The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt viszont nem tudom, hoyg lehetne megcsinálni, hogy kveszt telejsen reseteljen, ergo eltûnjön és teljesen szûz állapotba kerüljön.
Ha ennek ellenére zavar, hoyg segítettél nekik, akkor:
Dragonborn:The Chief of Thirsk Hall
konzolba beírod: setstage DLC2MH02 xx
XX helyére pedig beírod a questnek azt a szakaszát (az oldalon lentebb találod) amelyikre állítani szeretnéd.
Pl: setstage DLC2MH02 10
ez visszaállítja a kvesztek kb a legelejére ahol a fõnök, megkér hoyg segíts nekik ebben-abban
Van bármi mód arra, hogy egy már teljesített küldetést valamilyen paranccsal még nem teljesítetté tegyünk? A Dragonborn DLC-ben van egy Thirsk Mead Hall nevû hely, amit megszálltak ilyen kis kék törp-izék. Mikor teljesítettem az összes missziójukat, azután derült ki, hogy ki is lehetne zavarni õket onnan. Most inkább azt választanám, de már túl sok minden történt azóta, hogy visszatöltsem a mentést (késõbb találtam rá utalást, hogy lenne egy ezzel párhuzamos quest a hely visszafoglalására).
Van valami lehetõség meg nem történtté tenni ezeket a feladatokat, hogy újra megcsinálhassam, csak most a másik oldallal?
+ az utolso 5-10 oldal, kivetelesen a jatekrol szolt, benne sok jo moddal, es otlettel, erdemes azokat is atfutni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ha kezdõ vagy a moddolásban és viszonylag tanácstalan, hoyg merre indulj el akkor érdemes például ezt a guidot nézegetni/használni:
Skyrim G.E.M.S.
Climates of Tamriel
Frostfall
Wet and Cold
Winter is Coming
Cloaks of Skyrim
Ezeket szerintem mindenképp megéri feltenni...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
nem a grafikán akarok változtatni mert nincs egy nagy erõgépem 😊
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Viszont ha 2 MB-nál nagyobb fájlt akarsz letölteni, akkor regisztrálni kell (ha még így van).
Egy ideje mostmár én is teljesen áttértem Mod Organizerre. Eredetileg profilok miatt váltottam, de úgy egyébként is egy nagyon korrekt progi.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
1.1, Odaviszed a levelet Svennek vagy Faendalnak, az új levelet viszed Camillának, és:
1.1.a, Hazudsz
1.1.b, Elmondod az igazat
1.2, Egyenesen Camillának viszed a levelet, és:
1.2.a, Hazudsz
1.2.b, Elmondod az igazat
Így gyakorlatilag küldetés közben, ha meggondolod magad, segíthetsz a másiknak, annak ellenére, hogy nem tõle kaptad a küldetést. Például Faendaltól kapod a küldit, odamész Svenhez, ad egy másik levelet és Camillának megmondod hogy Sven be akarta csapni, így 2x is meggondoltad magad a küldi során...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az biztos, hogy én a leírt módon jónéhányszor megcsináltam ezt a küldetést, Svent teljesen kihagyva.
A levél átadása után frissülni kell a küldetésnek (speak Faendal), s gond nélkül meg lehetett kérni, hogy kövessen.
Íjásznak szánt karakterrel még azt is megcsináltam, hogy számítva a lehetõségre, Helgenben minden kacatot össze szedve, lépésben vánszorogtam el Riwerwoodig, ott minden fölös cuccot eladtam, s mentem Faendelhez, megcsináltam a küldetését...
"Follow me..", trénelés, plusz van nála egy vadász íj, amit el lehet tõle venni respawnol nála.
Feltornáztattam vele 50-ig az íjászatot, s még 10-es szinten sem volt a karim (kezdetben 5 skill fejlõdés 1 szintlépés), majd szépen elköszöntem tõle.
Faendal ad egy levelet, amit úgy kell átadni a hölgyikének, hogy azt Sven küldi (hazudsz)... visszatérve az elfhez, beszámolsz a levél átadásáról, s megjelenik a párbeszéd opcióban a "Follow me..."
Úgy emlékszem, ha Svennel (is) beszélsz, õ is ad egy levelet, amivel csak megbonyolítod a dolgodat, ha a trénelés miatt szeretnél ügyeskedni.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sven lenne a "jófiú" a szerelmi háromszögben, de balszerencséjére nincs olyasmivel felruházva, amiért érdemes mellé állni, kivéve, ha nem akarsz íjjal lövöldözni
Moonpath To Elsweyr
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vagy az enb inijében kellene kikapcsolnom? Még nem jöttem rá.<#rolleyes>#rolleyes>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Na csinálunk egy overhault? 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És az is szép hogy tényleg ötletelõsebb lesz tõle a skyrim Xarrian tényleg egy zseni. De Ogerboss se uborka.
Érdekes olvasni a hozzászólásokat fõleg azokat akik a rendszerben keresik a hibát és nem gondolkodnak rajta itt sok helyen a lerohanjuk az ellenfelet egyszerûen nem mûködik.