The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Két érdekesség
Cult of skyrim
Shadow of dragonstar
A dragonstar az lehet a sokak által várt redguard dlc 😊

Javítanom kell magam. Az este végre sikerült rendesen elindítani a requiemmel is felszerelt skyrim-et, és azt láttam, hogy a korábbi emlékeimmel ellentétben a páncélok védelmi szintje valóban magasabb, mint a megszokott, ellenben az íjak sebzése nem. Belenéztem az esp-be és ott is az látszik, hogy nem módosított rajta a modder, illetve a dwemer íjnál igen, eggyel csökkentette a damage-t. A scriptjeit még nem néztem meg, lehet, hogy azokban is módosít valamit, de az íjak rekordjaiban biztosan nem lettek felerõsítve. Olyannyira, hogy a Helgen's Keep barlangjában lévõ frostbite spiderekbe 4-5-öt is bele kellett lõni, mire kifeküdtek.

Malakai
Ellenben a modok ahogy jönnek úgy egyre több fogja kérni a Dragonbornt is, úgy ahogy mára már nagy mennyiségben kérik a Dawnguardot. Ha pedig van olyan, aki pl most döntene úgy, hogy eredetibe szerzi be inkább, annak a legendary olcsóbban kijön, mintha külön venné.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PTW
zseniáls az a cucc, bárcsak hosszabb lenne!

PiszkosFred
Moonpath-ra en is ma akadtam ra, meg nem teszteltem le, csak kiraktam FBre, hatha... igeretesnek tunik, csak idot kell(ene) ra keriteni 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Mindig elfelejtitek, hogy a DLC-k, es ahogy a jatek is, elsosroban konzolra keszulnek, ahogy a lenti Legendary kiadasnak is csak konzolon lesz kelendo - meg az olyan idiotak, mint en, veszik meg harmadjara is 😊 PC-seknek a CK miatt nem lehet ujat mutatni, de a konzolnak nincs CK-ja, igy nekik egy-egy ilyen haz mod az EGYETLEN lehetoseg 😊

GotY kiadas pedig minden jatek eseteben jon, nem meggyozni akarja az embereket, hanem azoknak keszul, akik egyben, a "vegleges" Skyrimmal akarnak jatszani. Semmi extra nincs benne, csak a szokasos peccselt alapjatek plusz dlc-k, amolyan kotelezo kiadas ez, nem promo. Hozott annyi milliot a jatek a konyhara, hogy akar adhatnak ingyen is mostmar 😊

Ryder62
Ez nem gyõzött meg. Ha kicsit lemegy az ára az alapjátéknak, vagy steamen kap akciót, megveszem.

Szvsz az a 2 dlc + házépítõsdi (ami van mod formájában is) nem ér ennyit.

Egy Moonpath to Elsweyr valahogy sokkal vonzóbb. És ez csak egy mod. Ha dlc lenne elgondolkodnék rajta hogy beszerezzem a játék mellé ezt is.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

PiszkosFred

😄 😄 Na látod ez megeshet!
Lehet, hogy nem eröltetem én már ezt. Tegnap az enb-t állítgatva level 5 ig elvittem a kairt, és látszólag minden okés. Fáztam, áztam, csapkodtam jobbra-balra ës fejlövés esetén one shoot one kill. Minezek jutalmaként a bicepszem is szépen gyarapszik. 😊 stb stb.

Aztán amikor végre elkezdesz JÁTSZANI, akkor meg rájössz, hogy a fele mod nem jól mûködik, nem úgy mûködik, bugos, nem tetszik, stb...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#eljen> Thanks! 😊
Malakai

Az volt már, hogy The Evil Within' címmel horror túlélõ játékot ad ki a Bethesda?

