30713
TES
-
#25171 Hát, nekem is ez volt fent... :D -
#25170 Szaisztok. Nemrég kezdtem a játékot. Pure Mage vagyok, amolyan hit and run stílusban, néha megídézve magam mellé 1-2 támogató lényt.
Na most nézegettem az Enchantoilást. És az lenne a kérdésem, hogy mivel elég hamar kifogyok a Manából, van olyan enchant, hogy bizonyos varázslatok kevesebbe kerülnek. Kérdés, hogy ezek összeadódnak, vagy kiütik egymást? Mert akár 4 25%-os csökkentéssel, ingyen lövöldözhetném a fireballt? -
#25169 és ezt használom még hozzá,jól át lehet állítani a karaktert
http://skyrim.nexusmods.com/mods/29624//? -
#25168 én ezt használom próbáld ki,tök jól müködik:)
http://skyrim.nexusmods.com/mods/10168/? -
#25167 Egy olyat én is beraktam és nem indult el tőle a játék, amint elindítottam "program működése leállt", szóval maradtak a sima hajak (amik marha rondák sajna) -
#25166 hát igen,én mondjuk msot csaj hajakat arcot ilyeneket használok:) sok tök jó régi mod nem él már.így maradnak ezek^^ -
#25165 Mostmár én is hagyom a fenébe, csak most újra kell raknom mindent rajta a textúrákat meg mindent... -
#25164 én nekem is elbaszta ma telepítettem újra miatta,most van bent egy de semmi effekt.mindegy inkább játszom:) -
#25163 Jólva, ki a fene gondolná, hogy egy enb eltudja b*szni az egész játékot... -
#25162 És mostmár hiába veszem ki minden fekete marad, kurvajó -.- -
#25161 Őőő, nem, nem fogja le, egyáltalán nem működik... Most is kipróbáltam egyet, beraktam, és a játékba csak fekete kép van, semmi más, de a menü meg minden látszik rendesen, csak minden más fekete. -
#25160 te milyen ENB-t használsz?vagy valaki akinek működik sajna nekem ez a dynavision nem müködik de sokaknak nem ahogy olvasom egy másik ENB sem -
#25159 hát jó majd nézegetem akkor köszi:) -
#25158 én is így jártam,jól lefogta a játékot de változás nem volt -
#25157 Az hogy lehet, hogy nálam nem működnek az ENB-k? Anno sokat szórakoztam velük, mind működött, én állítgattam be őket iniben személyre, de skyrimnál nem működik nálam, a Dynavision se. -
#25156 ENB-ből annyi van mint a nyű, nézegesd őket, képek mindig, néha videók is vannak, ízlés kérdése, kipróbálod tetszik ok, nem nem. -
#25155 és amúgy az ENB-t melyiket ajánlod?és hogy tudom ezt bekapcsolni rajta? -
#25154 köszi:) nem minden link él de a nagyrésze igen -
#25153 DoF-ra a Dynavision. De ENB-kben is benne van, viszont ez külön cucc. Lehet hogy kell neki SKSE.
Nőre: #20955
Remélem még jók a linkek. -
#25152 amúgy amire gondoltam valami ENB mod lehet,nemtudom.régebben raktam fel olyat amit csak bemásoltam és txtben vagy iniben lehetett állítani.amivel elmosodik a háttér ha közelítesz vagy valami ilyen volt.ezt szeretném csak nem emlékszem melyik az.és valami arc modellt nőnek és testre:) -
#25151 hát nekem valami ízléses kéne:) -
#25150 köszönöm:) -
Austin Bailey #25149 a modok 50%-a ilyen, feltéve ha nem baj, hogy járulékosan az összes nő fekete csipkebugyiban lesz, illetve van "suck my cock" opció followereknek -
#25148 e!
