The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cult of skyrim
Shadow of dragonstar
A dragonstar az lehet a sokak által várt redguard dlc 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
GotY kiadas pedig minden jatek eseteben jon, nem meggyozni akarja az embereket, hanem azoknak keszul, akik egyben, a "vegleges" Skyrimmal akarnak jatszani. Semmi extra nincs benne, csak a szokasos peccselt alapjatek plusz dlc-k, amolyan kotelezo kiadas ez, nem promo. Hozott annyi milliot a jatek a konyhara, hogy akar adhatnak ingyen is mostmar 😊
Szvsz az a 2 dlc + házépítõsdi (ami van mod formájában is) nem ér ennyit.
Egy Moonpath to Elsweyr valahogy sokkal vonzóbb. És ez csak egy mod. Ha dlc lenne elgondolkodnék rajta hogy beszerezzem a játék mellé ezt is.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Lehet, hogy nem eröltetem én már ezt. Tegnap az enb-t állítgatva level 5 ig elvittem a kairt, és látszólag minden okés. Fáztam, áztam, csapkodtam jobbra-balra ës fejlövés esetén one shoot one kill. Minezek jutalmaként a bicepszem is szépen gyarapszik. 😊 stb stb.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Fixed it.Az volt már, hogy The Evil Within' címmel horror túlélõ játékot ad ki a Bethesda?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azért a végén egy töredezettségmentesítést ráengedtem és 1.74Mb/s-rõl 2.89Mb/s-re javult az írás olvasás. Azért nem mindegy! 😄
Mivel a vanilla nehézséget nem találtam nehéznek, ezért csupán tapasztalt játékosként a következõ játéktechnikai modokat használom:
FrostFall, Weat and Coold, Deadly Dragons, Duel Combat és Locations Damage
Márcsak azért is soroltam fel. hogy hátha tudnátok még valami finomságot ajánlani.
Köszönöm az infot. 😊
Épp tegnap szedtem le a SkyRe-t és tettem vissza a Requiemet egy jó kéthetes "kirándulás" után a SkyRe világába. Nem jött be, pedig még egy saját patchet is csináltam, ami összehangolja a skyre-t a többi moddal, a skyre szellemében. Kicsit zavarosnak, helyenként túltápoltnak (a játékos felé) tûnik a Requiemhez képest.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Akkor a Data-n belül a /meshes és /textures könyvtárat. Vagy szedd le ideiglenesen a 2K-t.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De ne töröld, csak tedd át máshová.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
viszont ha mindent kikapcsolok, akkor is...
Valakinek 5let?
Uhhogy most megy ENB+Dynavision így nyertem kb 15 fps-t.
Teljesen jó 😊
Viszon ahogy nézem akármennyire butitom a játékot nem megy 60fps felé. levagy esetleg korlátozva?
Fehércsoki, azt hol találom? Igazság szerint a fõ bajom nekem is a szinekkel van...
Nekem elsõ dolgom az hogy egybõl lövöm ki a DOF-ot még az Enb-en is mert nagyon illuzió romboló !
Erre ment 23746 hsz.
Enb nélkül:
Enb-vel:
Nagyon eszi a gépet sajna....de még szerintem lehetne fokozni 😊
Quality version plus Bloom-32594-1-0
Tenyleg az. Hiaba alakitasz ki magadnak egy megfelelot, ha latsz egy kepet valahol, amely meg jobban tetszik, es kezdheted elolrol.. Bar, idovel, ahogy gyakorlatot szerzel a beallitasok teren, sokkal egyszerubbe valik a folyamat.
Ami a nexuson is fent van 2.0-ás csomagot próbáltam ki. Majd látom a moder oldalán, hogy már van magasabb verziószámú .dll +.esp-k
Szóval nincs megállás! 😊
Aztán lehet, hogy több enb-t is kifogok próbálni. Ejha, ez egy mókuskerék!!! 😉
Lásd: Quest fajták azonosítása.