The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es a Tolvajok Ceheben a bosmer csuklyas csajszi?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Remélem érthetõ 😊
Skyrimben szerencsére már nyílt térre tették a karaktergenerálást. De a sebész behozatala is jó ötlet, kár hogy csak DLC-vel jön.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
de legalább valamelyik DLC-vel kapott végre a Skyrim egy sebészt aki át tudja szabni a karakter arcát, meg azelõtt is ott volt a showracemenu parancs ha út közben akartál változtatni... bezzeg Oblivion-ban, ahol ha kiléptél elsõ helyszínrõl, utána max külsõ programmal nyúlhattál bele biztonságosan <#rolleyes>#rolleyes> (showracemenu ott is mûködött, csak nullázott mindent)
"The trees move. Do you not see it?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
shit happens
amiket én eddig kiszúrtam:
- college egyértelmûen soul gem téren + winterholdi kereskedõ
- riften és markarth ékszeresei
- riften-ben a jarl lakhelye, ott is van egy rakás drágakõ
ellenfél becéloz, incinerate, ellenfél meghal. néha átvált ice spear-re, mert a dwarven cuccok tojnak a tûzre. ismételd a végtelenségig. vagy amíg rá nem unsz, ami nálam 33-as szintre össze is jött, de legalább épp befejeztem addigra college küldiket.
de legalább így nyugodt szívvel kipróbálhatok skyre + apocalypse kombinációjával egy harcos-mágust (aka spellsword), egyik kézben tanto másikban varázslat kombóval, mert ahogy elnézem amiket használni akarok (illusion, alteration, resto) valószínûleg nem is fognak összeadni SkyRe perkjeivel.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Régóta követem a hozzászólàsokat. Ugyanis a rengeteg modnak köszönhetõen egy teljesen más köntöst adhatunk a jâtéknak.
Amitt itt összefoglaltatok az alapjan szèpen összelehet rakni egyéni ìzlés szerint a mod listät. Nagyon hasznos a bannerben található leìrás. A #22707 hsz.-ben lévõ lista. Ami viszont döbbenetes az a #23401 hsz.
Itt tart a lelkes modder közösség? Döbbenetes! Még ha beállìtott képekrõl van is szó, olyan hangulattal adja elõ a Skyrim világát, hogy az hihetetlen!
Fogom magam és neki állok a modlistám elkészìtéséhez.
Esetleg valaki hasonló konfigal játszik a játékkal? ([email protected], 4Gb, Hd 7770 Vapor-X)
Csak, hogy ne ész nélkül válaljam be a modokat. 😉
a trónok harca aktuális epizódjában is van egy ilyen jelenet. fellövi a nyilat, beszél, és ... nem mondom el a végét 😊
shit happens
30 vs 30 : még akadás nélkül megy (proci ~75%)
40 vs 40 : még éppen bírja, az elejébe kicsit beleszaggat (proci max. 98%)
50 vs 50 : erõsen szaggat, proci 98-100%
Pontos fps-t ne kérj, soha nem szoktam nézni, nincs is fönt semmi ilyen program.
Skyrim vígan szalad vele, és még semmelyik játéknál nem volt a proci a szûk keresztmetszet.
Végre valaki csinált egy ilyen modot, régóta kerestem már ilyesmit. Nem tökéletes, de a semminél jobb.