30713
TES
-
#24806 Igen gondoltam.
De engem így érdekelne:
Saját karakter arcát >>> egy feltöltött kísérő arcára cserélni
(Nem akarom a meglévő társam arcát kicserélni)
Mint írtam:
"Mert ugye a saját normális karakterét (mentését) senki sem teszi fel."
De kösz -
Evoluti0N #24805 Nem cseréli ki a főkaraktert, csak az arcát. Mindenesetre azért készíts biztonsági másolatot a mentésedről. Társakat tudtommal nem lehet. Jah és csak olyan karakter kinézetére ajánlatos kicserélni, amilyen fajjal jelenleg vagy. -
#24804 Kösz
Ezt használtad már ? Mert olyan mintha csak mentésekből másolná át főkaraktert.
Tehát pl a nexuson lévő letölthető társakat nem lehet?
Mert ugye a saját normális karakterét (mentését) senki sem teszi fel. -
#24803 Értem, köszi a tanácsot! Én is a felveszek/megmozgatok valamit dologgal szoktam kikerülni. A Vsync be volt kapcsolva, most kilőttem, remélem segít. -
#24802 Igen, jelentkezik.
Asszem Havok hiba, valahogy az fps-hez van köze. Próbáld ki ki/bekapcsolt Vsynccel, hátha megoldja. Tuti módszert nem tudok, de lehet hogy van. Én ilyenkor meglökök vagy megfogok valamit vagy nekimegyek az asztalnak, akkor megjelenik a többi is. -
#24801 Mivel nem működik a kereső, ezért érdeklődöm, hogy az "eltűnő tárgyak" bug másnál is jelentkezik-e vagy csak nálam, esetleg van-e erre valami javítás? Arra gondolok, hogy egyes tárgyak időnként eltűnnek, majd megjelennek, ha ráviszem az egeret kiírja mi van ott, de nem mindig látszik. Elég gyakran jelentkezik a probléma. Úgy emlékszem régen is gond volt ez már, azóta azt hittem javításra került, esetleg a hiba az én készülékemben van-e? 1-2 mod, official és unofficial foltok vannak feltelepítve, SKSE és a Nexus-ra kikerült magyarítás. -
Evoluti0N #24800 Skyrim Face Transfer -
#24799 Hello
Tudtok olyan lehetőségről ahol a pl. Nexusra feltöltött arc, fej formát fel lehet applikálni a saját karakteredre?
Köszi -
#24798 Másik projekt nem hülyeség. Ha támpontok kellenek, akkor érdemes elolvasni a könyvet, és szerintem ha komoly a szándék, akkor találnál a közösségen belül scripteket író embereket. Nem tudom, van e futó projekt az IC kapcsán, de én örülnék neki, ha készülne egy Skyrim mod belőle. Tudom, tisztában vagyok vele, hogy nem 2 perc az egész :D De hátha...
Infernal City
-
#24797 Hello
Nem, mert annyi van mint égen a csillag.
De viccet félretéve, rengeteg közül választhatsz, és oda a kezdeti érdeklődés után már csak úgyis a dolgaid le illetve felvétele miatt mész.
Volt egy másik projektem, "felhőváros" hasonló lebegő szigetekkel mint az Avatarban volt, de az is csak egy üres város lenne. Igazán küldetéssekkel és aktív Npc-el lenne teljes de azt meg nem tudok készíteni.
Így marad látványelem az én verziómban. -
#24796 Látom még mindig modolgatsz. Nexus lakók is igénybe vehetik e lakhelyet? -
#24795 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=TsQdbQ1Idms]eközben a belső "terek"-ben...... [/URL] -
Zozo0122 #24794 Hangulatos:) A nép képeket követel a belső terekről is! :D
Amúgy szegény építészek anyázhattak rendesen...:DDD -
#24793 Készítettem egy lakhelyet magamnak egy kis nyugodt helyen szép panorámával.
Teljesen felszerelt kellemes környezet.
Családosoknak nem ajánlót mivel a csúszós padka + gravitáció párosítás a gyerekeknek nem jó omen. Házőrzőnek nem messze van egy sárkány, csak a gond az hogy a ház tulajdonosát is megtámadhatja
Az ittas állapot is kerülendő, így házibuli kilőve mert a vendégek száma elég gyorsan csökkenő tendenciát vehet fel.
Ha az asszony moss néha a lehulló "vízkő" tönkre teheti a berendezést , és egy-egy szeles napon (az év 365 napján) is szívatós lehet a hídon átkelni.
-
Evoluti0N #24792 Nem. Nem vertem. Nem voltam még Riftenben. Eddig egy ork erődítményben voltam. Oda simán beengedtek. Ráadásul volt egy felbérelhető ork csaj is. Ő most a követőm. Emezen a másik helyen pedig a leírás szerint lennie kéne egy őrnek, aki megállít és adja a küldit, de nincs. Az a legjobb poén, hogy mivel ork követőm van, ő is megtámad, miután együtt levertük az összes orkot az erődítményben. :D Egyelőre úgy oldottam meg, hogy visszatöltöttem egy korábbi mentést és messziről elkerülöm a helyet. -
#24791 Esetleg megpróbálhatod egy másik ork erődítménynél a haverkodást...
Ork karaktert beengednek a testvérek, de a többi fajjal csak azt követően haverkodnak, miután visszavitte nekik a kovácsolás kesztyűt.
