomb a barátod. amit ajánlani tudnék modok közül, az a SkyRe, teljesen megváltoztatja (abszolút de pozitív irányba) Skyrim élményét. illetve még Apocalypse Spell Package, nagyon jó cuccokat ad, de a kettő csak részben kompatibilis... elvileg kompatibilitás patch készül, márciusban volt az h jövő hónapra kész
  • IXEMGabeo
    Felsorolná valaki, hogy az elmúlt másfél évben miféle kiegészítők és grafikai módosítók jöttek ki a játékhoz? Tavaly március, április környékén játszottam utoljára a Skyrimmel csont szűzen...
  • Nos
    én már sajnos nagyon régóta követem, lassan kijöhetne
  • Eisenberg
    Könyörgöm olvass már utána: Javítják a hibákat...
  • steweee
    lecsapod úgy dühből, és Rest In Peace (RIP) :)
  • Molnibalage
    Ez volt már?

• Austin Bailey
    Sziasztok, tudja valaki, hogy mi van ezzel a magyarítással? Már hónapok óta 100%-on áll, és még mindig nicns közzétéve. Azt hallottam, hogy bekavar bizonyos patcheknél, de ennyire rossz lett, hogy hónapok óta nem tudják megjavítani?
  • hemmis
    sziasztok azt tudja valaki hogy ha a játékban egy karakter megharagszik rám a és már nem akkar beszélni velem akkor ki lehet valahogy békíteni
  • genndy
    Felesleges, az nem sokat segít.
    Legfrissebb patch legyen fent, Steamnél ez automatikus. Alapjátékhoz akkor nincs nagyon tippem, nálam az nagyon stabil volt.
  • papi08
    Kevesebb textúra pakkot?! Tegnap kezdtem játszani, nem volt időm még ilyen pakkokat felpakolni :D

Vagy akkor vegyem lejjebb a grafot? :/
  • genndy
    Nem, az a rögtön indításnál jelentkező kidobást javítja (javította, mert lehet hogy patchel már orvosolták).
    Rossz memóriakezelés miatt van. Több vram/ram sem segít, mert bármennyi is van a gépben, a játék rosszul használja, megtelik és akkor kivág. Vannak elvileg trükkök rá, de nekem még egyik se jött be. Vagy hozzászoksz, vagy használj kevesebb textúrapakkot (főleg a táj az ami zabálja a nagy nyílt tereken).
  • papi08
    Még egy gyors kérdés:

Ugye van az a hibamegoldás kidobálás ellen hogy: "Állítsd a hangot 24-bitre, és 48k HZ-re". Na, én átállítottam, de sajnos még így is kidobál egy hosszabb játékmenet után.

Mi lehet a baja? :/
  • genndy
    Nagyon kell figyelni hogy TUTIRA az emberkére kattints. Szerintem nem az ő ID-jét kaptad, hanem a mögötte lévő földet, fát, stb., azzal meg nem tud mit kezdeni, tehát a saját arcodat mentette.
  • xblades
    Nem szeret ez a program engem :(

Gyanúsan furcsa volt hogy minden lementet arc egyforma, pedig konzol modban mindig rákattintottam az adott karakterre és megjelent az eltérő ID-je is, mégis mindegyik esetben a saját karakter arcát menti el.
    Érdekes mintha a Falloutnál nevet is írt volna a kijelölésnél az ID mellé.
  • papi08
    Win8-am van(:P), de tökéletesen működik ez a megoldás! Köszönöm, örök hála! :)
  • genndy
    Tipikus Win7 jogosultsági probléma. Nem fér hozzá az ini-hez.
    Kapcsold ki az UAC-ot, vagy indítsd Rendszergazdaként a játékot.
  • papi08
    Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy mitől lehet az, hogy a játék nem jegyzi meg a mentett billentyű változtatásokat? Megváltoztatom, majd mentem, a játékot is elmentem.. De semmi, minden belépés után meg kell változtatnom újra..

Valaki? :/

Köszönöm!
  • Husimoto
    Fraed, Genndy tényleg köszi e szerint fogok eljárni.
  • PiszkosFred
    Nem fajt, ha fajna, nem csinalnam :) Viszont tenyleg ezert szedte ossze par ember nem keves meloval a fenti listat, hogy azt atolvassa megtalalja az ember azt a modot, ami esetleg erdekli. Nem limlom vackok vannak a listaban, hanem azok, amelyeket a legtobb ember hasznal. De, ehhez tudnod kell elobb azt, hogy mit akarsz egyaltalan javitani.
  • genndy
    Frednek igaza van, hallgass rá.
    Nagyon hasonlót tudtam csak én is válaszolni korábban a #24419-ben.
  • Husimoto
    Köszönöm szépen. Remélem nem fájt a jóindulatú tanácsadás. :D
  • PiszkosFred
    Joindulatot szeretnel? Akkor parancsolj kerlek: butasag a jatek ismerete nelkul egybol modokkal kezdeni. Jatssz, nezd meg, hogy mi nem tetszik benne, es arra keress megoldast/modot. Ne azert rakj fel modot, mert mas felrakja, ennek semmi ertelme. Elobb ismerd meg egyaltalan azt, amivel jatszani akarsz. Ez igy jo?

