30713
TES
  • Ironman2
    na majd megmondom,mert épp oda tartok.amúgy csinálom ezt az aranykarmos küldetést (mivel most elkezdtem el megint magyarul),nagyon jó különben,le a kalappal a fordítók elött!
  • Azeriel
    Úgy járt már valaki, hogy whiterunban bement a kovács házába és eltűnt az ajtó? Nekem most ez történt és hiába töltöm vissza, ugyanúgy eltűnik. (pár napja egy ismerősömnél is ugyanez volt, de neki tört és semmi mod nincs fent neki)
  • Austin Bailey
    aha, értem
  • Fantusz
    Amint írtam, végig játszottam mindkét oldalon, de egyik oldal sem volt szimpatikus, a küldetéseik sem különösen érdekesek.
    Nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod az egész polgárháborút, sőt a főküldetés sem kötelező szál, de ha azt csinálod, a fináléhoz közeledve le kell zárni a polgárháborút egy béke tárgyalással.
    Egy beszélgetős vita keretében megegyeznek a felek, lesz néhány terület csere, jarl leváltás-kinevezéd, van némi beleszólásod a történetbe, de nem korlátlanul,összességében kb semmi.
    Végeredményben marad a patt helyzet, ha semleges vagy, elkötelezettként meg logikusabb előbb eltakarítani az ellenfelet az útból, mint tárgyalásokba kezdeni.
  • Azeriel
    Nem bírom felrakni egyszerűen xD Beraktam mindegyiket mod managerbe, külön érzékeli őket, de amikor egyiket aktiválom akkor deaktiválja a másikat, így csak az egyik működik...
  • Azeriel
    Hogy lehet hogy amit most leszedtem nexusról azt mindet hibásan szedte le... (csak a nexusról, kipróbáltam)
  • Austin Bailey
    magyarul ki lehet hagyni az egészet, ha a főküldetésben ott tartok? Úgy értve, hogy el is tűnik a csatlakozási lehetőség a két táborhoz?
  • genndy
    Fölrakhatod nyugodtan a managerrel is, nem írják fölül egymást (egy fájl miatt sipákol mindegyik, de az csak a readme.txt, ami lényegtelen).
    Ha mindnek a hatását látni akarod, tedd föl mindet, a neveik elég egyértelműek.
  • Fantusz
    A polgárháborúban nincs jó és rossz, mindkét félnek megvannak az érvei, s bármelyik oldalt választod, a végén valami olyasmi érzéssel záródik a küldetéssorozat, hogy talán mégis a másik oldalhoz kellett volna csatlakozni.
    Végigjátszottam a lázadók, és a császári oldalon is a küldetéseket, egyik fél sem volt jobb, szimpatikusabb a másiknál, faji alapon választottam (imperial vs. nord), de valahogy akkor éreztem teljesnek a játék hangulatát, amikor a polgárháborút teljesen figyelmen kívül hagytam.
    A főküldetés részeként van egy béketárgyalásos küldetés, ha nem csatlakozol egyik félhez sem, de ha végig játszod valamelyik oldalon, akkor is maradnak értelmetlen nüanszok.
  • Austin Bailey
    Csinálta itt valaki az imperial oldalt valaha a háborúban?
  • Azeriel
    De azt hogyan? Mert ha mod managerrel raknám be akkor azt írja, hogy már fent van, és felül írja az előzőt (pl a landscape-t a dungeon) Vagy ezt csak manuálisan lehet felrakni rendesen?
  • Malakai
    Mindegyiket rakd fel, ja és már van 1.6 egy ötödik Riften pakkal.
  • Azeriel
    Ja meg a "Skyrim HD v1_5 FULL - Towns", így már négy fajta....
  • Azeriel
    Amúgy van ez a Skyrim 2K HD texture pack, talán a leghíresebb, ebből van két fajta. A "Skyrim HD v1_5 FULL - Dungeons" a "Skyrim HD v1_5 FULL - Landscape" és a "Skyrim HD v1_5 FULL - Misc" Most ezeket mindegyiket le kell szedni, vagy mi? Mert anno próbáltam, egyszerre csak egyet engedett felrakni, de most akkor mi a különbség, és melyik az amelyik le textúráz mindent? (már ha van olyan)
  • Azeriel
    Bárcsak érteném, hogy hogyan kell ilyeneket csinálni :'D
  • genndy
    Igen, az összejön. Vagy 2 ágra a 100%.
  • Csacsi
    4 cuccal lehet mind a 4 agra osszejohet a - 50 %.
  • Austin Bailey
    max enchanttal és bűvölés itallal +28%-os fortify alchemy tárgyakat lehet csinálni, amiből 4 lehet egyszerre rajtad. Ebből tudsz csinálni +30%-os enchant italt, amit ha megiszol, akkor +29%-ra tudod emelni a fortify alchemy-t, amivel 32%-os enchant italokat lehet csinálni. Ezt a számot én már nem tudtam emelni, viszont ha 100-as enchanttal ez megiszod, akor páncélba tudsz olyat rakni, hogy 2 varázslat -18% manából és 2x10%-kkal gyorsabb mana regeneráció. Én nem próbáltam soha a várzsló karaktert, de ha monjuk 3 varázsfára raktál perket, akkor jobb mintha két 25%-os manacsökkentőt raksz a páncélba.