Ettől függetlenül az erődítménybe általában be lehetett lépni a kesztyű visszavitele előtt is - nem vertél le indokolatlanul néhány orkot? Mondjuk Riften közelében, amikor a gianttal harcoltatok - ha már jártál ott. -
Evoluti0N #24790 Ez nagyon érdekes Dushnik Yal-ban mindig megtámadnak az orkok, amikor a közelbe megyek, vagy megpróbálok belépni. Elméletileg lennie kéne egy őrnek, aki ad egy küldit, ami után már beléphetek, de nincs ott... -
#24789 Igen, nincs semmi különbség. -
VanDaal #24788 Elnézést a figyelmetlenségért és köszönöm a gyors választ! -
#24787 Ez jobb lett volna az offtopikba, de egyébként a válasz IGEN. -
VanDaal #24786 Sziasztok!
Valaki lenne olyan kedves és elárulná, hogy egy tört verziójú Skyrim alap játékban készített mentés folytatható-e (minden probléma nélkül) egy eredeti legendary edition változatban? -
Evoluti0N #24785 Lol. Igencsak érdekes buggal futottam össze. Egy followerem elhatározta, hogy nem támadja meg az ellenségeket és minden alkalommal, amikor sérülést okoznak neki, akkor úgy szidja őket, mintha én sebezném véletlenül. :D -
#24784 Hát az már rég kész és Vignar a Jarl! Ő fent is van velem. Ezért nem értem :( -
#24783 A legfrissebb UOSP verziója 1.3.3c.
A magyarított meg a 1.3.2a-hoz készült. Lehet hogy a linkben szereplő .bsa az 1.3.2a-hoz tartozó.
Vagy vannak benne magyarított textúrák, de ezt kétlem. -
#24782 unofficial patch van, viszont a linkben szereplő file nem esp, hanem bsa, közel 200mb-al kisebb mint az eredeti, egyelőre nem nyúltam hozzá, 1-2 dolog nem is magyar, pár item (bár ez lehet mod miatt, mjuk semmi komoly) meg párbeszédnél is van egy-két angol még. Annyira nem érdekel, megy az angol, csak ha már van akkor miért ne -
#24781 Magyarul, dióhéjban: próbáld elkezdeni a Companion szálat. Viszont a szöveg szerint ezt az előtt kell, hogy elkapnád Odahviinget, mert akkor nem lesz ellenséges a sárkány ha Vignar ott van veled a palota tetején.
Tehát ha van az elkapás előttről állásod, töltsd vissza, Companionozz, és utána hívd Odahviinget. Ha nincs állásod, akkor nem tudom.
kastil: szerintem le kell tölteni a teljes eredeti UOSP-t és az .esp-t kicserélni a magyarítottra. -
#24780 Kösz sikerült -
#24779 Most egyébként a magyarítás leírásánál ez a rész " A nem hivatalos Skyrim folthoz szükséged lehet erre is." mit akar jelenteni? Ha van unofficial skyrim patchem, akkor szedjem le ezt is? Meg mi az, hogy szükségem lehet, most akkor kell vagy nem? -
#24778 ennyire nem jó az angolom :(
-
#24777 Írd át ini-ben -
#24776 hello
El lehet máshogy is indítani a beállításokat a Launcher ablakon kívül?
Hogy a felbontást tudjam változtatni?
Köszi -
#24775 Ezt nézd meg, wikiről szedtem:
When Odahviing is captured, he will not talk to you. There is no option of talking to him, and he remains an enemy. This occurs after Vignar Gray-Mane has become jarl but the Companions questline has not been started. Even after becoming jarl, Vignar spends most of his time in Jorrvaskr. Simply do the first Companions mission and Vignar will leave the building. Once you get back to the Porch to summon Odahviing, Vignar will be there and the dragon will be captured properly.
kastil: ez akkor sem normális, valami bug okozza. -
#24774 A magyarításhoz van végigjátszás is -
#24773 Sziasztok.
Most ott tartok, hogy Odahviing-et kell elengednem a csapdából, de amint kinyittatom a csapdát elkezd támadni. Próbáltam több féleképpen. Elküldtem a segítőket is, vagy nem volt nálam fegyver. Azt is kipróbáltam, hogy kiadom a parancsot és kiszaladok egy szobával kintebb, de ez sem müködött. Nem tudja valaki mi lehet a gond?
köszi -
#24772 Na utánaolvastam. El kellett küldenem a többi követőt :(
Most majd szedhetem össze őket ha ennek vége :)
-
#24771 Megint elakadtam :(
A tolvaj céh főnökével kellene megölnöm Karliah-t.
Azt mondja a q, hogy lépej be a hófátyol szentélybe. A katakombába nem tudok mert oda kulcs kell és nem enged. Nem messze onnan van is egy szentély bejárat de ha ott bemegyek egy rács van amit nem tudok kinyitni. Nem találok nyitószerkezetet hozzá :(
-
#24770 Malukah interjú sok zenével (videó+magyar összefoglaló) -
#24769 Köszi sikerült! -
#24768 Tolfdirt keresd. -
#24767 Megöltél egy céhtagot (lehet hogy véletlenül, de a kezed által halt meg). Kérdezősködj körbe, valamelyikőjüknél rendbe lehet hozni - asszem.