The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes olvasmány Xarrian tette fel, talán szótár is kell hozzá.
Kijött az új verzió. Olvasva amit láttok a commentek alapján,
- visszavették 20%-al a támadási és mozgási sebességet de karakter oldalon is . Ez talán azt jelenti akik a teljesen egyhelybeállós old school iskolát szerették azoknak ez talán mégjobb lesz. És a mozgás, elmozgás is könnyebb lehet gondolom nem annyira a reakció idõtõl függ.
- ami talán fontos még javítottak az skse scripten is ez fel is van rakva.
És továbbra is vannak optional fájlok ha valakinek túl nehéz lenne a requiem logikája. (arrow sebzés redukálás, stb)
"1.6 will probably be the last version that can be used without Dragonborn. Although we will of course hotfix anything critical before making DB a master for the project! From our point of view, DB adds a lot of material we would like to use - like making Stahlrim available in Skyrim, adding Dunmer stuff to Dunmer, making everything intertwine a bit more. Of course, we'll let 1.6 on the net, as we did with the last Non-Dawnguard version "
kis szünet után nekiállnak upgardelni a DB-t. Kicsit egyedivé teszik a dolgokat lesznek csak dunmerek számára jó stuffok és még sokminden más gondolom.
Jó lenne ha pl. az unleashed mód készítõje szintén átvenne ötleteket, ( eltérõ faj statok, és az alapból szükséges quest változások. De valószínûleg nem fog mert nem szereti a scriptes rendszert ami érthetõ azért. Sajna jelenleg nem láttok mást aki Xarrian képességeivel rendelkezne és a modderek által szidott papyrus és CK rendszer hibáit javítaná. Ahogy Giskard írta a blogján, egy perc funra 8 perc szopás jut a mod készítése során. Persze ebbõl mi véghasználók nem sokat láttunk mert mûködésben elég jó lett ez az új rendszer.
törpillák cuccainak beolvasztása és abból íjak gyártasa kb a legkönnyebb módja smithing 100-ig felhúzásának, ha közben megcsinálja az ember lost to the ages-t és unfathomable depths küldiket, az már csak hab a köbön. ezek mellé kirabolod dwemer múzeumot markarth-ban, és ollé, maxoltad is.
"The trees move. Do you not see it?"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 Dwemer Gyro (Dawnguard DLC)
Centurion Dynamo Core (Atronach Forge, daedric cuccokhoz. Minden darabhoz kell egy!
A beolvasztáshoz használható darabok meg elég nehezek, hogy csak amiatt gyûjtsd õket. Alapszabály: ami 'dwemer'-rel' kezdõdik, az nem beolvasztható.
Tehát hiába hordod haza õket, nem fogsz összerakni belõlük egy házõrzõ Centuriont 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A törp cuccoknak (dinamo, hulladék, minden, mi kihullik a gépekbõl) van valamilyen haszna?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
kétkezes fegyverrel ellenben... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nekem meg az is túlzás kicsit, hogy varázslok és még parry is. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
csoki89 : UpdateXX-ekkel kapcsolatos dolgokat az OFF topikba légyszi, ugyanis ez nem hivatalos patch elnevezés, tehát warez. Azt meg inkább oda.
Ha frissítesz, a modokat is frissítened kell. Úgyhogy próbálkozz ezzel elõször.
Az igaz hogy Steamen max 50%-os leárazást kaphat a játék?
Jó lenne egy 75% off, repülne a kosárba -- álmodik a nyomor, mi? <#idiota>#idiota>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A két dlc, bár nem tökéletesek meg helyenként jobban is figyelhetek volna a szövegezésre nem nevezhetõk rossznak. Szóva lennyi volt?
Egyébként a morrohun fórumon is állandóan ezen megy a pörgés, de a fordítók se tudnak rá válaszolni, kész lesz ha kész lesz. A fordítás jól halad, a könyvek jól haladnak, csak Szotsaki akad meg kicsit a lektorálással, de azt meg nem adja át másnak. Lehet hogy lesz még egy fordítótábor, ha lesz, akkor jó eséllyel bedarálják a maradékot.
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
De nem vagyok bennfentes.
Elméletileg elöbb-utóbb a teljes set visszakerül az immersive armorsba is, csak mindent frissítenek úgy, hogy legyen nõ/férfi verziója és külön levetett, földre rakott verziója is, ennek meg pl nincs.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Néztem persze, ott csak a szokásos van és ez a durva, hogy a többi set steel armorjai rendesen megjelennek az auxiliari armor-ok között. Ehh...