rakd fel hozzá a less makeup cuccot is. -
#25147 srácok aki nagyon vágja a módokat tudna nekem olyat amivel szebb lesz a női karakterek bőr texturára arc és egész test?és amivel lehet sminket rárakni .és olyat amitől elmosodik a háttér nem jut eszembe a neve.nagyon megköszönném -
Ironman2 #25146 Ok.köszi a segítséget -
#25145 Átláthatóbb, jobban rendszerezett és picivel könnyebb kezelhető egy PC-s számára a SkyUI. Aki konzolon is szokott játszani (saját tapasztalat), az megszokta a Skyrim menürendszerét, sőt, fel sem horkant miatta. De, aki csak PC-s környezethez van szokva, az sikítófrászt kapott 2011.11.11-én az inventoryt meglátva :) Ezen javít valamicskét a SkyUI. -
Ironman2 #25144 Amúgy ez mivel tud többet az alap UI-hoz képest? -
Austin Bailey #25143 attól függ. Az én karakteremnek például úgy néz ki a fejlesztése, hogy a one handeden van annyi, hogy az egykezes tárgyak + 100%-ot sebeznek illetve a két egykezes tárgyas vonal van kifejlesztve. Ezen kívül az enchant 100-as, valamint az alkimia 100-as és minden enchant ital 32%-kkal erősebb. (ennél erősebbet én a játékban sehogy sem tudtam csinálni) Ebből a max, amit ki lehet hozni, hogy lehetett csinálni 4 db +47%-os one handen enchantolt cuccot. Ezen kívül a kovácsolásom is 100-as. Illetve tudok csinálni + 130%-os kovácsolás italt, amivel fel tudom kalapálni a one handed fegyvereket. Összesen tehát a one handed fegyverek sebzését 278%-kkal tudtam növelni + a 100+130%-os felkalapálás. Így a Dragonbane 518-at sebez. Egy darabig a másik kezében egy scimitart hordtam, ami 478-ot sebzett. (ezeket az értékeket még one handed italokkal tudom javítani) Na most ebben a szituációban csináltam azt, hogy nem vettem el a blades templomból akaviri katanát (blades swordot), meg Delphine-től sem vettem el, ami a szobájában van, de a Dragonbane-hez bénán nézett ki a scimitar, ezért hozzáadtam egyet az inventoryhoz. Felkalapáltam, és így a sebzése 492.Vagyis összesen akár 1010-et sebzek egy kétkezes kombóval, amiből +10 az az érték, amit az akaviri katana jelent a scimitarhoz képest. 1010-es sebzésnél a +10-et nem érzem csalásnak azért, hogy jól nézzen ki a karakterem kezében a cucc. Ezen kívül hozzáadtam még 30 iron ingotot is az invetoryhoz, mert volt kb 200, de elfogytak házépítés közben és pont ennyi kellett, hogy befejezzem. Igaziból körbeutazgathattam volna skyrimet, hogy összeszedjem, de semmi értelmét nem láttam. Azt sem lehet mondani, hogy nem volt pénzem, mert 92 000 pénzem van és már minden megvehető házat megvettem. Szerintem ha ott tart, hogy védelem szempontjából nem jelent semmit a karakterének, akkor nyugodtan dobhat magának tágyakat, ha attól boldogabb. Nem mindenki akarja 20 különböző karakterrel végigtolni a játékot. -
#25142 Akkor így már világos, a SkyUI-hoz kell, azért van benne. Hasznos jószág, jó ötlet volt beletenni. -
Ironman2 #25141 Igen a SkyUI-t,meg valami unofficial patchet is -
#25140 Valószínűleg beleraktak akkro a magyarításba valami olyan modot is (gondolok itt inkább UI-t módosító modra), amely kéri. Használd akkor, az a biztos. -
Ironman2 #25139 ok,kösz,csak a magyarítás miatt kérdem,mert ezt is tartalmazza -
#25138 Ha van modod, ami kéri, akkor igen. Ha nincs, akkor felesleges. -
Ironman2 #25137 Mire jó ez az SKSE? Érdemes avval indítani a játékot,vagy nem? -
#25136 Az ilyen ügyeskedés szerintem kívül van a megengedhető határon, de mindenki úgy játszik, ahogy az neki tetszik -
#25135 Lootból össze szedni egy teljes daedric szetet, nem túl sanszos, kb esélytelen.
Idézésben magas szinten jártas (min 90-es conjuation, conjuration ritual spell teljesítése) karakter az Atronach Forge-ből, a megfelelő tudás, és alapanyagok birtokában elővarázsolhatnak teljes deadric szetet, fegyvereket.
A daedric páncél elég mutatós, és a legmagasabb védelmi értékkel bír, de egy nehézpáncél viselésben képzett karakternek az alacsonyabb minőségű heavy armor is megfelelő védelmet ad (pontos adatot nem tudok, de a páncél érték max 350 körüli, amit el lehet érni egy acél szettel is) -
Austin Bailey #25134 ha esetleg nagyon kéne konzollal hozzáadhatod az inventorydhoz. -
RED BULL F #25133 Értem. Köszönöm a gyors válaszokat :) -
Austin Bailey #25132 nekem eddig páncélokat nem is dobott, csak két daedra harci bárdot.