  • Csacsi
    Koszi a tippet.Asszem berakok 50 %-ot es ha ugy is csak lovok es futok akkor majd kitalalok valamit :)
  • Fantusz
    A 4x25% mana csökkentés valóban azt eredményezi, hogy zéro manából lehet varázsolni az adott iskolához tartozó spelleket, sőt a dupla effect miatt ezt két mágia irányzattal is meg teheted, vagy kombinálhatod.
    Ez lehet a csúcs, amit nem kötelező kihasználni, de 100-as enchant, és perk szükséges hozzá.
    A lényeg inkább "valahol út közben" van, különösen, ha pure mage a karaktered.
    Mana nélkül esetenként elég nehéz túlélni a harcot, s ha nem használsz mana csökkentő enchantot, bizony nem tart ki sokáig a varázserőd.
    Minél hamarabb megszerzed a Black Start, annál könnyebb lesz csökkentened a szükséges mana mennyiségét enchantolással.
    250-300 manánál nem kell több a karakternek, inkább a mana felhasználást csökkentsd
  • Azeriel
    Meg ha mod managerrel rakod be úgy se jó, mert az a datába rakja ugye.
  • Azeriel
    Nem babrálok ilyenekkel, meg az nem váltana át magától egy enb miatt. De mindegy most már, újratelepítettem, visszaraktam a módokat (egy részét) aztán jó.
  • genndy
    Ugye azt a d3d9.dll -t is betetted amire az egész ENB-zés épül, a Nexuson nem elérhető, de éppen ezért minden ENB-nél linkelve van?
    Ja, és még véletlenül se a Data mappába másoltad ez ENB fájljait hanem a Skyrim főkönyvtárba ugye.
  • Malakai
    Antialiasing gondolom nincs bekapcsolva, nvidia control panelben / nvidia inspectorban / catalyst control centerben is megnézve, hogy nincs ráerőltetve a játékra, az okoz fekete képernyőt, másról nem tudok.
  • Myselor
    újra raktam és annyi,de továbbra se müködnek az ENB modok,semmi hatása :)
  • Azeriel
    Ugye? Szerintem erre senki nem tudna választ adni...
  • Malakai
    Ha úgy gondolom, hogy balfasz vagy, akkor megírom, hogy mit balfaszkodsz el, de nem tudom mit balfaszkodhatsz el, márha balfaszkodsz. :)

De fogalmam sincs, mi lehet a probléma. Ilyen alap dolgokra tudok gondolni, mint videokártya driver frissítés, meg AA kikapcsolása, se driver control paneljében ne legyen ráerőszakolva az AA.
    De, hogyha mindent kiszedsz, akkor hogyan maradhat rossz na arról fogalmam sincs.
  • Azeriel
    Ja, az volt, meg is oldotta, mostmár csak vissza kell raknom a modokat, hogy be tudjam tölteni a mentésemet rendesen. Csak most ilyen enb szerűeket hanyagolok, már örök rejtély marad, hogy hogyan tudja az elrontani (elméletben ez lehetetlen)
  • Myselor
    töröld az egészet,egy uninstall nekem megoldotta
  • Azeriel
    Sejtem, hogy azt, én csak mondtam, hogy tuti nem az én hibámból történik ilyen, hanem valami más, csak a fene tudja, most letörlöm az egész data mappát a picsába, ha ez se oldja meg akkor nemtudom...
  • Myselor
    hát énsem értem.csak válaszoltam malakainak mivel ő ezt gondolja rólunk.:|
  • Azeriel
    Hát, én speciel 110% hogy nem csináltam semmi olyat vele, mert minden fájlt amit beraktam azt kiszedtem a játékból, egyet írt felül, azt meg lementettem elötte és visszaraktam, vagyis nem most ugyanolyan mint az enb elött még is fekete... értek az enb-hez, mert anno sokat szórakoztam vele, de ilyet, hogy kiszedem teljesen és úgymarad még sosem láttam...
  • Myselor
    nemtudom.biztos balfaszok vagyunk ezekszerint...
  • Azeriel
    Hát, ezen vagyok én is fennakadva, hogy hogyan lehet ez, hogy beleraktam az enb fájlokat, elcseszte, kieszedtem, és úgymaradt... újrainstalláltam és úgymaradt...
  • RED BULL F
    Engedjetek meg nekem még egy kérdést: Van-e olyan karakter, akinél pénzért fejleszthetem a Beszédkészség képességemet? Eddig csak egy ilyen karakter találtam, Ysoldát Whiterunban.
  • Malakai
    Nem tudom, hogy tudjátok egy ENB-vel elcseszni a játékot. Mentésekbe se épül be, exe-t se piszkálja. Persze nekem fekete képernyő problémám se volt soha.
  • Azeriel
    Most azzal szórakozok, hogy működjön egyáltalán... mert most raktam újra és még mindig fekete a kép... -.-
  • Myselor
    fura nekem müködött,bár nem elsőre,másodszor bemásoltam már jó volt.próbáld meg hátha:)
  • Csacsi
    Köszi. Még gondolkozm rajta, mert eléggé God mode szagúnak tűnik.
  • Marinecorps
    Pontosan. 4 25%-os csökkentéssel, ingyen lövöldözheted a fireballt.