Letöltési hely mindegy, ha egyébként sikeresen lejött a mod.
Valószínûleg elég hülye kérdés, de mivel nem voltam nagy mod-ozó eddig és el is akadtam egy set mod-al, így lenne egy gyors kérdésem. Letöltöttem, aktiváltam, pipa, minden, de amikor belépek és forge-olni próbálom (redguard knight set), csak a redguard knight palást szerepel az auxiliary armor-ok között, a többi rész nem. Ez meg hogy, meg mint, meg miért és hasonlók? 😊 Patch-elve is van.
Örülnék segítségnek, akár úgymond lépésrõl lépésre, kezdve a forrástól, hogy honnan érdemes letölteni ahol az egész szerepel (nexus-t és steam mûhelyet is próbáltam) és játékon belül hogy tudom aktiválni, vagy forge-olni az egész set-et. Mi lehet a gond?
Természetesen rövid válasznak is örülök, de esküszöm két napja sz*rozok vele és sehogy sem megy, úgyhogy tényleg kéne segítség!
Elõre is nagyon köszönöm!
Üdv!
Pl azt is kipróbálom, hogy van egy olyan mod ami elhiteti a játékkal, hogy ablakban fut, de mégsem. Ez is eredményezhet teljesítmény többletet. Azt már konkrétan tudom, hogy az 1gb vidkari ramomhoz nem ajánlott a 1024nél nagyobb texturák. De, ha nagyon kell ennél nagyobb, akkor arra is van lehetõség, hogy a legvégén egy progi segítségével az egészet összefésüli 1024es felbontásura.
Szóval elsõ dolgom a grafikai egyensúly megtalálása. Aztán tárgyak és játéktechnikai modok összehangolása.
Régóta olvaslak itt benneteket és egy elképzelésem már kialakult a hozzászólásaitok alapján.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nameg sajnos túl értékeltem egy picit a s775-ös rendszerem képessëgeit.
Skyrim, Danguard dlc, Dragonborn dlc. +update 13 +a két dlc-hez és az alapjátékhoz a 3 legfrissebb unofficial patch.
Majd a gyári Hd textura pak és a modoláshoz szükséges SMM, SKES és BOSS.
A modmenedzser tökéletesen mûködik és roppant egyszerû a használata.
Elsõ nekiugrásra feldobtam minden extrem hd textura pakkot. Táj, növényzet, falvak, városk, barlangok stb... Majd új játékot indítva, mikor leszálsz a szekérrõl úgy bereccsent az egész, hogy 0 fps és a vinyó tekert mint állat! 😄
Na akkor elõröl kezdtem mindent.
Most úgy rakom fel a textúra modokat, hogy közben nézem a rendszer és a vram memória telítetsëgét. Közben a játék elején a karakter generálásig 25 fps alá ne essek.
Hosszadalmas lesz, de az optimális modolásért megkell dolgozni. 😉
Szóval arra jutottam, hogy a 4gb és 1gb vidkari ram (hd7770)lekorlátoz a giga-mega textúra csomagok esetén.
Szóval, lassan járj tovább érsz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ok, modokkal be lehet varázsolni, ami szép és jó... kár h egyedül a bash nem mûködik így, ami kb blokkolásnak a lényege lenne <#whatever>#whatever> (meg amúgy egy mocskosul túltápolt dolog, de ez már más kérdés)
Body Options
-------------
Torso
Chest
Gut
Waist
Arm
Hand Thickness
Hip
Posterior
Leg
Foot
Neck
Face Options
------------
Hair
Hair Color
Forehead Slop
Cheek Bone Size
Cheek Bone Height
Jaw
Chin Size
Chin Height
Eye Color
Eye Size
Eye Angle
Eye Separation
Eye Separation
Eye Height
Eye Squint
Brow Height
Brow Skew
Brow Depth
Brow Type
Mouth Height
Mouth Curve
Mouth Width
Nose Shape
Nose Height
Nose Width
Nose Length
Ear Size
Ear Rotation
Ear Height
Ear Tip Flare
Elore felek, hogy ha bejutok a betaba, vagy ha nem, de a premier napjan csak azzal fog telni az elso 2-3 ora, hogy karaktert generalok 😊
Hozzateszem, hogy a regi dnd alapokon nyugvo jatekokban is elment 1-2 ora azzal, hogy kiporgesd a 18/00-at eronek, hexaeditorok es egyeb huncut dolgok nelkul, csak a randomra kattingatva, es remelve.
shit happens