The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
"De a sebész behozatala is jó ötlet, kár hogy csak DLC-vel jön."

Es a Tolvajok Ceheben a bosmer csuklyas csajszi?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Azt szeretném kérdezni, hogy ha megcsinálom a Stormcloak küldetéseket, akkor azokkal a Jarlokkal akik az Empire-höz hûségesek , és természetesen az õk általuk adott küldetésekkel, mi lesz, ha lecserélésre kerülnek?
Remélem érthetõ 😊
genndy
Oblivionban az volt még a zavaró, hogy egy sötét cellában, meg a még sötétebb csatornában tudtad csak csinálni a karaktert. Úgyhogy a színek teljesen elcsúszhattak (fáklyafényben is).
Skyrimben szerencsére már nyílt térre tették a karaktergenerálást. De a sebész behozatala is jó ötlet, kár hogy csak DLC-vel jön.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Calver
szerintem ez... normális viselkedés minden szerepjátéknál <#idiota> én valaha közel két napot basztam el elsõ ME karakter megformálásával, akárhogy trükköztem, mindig egy kibaszott kacsaszájú valami lett a vége 😄
de legalább valamelyik DLC-vel kapott végre a Skyrim egy sebészt aki át tudja szabni a karakter arcát, meg azelõtt is ott volt a showracemenu parancs ha út közben akartál változtatni... bezzeg Oblivion-ban, ahol ha kiléptél elsõ helyszínrõl, utána max külsõ programmal nyúlhattál bele biztonságosan <#rolleyes> (showracemenu ott is mûködött, csak nullázott mindent)

"The trees move. Do you not see it?"

Lehet, hogy most kinevettek, de nálam volt már olyan, hogy vagy 35x újraindítottam a játékot, mert nem tetszett a karakter, amit csináltam. Aztán végül nem csináltam semmilyet, inkább jegeltem a játékot, mert kezdtem félni, hogy az agyamra megy... <#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
A humorosból:
😉

A medve nem játék.

Köszi a linket! Mindig is kíváncsi voltam, hogy mit jelenthetnek, de sose néztem utána...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

cSuwwi

shit happens

Azok mit jelentenek.

genndy
Nézd meg alaposan a házak ajtajának környékét, keress jeleket.

Ha annyira megy a tolvajkodás, akkor miért nem jársz házról-házra? :-P Különben meg gondolom a legtöbb értékes cucc a jarlok kastélyaiban lehet... Fõleg a Blue Palacera gondolok most Solitudeban.

Calver
mik amúgy a "jó" helyek kirablási céllal a játék elején, ahol egy rakás értékes ékszer, drágakõ, soul gem, vagy hasonló található? van errõl valahol egy lista?

amiket én eddig kiszúrtam:
- college egyértelmûen soul gem téren + winterholdi kereskedõ
- riften és markarth ékszeresei
- riften-ben a jarl lakhelye, ott is van egy rakás drágakõ

Calver
kismágusok, kismágusok... az elképzelés tetszik, SkyRe határozottan használhatóvá is tesz titeket (mert alap skyrim-be a mágus egy vicc volt), de ajókurvaéletbe, elképesztõ h mennyire unalmas ez a karakter.

ellenfél becéloz, incinerate, ellenfél meghal. néha átvált ice spear-re, mert a dwarven cuccok tojnak a tûzre. ismételd a végtelenségig. vagy amíg rá nem unsz, ami nálam 33-as szintre össze is jött, de legalább épp befejeztem addigra college küldiket.

de legalább így nyugodt szívvel kipróbálhatok skyre + apocalypse kombinációjával egy harcos-mágust (aka spellsword), egyik kézben tanto másikban varázslat kombóval, mert ahogy elnézem amiket használni akarok (illusion, alteration, resto) valószínûleg nem is fognak összeadni SkyRe perkjeivel.

Fehercsoki
Szerintem a minimum az lenne, hogy bárki bármit csinálhasson ha azért nem kér pénzt...

Fehercsoki
Nem érdekel a jog, csak a zsiráfokat segíti és elnyomja az egyszerû embereket.(pl. a merp csapatát jelen esetben)

PiszkosFred
Sajnos barmennyire is igazat adok neked, es az emberek tobbsege is igy gondolja, es sajnalja/ta a MERP leloveset, de a JOG maskent rendelkezik errol. Ennyi.

Fehercsoki
Na jobban leteszteltem, alapból jobb tõle a játék, több az fps, a területek simábban tölti be, viszont ahol eddig is szar volt ott ezután is szar.(pl. városba spawnolok le harcolni npcket)

Fehercsoki
Tolkien meghalt, szemét zsiráfok birtokolják most a jogokat, akik csak pénzt akarnak belõle csinálni és leszarják hogy milyen minõségû "terméket" állítanak elõ. Pl. Lego gyûrûk ura szánalmas, tolkien szerintem elégette volna a könyveit ha tudta volna hogy mi lesz a jogokkal! A MERP egy minõségi mod lett volna és kihozott volna mindent a Skyrimból amit csak lehet, egyébként csak mondom hogy a tolkien örökösök most perelik ezeket a zsiráfokat, a merp miatt is!

PiszkosFred
Tegyuk hozza, hogy ok is ostobak voltak (MERP fejlesztok), amikor azt hittek, hogy egy olyan jol bejaratott franchiset, mint a Tolkien fele ME csak ugy hasznalhatjak, engedely nelkul.