Fixed it.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az volt már, hogy The Evil Within' címmel horror túlélõ játékot készít a Bethesda?
Úgynézki, hogy 2 hét modolgatás után lassan elkészültem. Maradtam a SuperB enb-nél. A giga-mega textúrák nélkül is csodálatos a grafika. Már csak a enb beálításain belül matatok.
Azért a végén egy töredezettségmentesítést ráengedtem és 1.74Mb/s-rõl 2.89Mb/s-re javult az írás olvasás. Azért nem mindegy! 😄
Mivel a vanilla nehézséget nem találtam nehéznek, ezért csupán tapasztalt játékosként a következõ játéktechnikai modokat használom:
FrostFall, Weat and Coold, Deadly Dragons, Duel Combat és Locations Damage
Márcsak azért is soroltam fel. hogy hátha tudnátok még valami finomságot ajánlani.

Rendben, akkor normálisnak tûnik legalábbis nem túl távolinak attól amit tapasztaltatok... Azért nem mind esett el egytõl, de amig kijutottam a toronyból a barlangokon át a szabad ég alá legalább 4 ilyen volt, bár egész közelrõl (7-8m-en belüli headshot) de a többi is elzuhant kettõtõl vígan. Akkor megnyugodtam, mert a gyengébb íjak tizen-huszon értékei után ez a 80 fölötti érték kicsit meglepett... 😄

Köszönöm az infot. 😊

A Requiem megemeli a sebzéseket és a páncélok védõértékét is, nagyjából kiegyensúlyozottan. Azért ahhoz, hogy a stormcloakok az elején egy lövéstõl kifeküdjenek, nekem kellett a Locational Damage és az abban beállított "headshot always instant kill" opció is.
Épp tegnap szedtem le a SkyRe-t és tettem vissza a Requiemet egy jó kéthetes "kirándulás" után a SkyRe világába. Nem jött be, pedig még egy saját patchet is csináltam, ami összehangolja a skyre-t a többi moddal, a skyre szellemében. Kicsit zavarosnak, helyenként túltápoltnak (a játékos felé) tûnik a Requiemhez képest.

Szaruman
Requiem megemeli a sebzést, az normális. Az, h a stcloakok 1 lövés, sztem még az is (habár nekem inkább 2 voltak). Késõbb lesz még nehezebb is 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

kill3r21
mindent leszedtem, uninsall volt a nexus mangeren belül, pipáról piros X
genndy
Oké.
Akkor a Data-n belül a /meshes és /textures könyvtárat. Vagy szedd le ideiglenesen a 2K-t.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

kill3r21
én nexus mod managert használok, fogalmam sincs miket rak be miket nem 😞
genndy
A Data-ban lévõ fájlokat (leginkább /meshes és /textures). Tehát amiket csak simán bemásolsz, és esetleg .esp se kell nekik.
De ne töröld, csak tedd át máshová.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

kill3r21
Úgy hogy mint kezdö skyrimes is megértse?
Fehercsoki
Loose fileokat töröld ki, azok terhelik túl.

kill3r21
Én meg most úgy bemodoltam, hogy találomra hibaüzenet nélkül kidob a játék....
viszont ha mindent kikapcsolok, akkor is...
Valakinek 5let?
Sziasztok srácok, egy kérdésem lenne. Újraraktam a játékot a modok számát a minimumon tartva (néhány fegyver+armor, pár immersive és overhaul) es most elõször a requiemet is fölrakva mert érdekelt már nagyon a dolog. Eddig SkyRE-t használtam. Az normális dolog, hogy egybõl a játék elején a Helgen toronyban fölvett Imperial bow 88-at sebez, az imperial light armor 69 def értékkel rendelkezik a light helmet pedig 33al. Így egy lövésbõl hullanak a stormcloak katonák, nem érzem olyan nehéznek a dolgot. Nincs tapasztalatom a Requiemmel úgyhogy nem tudom, hogy ez normális-e vagy sem?