A hivatalos textura modokat a steamrol szedd le, vagy ha nem onnan, akkor a nexusrol a 2k textura modokat. Minden massal varj 2-3 napot, es majd utana meglatod.
  • Husimoto
    Köszi, tudok olvasni végig is olvastam csak egy kis segitséget jóindulatot szerettem volna kérni, hogy azok közül melyiket érdemes felrakni? Ti melyiket hasznájátok.
  • PiszkosFred
    Topik fejlec, bal oldal "modok" menupont.
  • Husimoto
    Sziasztok megvettem a játékot. Nézegetem a módokat, tudnátok tanácsot adni hogy melyiket érdemes felrakni? Itt a többségnek melyik van fent, Köszönöm előre is...
  • xblades
    Az én lebegő sziklám ilyen állapotban van még.
    Ami inkább egy váz, leginkább látvány elem. Fent egy települést elkészíteni már időigényesebb.

• BBalee
    templomban egy oltárnál imátkozni kell, az leszedi a legtöbb rontást, betegséget.
  • midian
    Sziasztok
    Az aktiv hatásoknál,olyat látok hogy szikla izület .
    Ezt vagy amik itt megjelennek hogy lehet eltüntetni ?
  • PiszkosFred
    A showracemenu-vel siman be fogja, bar a sminket es egyeb csuszkakat ujra be kell allitani ilyenkor, de ez legyen a legkisebb gond.
  • xblades
    Oké sikerült így, csak még a játékban kell kipróbálni betölti-e.

Kösz
  • PiszkosFred
    * Object ablak
  • PiszkosFred
    Igen, TES CS a CK :) (regi beidegzodes)

Szoval CK indit.
    Nyisd meg a Skyrim.esm-t (open es X-eld be a Skyrim.esm), majd OK (ha jon kerdes, Yes, yes, yes...stb)
    Ezutan Oject ablak, azon belul Actors - Actor - Preset - NordRace - Female (ha mondjuk eszaki csajrol van szo)
    Dupla klikk rajta, felugrik egy uj ablak, ott keresd meg a Character Gen Parts fulet, es ott van az Import, amivel le tudod cserelni a korabban elmentett arcra a presetet.
    Save plugin, es kesz is.
  • xblades
    A Tes Cs a Creation Kit akar lenni?

A "megkeresed az adott faj presetjeit..." résznél ezt a menüben hol találom?
    Mert ilyen sort ott nem találtam.

Köszi
  • PiszkosFred
    Ha companion arcot akarsz magadnak, akkor toltsd le a modot, es amikor a 2. pontban mented az arcot, akkor az annyiban valtozik, hogy nezz az adott tarsadra, es konzol lehozasa kozben kattints az illetore, ekkor o lesz a "target" (az ID-je is megjelenik a kepernyo tetejen), es azt mentsd el.

Ha nincs targetelve senki, akkor defaultkent a karaktered arcat menti el. Barki arca lelophato igy, csak konzol modban kattints az illetore, es mentes.

A tobbi lepes ugyanaz innentol.
  • PiszkosFred
    Mod es utilik nelkul is meg lehet oldani:

- Letoltod a nexusrol ami tetszik (modokra figyelj oda, mit ker hozza, mert sok esetben mod nelkul mas az eredmeny)
    - Elmented az arcot konzollal (spf "arcneve") "" nelkul
    - kilepsz
    - elinditod a TES CS-t
    - megkeresed az adott faj presetjeit. Mondjuk Eszaki csajrol van szo, akkor a Nord preseteket, kivalsztod az utolsot es importalod a korabban mentett arcot.
    - Elmented egy apro kis pluginnak (esp)
    - Elinditod a Skyrimet, aktivalod a modot elotte ofc a datafilesban, belepsz, betoltod a regi karaktered menteset
    - konzolt lehozod, showracemenu parancsod beirod
    - kivalasztod a nord fajt es ott eltekersz az utolso presetig, vagy addig, amelyet a TES CS-ben atirtal/ahova importaltal
    - kesz

Amire figyelni kell, hogy a TES CS-ben erdemes a skint/borszint is exportalni, mert voltak mar vicces jelenetek abbol, hogy az egyebkent csinos feher pofibol a vegen csinos neger vagy kinai borszinnel rendelkezo pofi lett :)

"Roviden ennyi" :)