Fehercsoki
Talán majd a köv. TES jobban bírja. Amúgy MERP fejlesztésénél megoldották a nagy csatákat minimális performance hittel.(csak aztán a nyomi fõzsidók leállították õket...)

Fehercsoki
ASIS javít rajta valamennyit.

Malakai
Sajnos a motor nem igazán tud túl sok actort megmozgatni egyszerre. Vicces is mikor egy "nagy csata" úgy néz ki, mint amikor falun két család és a haverjaik ugranak egymásnak. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fehercsoki
Textúra modok/enb mehetnek a vga miatt, az egyéb modokat meg majd meglátod mennyire bírja a proci, szerintem amíg nem akarsz sok sok harcoló npct spawnolni nem lesz baj.

Sziasztok! Nagy kedvencem a Skyrim. Mikor még megjelent, akkor játszottam vele rendszeresen. Hamarosan a megjelenõ fordítâs miatt újra elõfog kerülni a jàtèk.
Régóta követem a hozzászólàsokat. Ugyanis a rengeteg modnak köszönhetõen egy teljesen más köntöst adhatunk a jâtéknak.
Amitt itt összefoglaltatok az alapjan szèpen összelehet rakni egyéni ìzlés szerint a mod listät. Nagyon hasznos a bannerben található leìrás. A #22707 hsz.-ben lévõ lista. Ami viszont döbbenetes az a #23401 hsz.
Itt tart a lelkes modder közösség? Döbbenetes! Még ha beállìtott képekrõl van is szó, olyan hangulattal adja elõ a Skyrim világát, hogy az hihetetlen!
Fogom magam és neki állok a modlistám elkészìtéséhez.
Esetleg valaki hasonló konfigal játszik a játékkal? ([email protected], 4Gb, Hd 7770 Vapor-X)
Csak, hogy ne ész nélkül válaljam be a modokat. 😉

Fehercsoki
Nem tudom, talán jobb, alapból több az fpsem, 25v25nél lement az fps, de bõven játszható volt.

Fehercsoki
Na ezt ki is próbálom.(bár eddig semmilyen hasonló mod nem hozott javulást)

Fehercsoki
Köszönöm😊 Egész jó eredmények, viszont nem annyival jobbak az én eredményeimnél mint vártam=/

PiszkosFred
Pont ez jutott nekem is az eszembe a video lattan, hogy ket nap alatt ketszer lattam a "trukkot" 😊

cSuwwi
csak gyakorlás kérdése. megnéznék egy videót hogy mennyiszer próbálta el 😄

a trónok harca aktuális epizódjában is van egy ilyen jelenet. fellövi a nyilat, beszél, és ... nem mondom el a végét 😊

shit happens

Úristen... Ha ez igazi akkor nagyon durva! Láttam már jó videókat, de ez magasan viszi a prímet. Ezt hogy??
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

genndy
Windhelm mellett keletre a havas mezõn próbáltam.
30 vs 30 : még akadás nélkül megy (proci ~75%)
40 vs 40 : még éppen bírja, az elejébe kicsit beleszaggat (proci max. 98%)
50 vs 50 : erõsen szaggat, proci 98-100%
Pontos fps-t ne kérj, soha nem szoktam nézni, nincs is fönt semmi ilyen program.

Egyébként itt van egy érdekes mod, ami teljesítménynövekedést ígér...

Nálam 40 NPC fölött egyszerûen összeomlott a játék...

Fehercsoki
Lehet amúgy csak simán szarul van megírva a cucc=/ Ha az i3at nézzük annyival erõsebb mint az én procim hogy lazán kéne bírnia=/

Fehercsoki
Hol próbáltad? Azt még megtennéd hogy kipróbálod hogy stabilan mennyit bír el?

genndy
Ez már nekem is megfekteti. Proci 96-100%, fps ránézésre 5, rendesen szaggat.

Fehercsoki
Nem, így is játszható, csak nem tudok nagy harcokat csinálni=/

Calver
húzással még nem próbálkoztál? egy gyors google keresés aszondja, hogy 3,5-3,6 Ghz-ig simán elmegy E7500 gyári hûtõvel is.

Fehercsoki
Nekem max 40et bír(20vs20) úgy hogy ne kezdjen el lemenni az fps.

Fehercsoki
Nekem E7500am van és egy helyen gyenge csak, ha sok npct rakok le amik harcolnak. Ha mondjuk leraksz 50 stormcloakot meg 50 imperialt hogy öljék egymást és mindegyik el is kezd harcolni akkor hány %on van a CPU kihasználtság és mennyire esik le az fpsed? (VGA-tól ez nem nagyon függ)

genndy
Nekem i3 van (Intel Core i3 3.1GHz dobozos Socket 1155 i3-2100)
Skyrim vígan szalad vele, és még semmelyik játéknál nem volt a proci a szûk keresztmetszet.

Fehercsoki
i7 az nem i3....

#23440 Ebben sem i3 van.

Nekem ezen a laptopon is már Ultrán (igaz elsimiítás az csak FXAA, de én nem látok igazán különbséget...) tökéletesen fut.

wesker24
Nekem I7-es van csak még nem tudom tesztelni mert még csak gyári CPU Cooler van a gépben !
Fehercsoki
Van itt valaki aki Intel i3as CPU-val Skyrimezik?(csak mert ilyen procit akarok majd és érdekelne pár dolog)

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

360 Walk and Run Plus

Végre valaki csinált egy ilyen modot, régóta kerestem már ilyesmit. Nem tökéletes, de a semminél jobb.