Egy bennmaradt textúra okozta és semmi köze az enb-hez. <#zavart1>

kill3r21
Hát kipróbálgattam, DOF téma az oké, imaginatorral is belõttem szép szinesre, aztán belõttem enb-t hogy milyen, hát azért durvábban szebb enbvel....
Uhhogy most megy ENB+Dynavision így nyertem kb 15 fps-t.
Teljesen jó 😊
Superb enb-nél vajon mi okozhat ehhez hasonló holdat? (netrõl szedtem a képet)

kill3r21
jaaa akkor nem itemnél kell keresnem 😄 nah ránézek pill 😊
Fehercsoki
Egy spellt kapsz, Summon Imaginator Helper.(vagy hasonló)

kill3r21
leszedtem ezt az imaginatort, de nem tudom állitgatni, kiirta hogy valami added, de nem találom..😄
Fehercsoki
??

kill3r21
nincs hozzá magyar forditás? 😄
Fehercsoki
DoF-nak meg 0 fps csökkentés mellett a Dynavision jó, mert az enginet használja nem pedig külön húzza rá.

Fehercsoki
Skyrimnexus.

kill3r21
Nekem meg pont ez tetszik valamiért....😄
Viszon ahogy nézem akármennyire butitom a játékot nem megy 60fps felé. levagy esetleg korlátozva?
Fehércsoki, azt hol találom? Igazság szerint a fõ bajom nekem is a szinekkel van...
wesker24
Már megint a Depth of Field elég ocsmányul néz igy ki !

Nekem elsõ dolgom az hogy egybõl lövöm ki a DOF-ot még az Enb-en is mert nagyon illuzió romboló !

Erre ment 23746 hsz.
Fehercsoki
ENB helyett én Imaginatort használtam, a színeket rendbeteszi, 0 fps esés mellett.

kill3r21
Csináltam egy elõtte utána dolgot is!

Enb nélkül:

Enb-vel:

Nagyon eszi a gépet sajna....de még szerintem lehetne fokozni 😊
kill3r21
Nekem így fest most a játék!

Ok, majd az otthoni pc-n megnézem az aláírásod és az enb-t. Sajos mobilról korlátozott a látóterem. 😄

kill3r21
A vasam ott az aláirásomba, az enb amit használok meg a nexuson ilyen néven volt fent
Quality version plus Bloom-32594-1-0
A tisztán látásom véget: Milyen vasan milyen enb-t használsz?

kill3r21
Ismerõs, bár én most találtam egy enb.t ami tetszik is és megy is a gépemen, találtam jobbat, de azt már nem bírja a vasam...😄
PiszkosFred
"Ejha, ez egy mókuskerék!!! 😉"

Tenyleg az. Hiaba alakitasz ki magadnak egy megfelelot, ha latsz egy kepet valahol, amely meg jobban tetszik, es kezdheted elolrol.. Bar, idovel, ahogy gyakorlatot szerzel a beallitasok teren, sokkal egyszerubbe valik a folyamat.

Nekem most ezzel a témával kapcsolatban elégsokminden újdonság. Aztán örülök minden felfedezésnek. A modok végre egészséges egyensúlyba kerültek a gépemmel. Ahogy elnézem a Superb enb pöpecre hangolását, hát ez sem hip-hop munka lesz.
Ami a nexuson is fent van 2.0-ás csomagot próbáltam ki. Majd látom a moder oldalán, hogy már van magasabb verziószámú .dll +.esp-k
Szóval nincs megállás! 😊
Aztán lehet, hogy több enb-t is kifogok próbálni. Ejha, ez egy mókuskerék!!! 😉

PiszkosFred
Ezt ismerem, de maradok a full screen megoldasnal, nem okoz gondot, van eleg loero a gepben 😊 Amit PTW kollega emlitett, a menet kozben is szerkesztheto enb ini-k es .fx-ek dolog volt az ujdonsag.

Sárkány fejek vannak a Quest címe mellett jobbra-balra a leírásban.
Lásd: Quest fajták azonosítása.

Tulajdonképen én is ablakban futtatom a játékot, csak ezzel a kis apróság használatával mégis teljes képernyõs.

kill3r21
srácok a sok quest közül honnan tudom melyik a fõszál? mert kicsit elkalandoztam...😄